Ποδι με ποδι βρηκαν με τον παικτη της κηφισιας..MrSam1926apc έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:41Σε μια απομάκρυνση χτυπησε η μπάλα στο πόδι του και απ ότι διάβασα εδώ έπαθε διάστρεμα
Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
Dimitrisou
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- Patron
Τις προάλλες μάλωσα με έναν, μιλάμε τον τσάκισα στο ξύλο. Δέκα φορές του χτύπησα τη γροθιά με τα μούτρα μουPAOK_Antarctica έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:27Αυτός βλέπεις αγκωνια επειδή έτσι θέλει αλλά εσύ βλέπεις τον Σάντσεθ να πέφτει πάνω στο χέρι (!!) επειδή είσαι αντικειμενικός.George Best4 έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:22Ξαναδείς την φάση. Εσύ βλέπεις αγκωνια επειδή έτσι θες.boogeyman77 έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:14
Δηλαδή για εσένα η αγκωνιά εντός περιοχής δεν είναι πέναλτι; Τι έπρεπε να του κάνει; fatality;
Αν ξεκινήσουμε τι πέναλτι έχουν πάρει τα πόκεμον και γενικά σφυρίγματα ( ακόμα φρέσκο η ισοφάριση της χάρτινης στον Βόλο) και τι δοθεί εναντίον μας,θα γράφουμε εβδομάδες......
Η πραγματικότητα είναι ότι ο Σαντσεθ πέφτει πάνω στο χέρι.
Δε δίνεται αυτό το πραμα πέναλντι.
Άσε το έχει πάρει ο καθένας. Δεν εξετάζω αυτο. Σήμερα ευνοηθηκαμε από αυτή τη φάση.
Γαμημε μας κι άφησε μας.
-
black death
Το εχω παθει με απομακρυνση πέτρας.MrSam1926apc έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:41Σε μια απομάκρυνση χτυπησε η μπάλα στο πόδι του και απ ότι διάβασα εδώ έπαθε διάστρεμα
Αλλα με μπαλα πρέπει να σαι πολυ γκαντεμης ή κατι αλλο παει στραβα.
- These users thanked the author black death for the post:
- Patron
-
MrSam1926apc
Μπρο αφού είπε και στον Αντιστράτηγο ότι τον βρήκε η μπάλα όταν βγηκε.. το είπε 2 φορές!Dimitrisou έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:42Ποδι με ποδι βρηκαν με τον παικτη της κηφισιας..MrSam1926apc έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:41Σε μια απομάκρυνση χτυπησε η μπάλα στο πόδι του και απ ότι διάβασα εδώ έπαθε διάστρεμα
Εγώ πλέον έχω φτάσει στο στάδιο της αποδοχής. Ούτε καν ένα μικρό ξάφνιασμα δεν μου προξενούν οι νέοι τραυματισμοί. Θα παλέψουμε με όσους έχουμε διαθέσιμους την κάθε στιγμή κι ότι βρέξει ας κατεβάσει. Έτσι θα πάει η χρονιά τουλάχιστον μέχρι το γαύρο. Μετά ίσως λόγω του προγράμματος που αραιώνει να μειωθούν κάπως κι οι τραυματισμοί, αλλά και να μην μειωθούν πάλι δεν θα ξαφνιαστώ. Είπαμε, αποδοχή.loukas karadimos έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:37 δε το χωραει το κεφαλι μου οτι ο γιακουμ δε θα παιξει τη κυριακη με τον γκεη σε ματς που του ειναι λουκουμι
τι καναμε ρε πστ φετος και τα τραβαμε ολα αυτα, παχια στις πυραμιδες της γκιζας ριξαμε και ξυπνησαμε τον φαραω?
δεν γινεται αλλο ρε, ΦΤΑΝΕΙ
Το 2ο πεναλτι που το ειδα τωρα το θεωρω ηλιθιο τελειως, ενα παρομοιο εγινε με το χαρτι στον Γιοβιτς αν θυμαμαι καλα.
-
Dimitrisou
Οκ δεν το ακουσα αυτο απλα στην φαση ηταν και ο παικτης της κηφισιας και εδειξε να βρισκουν..MrSam1926apc έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:44Μπρο αφού είπε και στον Αντιστράτηγο ότι τον βρήκε η μπάλα όταν βγηκε.. το είπε 2 φορές!Dimitrisou έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:42Ποδι με ποδι βρηκαν με τον παικτη της κηφισιας..MrSam1926apc έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:41
Σε μια απομάκρυνση χτυπησε η μπάλα στο πόδι του και απ ότι διάβασα εδώ έπαθε διάστρεμα
Ήμουν στο γήπεδο. Δυστυχώς όχι με τους δικούς μας αλλά στην απέναντι κερκίδα με τους γαυροβαζελοχαρτινους.
Είναι απίστευτο το μένος, κόμπλεξ, πόνος, όπως θέλετε πείτε το, που βγάζουν τα χαρτιά - κυρίως - με τη ΠΑΟΚΑΡΑ.
Με αυτά που άκουσα εκεί μέσα δε ξέρω πραγματικά πως κρατήθηκα και δε μίλησα
Από την άλλη χαίρομαι να τους βλέπω έτσι γιατί είναι ξεκάθαρα ΧΕΣΜΕΝΟΙ και έχουν καταλάβει πως τη φάπα στα πλειοφς δε τη γλυτώνουν
Τους έστειλε και ο Ζιφκο τα φιλάκια του και πήγαν για νανι
Είναι απίστευτο το μένος, κόμπλεξ, πόνος, όπως θέλετε πείτε το, που βγάζουν τα χαρτιά - κυρίως - με τη ΠΑΟΚΑΡΑ.
Με αυτά που άκουσα εκεί μέσα δε ξέρω πραγματικά πως κρατήθηκα και δε μίλησα
Από την άλλη χαίρομαι να τους βλέπω έτσι γιατί είναι ξεκάθαρα ΧΕΣΜΕΝΟΙ και έχουν καταλάβει πως τη φάπα στα πλειοφς δε τη γλυτώνουν
Τους έστειλε και ο Ζιφκο τα φιλάκια του και πήγαν για νανι
Πολύ σημαντικό που μετά από έναν τραγικό Φλεβάρη είμαστε κορυφή και τελικό κυπέλλου. Μέτριο γενικά παιχνίδι. Αν δεν επιστρέψουν οι βασικοί την Κυριακή είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρουμε αποτέλεσμα .
Το πέναλτι είναι κλασικό πέναλτι της εποχής μας . Μ@λακια μεν, πέναλτι δε.
Το πέναλτι είναι κλασικό πέναλτι της εποχής μας . Μ@λακια μεν, πέναλτι δε.
-
Dimitrisou
Τωρα και εσυ περιμενεις μυαλο απο ατομα που ευχονται μην πω τι σε δικους τους και αντιπαλους καθε 5 ποστ..st4this έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:46
Ειναι ζαβα τα παιδια
https://www.kitrinomavro.com/board/inde ... /#comments
- Caballo Viejo
Νίκη σημαντική πολύ, αλλά η ομάδα δεν πατάει καλά στο γήπεδο. Την Κυριακή θα δούμε αν μπορεί να βγάλει αντίδραση. Δεν είμαι αισιόδοξος.
Σιγά μην στεναχωρηθούμε από άτομα που πανηγυρίζουν το κλεμμένο του 18
- These users thanked the author -keeper- for the post (total 2):
- iremidynami 4+, Amsterdamer_87
Προτιμώ να πέσω για ύπνο διότι αν απαντήσω σε σχόλια κάποιων "αντικειμενικών" εδώ μέσα, θα μπαναριστώ δια βίου.
- These users thanked the author GEOL for the post:
- leomatos88
Ο ΠΑΟΚ πάντως σίγουρα δεν θελει και δεν ήθελε Έλληνες διαιτητές. Ειδικά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ο Μελισανιδης προωθουσε να μπουν Έλληνες διαιτητές. Τι κλαίνε οι χάρτινοι; Ο ΠΑΟΚ νικησε την Κηφισιά 1-4, ενώ αυτοί 2-3 με σφαγή και σφυρίγματα που έκριναν ενα αποτέλεσμα που μπορούσε να ερθει και άσσος. Εχουν πάρει φετος ένα καρο βαθμούς εκπρόθεσμα με παράξενα σφυρίγματα και μιλάνε οι κλέφτες. Μάλιστα πλέον κάνουν "ψυχολογική προβολη" και στις λέξεις κλέφτες και χάρτινοι και μας τα επιστρεφουν σαν μωρά παιδιά. Ούτε καν ξέρουν τι σημαίνει η λέξη χάρτινο, γιατί έτσι είναι όταν η ύπαρξή σου είναι απο χαρτί δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις άλλες διαστάσεις της υπάρξεως...