Andrea Trinchieri

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Andrea Trinchieri

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ έναν τέτοιο μουρλό έμπειρο τιτλουχο ήθελα και επουδενί τον προπονητή που γιόρταζε γενέθλια με τούρτα του ολυμπιακού στα αποδυτήρια επειδή θα πήγαινε εκεί. Ήρθε ο τρελός στην τρέλα μας.
These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
leomatos88, Montrealiotis, katafraktos
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Equalizer έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 20:05 Εντελώς σαλεμένος

Μ αρέσει κάργα

Και μου άρεσε και η υφέρπουσα υποτίμηση του μπουφέ χτες στο μουσείο.
θέλω να μάθω περισσότερα. Τι ξέρουμε; δεν άγγιξε;

-πάντως ΑΝ ισχύει η μετάφραση του ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΣΟΥΚΟΥ ΤΣΟΥΚΟΥ προς τον Παντελή, που είπε αστειευόμενος (αλλά επίσης είπε ότι είδε 10-12 παιχνίδια της ομάδας) , πάμε για νέα εποχή άμεσα. Θέλω να πιστεύω ότι ο Μπούτσκος είναι αρκετά έξυπνος για να παίξει πιο γρήγορο, ταχυδυναμικό μπάσκετ, που ταιριάζει πολύ περισσότερο σε : Αλλεν, Ταϊρί, Ομούρι , ενώ και οι Χουγκάζ-Περσίδης-Κόνιαρης έχουν στοιχεία για να τους ταιριάξει παιχνίδι με πολύ τρέξιμο, πολλές κατοχές , γρήγορες εκτελέσεις, γρήγορες αποφάσεις (καλά γι αυτο το τελευταίο πιο δύσκολα, δε βάζω και το χέρι στη φωτιά).
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Μπορει να ειναι σε διαιτα. Ο κ. Μπουντουρης να τα βλεπει αυτα :mrgreen:
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Maurice_Escargot έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 21:04 Ο μη εμπιστος Matteo Andreani γραφει πως βοηθος του Trinchieri θα ειναι ο Λημνιατης.
Φερτε το ΠΑΟΚτσακι σπιτι του.
Απο γαζετα:
Αυτός ήταν ο πρώτος από τα τρία χρόνια που έπαιξες στον “Δικέφαλο του Βορρά”...

«Ακριβώς και την τελευταία χρονιά, μάλιστα, ήμουν αρχηγός! Γενικά ήταν μία ομάδα με την οποία επίσης δέθηκα συναισθηματικά, γιατί σαν παιδί ήμουν ΠΑΟΚ! Γιατί παρ' ότι γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στην Αθήνα, όπου όλοι ήταν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ, εγώ ήθελα πάντα να πηγαίνω αντίθετα στον ρεύμα, οπότε έγινα Παοκτζής! Την αγαπούσα πολύ την ομάδα και όταν είσαι νέος, είσαι πιο φανατικός. Οπότε για μένα ήταν ιδιαίτερη στιγμή να φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ. Όπως αγάπησα και τον Ολυμπιακό πολύ, παρ' ότι δεν τον υποστήριζα. Αλλά δέθηκα πολύ με τους ανθρώπους στην τριετία που ήμουν στην ομάδα κι έκανα σχέσεις ζωής.»

Τον γουσταρω τον speedy οπως και τον Παντελο.Δυσκολα πραματα
Άβαταρ μέλους
Apeiroelaxistos

Δημοσίευση από Apeiroelaxistos »

Έχει ζορίσει πολύ κόσμο η πρόσληψη του Τρινκιερι…ιδίως κάτι καημένα τις παραδίπλα γειτονιάς που ήλπιζαν σε δική τους ανάσταση και μάλλον τους βγαίνει ξυνο…
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το σωστό είναι δικέφαλος. Και η χάρτινη δικέφαλος του νότου. Σήμα τον πάκμαν και τον φοίνικα είχε. Δικέφαλος του νότου αυτοί. Δικέφαλος εμείς
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Καλώς όρισες τρελο-Ιταλέ, ελπίζω να οδηγήσεις την ομάδα σε τίτλους!
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Καλώς όρισε ο Ιταλός! Μακάρι να μας οδηγήσει σε πολλές επιτυχίες και να χτίσει μια ομάδα που θα χτυπήσει τους πάντες!
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Είμαι πάντα καχύποπτος με τους "χαρισματικούς" προπονητές αλλά εκτός από συμπαθέστατος ο Τρινκιέρι φάνηκε γειωμένος και δομημένος.

Όμως ας πει κάποιος στον Βεζυρτζή ότι τον λένε Τρινκιέρι και όχι Τριγκέρι.

Bienvenuto Andrea!
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Την Κυριακη θα παρουμε ενα δειγμα πως επηρεαζει η παρουσια του Andrea απο τα pits την ομαδα. Ειδικα σκεπτομενοι πως στα δυο σπουδαια ματς που ερχονται στο Παλατακι σε λιγες μερες, θα ειναι παρων στα VIP καθισματα. Για το πρωτο ματς - παρεπιπτοντως - η προπωληση εισιτηριων ειναι μηδαμινη.

Επιλεγω να ειμαι αισιοδοξος και περιμενω την ομαδα να ειναι boostαρισμενη, θετικα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

paokspren έγραψε: Παρ 06 Μαρ 2026, 00:28
Όμως ας πει κάποιος στον Βεζυρτζή ότι τον λένε Τρινκιέρι και όχι Τριγκέρι.
Τετοια ωρα (17:40 ηταν) τετοια λογια.Ολοι οι συνομήλικοι του αυτη την ωρα πανε για απογευματινο υπνακο.Λογικο να ηταν.. καπως.Αφου δεν τον προσφωνησε "ο πως τον λεν" παλι καλα.
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Maurice_Escargot έγραψε: Παρ 06 Μαρ 2026, 06:53 Την Κυριακη θα παρουμε ενα δειγμα πως επηρεαζει η παρουσια του Andrea απο τα pits την ομαδα. Ειδικα σκεπτομενοι πως στα δυο σπουδαια ματς που ερχονται στο Παλατακι σε λιγες μερες, θα ειναι παρων στα VIP καθισματα. Για το πρωτο ματς - παρεπιπτοντως - η προπωληση εισιτηριων ειναι μηδαμινη.

Επιλεγω να ειμαι αισιοδοξος και περιμενω την ομαδα να ειναι boostαρισμενη, θετικα.
Βλεπω οι 224/225 σειρες δεν ειναι διαθεσιμες, θα εχουμε φιλοξενουμενους?
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Στα ευρωπαικα τις κρατανε κλειστες μεχρι να παρουν τον τελικο αριθμο φιλοξενουμενων (που παντα ειναι τοσο μικρος που τους βαζουν στα VIP πισω απο τους φιλοξενουμενους)

Απο Δευτερα νομιζω οι 224/225 θα ανοιξουν κι αυτες.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
paok-porter1337
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”