Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Και για να μη ξεχνάμε.
Αυτή είναι η πιο σοβαρή, συμπαγής,
ατσάλινη, προγραμματισμένη και
κομπιούτερ ομάδα του ΠΑΟΚ που έχω δει στη ζωή μου.
Στρατηγέ. Σου ανήκει 100%!
Πάρει δεν πάρει τίτλο, μια ομάδα
που όποιος και να παίζει κάνει τα πάντα
στην εντελεια και τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο!
Μιλαμε για μηχανή ποδοσφαίρου!
Αυτή είναι η πιο σοβαρή, συμπαγής,
ατσάλινη, προγραμματισμένη και
κομπιούτερ ομάδα του ΠΑΟΚ που έχω δει στη ζωή μου.
Στρατηγέ. Σου ανήκει 100%!
Πάρει δεν πάρει τίτλο, μια ομάδα
που όποιος και να παίζει κάνει τα πάντα
στην εντελεια και τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο!
Μιλαμε για μηχανή ποδοσφαίρου!
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 4):
- leomatos88, SCIFO, paok apo epilogi, Cocobill
Δεν μπορούν να κάνουν "ομορφιές" στην κλήρωση των play off. Οι ομάδες που στην πρώτη αγωνιστική θα παίξουν στην έδρα τους, την δεύτερη θα παίξουν εκτός έδρας και αντίστροφα. Την τρίτη αγωνιστική δύο ομάδες θα έχουν σερί αγώνα είτε εντός, είτε εκτός. Η τέταρτη αγωνιστική θα είναι η αντίστροφη της τρίτης κ.ο.κ., όπως είχε γίνει τα δύο τελευταία χρόνια.
Αυτό που πρέπει να προσέξουν οι δικοί μας, είναι η εμβόλιμη-μεσοβδόμαδα αγωνιστική. Οι διαθέσιμες Κυριακές είναι 5 και 19/4 και 3, 10 και 17/5. 12/5 είναι το Πάσχα και 26/4 είναι η Κυριακή μετά τον τελικό του κυπέλλου. Μην τυχόν και δεχθούν ορισμό αγώνων Τετάρτη 22/4 και πάμε σε τελικό με τρεις μέρες διαφορά. Ο ΟΦΗ είτε στις θέσεις 5-8 είναι, είτε στις 9-14 θα παίζει εμβόλιμα Τρίτη. Εμβόλιμη Τετάρτη πρέπει να είναι είτε η 6/5, είτε η 13/5.
Αυτό που πρέπει να προσέξουν οι δικοί μας, είναι η εμβόλιμη-μεσοβδόμαδα αγωνιστική. Οι διαθέσιμες Κυριακές είναι 5 και 19/4 και 3, 10 και 17/5. 12/5 είναι το Πάσχα και 26/4 είναι η Κυριακή μετά τον τελικό του κυπέλλου. Μην τυχόν και δεχθούν ορισμό αγώνων Τετάρτη 22/4 και πάμε σε τελικό με τρεις μέρες διαφορά. Ο ΟΦΗ είτε στις θέσεις 5-8 είναι, είτε στις 9-14 θα παίζει εμβόλιμα Τρίτη. Εμβόλιμη Τετάρτη πρέπει να είναι είτε η 6/5, είτε η 13/5.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Δευ 09 Μαρ 2026, 00:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Γερασίμου for the post:
- Jean Valjean
-
Michael Scott
6 ματς μένουν μέχρι τα πλειοφς. 2 για την κάθε ομαδα της πρώτης 3αδας. Εγώ κόβω το χέρι μου, οτι δεν θα γινει 6/6 παντως.GEOL έγραψε: Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:50 Βιάζομαι ίσως λιγάκι, αλλά η τετράδα των πλει-οφ για το πρωτάθλημα βγήκε ήδη. Έχει πλέον ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία να μην γίνουν ομορφιές στην κλήρωση για τη σειρά των αγώνων. Όλα ντέρμπι θα είναι, τουλάχιστον να παιχτούν με τρόπο που να μην μπορούν να μας στήσουν οι κάτω. Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ βέβαιος ότι οι προγραμματιστές τους έχουν ήδη πιάσει δουλειά, μέρα - νύχτα!!!. Εδώ θα σε δώ Μάκη μου, αγαπημένε πολλών εδώ μέσα!
Tρομερη εμφανιση σημερα και οχι κλγο του οτι πηραν το αποτελεσμα με αυτες τις απουσιες.
Δεν ξερω ποσοι το καταλαβαν αλλα ο γαυρος εκανε ΜΑΤΣΑΡΑ σημερα. Οχι απο πλευρας παραγωγης φυσικα που ειναι η αδυναμια τους αλλα απο πλευρας τρεξιματων και intensity ο γαυρος τα εδωσε ολα. Ο τροπος με τον οποιο κλεινανε πανω μας και ειχαμε ελαχιστο χρονο στο κεντρο ηταν τρομερος. Φοβερο το οτι σταθηκαμε σημερα στα ισια.
Πολυ σπανια να μου κανει θετικη εντυπωση κατι στην σουπερλιγδα αλλα ηταν σαν να εβλεπες ματς απο αλλο πρωταθλημα υψηλοτερου επιπεδου σημερα (απο πλευρας ταχυτητων κτλ)
Και φυσικα...τα βλεπεις και λες ΑΝ ΕΙΝΑΙ δυνατον να παρει η κουλα το πρωταθλημα.
Δεν ξερω ποσοι το καταλαβαν αλλα ο γαυρος εκανε ΜΑΤΣΑΡΑ σημερα. Οχι απο πλευρας παραγωγης φυσικα που ειναι η αδυναμια τους αλλα απο πλευρας τρεξιματων και intensity ο γαυρος τα εδωσε ολα. Ο τροπος με τον οποιο κλεινανε πανω μας και ειχαμε ελαχιστο χρονο στο κεντρο ηταν τρομερος. Φοβερο το οτι σταθηκαμε σημερα στα ισια.
Πολυ σπανια να μου κανει θετικη εντυπωση κατι στην σουπερλιγδα αλλα ηταν σαν να εβλεπες ματς απο αλλο πρωταθλημα υψηλοτερου επιπεδου σημερα (απο πλευρας ταχυτητων κτλ)
Και φυσικα...τα βλεπεις και λες ΑΝ ΕΙΝΑΙ δυνατον να παρει η κουλα το πρωταθλημα.
Σωστός για το σχόλιο σου για το γαυρο ,για το ρυθμό του παιχνιδιού και για τη διαφορά που έχουν οι 2 ομάδες από τη κουλα
Η κουλα δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες και το ξέρουν και οι ίδιοι. Κλειδί είναι η Βαζέλα.
- These users thanked the author lamosas for the post:
- PAOK DreXleR
Σωστό είναι αυτό που λες και δεν διαφωνούμε. Απλά ο Μάκης είναι το Κράτος και έχει την πλήρη ευθύνη του αθλήματος στην Ελλάδα. Ο άλλος είναι ιδιώτης, επικεφαλής σε ένα "μαγαζί", το αν υπάρχει πρόοδος στο άθλημα στη χώρα, επενδύσεις σε υποδομές, διεθνής καταξίωση, καθαρό αγωνιστικό περιβάλλον μακριά από σκοπιμότητες κλπ, με συγχωρείς αλλά χέστηκε.katafraktos έγραψε: Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:57Δεν εχει σχεση ο Μακης με την Superleague, εκει ειναι ο ΒαγγελαςGEOL έγραψε: Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:50 Βιάζομαι ίσως λιγάκι, αλλά η τετράδα των πλει-οφ για το πρωτάθλημα βγήκε ήδη. Έχει πλέον ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία να μην γίνουν ομορφιές στην κλήρωση για τη σειρά των αγώνων. Όλα ντέρμπι θα είναι, τουλάχιστον να παιχτούν με τρόπο που να μην μπορούν να μας στήσουν οι κάτω. Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ βέβαιος ότι οι προγραμματιστές τους έχουν ήδη πιάσει δουλειά, μέρα - νύχτα!!!. Εδώ θα σε δώ Μάκη μου, αγαπημένε πολλών εδώ μέσα!
-
black death
Μετριοτατος ο γαυρος, ομάδα που δεν μπορούσε να βγαλει φαση με τα δευτερα του ΠΑΟΚ.
Πως να μη μπλοκαρεται ο ΠΑΟΚ με αυτην την τριαδα πίσω απ'το φορ ρε παιδιά; Οταν μπηκε ο Τάισον ότι ηθελε τους εκανε.
Εγω προσωπικά πλεον εχω αρχισει να φοβαμαι περισσότερο την κουλα γιατί εχει εναν ενθουσιασμό παραπάνω τουλάχιστον.
Πως να μη μπλοκαρεται ο ΠΑΟΚ με αυτην την τριαδα πίσω απ'το φορ ρε παιδιά; Οταν μπηκε ο Τάισον ότι ηθελε τους εκανε.
Εγω προσωπικά πλεον εχω αρχισει να φοβαμαι περισσότερο την κουλα γιατί εχει εναν ενθουσιασμό παραπάνω τουλάχιστον.
Εγώ άλλο πράγμα έγραψα.Michael Scott έγραψε: Δευ 09 Μαρ 2026, 00:056 ματς μένουν μέχρι τα πλειοφς. 2 για την κάθε ομαδα της πρώτης 3αδας. Εγώ κόβω το χέρι μου, οτι δεν θα γινει 6/6 παντως.GEOL έγραψε: Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:50 Βιάζομαι ίσως λιγάκι, αλλά η τετράδα των πλει-οφ για το πρωτάθλημα βγήκε ήδη. Έχει πλέον ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία να μην γίνουν ομορφιές στην κλήρωση για τη σειρά των αγώνων. Όλα ντέρμπι θα είναι, τουλάχιστον να παιχτούν με τρόπο που να μην μπορούν να μας στήσουν οι κάτω. Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ βέβαιος ότι οι προγραμματιστές τους έχουν ήδη πιάσει δουλειά, μέρα - νύχτα!!!. Εδώ θα σε δώ Μάκη μου, αγαπημένε πολλών εδώ μέσα!
- thomas Murg
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το πρόγραμμα στα πλέι οφ δεν θα είναι καθρέφτης.Γερασίμου έγραψε: Δευ 09 Μαρ 2026, 00:02 Δεν μπορούν να κάνουν "ομορφιές" στην κλήρωση των play off. Οι ομάδες που στην πρώτη αγωνιστική θα παίξουν στην έδρα τους, την δεύτερη θα παίξουν εκτός έδρας και αντίστροφα. Την τρίτη αγωνιστική δύο ομάδες θα έχουν σερί αγώνα είτε εντός, είτε εκτός. Η τέταρτη αγωνιστική θα είναι η αντίστροφη της τρίτης κ.ο.κ., όπως είχε γίνει τα δύο τελευταία χρόνια.
Αυτό που πρέπει να προσέξουν οι δικοί μας, είναι η εμβόλιμη-μεσοβδόμαδα αγωνιστική. Οι διαθέσιμες Κυριακές είναι 5 και 19/4 και 3, 10 και 17/5. 12/5 είναι το Πάσχα και 26/5 είναι η Κυριακή μετά τον τελικό του κυπέλλου. Μην τυχόν και δεχθούν ορισμό αγώνων Τετάρτη 22/4 και πάμε σε τελικό με τρεις μέρες διαφορά. Ο ΟΦΗ είτε στις θέσεις 5-8 είναι, είτε στις 9-14 θα παίζει εμβόλιμα Τρίτη. Εμβόλιμη Τετάρτη πρέπει να είναι είτε η 6/5, είτε η 13/5.
- These users thanked the author thomas Murg for the post:
- navigator11
Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και εύχομαι να βρείτε μια γυναίκα (ή άντρα δεν κρίνουμε) να σας κοιτάει όπως κοιτούσε ο Λου τον Μειτέ μετά το τέλος του ματς.
MVP Κεντζιόρα για μένα
@Γερασίμου νομίζω στο φόρουμ διάβασα ότι δεν ισχύει κάποια σειρά στο δεύτερο γύρο των play off και θα γίνει κλήρωση για όλες τις αγωνιστικές όπως στο πρωτάθλημα.
MVP Κεντζιόρα για μένα
@Γερασίμου νομίζω στο φόρουμ διάβασα ότι δεν ισχύει κάποια σειρά στο δεύτερο γύρο των play off και θα γίνει κλήρωση για όλες τις αγωνιστικές όπως στο πρωτάθλημα.
Από τις 6 Ιανουαρίου σήμερα έκλεισε ένα σερί δίμηνο με δύο παιχνίδια την εβδομάδα, με εξαίρεση την αναβολή με Κηφισιά. Αν δεν υπήρχαν οι τραυματισμοί, σίγουρα θα ήμασταν παραπάνω στη βαθμολογία.
Αν και ποτέ δεν ξέρεις, θα πω ό,τι είπα και με χάρτινη: παρά τις απουσίες μας, ο γαύρος όχι μόνο δεν μπόρεσε, αλλά κόντεψε και να το χάσει.
Αν και ποτέ δεν ξέρεις, θα πω ό,τι είπα και με χάρτινη: παρά τις απουσίες μας, ο γαύρος όχι μόνο δεν μπόρεσε, αλλά κόντεψε και να το χάσει.
Όλα τα είπατε. Εγώ θα ήθελα να σταθώ στην στάση του Μεντιλίμπαρ , όταν πήρε κίτρινη ο Ρέτσος.
Μπινελίκωσε τους δικούς του, τους είπε : κόφτε το και πήγε και χάιδεψε το κεφάλι του Γερεμέγεφ.
Τί δουλειά έχει αυτός ο άνθρωπος εκεί χάμω;
Μπινελίκωσε τους δικούς του, τους είπε : κόφτε το και πήγε και χάιδεψε το κεφάλι του Γερεμέγεφ.
Τί δουλειά έχει αυτός ο άνθρωπος εκεί χάμω;
- These users thanked the author Χωρικός for the post (total 14):
- Kabamaru11, giapas, Kirilos_Despotas, TylerDurden, navigator11, stazath4, PAOK DreXleR, paok apo epilogi, Cocobill, paokkerkir and 4 more users
Οπως ειπε και ο ραζβαν θελω να δω πως θα επαιζαν οι αλλες ομαδες με τοσες απουσιες βασικων μπραβο στην ομαδα τρομερη δουλεια απο ολους στα play off δεν την φοβαμαι οι αλλοι πρεπει να μας φοβουνται.
Ρε νεσπο τραβα ενα βρωμοσουτο εκει
Ρε νεσπο τραβα ενα βρωμοσουτο εκει
OK, ευχαριστώ δεν το έχω δει. Άρα θα περιμένουμε την κλήρωση την Τρίτη 24/5 με το καλό, παραμονή του Ευαγγελισμού και της Εθνικής Παλιγεννεσίας. Τον ορισμό των ημερομηνιών να προσέξουν λοιπόν.