8. Soualiho Meïté
Re: 8. Soualiho Meïté
Εγώ είχα την αίσθηση ότι είχε έξτρα τραυματισμό στο παιχνίδι με τον παναθηναικό από εκείνη τη σύγκρουση, πέρα από ενοχλήσεις που είχε στο ισχύο. Είχε πιάσει προσαγωγό τότε
Σωστός Afana.Afanas έγραψε: Παρ 06 Μαρ 2026, 17:53 Εγώ είχα την αίσθηση ότι είχε έξτρα τραυματισμό στο παιχνίδι με τον παναθηναικό από εκείνη τη σύγκρουση, πέρα από ενοχλήσεις που είχε στο ισχύο. Είχε πιάσει προσαγωγό τότε
Με την αεκ ήταν σε μαρκάρισμα του Κοιτά.
Τη στιγμή που έπεφτε έπιανε τον προσαγωγό
Την Πέμπτη έκανε ατομικό. Αυτό σημαίνει οτι είναι κοντά στην επάνοδο. Δεν γνωρίζουμε τι έκανε σήμερα. Ατομικό δηλαδή ή ακολούθησε μέρος προγράμματος;
Έχει βγει κάτι άλλο προς τα έξω σήμερα;
Γιατί η απογοήτευση;
Έχει βγει κάτι άλλο προς τα έξω σήμερα;
Γιατί η απογοήτευση;
Γειά σου βρε Γιατρέ.Γερασίμου έγραψε: Παρ 06 Μαρ 2026, 17:47 Πονάει στο ισχίο μας λένε. Πού ακριβώς. Στο ισχιακό οστό; Πολύ αμφιβάλλω. Στην κατ' ισχίον διάρθρωση; Άλγος στην διάρθρωση αυτή υφίσταται σε κάκωση μηριαίας κεφαλής κάτι που θα φώναζε και δεν θα έκανε καν προπόνηση έστω και μόνος, σε οστεοαρθροπάθεια της διάρθρωσης και σε ανάγγειο νέκρωση της μηριαίας κεφαλής. Τα δύο τελευταία είναι εντελώς απίθανα σε αθλητή 31-32 ετών. Διαβητικός δεν είναι, ούτε και παίρνει κορτιζόνη για κάποιο λόγο υποθέτω, έτσι ώστε να προκληθεί ανάγγειος νέκρωση.
Πιστεύω ότι έγιναν οι απαραίτηττες παρακλινικές εξετάσεις, είτε ανατομικής, είτε/και λειτουργικής απεικόνισης για να υπάρχει γνωμάτευση. Γιατί δεν υπάρχει μια ενημέρωση να ξέρουμε τί γίνεται και να μην μας διακατέχουν αμφιβολίες;
Είσαι δύναμη.
Εχθές ο Κολκας στο 24 ανέφερε πως του είπαν ότι ακόμα έχει υγρό. Και αναρωτιόταν ποιο υγρό και που, γιατί δεν μπορούσε να καταλάβει που κολλάει το υγρό σε αυτό που ήξερε ότι είχε ως πρόβλημα ο Μεϊτέ.
- ΑποστόληςΑ
- abc_o_ karpouzas
βαλτε του ρε ενα βολταρεν υπόθετο να στανιάρει....
ε..ε...ε..
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- marsantos
μην στερείτε από έναν μπαμπά να παίζει με τα παιδιά του.
Ενδεκάδα για να στανιάρει.
Ενδεκάδα για να στανιάρει.
Υγρό μέσα στην κατ' ισχίον διάρθρωση; Υγρό συνήθως μαζεύεται στις κατά γόνυ αρθρώσεις, σαν αποτέλεσμα κάκωσης, ρήξης συνδέσμων (χιαστών ή μηνίσκων) και σε μεγαλύτερες ηλικίες, οστεοαρθρίτιδος ή ρευματοειδούς αρθρίτιδος (αυτή μπορεί να παρουσιαστεί και σε νεανικές ηλικίες). Στην κατ' ισχίον διάρθρωση, η αιτία μπορεί να είναι κάκωση της περιοχής (νομίζω δέχθηκε χτύπημα ψηλά) ή υπερκαταπόνηση (overuse) στους αθλητές. Αν πραγματικά υπάρχει συλλογή υγρού, δεν μπορεί να κάνει πλήρη προπόνηση και να επανέλθει αν δεν επέλθει απορρόφηση του υγρού.
Ίσως να έχει δρόμο ακόμα μπροστά του, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρο αν δεν έχω κάτι χειροπιαστό.
Ίσως να έχει δρόμο ακόμα μπροστά του, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρο αν δεν έχω κάτι χειροπιαστό.
Γιατρέ το μόνο που με ανακουφίζει όταν υπάρχει τραυματισμός παίκτη μας, είναι να έρθω εδώ μέσα, να σε ρωτήσω και μετά να διαβάσω τα γραφόμενα. Είσαι κορυφή..
Για τα "υγρά" του Μειτέ θα σας κάνω πλήρη ανάλυση μετά το ματς με τον γαύρο, πόσα κυβικά "άδειασε", που τα άδειασε, με τι ρυθμό παροχής, και λοιπές λεπτομέρειες ροής ρευστών!
@marsantos
Ευχαριστώ φίλε, αλλά είμαι ένας γιατρός από τους πολλούς. Στην κορυφή αν θέλεις ήταν ο Παπανικολάου που έβγαλε το τεστ ΠΑΠ, ο Dr Cooley πρωτοπόρος στις επεμβάσεις ανοικτής καρδιάς, όπως και ο Μαγκντί Γιακούμπ στον ίδιο τομέα και στα πιο πρόσφατα στην Ελλάδα, ο Παναγιώτης Σπύρου, πολύ άτυχος στην οικογενειακή του ζωή.
Ευχαριστώ φίλε, αλλά είμαι ένας γιατρός από τους πολλούς. Στην κορυφή αν θέλεις ήταν ο Παπανικολάου που έβγαλε το τεστ ΠΑΠ, ο Dr Cooley πρωτοπόρος στις επεμβάσεις ανοικτής καρδιάς, όπως και ο Μαγκντί Γιακούμπ στον ίδιο τομέα και στα πιο πρόσφατα στην Ελλάδα, ο Παναγιώτης Σπύρου, πολύ άτυχος στην οικογενειακή του ζωή.
- These users thanked the author Γερασίμου for the post:
- Kabamaru11
@Γερασίμου
Ισχιαλγία εξαιτίας δισκοκήλης ή (πιθανότερο) συνδρόμου παγίδευσης του ισχιακού νεύρου σου φαίνεται πιθανό σενάριο;
Ισχιαλγία εξαιτίας δισκοκήλης ή (πιθανότερο) συνδρόμου παγίδευσης του ισχιακού νεύρου σου φαίνεται πιθανό σενάριο;