Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
Re: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
Χωρικέ κι αυτός είναι ουσιαστικά 2 μήνες χωρίς παιχνίδι. Κάπου στο ενδιάμεσο έπαιξε δύο τρία.
Και σε ματς που καίει δε νομίζω πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αντιθέτως πιστεύω στον παππούλη.
Και σε ματς που καίει δε νομίζω πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αντιθέτως πιστεύω στον παππούλη.
Re: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
Ο Ζίφκο απλά δεν είναι κουρασμένος ...
στον αγώνα με την Κηφισιά έπαιζε όλο τον αγώνα σαν Τούρμπο ... και είχε απίστευτη θέληση για την νίκη ... οι άλλοι δεν ακολουθούσαν και για αυτό και δεν μπόρεσαν ποτέ να συνδυαστούν όπως συνήθως ...
όσο αφορά τον Δέσποτα εύχομαι να μην χρειαστεί να μπει μέσα ... και να παίξει ο Χατσίδης σε πρώτη προτεραιότητα ... ο Δέσποτας σπάνια σε μεγάλο ματς έχει κάνει κάτι ... συνήθως κάνει την γκέλα για να χάσουμε ... κυρίως αμυντικά ...
στον αγώνα με την Κηφισιά έπαιζε όλο τον αγώνα σαν Τούρμπο ... και είχε απίστευτη θέληση για την νίκη ... οι άλλοι δεν ακολουθούσαν και για αυτό και δεν μπόρεσαν ποτέ να συνδυαστούν όπως συνήθως ...
όσο αφορά τον Δέσποτα εύχομαι να μην χρειαστεί να μπει μέσα ... και να παίξει ο Χατσίδης σε πρώτη προτεραιότητα ... ο Δέσποτας σπάνια σε μεγάλο ματς έχει κάνει κάτι ... συνήθως κάνει την γκέλα για να χάσουμε ... κυρίως αμυντικά ...
Ο Τάισον, εάν παίξει, που μακάρι, ακόμα και για 20-25' είναι ταμάμ.
Αυτοί θα ανεβάσουν και τα μπακ ψηλά μόνιμα για σέντρες, και την τριάδα των χαφ για πίεση, με Τάισον και Ντέλια μέσα, θα τις φάνε τις αντεπιθέσεις.
Το θέμα είναι να είμαστε κυνικοί και αποτελεσματικοί και να μπει έστω ένα γκολ.
Δεν έχει νόημα να το πάμε run and gun γιατί θα τα φτύσουμε, ενώ αυτοί όχι.
Να βάλουμε ένα γκολ νωρίς όπως στο κύπελλο θέλω, για να ανοιχτούνε ακόμα περισσότερο.
Αυτοί θα ανεβάσουν και τα μπακ ψηλά μόνιμα για σέντρες, και την τριάδα των χαφ για πίεση, με Τάισον και Ντέλια μέσα, θα τις φάνε τις αντεπιθέσεις.
Το θέμα είναι να είμαστε κυνικοί και αποτελεσματικοί και να μπει έστω ένα γκολ.
Δεν έχει νόημα να το πάμε run and gun γιατί θα τα φτύσουμε, ενώ αυτοί όχι.
Να βάλουμε ένα γκολ νωρίς όπως στο κύπελλο θέλω, για να ανοιχτούνε ακόμα περισσότερο.
- PAOK_Antarctica
Λογικά θα χάσουμε, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε.
Ένα 0-0 χώρος τραυματισμούς και κάρτες το αγοράζω από τώρα.
Ένα 0-0 χώρος τραυματισμούς και κάρτες το αγοράζω από τώρα.
- These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post (total 2):
- marsantos, Kabamaru11
Θεός και εσύ και αυτός που έκανε likeEqualizer έγραψε: Παρ 06 Μαρ 2026, 11:30 Προβλέπω κρύα ήττα
Προσπάθεια διαχείρισης του ματς υπό το πρίσμα κουρασης/απουσιών, αλλά φτηνό - τζάμπα γκολ πχ από κορνερ ή απ του διαόλου τη μάνα και μετά αδυναμία ανατροπής.
Δεν το βλέπω ως καταστροφή αυτό το σενάριο, έχουν ακόμα να γίνουν πολλά στη συνέχεια. Απλά δεν νομίζω οτι θα έχουμε πάλι ευκαιρία για διπλό εκεί ενώ είμαστε τόσο κλαταρισμένοι.
-
Panostas1995
Αν παίξει η αγία τριάδα πίσω από τον φορ(Ζιφκοβιτς , Τάισον, Ντελιας) δε χάνω με τίποτα
Υπομονή θέλει το ματς και θα έρθει το αποτέλεσμα
Υπομονή θέλει το ματς και θα έρθει το αποτέλεσμα
Τι λέτε ρε;
Τι ήττες και ισοπαλίες, θα τους πάρουμε σβάρνα, θα περάσουμε απο πάνω τους,θα βουλώσουμε τα στόματα όλων,θα δείξουμε σε όλη τη χώρα και με τη βούλα ποιά είναι η καλύτερη ομάδα.
Υγεία να έχουν οι παιχταράδες μας,οι υπόλοιποι συντονιστείτε.
Η ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.
Τι ήττες και ισοπαλίες, θα τους πάρουμε σβάρνα, θα περάσουμε απο πάνω τους,θα βουλώσουμε τα στόματα όλων,θα δείξουμε σε όλη τη χώρα και με τη βούλα ποιά είναι η καλύτερη ομάδα.
Υγεία να έχουν οι παιχταράδες μας,οι υπόλοιποι συντονιστείτε.
Η ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.
- These users thanked the author obanebane for the post (total 12):
- leomatos88, Afanas, Azrael, Equalizer, SCIFO, Kabamaru11, scarsick, navigator11, Maurice_Escargot, tad and 2 more users
Βρε εγώ έγραψα κι άλλα.GEOL έγραψε: Παρ 06 Μαρ 2026, 12:59Θεός και εσύ και αυτός που έκανε likeEqualizer έγραψε: Παρ 06 Μαρ 2026, 11:30 Προβλέπω κρύα ήττα
Προσπάθεια διαχείρισης του ματς υπό το πρίσμα κουρασης/απουσιών, αλλά φτηνό - τζάμπα γκολ πχ από κορνερ ή απ του διαόλου τη μάνα και μετά αδυναμία ανατροπής.
Δεν το βλέπω ως καταστροφή αυτό το σενάριο, έχουν ακόμα να γίνουν πολλά στη συνέχεια. Απλά δεν νομίζω οτι θα έχουμε πάλι ευκαιρία για διπλό εκεί ενώ είμαστε τόσο κλαταρισμένοι.![]()
![]()
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι τα φιλαράκια Ζαφείρης και Ντέλιας θα διαπρέψουν μεθαύριο. Ο δε πρώτος καιρός είναι να γράψει και νούμερα.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- iremidynami 4+
Το "Ολυμπιακός" γιατί με κεφαλαία, για να δείξουμε ανωτερότητα ή είναι στα πρότυπα του ΟΑΡΗΣ;
Περνάνε φάση προβληματισμού και αμφισβήτησης και εμείς πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και όχι να γίνουμε το ποντίκι στα νύχια της γάτας.
Δεν πρέπει να αποκτήσουν βαθμολογικό πλεονέκτημα ούτε και αγωνιστικό.
Είτε επιλέξει 3 χαφ είτε 2 φορ πρέπει να αμυνθούμε σωστά και να κρατήσουμε το 0 μέχρι να εδραιωθεί μέσα τους ότι δεν μπορούν, να βραχυκυκλώσουν και να αρχίσει ο άλλος απο τον πάγκο τις χειρονομίες απογοήτευσης και εκνευρισμού.
Γνωρίζονται καλά οι ομάδες και έτσι δεν υπάρχουν στοιχεία έκπληξης οπότε αυτό που θα μετρήσει είναι η πνευματική ετοιμότητα η δύναμη της επιθυμίας νίκης.
Ψάχνονται στη μεσοεπιθετική τους γραμμή δοκιμάζοντας διάφορα σε θέσεις ρόλους δίδυμα κτλ...
Με δυο μαν του μαν το παιχνίδι αυτό είναι δικό μας, ένα στον μάρτινς και ένα στον ροντινέι και ένας απλά να ελέγχει λίγο τον τσικίνιο.
Δεν πρέπει να αποκτήσουν βαθμολογικό πλεονέκτημα ούτε και αγωνιστικό.
Είτε επιλέξει 3 χαφ είτε 2 φορ πρέπει να αμυνθούμε σωστά και να κρατήσουμε το 0 μέχρι να εδραιωθεί μέσα τους ότι δεν μπορούν, να βραχυκυκλώσουν και να αρχίσει ο άλλος απο τον πάγκο τις χειρονομίες απογοήτευσης και εκνευρισμού.
Γνωρίζονται καλά οι ομάδες και έτσι δεν υπάρχουν στοιχεία έκπληξης οπότε αυτό που θα μετρήσει είναι η πνευματική ετοιμότητα η δύναμη της επιθυμίας νίκης.
Ψάχνονται στη μεσοεπιθετική τους γραμμή δοκιμάζοντας διάφορα σε θέσεις ρόλους δίδυμα κτλ...
Με δυο μαν του μαν το παιχνίδι αυτό είναι δικό μας, ένα στον μάρτινς και ένα στον ροντινέι και ένας απλά να ελέγχει λίγο τον τσικίνιο.
Ναι και τώρα θα έχει δικαιολογία ο Αποστόλης για την γκαντεμιά του. Μου πειράξατε τον τίτλο κ.λ.π!

- These users thanked the author Χωρικός for the post:
- ΑποστόληςΑ
- navigator11
Δεν ξέρω ακόμα το τελικό αποτέλεσμα
Ξέρω όμως ότι μεθαύριο ο Αρχηγός θα σκοράρει!
Δύσκολο, ειδικα λόγω των διαμορφωθέντων για εμάς συνθηκών, παιχνίδι. Δεδομένα θα το παλέψουμε. Αν έχουμε την τύχη να βρεθούμε πρώτοι μπροστά στο σκορ, πιστεύω ότι θα αντεπεξέλθουμε μέχρι τέλους. Σίγουρα ο παράγοντας "συσσωρευμένη κούραση" μας δημιουργεί ζητήματα. Αλλά υπάρχει και ο παράγοντας "εξοχικό Γ. Καραϊσκάκης". Που, συνειδητά είτε υποσυνείδητα, θεωρώ ότι αποτελεί εν δυνάμει παράγοντα επηρεασμού του πού θα κάτσει η μπίλια. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το μυαλό και την ψυχολογία παιχτών και οπαδών του γαύρου, όταν με το καλό βρεθούν ένα γκολ πίσω. Είναι παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ σίγουρα, ό,τι αποτέλεσμα κι αν τελικά έρθει, δεν καταστρέφεται. Σε περίπτωση που βρει τον τρόπο και το κερδίσει όμως και αυτό, τσαλαπατά την ψυχολογία των λοιπών ποκεμον.
Ξέρω όμως ότι μεθαύριο ο Αρχηγός θα σκοράρει!
Δύσκολο, ειδικα λόγω των διαμορφωθέντων για εμάς συνθηκών, παιχνίδι. Δεδομένα θα το παλέψουμε. Αν έχουμε την τύχη να βρεθούμε πρώτοι μπροστά στο σκορ, πιστεύω ότι θα αντεπεξέλθουμε μέχρι τέλους. Σίγουρα ο παράγοντας "συσσωρευμένη κούραση" μας δημιουργεί ζητήματα. Αλλά υπάρχει και ο παράγοντας "εξοχικό Γ. Καραϊσκάκης". Που, συνειδητά είτε υποσυνείδητα, θεωρώ ότι αποτελεί εν δυνάμει παράγοντα επηρεασμού του πού θα κάτσει η μπίλια. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το μυαλό και την ψυχολογία παιχτών και οπαδών του γαύρου, όταν με το καλό βρεθούν ένα γκολ πίσω. Είναι παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ σίγουρα, ό,τι αποτέλεσμα κι αν τελικά έρθει, δεν καταστρέφεται. Σε περίπτωση που βρει τον τρόπο και το κερδίσει όμως και αυτό, τσαλαπατά την ψυχολογία των λοιπών ποκεμον.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- leomatos88
Ανοικτό παιχνίδι από 2 ομάδες που δεν είναι στο πικ τους αλλά προσπαθούν να φτάσουν σε αυτό.
Πιο φρέσκος με πιο πολλές επιλογές ο γκει , αλλά από την άλλη αυτός έχει υποχρέωση νίκης κι όχι εμείς. Ίσως μετρήσει κι αυτό στη μορφή του παιχνιδιού.
Περιμένω να δεχτούμε άπειρη πίεση και πολύ δυνατες physical μονομαχίες. Η μπάλα σίγουρα θα σηκωθεί ψηλά, κεφαλιές, δεύτερες μπάλες κλπ θα παίξουν το ρόλο τους. Έχω μια ελπίδα να βρούμε χώρους για transition.
Νομίζω οι πιθανότητες για νίκη γαύρου ή ισοπαλία είναι κοντινές .
Και πιο πίσω είναι το διπλό μας.
Πιο φρέσκος με πιο πολλές επιλογές ο γκει , αλλά από την άλλη αυτός έχει υποχρέωση νίκης κι όχι εμείς. Ίσως μετρήσει κι αυτό στη μορφή του παιχνιδιού.
Περιμένω να δεχτούμε άπειρη πίεση και πολύ δυνατες physical μονομαχίες. Η μπάλα σίγουρα θα σηκωθεί ψηλά, κεφαλιές, δεύτερες μπάλες κλπ θα παίξουν το ρόλο τους. Έχω μια ελπίδα να βρούμε χώρους για transition.
Νομίζω οι πιθανότητες για νίκη γαύρου ή ισοπαλία είναι κοντινές .
Και πιο πίσω είναι το διπλό μας.