Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
- WestBlock4
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Γενικα τα τηλέφωνα της boytique δουλεύει κανεις? Στη 1 φανελα που πρόλαβα ακομη δεν την έστειλαν κ με εχει πιασει κρύος ιδρωτας
-
MrSam1926apc
- Montrealiotis
Τί μεταφορικά σου έβγαλε;MrSam1926apc έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 10:37 Τσίμπησα την μακρυμάνικη!
Ας δούμε πόσο καιρό θα κάνει να έρθει Ελβετία..
Εμένα με την γενική ταχυδρομική μου έβγαλε μόνο 25 ευρώ για Καναδά και είχα και την επιλογή του Σκρουτζ με 5 ευρώ
Δεν πείστηκα ότι θα φτάσει ποτέ και βγήκα.
-
Magdi Tolba 4
Εγώ στην κοντομανικη που προπαραγγειλα είπαν ότι οι παραδόσεις θα αρχίσουν από τις 13 Μαρτίου.WestBlock4 έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 10:09 Γενικα τα τηλέφωνα της boytique δουλεύει κανεις? Στη 1 φανελα που πρόλαβα ακομη δεν την έστειλαν κ με εχει πιασει κρύος ιδρωτας
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Εμενα απλα μ εχει ερθει μειλ επιβεβαιωσης παραγγελιαςWestBlock4 έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 10:09 Γενικα τα τηλέφωνα της boytique δουλεύει κανεις? Στη 1 φανελα που πρόλαβα ακομη δεν την έστειλαν κ με εχει πιασει κρύος ιδρωτας
-
MrSam1926apc
15 ευρώ ήταν τα μεταφορικά. Παράγγειλε την μην αγχώνεσαι για τα 25 ευρώ!Montrealiotis έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 18:15Τί μεταφορικά σου έβγαλε;MrSam1926apc έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 10:37 Τσίμπησα την μακρυμάνικη!
Ας δούμε πόσο καιρό θα κάνει να έρθει Ελβετία..
Εμένα με την γενική ταχυδρομική μου έβγαλε μόνο 25 ευρώ για Καναδά και είχα και την επιλογή του Σκρουτζ με 5 ευρώ![]()
Δεν πείστηκα ότι θα φτάσει ποτέ και βγήκα.
- These users thanked the author MrSam1926apc for the post:
- Montrealiotis
- Montrealiotis
Μαζί με τα 5 ευρώ του Σκρουτζ, θεώρησα και τα 25 σαν λάθος του συστήματος. Ενα έγγραφο μιας σελίδας έστειλα στην Ελλάδα με ταχυδρομείο από εδώ και μου πήραν 40 δολάρια 
-
MrSam1926apc
Πάντα έτσι είναι αδερφέ είναι εταιρίες, έχουν διαφορετικό κόστος από εμάς!Montrealiotis έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 21:49 Μαζί με τα 5 ευρώ του Σκρουτζ, θεώρησα και τα 25 σαν λάθος του συστήματος. Ενα έγγραφο μιας σελίδας έστειλα στην Ελλάδα με ταχυδρομείο από εδώ και μου πήραν 40 δολάρια![]()
- These users thanked the author MrSam1926apc for the post:
- Montrealiotis
- GREATANASTASIOS
ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ και εγω να περιμενουμε τον Ιουνιο οταν θα ερθουν η οργανωση γενικα της μπουτικ οποιος την εχει αναλαβει απαραδεκτη το βλεπετε τωρα με ο τηλεφωνο αν θα απαντησει καποιος γραψτε μου απο το πιο απλο εως το πιο συνθετο που δεν υπαρχει υπομονη : :
nairepaok:
Παιδιά μια ερώτηση ξέρει κανείς άμα βγει πέρα από αυτές της δυο και άλλη επετειακή φανέλα...... Είχα ακούσει για μια μαύρη αλλά δεν ξέρω άμα επιβεβαιωθηκε από την ΠΑΕ.... και ίσως άμα ξέρει κάποιος αν βγει και καμιά για το μπάσκετ.....
Ναι θα βγει ακόμα μια, η μαύρη όπως αναφέρεις.PAOK RT έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 22:52 Παιδιά μια ερώτηση ξέρει κανείς άμα βγει πέρα από αυτές της δυο και άλλη επετειακή φανέλα...... Είχα ακούσει για μια μαύρη αλλά δεν ξέρω άμα επιβεβαιωθηκε από την ΠΑΕ.... και ίσως άμα ξέρει κάποιος αν βγει και καμιά για το μπάσκετ.....
Επειδή τυγχάνει να έχω παραγγείλει και άλλες φορές αδερφέ μου από το store, όταν χρειάστηκε να τους πάρω τηλέφωνο το σήκωσαν και ήταν πολύ ευγενικοί.GREATANASTASIOS έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 22:41 ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ και εγω να περιμενουμε τον Ιουνιο οταν θα ερθουν η οργανωση γενικα της μπουτικ οποιος την εχει αναλαβει απαραδεκτη το βλεπετε τωρα με ο τηλεφωνο αν θα απαντησει καποιος γραψτε μου απο το πιο απλο εως το πιο συνθετο που δεν υπαρχει υπομονη : :nairepaok:
Προφανώς χρειάζεται λίγο κατανόηση από εμάς για την φρενίτιδα που επικράτησε με τις παραγγελίες. Άνθρωποι είναι και αυτοί, την δουλειά τους θέλουν να κάνουν.
Είμαι σε δίλημμα να τσιμπήσω την ασπρόμαυρη τώρα ή να περιμένω τη μαύρη; Η ασπρόμαυρη όταν πρωτοπαρουσιάστηκε δεν μου άρεσε καθόλου αλλά όσο περνάει ο καιρός αρχίζω να αλλάζω άποψη.
- These users thanked the author Iznogoud4 for the post:
- Montrealiotis