Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα

MVP

Τσιφτσής
1
1%
Σάντσες
14
10%
Κετζιόρα
2
1%
Μιχαηλίδης
4
3%
Μπάμπα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οζντόεφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζαφείρης
5
3%
Μπιάνκο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζιφκοβιτς
7
5%
Χατσίδης
1
1%
Γιακουμάκης
1
1%
Γερεμέγιεφ
100
69%
Καμαρά
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ιβανούσετς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωσταντέλιας
9
6%

Σύνολο ψήφων: 144

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από obanebane »

Σιγά ρε που θα του πεις να αλλάξει και ομάδα.
These users thanked the author obanebane for the post:
leomatos88
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

George Best4 έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 11:55
gervasio artigas έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 11:51 Δεν μπορω να χαρω οσο πρεπει το δευτερο πεναλτυ γιατι ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ
Θα χαιρομουν αφανταστα ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ
ΑΙντε που θα μπουμε και σε διαλογο με τους αθηναιους συμμοριτες
Και μάλιστα σε απολογητικο υφος
Όσο για τους "αντικειμενικους" επειδη έχουν οξυδερκη όραση ας αναλύσουν την ματιά του κηφισιωτη για αν βλεπει η δεν βλεπει πισω του
Οσοι εχουν παιξει μπαλλα εστω και σε Γ τοπικο ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ αμεσως ποσο ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΙΚΟ κτυπημα ηταν
Οι υπολοιποι χορταστε .....αντικειμενικοτητα
Ευχομαι την Κυριακη να νικησουμε με ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πεναλτυ
Μαλλον υποστηριζουμε διαφορετικο ΠΑΟΚ.
εγω δεν εγινα ΠΑΟΚ για την πουστια.
Αν το ονειρο σου ειναι να γινεις σαν κι αυτους, μπορεις να αλλαξεις ομαδα.
Λαμβάνω σοβαρα υπ' οψιν την πρότασή σου
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Έγινε ένα πέναλτι που είναι στην ευχέρεια του διαιτητή και του βάρ αν θα το δώσουν.

Και για μένα είναι τραβηγμένο ( ίσως επηρεάστηκα με τον τρόπο που αντιδρά ο Σάντσες που ενώ πιάνει το πρόσωπο του έχει ανοίξει τα δάχτυλα και κοιτάει τον διαιτητή).. στα τέτοια μου κιόλας τόσα σφυρίγματα έχουν πάρει οι άλλοι.

Θα συμφωνήσω και με τον rene ότι αν αυτό δινόταν στο χαρτί ,τώρα το τοπικ στα σχόλια για τις άλλες ομάδες θα είχαν γραφτεί 200 σελίδες.
These users thanked the author markos4 for the post (total 3):
George Best4, geobila, paokkerkir
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

obanebane έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 11:58 Σιγά ρε που θα του πεις να αλλάξει και ομάδα.
Αν και το δικο σου ονειρο ειναι τα ανυπαρκτα πεναλντι και η πουστια οπως ανεφερε ο αλλος. Μπορεις κι εσυ να αλλαξεις.
Θα σου εκανα δωρο και μια επετειακη τους φανελα αλλα δε μου παει η καρδια να την αγορασω ουτε για δωρο. Σορρυ.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

συζηταμε αν ειναι ο ορισμος του πεναλτυ για μια φαση που οι κανονισμοι το οριζουν ως πεναλτυ αλλα παραμενει η τελικη αποφαση του διαιτητη/var αν θα δοθει... που και να μη δοθει δεν εγινε και κατι, σε αλλο ματς μπορει να δοθει, παραμενει στην κριση του διαιτητη κατ εμε.

Αν ειμαι λαθος ειναι οκ και παλι, γνωμη μου και δεν χρειαζεται να συμφωνει ολη η κερκιδα.

Προσφατα συζητουσαμε για το πεναλτυ του μουκουντι... το var ηρθε για να μοιρασει το καρπουζι και να διχασει γιατι ειναι αμειλικτο. Εγκυμονει κινδυνος ομως απο την τελικη αποφαση που παραμενει στην κριση ενος ανθρωπου, αντε δυο αν βαλουμε και τον var μεσα.
These users thanked the author geobila for the post (total 2):
markos4, astral
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

George Best4 έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 11:51
CCCP έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 11:43
βλεπεις να το απλωνει ή να ειναι σε αφυσικη κινηση βαση της κινησης του?
Nαι. Το ερωτημα ειναι απλο. Θεωρεις οτι εχει το δικαιωμα ενας παικτης να εχει σηκωμενα τα χερια και τους αγκωνες εκει? Οπως εξηγησα σε προηγουμενο ποστ, ουτε οταν πηδας δεν εχεις αυτο το δικαιωμα ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ.

ρε συ σοβαρα τωρα?
Χωρις δοση ειρωνειας
τρεξε κοιτωντας τον ουρανο και τα χερια κολλημενα και πηδα.
Βγαλτο και ενα βιντεο και ανεβασε το να σε δουμε.
Εγω πιστευω δε θα τα καταφερεις.

Οταν καταλαβεις οτι δεν μπορεις σκεψου να ειχες μια μπαλα να ερχεται και διπλα σου και εναν ανθρωπο 30 εκατοστα πιο κοντο..

Εγω ξαναλεω αν εδιναν εναντιον μας τετοιο πεναλντι θα ημουν εξαλλος.
Τωρα εσυ μπορει να θεωρουσες οτι ειναι σε εκεινη την περιπτωση.
Καλα ρε δε καταλαβες μου φενεται καθολου τι λεω η δε ξερεις τους κανονισμους. Ρε φιλε οταν πηδας για κεφαλια ενω οντως ειναι απολυτα φυσικο να σηκωθουν τα χερια για να δωσεις ωθηση προς τα πανω ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ.

Ποσο μαλλον οταν ο παικτης δεν εχει πηδηξει και δεν εχει αυτη την δικαιολογια.

Επισης δεν ειπα πουθενα οτι πρεπει ο αμντικος να εχει τα χερια κολημενα. Αν τα ειχε σε γωνια πχ 45 μηρων και το ειπα και πριν θα γελουσε με οποιον ειχε ζητησει πεναλτι ακομα και αν ηταν πονηρη αγκωνια , ακομα και αν ειχε χαμηλωσει το κεφαλι ο σαντσεζ και τον ειχε βρει εκει.

Το χερι ηταν Σ-Η-Κ-Ω-Μ-Ε-Ν-Ο. Δεν ηταν φυσικη θεση, end of discussion.
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

marsantos έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 11:30 ....
Δεν καταλαβαίνω γιατί μας πιάνει μια ενοχικότητα αν για μια φάση πούμε ναι μεν αλλά.
....
Γιατί (λιγότερο) λέγε λέγε λέγε οι κάτω στο τέλος κάτι μένει υποσυνείδητα ακόμα και σε μας, συν (περισσότερο) ότι τόσα χρόνια έχουμε μάθει να μας παίζουνε 90-10 εναντίων και αυτά* μας είναι εντελώς ξένα.

*σημ. για καλοθελητές: αυτά: φάσεις στο όριο, όχι εύνοια.

Απο χθες κι εγώ λέω ότι δεν το θεωρώ ΕΓΩ πέναλτι. Επαφή υπάρχει, αλλά είναι πολύ αυστηρό και δεν θέλω να δίνονται τέτοια πέναλτι, δεν παίζουμε τένις.

Αυτό δε σημαίνει ότι δικαιολογώ τον οχετό των κάτω, κάθε άλλο.
These users thanked the author paokkerkir for the post:
George Best4
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν χρειαζεται να μαλωνουμε. Αποψεις εχουμε.
Και εγω χθες το ειπα οτι χωρις ιχνος αυτομαστιγωματος (γιατι οντας 45+ εχω νιωσει τα τρυφερα :D χρονια της νιοτης μου να με πηδανε με καθε τροπο και δεν θα ειχα προβλημα να τους πληρωσω με το ιδιο μαρμαρο) αυτο το πεναλτι δεν θα το εδινα. Συντασομαι με αυτο που ειπε ο Λετο (χωρις προθεση να την πει στον ΠΑΟΚ ) οτι με αυτη την λογικη καθε επαφη στην μικρη περιοχη θα ειναι πεναλτι.
Ειναι σαν να δικαιωνουμε την ρητορικη της χαρτινης στο μεταξυ μας οτι ο Μπαμπα κανει πεναλτι στον Γιοβιτς.
Εγω προσωπικα δεν βλεπω αφυσικη κινηση χεριων αμυντικου που πηδαει για κεφαλια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Πέμ 05 Μαρ 2026, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
paokkerkir, George Best4
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Εγώ θα προσθέσω και κάτι άλλο ....αν δινόταν σε οποιαδήποτε ομάδα του ΠΟΚ σήμερα θα ήταν απλά Πέμπτη. δόθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ και συζητιέται παντού... Σημειωτέων συζητιέται και από το λαό του ΠΑΟΚ κάτι που δεν θα συνέβαινε από τους οπαδούς καμιάς άλλης ομάδας στην Ελλάδα τουλάχιστον.... Γι' αυτό είναι διαφορετικό να είσαι ΠΑΟΚ

ΣΣ Για εμένα είναι κατά ορισμό πέναλτι απλά ο Σάντσες μην γνωρίζοντας την ελληνική πραγματικότητα και αν θα δοθεί ή όχι το τραβάει λίγο παραπάνω το θεατράκι .... Δεν πειράζει θα μάθει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να παίρνει πέναλτι αν δεν βγεί πρώτα ΄αίμα :mrgreen:
These users thanked the author nikolasf for the post (total 2):
nunies4, tutuyo
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει @georgebest γιατί έχεις τέτοιο επιθετικό τόνο

Και γιατί μου γράφεις οτι "κάνω ΠΑΛΙ αυτό...". Τι πάλι;

Συζήτηση κάνουμε και παραθέτουμε όσο πιο πλήρως γίνεται την άποψή μας, δεν επιβάλλουμε τίποτα ούτε είδα κανέναν να σου λέει τίποτα φοβερό. Μπορεί να έχασα κάτι.

Δεν σου λεω οτι είσαι γαυρος. Σου λέω οτι δεν βλέπω απολύτως τίποτα οχι απλά επιλήψιμο, αλλά ούτε καν "βοηθητικό προς το κέρδος ενός πέναλτι" στην κίνηση του Σαντσες.

Μιλάμε για διύλιση κόνωπα αν αναλύουμε φάση 1 δευτερολέπτου σε πενήντα στοπ καρέ για να ανακαλύψουμε οτι εν τέλει έφταιγε αυτός που χτυπήθηκε κι οχι αυτός που χτύπησε.

ΟΛΟΙ είπαν εξ αρχής πως αναγνωρίζουν οτι δεν έγινε επίτηδες κάποιο χτύπημα, αλλά ΕΓΙΝΕ ΧΤΥΠΗΜΑ. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Και ο διαιτητής αποφάσισε οτι είναι πέναλτι. Θα μπορούσε ένας άλλος διαιτητής να πει "παίζετε". Υπάρχουν και αυτές οι φάσεις στο ποδόσφαιρο, τι να κάνουμε τώρα.

Βεβαίως και θα αισθανόμουν οτι έφαγα ένα γκολ τζάμπα αν γινόταν εις βάρος μου, αλλά στο χάος που επικρατεί με προπαγάνδες, κατηγορίες, λίβελους και απειλές κάθε μέρα, χάνεται το νόημα της υγιούς ανάλυσης μιας φάσης.

ΑΛΛΟ πράγμα να λέμε οτι έκατσε ευνοϊκά μια συγκυρία, ΑΛΛΟ εντελώς να λέμε οτι ο διαιτητής ευνόησε τον ΠΑΟΚ με ανύπαρκτο πέναλτι.

Δεν είναι ανύπαρκτο, υπαρκτότατο είναι και φαίνεται καθαρά στο βίντεο.

Το οτι ήταν στην ευχέρεια να το αποσιωπήσει ή οχι, δεν καθιστά κανέναν ένοχο για τίποτα.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Σε όλα τα ριπλέι φαίνεται καθαρό πέναλτυ αλλά πλέον αφού διάβασα τους "αντικειμενικούς" του ΠΑΟΚμανια καταλαβαίνω ότι ήταν επιθετικό φάουλ του Σάντσες που χτυπάει τον αμυντικό της Κηφισιάς με το κεφάλι του στον αγκώνα.
These users thanked the author paokspren for the post (total 5):
Χωρικός, gervasio artigas, aivas19, mpafos4, leomatos88
tutuyo

Δημοσίευση από tutuyo »

ε ρε και να μας δωσει ενα τετοιο πεναλτι την Κυριακη στο τηγανι :D
εκει θα το δεχτουμε (λογω προτερων σφαγειων) η ειμαστε απλες?
Άβαταρ μέλους
mantzoumis

Δημοσίευση από mantzoumis »

Τρεις διαιτητές το είδαν το πέναλτι και το έδωσαν χωρίς πολύ ψάξιμο.
Ο διαιτητής αγώνος Φωτιάς, Ο διαιτητής ΒΑΡ Βεργέτης και ο βοηθός ΒΑΡ Τζήλος.
Δηλαδή όλοι τους τράβηξαν τον κανονισμό από τα μαλλιά για να ευννοήσουν το ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Πλέον και το 50-50 μας φαίνεται εύνοια άντε να βάλω 60-40 για να καλύψω και τους αντιρρησίες. Είχαμε συνηθίσει τρελές σφαγές που πλέον μας φαίνεται εξωπραγματικό. Και εγώ το είχα πάθει στο οφσάιντ του κυπέλου στο Βόλο αλλά μετά το κλεμμένο δεν μου εμφανίστηκαν ξανά τύψεις.
These users thanked the author shogoon for the post (total 2):
tutuyo, ABOLEYTOI
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για να το χαλαρώσουμε λίγο, εν προκειμένω ο Σουλεϊμάνοφ πάει και παμπόνηρα βάζει την κεφάλα του μπροστά στο πόδι του χαρτερματά.

Εν τω μεταξύ, δεν υπάρχει η ΕΠΙΚΗ πρώτη αντίδραση του Τσώχαρου. "Έχει βρει τον παίχτη του ΟΑΡΕΩΣ σύμφωνα με τον Σιδηρόπουστα". Κλαίω, ρε μαλ@κες.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
Equalizer, Amsterdamer_87, astral, leomatos88
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”