Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ο βαζελος έβγαλε το λάβαρο με τον Μποντιρογκα μετα το παιχνίδι με τον Gay. Πρέπει να είναι ότι πιο ηλίθιο έχω δει σε κίνηση μετά από ήττα

Άκυρο αλλά αξίζει να το μοιραστώ.black death έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:08Αυτό που λες παιζει να ναι το πιο τακτικο ομαδικο αθλημα στον κοσμο.zissos έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:03 Αν καταργηθεί το οφσάιντ, θα είναι όλοι οι παίχτες σαν τον Τσέκο, θα μοιραστούν στις 2 περιοχές από 5 αμυντικοί και 5 επιθετικοί και θα πετάνε γιόμες όλη την ώρα σαν αυτή την μαλακία το αμερικάνικο που παίζουν με την θρούμπα.
Βεβαια στην ουσια αυτών που λες δεν διαφωνω.
Θα γινει κατι σαν το πολο η μπαλα. Με κίνδυνο να δείχνω αγνοια για το πολο.
Κάποτε στα ένδοξα εκείνα 90ς η Χαλκίδα έπαιζε ντέρμπι κορυφής με τον γαύρο στο πόλο.
Μαζι με κάτι καλοπαιδα καθοδον για το κολυμβητήριο πέρασα από ψαράδικο γνωστού αεκτση. Τον ρώτησα αν έχει τίποτα να πετάξω στους γαύρους και μου έδωσε καβούρια. Έχετε ξαναδεί καβούρια σε πισίνα; Σουρεαλ
Όχι μετά το παιχνίδι, στο ημίχρονο το κατέβασαν. Πραγματικά η αποθέωση της ανοησίας.st4this έγραψε: Σάβ 07 Μαρ 2026, 08:19 Ο βαζελος έβγαλε το λάβαρο με τον Μποντιρογκα μετα το παιχνίδι με τον Gay. Πρέπει να είναι ότι πιο ηλίθιο έχω δει σε κίνηση μετά από ήττα![]()
- These users thanked the author scarsick for the post (total 2):
- st4this, elvetos giatros
Ξερει κανεις γιατί οι Πάνθηρες δεν είναι στο γήπεδο του Πανιωνίου ?
εγω αυτο που εχω ακουσει ειναι οτι ο πριτσας θα παρει τον Παναιτωλικο και ο πανιωνιος θελει να τσιμπήσει το αφμ της κηφισιας,το ξαναλεω αυτο ακουγεται δεν ξερω ποσο ευσταθει και αν ειναι αυτος ο λογος απουσιας τους σημερα απο το ματς
Ανεβαίνει η Καλαμάτα. Επιτέλους ομάδα με κοσμο και όχι απλά ένα ΑΦΜ
- These users thanked the author Taseos for the post:
- Montrealiotis
-
DonnieMcGrath
Μακάρι κατάρα Μπελα Γκούτμαν, να ζήσουμε στιγμές να φωνάζουν τον Ζουνινιο για ερανικο αγώνα, και να μην έχουν να πληρώσουν τα νερά και τα ισοτονικά. Σιχαμοσιχαματαtheo86 έγραψε: Παρ 06 Μαρ 2026, 09:23 Τα συγχαρητήρια μας στη λάνς που απέκλεισε (εκτος ) στα προημιτελικά Την Λυων στα πέναλτι …
Μακάρι να επιβεβαιωθούν φέτος (οι περσινές προβλέψεις) για οικονομική διάλυση της Λυων
- Mitsospaoki4
- Moderator
Γενικώς το πρωτάθλημα θα ανέβει επίπεδο, όταν εξαφανιστούν ομάδες με μηδενική παρουσία ντόπιων υποστηριχτών και με μοναδικό στόχο την υποστήριξη των ομάδων του ποκ.
Τέτοιες είναι οι διάφορες Αθηναϊκές γειτονιές που εμφανίζονται ανά διαστήματα, η Τριπολιτσά και ο ΝΠΣ.
Τέτοιες είναι οι διάφορες Αθηναϊκές γειτονιές που εμφανίζονται ανά διαστήματα, η Τριπολιτσά και ο ΝΠΣ.
Διαμαρτυρία προς την διοίκηση για την αποτυχίαEagle1980 έγραψε: Σάβ 07 Μαρ 2026, 15:28 Ξερει κανεις γιατί οι Πάνθηρες δεν είναι στο γήπεδο του Πανιωνίου ?