Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Αυτοί μπορεί να μην ξέρουν ούτε σε ποια εταιρία ανήκει ο χώρος και έβγαλε τις πρώτες άδειες.
- These users thanked the author Taseos for the post:
- leomatos88
Οι άδειες περιλαμβάνουν διαδικασίες, μελέτες και εγκρίσεις που είναι χρονοβόρες και εξαρτώνται από δημόσιες υπηρεσίες. Κάποιες από αυτές χρειάζονται απόκρυψη από τη δημοσιότητα. Ο Κόλκας είναι σε θέση να γνωρίζει μόνο όσα του μεταφέρει η ΠΑΕ. Δεν είναι σε θέση να κάνει ρεπορτάζ και να μάθει.
Προσωπικά εμπιστεύομαι τον Ιβάν Σαββίδη και τα στελέχη που εμπιστεύεται αυτός.
Προσωπικά εμπιστεύομαι τον Ιβάν Σαββίδη και τα στελέχη που εμπιστεύεται αυτός.
- These users thanked the author nkoss for the post:
- leomatos88
Αμα δεις η πρώτη άδεια που βγήκε για την χοροθετηση και τα χωματουργικά έκανε ένα τρίμηνο από την πρώτη έγκριση της εφορίας αρχαιοτήτων αν θυμάμαι καλά.
Εμένα αυτό που με καίει είναι τα έργα στο Καυτανζογλειο. Ο ΠΑΟΚ προπονητικό έχει. Θέλει ο ιβαν απλά να κάνει ένα καλύτερο.
Εμένα αυτό που με καίει είναι τα έργα στο Καυτανζογλειο. Ο ΠΑΟΚ προπονητικό έχει. Θέλει ο ιβαν απλά να κάνει ένα καλύτερο.
Εγώ πάντως ένα σπίτι αγόρασα στο χωριό από θείο μου, παλιό του 52, και για να αναστήλωση-ανακαινιση με άδειες και συνεργεία στο φουλ έφαγα 2 χρόνια. Υφιστάμενο έτσι? Και 47μ καθαρά ο όροφος....
Η χαρτουρα που έχει ένα τέτοιο έργο είναι τεράστια. Η ανταπόκριση από τις 107 υπηρεσίες που θα εμπλακούν -συνηθως τραγικη-.
Έχουμε μέλλον εκεί....δεν είναι τόσο απλό ως προς το γραφειοκρατικό κομμάτι.
Η χαρτουρα που έχει ένα τέτοιο έργο είναι τεράστια. Η ανταπόκριση από τις 107 υπηρεσίες που θα εμπλακούν -συνηθως τραγικη-.
Έχουμε μέλλον εκεί....δεν είναι τόσο απλό ως προς το γραφειοκρατικό κομμάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sardan την Παρ 06 Μαρ 2026, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλά με αυτή την λογική και γήπεδο έχουμε. Ενα καλύτερο λέμε να κάνουμε.Taseos έγραψε: Παρ 06 Μαρ 2026, 20:18 Αμα δεις η πρώτη άδεια που βγήκε για την χοροθετηση και τα χωματουργικά έκανε ένα τρίμηνο από την πρώτη έγκριση της εφορίας αρχαιοτήτων αν θυμάμαι καλά.
Γήπεδο δεν έχουμε. Και αυτό αποτυπώνεται αν διαβάσεις ισολογισμό της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Προπονητικό έχεις και λειτουργεί άψογα. Απλά αυτή την στιγμή η ΠΑΕ έχει δύο προπονητικά στη μεσημβρια και του λολα. Να τα μαζέψει θέλει ο σαββιδης και να κάνει ένα διεθνές κέντρο. Το γήπεδο καλώς ή κακώς δεν προσφέρει πλέον ούτε τα βασικα.