Το θέμα της επικοινωνίας είναι συνδεδεμένο με την Οργάνωση και τη Διαχείριση. Δεν μπορείς να το απομονώσεις και να πεις χρειαζεται απλά καλύτερη επικοινωνία. Σας άρεσε η οργάνωση της συνέντευξης εχθές? Όλοι απροετοίμαστοι, ο ήχος και η εικόνα θλιβερή.
Μίλησε ο Πρόεδρος αόριστα χωρίς να πει κάτι, πολλά υπονοούμενα, και αρνητισμό και στο βάθος υποσχέσεις. Έκλεισε τη συνένευξη χωρίς να μιλήσει απο τον ΠΑΟΚ κάποιος άλλος, πετάγεται ο Μπουντούρης λέει "να πω και εγώ κάτι", και αντί όμως και αυτός να πει κάτι ουσιώδες άφησε και αυτός παράπονα και υπονοούμενα.
Όλοι σκυθρωποί και αγέλαστοι.
Χάλια όλα εκτός απο τον Προπονητή που έσωσε την κατάσταση. Ελπίζω να μην έπαθε σοκ. Δεν είναι τρελός, είναι έξυπνος.
Και αυτό φάνηκε στο πως περιέγραψε το μπάσκετ των τελευταίων 20 ετών σε δύο προτάσεις όταν ρωτήθηκε για το στυλ παιχνιδιού,
"γνωρίζεται την κατάσταση και οτι το μπάσκετ εξελίσεται προς την κατεύθυνση γρήγορο, αθλητικό, τρίποντο... θα ήταν έξυπνο να προσπαθήσεις να το αλλάξεις, δε νομίζω, μπορείς να το σταματήσεις, όχι, νομίζω οτι το πιο έξυπνο είναι να βρείς ισορροπία". Εξαιρετική απάντηση.
Τα είπε όλα σε δυο προτάσεις. Γιατί πολύς κόσμος δεν μπορεί να βλέπει αυτό το θέαμα, έτσι όπως έχει εξεχθεί το μπάσκετ δομικά και τακτικά.
Το οτι ξεκινά απο τη νέα σεζόν και όχι απο τώρα εντάσεται και αυτό στο "δώστε μας το γήπεδο", γιατί αλλιώς φεύγουνε? Γιατί η αλήθεια είναι οτι δεν έχει λογική.
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Είναι γιατί δεν υπάρχουν σχολές που να βγάζουν προέδρους και παράγοντες με εμπειρία όπως ... πολύ παραστατικά μας είπε εχθές ο πρόεδρος της καρδιάς μας ... αυτοί οι έμπειροι κάτι τέτοιες συνεντεύξεις τις οργανώνουν στο φτερό ... χαλαρά και σε κορυφαία ποιότητα ...
γελούσε εχθές και το παρδαλό κατσίκι ...
επίσης Νικόλα Μπουντούρη δεν μπορούμε να λέμε στον κόσμο να αγαπάει την ομάδα και τον προπονητή όταν αυτοί είναι πάντα εκεί και το κάνουν ... επειδή ο κόσμος διαφωνεί με τις πρακτικές του μεγαλομετόχου δεν μπορούμε να λέμε να αγαπάμε τους παίχτες ... σε άλλον πρέπει να τα λέτε και αμφιβάλω αν το κάνετε ...
υποσ.
προβλέπω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι οι δύο που έφερε άμεσα στην διοίκηση ο Μυστακίδης δεν θα μακροημερεψουν ... για τους δικούς μας λέω τους παλιούς.
επίσης εχθές μου έκανε κακή εντύπωση που δεν μίλησε καθόλου ο εκπρόσωπος του Μυστακίδη ... δεν τον έχουμε ακούσει καθόλου και υποτίθεται αυτός κάνει κουμάντο ...
γελούσε εχθές και το παρδαλό κατσίκι ...
επίσης Νικόλα Μπουντούρη δεν μπορούμε να λέμε στον κόσμο να αγαπάει την ομάδα και τον προπονητή όταν αυτοί είναι πάντα εκεί και το κάνουν ... επειδή ο κόσμος διαφωνεί με τις πρακτικές του μεγαλομετόχου δεν μπορούμε να λέμε να αγαπάμε τους παίχτες ... σε άλλον πρέπει να τα λέτε και αμφιβάλω αν το κάνετε ...
υποσ.
προβλέπω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι οι δύο που έφερε άμεσα στην διοίκηση ο Μυστακίδης δεν θα μακροημερεψουν ... για τους δικούς μας λέω τους παλιούς.
επίσης εχθές μου έκανε κακή εντύπωση που δεν μίλησε καθόλου ο εκπρόσωπος του Μυστακίδη ... δεν τον έχουμε ακούσει καθόλου και υποτίθεται αυτός κάνει κουμάντο ...
- KalamarGiannis
Ρε συ τότε γιατί να πληρώνει το Βεζυρτζη για μπροστάρη;
Να σαι σίγουρος αν ήθελε να μιλήσει θα μιλούσε. Θα μιλά με έργα είπε.
Πήγε Ιταλία και σου φέρε την ιδανική λύση για προπονητή της νέας εποχής.
Εγω αυτά τα σχόλια για αγελαστα πρόσωπα, κακή συνέντευξη κτλ. δε τα συμμερίζομαι.
Εμένα ο κόουτς με γέμισε χαρά και με συγκίνησε... Τους άλλους λίγο τους ακούω, προσωρινοι μπορεί να ναι.
Αλλά και πάλι, στην εποχή των τρολ καλό είναι να ζητά κάποιος αγάπη για όσους είναι στην ομάδα, πως αλλιώς θα αισθανθουν το μεγαλείο του ΠΑΟΚ;
Εγω αυτά τα σχόλια για αγελαστα πρόσωπα, κακή συνέντευξη κτλ. δε τα συμμερίζομαι.
Εμένα ο κόουτς με γέμισε χαρά και με συγκίνησε... Τους άλλους λίγο τους ακούω, προσωρινοι μπορεί να ναι.
Αλλά και πάλι, στην εποχή των τρολ καλό είναι να ζητά κάποιος αγάπη για όσους είναι στην ομάδα, πως αλλιώς θα αισθανθουν το μεγαλείο του ΠΑΟΚ;
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- tad
-
Dimitrisou
Στο κομματι που αφορα τον Τρινκιερι και το οραμα του Μυστακιδη δεν νομιζω να μην υπαρχει ΠΑΟΚτσης που να μην εσκασε χαμογελο..KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 15:46 Ρε συ τότε γιατί να πληρώνει το Βεζυρτζη για μπροστάρη;
Τωρα στο κομματι του κ.Βεζυρτζη ηταν οντως ασχημη εικονα αυτη η "μαγκια" και σιγουρα ειναι επικοινωνια ελληνα παραγοντα αλλης δεκαετιας..
Ο κ.Μπουντουρης μιλησε για αγαπη αλλα εκανε και διαχωρισμο οπαδων οποτε ακυρωσε την τοποθετηση του απο μονος του..
Γενικα νομιζω καλυτερα να το αφηναν στο οτι η μερα χθες ηταν του νεου κοουτς και να αρνιοντουσαν ευγενικα καθε αλλη ερωτηση..αχρειαστα τα υπολοιπα..
Παρα πολυ σοβαρη κινηση ο Τρινκιερι οπως και η παρουσια Ραζνατοβιτς..ας βασιστουμε στον κοουτς και παμε να εξελιχθουμε σαν οργανισμος..
Οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει ούτε τι συνέβη ούτε τι συμβαίνει
Απλά αμύνονται με τρόπο άκομψο, καθότι έχουν πείσει εαυτόν οτι είναι θύματα "επίθεσης" ενώ θεσμικά και παραγοντικά συνέβη το αντίστροφο.
Και να το αντιληφθούν, από εγωισμό και μόνο δεν θα ανακρούσουν πρύμνα. Θα συνεχίσουν σε αυτό το μοτίβο, αναμένοντας το μπακίρι, οι μεταγραφές και τα μεγαλεία, να τους "δικαιώσει" στα μάτια των πολλών.
Λες και είπε ποτέ κανείς οτι φταίει ο Μπουντούρης για τα αίσχη που έγιναν ή/και σχεδιάστηκαν πριν καν προσληφθεί.
Απλά αμύνονται με τρόπο άκομψο, καθότι έχουν πείσει εαυτόν οτι είναι θύματα "επίθεσης" ενώ θεσμικά και παραγοντικά συνέβη το αντίστροφο.
Και να το αντιληφθούν, από εγωισμό και μόνο δεν θα ανακρούσουν πρύμνα. Θα συνεχίσουν σε αυτό το μοτίβο, αναμένοντας το μπακίρι, οι μεταγραφές και τα μεγαλεία, να τους "δικαιώσει" στα μάτια των πολλών.
Λες και είπε ποτέ κανείς οτι φταίει ο Μπουντούρης για τα αίσχη που έγιναν ή/και σχεδιάστηκαν πριν καν προσληφθεί.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
- navigator11, Montrealiotis, tad, leomatos88, SCIFO
Ο κ.Βεζυρτζης χθες σε κάποια σημεία εμφανίστηκε σαν τον Δον Κιχώτη να σκιαμαχεί με ανεμόμυλους και αντιπάλους φανταστικούς μέσα στο μυαλό του. Τις μάχες του τις έδωσε, πολλές κέρδισε άλλες έχασε, προσωπικά τον τιμώ για όσα πρόσφερε στον ΠΑΟΚ και επιλέγω να παραβλέπω τα λαθη του και να μην βαζω αυτά μπροστά για να τον αξιολογήσω. Άλλωστε με τόσα χρόνια παραγοντισμό, και ολοι να σε κρίνουν εκ του αποτελέσματος και εκ του ασφαλούς, ποιος δεν θα είχε κάνει λάθη? Δεν εχει βγάλει πολλούς εμβληματικους παραγοντες η οικογένεια του ΠΑΟΚ για να τους ακυρώνουμε επιλεγοντας να σταθούμε μονο στα αρνητικά τους. Δικη μου η αποψη, σέβομαι και την αντιθετη. Τώρα θέλει να δωσει την τελευταία του προσπάθεια. Δικαίωμά του και μαζί του. Είναι έμπειρος αλλα ειναι και εγωιστής. Γνώμη μου αυτά τα δύο δεν πολυταιριάζουν. Και χθες στην επικοινωνία του ηταν εικόνα απο τη δίκη της Δευτέρας ερτ3 τβ100 ούτε που θυμάμαι.
Αλλα και ο Μυστακίδης ποιον να επέλεγε πρώτο πρόεδρο του πρώτου δσ? Εννοείται ξεκινας με τον Βεζυρτζή.
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά πιο πάνω για τα χθεσινά και επιλέγω να κρατήσω τον ενθουσιασμό και την προσωπικοτητα του νεου προπονητή και τη διακριτικοτητα και τη σεμνοτητα του Νικου Μπουντούρη. Δεν νομιζω οτι ήθελε να κρίνει τον κόσμο. Άλλωστε ποιος είπε κατι για τους παίκτες. Νομιζω το "να σεβεστε" εννοούσε να μην τους κρίνετε γρήγορα και εύκολα. Αντίθετα ο Τρινκιερι πολλά που εχουν γραφτεί απο πολλους εδω στο φορουμ για το αγωνιστικό, απο το δεκεμβρη και μετά, τα ειπε ή τα εννόησε και ο ίδιος δημοσίως με το όνομά του.
Χθες πάντως ηταν ημέρα για να αισιοδοξουμε για το αγωνιστικό.
Αλλα και ο Μυστακίδης ποιον να επέλεγε πρώτο πρόεδρο του πρώτου δσ? Εννοείται ξεκινας με τον Βεζυρτζή.
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά πιο πάνω για τα χθεσινά και επιλέγω να κρατήσω τον ενθουσιασμό και την προσωπικοτητα του νεου προπονητή και τη διακριτικοτητα και τη σεμνοτητα του Νικου Μπουντούρη. Δεν νομιζω οτι ήθελε να κρίνει τον κόσμο. Άλλωστε ποιος είπε κατι για τους παίκτες. Νομιζω το "να σεβεστε" εννοούσε να μην τους κρίνετε γρήγορα και εύκολα. Αντίθετα ο Τρινκιερι πολλά που εχουν γραφτεί απο πολλους εδω στο φορουμ για το αγωνιστικό, απο το δεκεμβρη και μετά, τα ειπε ή τα εννόησε και ο ίδιος δημοσίως με το όνομά του.
Χθες πάντως ηταν ημέρα για να αισιοδοξουμε για το αγωνιστικό.
- These users thanked the author SCIFO for the post (total 2):
- Montrealiotis, Taseos