Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
-
George Best4
Re: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
Βλέπω 11αδα και θα πω ότι και με Θέλτα.
Δε χρεαζεται να κοιμηθεί ο Θεός, ούτε να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, ούτε να γκρεμιστεί κάποιος φούρνος.
Θα πρέπει να γίνουν όλα ταυτόχρονα σήμερα.
Η 11αδα αυτή είναι αργή στην ανάπτυξη και δε μπορεί να παραγει καλό ποδόσφαιρο. Το έχει αποδείξει σε πολλά ματς. Και είναι ντέρμπι υψηλών απαιτήσεων και θες γρήγορες μεταβιβάσεις.
Αν κρατήσουμε 1 ημιχρονο και μπει Ντελιας και προηγειθουμε ισως πάρουμε κάτι.
Δεν είναι ο γαύρος στο καλύτερο του φεγγάρι, αλλά εμείς είμαστε στο χειρότερο μας...
Δεν είναι απαισιοδοξία.ειναι ρεαλισμός.
Δε χρεαζεται να κοιμηθεί ο Θεός, ούτε να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, ούτε να γκρεμιστεί κάποιος φούρνος.
Θα πρέπει να γίνουν όλα ταυτόχρονα σήμερα.
Η 11αδα αυτή είναι αργή στην ανάπτυξη και δε μπορεί να παραγει καλό ποδόσφαιρο. Το έχει αποδείξει σε πολλά ματς. Και είναι ντέρμπι υψηλών απαιτήσεων και θες γρήγορες μεταβιβάσεις.
Αν κρατήσουμε 1 ημιχρονο και μπει Ντελιας και προηγειθουμε ισως πάρουμε κάτι.
Δεν είναι ο γαύρος στο καλύτερο του φεγγάρι, αλλά εμείς είμαστε στο χειρότερο μας...
Δεν είναι απαισιοδοξία.ειναι ρεαλισμός.
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- Patron
Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Πιρόλα, Μπρούνο, Γκαρθία, Έσε, Νασιμέντο, Τσικίνιο, Μάρτινς, Ελ Κααμπί.
Και γαύρου....
Μας φοβούνται όπως δείχνει η ενδεκαδα τους,με ένα φορ και με τρία χαφ.
Και γαύρου....
Μας φοβούνται όπως δείχνει η ενδεκαδα τους,με ένα φορ και με τρία χαφ.
-
PAOKKOMOTINI4
Ιβανουσετς βασικός
Παναγία μου βοήθα
Παναγία μου βοήθα
- These users thanked the author PAOKKOMOTINI4 for the post:
- Amsterdamer_87
Πολυ καλα εκανε. Μπορει να μην παιξει καλα αλλα ειναι η θεση του. Καλυτερα να εχω ενα 10καρι που μπορει να βγαλει μια καθετη παρα ενα 6ρι που δεν ξερει τη θεση και να χαραμιζω και την αλλαγη μου. Μπιανκο και Καμαρα μπορουν να μπουν μετα σαν αλλαγες στις θεσεις που μπορουν να προσφερουν. Μακαρι να παει 0-0 μεχρι το 60 το παιχνιδι και μετα βλεπουμε.Kevin έγραψε: Κυρ 08 Μαρ 2026, 20:11 Η μόνη αμφιλεγόμενη επιλογή είναι ο Ιβάνουσετς που δεν έχει δείξει τίποτα ως τώρα και τον ξεκινάει σε ένα τόσο σημαντικό ματς.
-
Paok1926 + male-sykies
Αν αντέξουμε μέχρι το 60 τότε οι αλλαγές είναι σούπερ. Ντελιας,Μειτε, Τάισον και βουρ για μια τηγανιά γαύρο!!!
- Kabamaru11
Μονο ο Ιβανουσετς με χαλαει,γιατι οσο εχει παιξει βασικος εχει δειξει το απολυτο τιποτα και δεν τον εχω για παικτη που πιεζει μπροστα.Στις υπολοιπες θεσεις εβαλε τους πιο ετοιμοπολεμους,σημαντικο να μπουν στο Β αλλαγες οι Ταισον,Ντελιας και Μειτε.
Ζόρικα ειμαστε.
Χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα, χωρις Μειτε, Κωνσταντελια, Γιακουμάκη στον άξονα, χωρίς Κενι, Τάισον που είναι πολύ επιδραστικοί οποτε παίζουν, χωρίς Πέλκα και Ντεσποτοφ να σώσουν ότι σώζεται..
Αν αυτός ο ΠΑΟΚ δεν χάσει σήμερα, δεν τους σώζει τίποτα στα πλέι οφ.
Υγ: Ιβανουσετς χρωστάς πάρα πολλά, δεν έχεις δώσει τίποτα και ήρθες με περγαμηνές. Ήρθε η ώρα σου.
Χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα, χωρις Μειτε, Κωνσταντελια, Γιακουμάκη στον άξονα, χωρίς Κενι, Τάισον που είναι πολύ επιδραστικοί οποτε παίζουν, χωρίς Πέλκα και Ντεσποτοφ να σώσουν ότι σώζεται..
Αν αυτός ο ΠΑΟΚ δεν χάσει σήμερα, δεν τους σώζει τίποτα στα πλέι οφ.
Υγ: Ιβανουσετς χρωστάς πάρα πολλά, δεν έχεις δώσει τίποτα και ήρθες με περγαμηνές. Ήρθε η ώρα σου.
Μάλιστα με 4 χάφ στο κέντρο ο γαύρος, 1 εξτρέμ και τον φορ, πάνε για κλέψιμο ψηλά και άμεση μετάβαση.
Θέλει προσοχή ο Ιβανουσετς να μην χάσει μπάλα όταν γυρίζει πίσω αλλά και στο πασινγκ γκεημ από χαμηλά.
Θέλει προσοχή ο Ιβανουσετς να μην χάσει μπάλα όταν γυρίζει πίσω αλλά και στο πασινγκ γκεημ από χαμηλά.
το οτι λέμε την γνώμη μας δεν σημαίνει οτι δεν θέλουμε να κερδίσουμε...αλλα οχι ρε παιδιά ιβανουσετσ και οχι οταν εχεις καμάρα μπιανκο π τουλάχιστον θα τρεξουν..ο αλλος δεν βλεπόταν ουτε 20 λεπτα προχθές πιο αργός και τον τζιολη ήταν και σημερα βασικός.. οκ οι αλλοι δεν μπορούν να παίξουν απο την αλλα οχι και αυτόν...τεράστιες αππωλεις αμυντικά οι κενυ και γιακουμ... και μια ένσταση οχι γτ παίζει ο γιερε αλλα ο μύθου 2 αγωνες που ήταν πολυ καλός με γκολ κτλ ήταν στο τηγάνι και στο πρωτάθλημα με βαζελο δεν μπορώ να καταλάβω γτ δεν ξεκινάει ποτέ...
Εγώ το διαβάζω οτι θα πάμε για το Χ στα πρώτα 60 λεπτά.
Δεν ξέρω τί περιμένει απ τον Ιβανούσετς στο 10, ο παίκτης δεν έχει παίξει μπάλα ειδικά στο 10. Φυσικά ευχόμαστε για το θαύμα στο 10 αλλά νομίζω οτι θα έχουμε πρόβλημα στο κέντρο.
Δεν ξέρω τί περιμένει απ τον Ιβανούσετς στο 10, ο παίκτης δεν έχει παίξει μπάλα ειδικά στο 10. Φυσικά ευχόμαστε για το θαύμα στο 10 αλλά νομίζω οτι θα έχουμε πρόβλημα στο κέντρο.
Δεν μασάμε όλο το ρόστερ μας είναι ποιοτικό θα τους καταπιουμε τους λίγους.
Ως τώρα πάντως δεν έχει δείξει ότι μπορεί να δώσει κάτι. Μακάρι να το κάνει σήμερα!Λεμεσος4 έγραψε: Κυρ 08 Μαρ 2026, 20:15Πολυ καλα εκανε. Μπορει να μην παιξει καλα αλλα ειναι η θεση του. Καλυτερα να εχω ενα 10καρι που μπορει να βγαλει μια καθετη παρα ενα 6ρι που δεν ξερει τη θεση και να χαραμιζω και την αλλαγη μου. Μπιανκο και Καμαρα μπορουν να μπουν μετα σαν αλλαγες στις θεσεις που μπορουν να προσφερουν. Μακαρι να παει 0-0 μεχρι το 60 το παιχνιδι και μετα βλεπουμε.Kevin έγραψε: Κυρ 08 Μαρ 2026, 20:11 Η μόνη αμφιλεγόμενη επιλογή είναι ο Ιβάνουσετς που δεν έχει δείξει τίποτα ως τώρα και τον ξεκινάει σε ένα τόσο σημαντικό ματς.
-
leomatos88
Το ρόστερ του πρωταθλητή θα κάνει άλλη μια δήλωση πρωταθλήματος σήμερα.
Πάμε, νικάμε (τους γαμάμε) και φεύγουμε.
Άντε ΠΑΟΚάρα!
Πάμε, νικάμε (τους γαμάμε) και φεύγουμε.
Άντε ΠΑΟΚάρα!
Πολύ καλή εντεκαδα...
Πάμε ομαδαρα ...!!!
Πάμε ομαδαρα ...!!!