Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
- iremidynami 4+
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Διαβάζω κάποια σχόλια συνοπαδων που μιλούν ευθέως για εύνοια του Φωτια προς την ομαδα μας και πως οι ποκιτες θα μας πρήξουν κ οι φυλλάδες Τους θα γραφουν για όργια υπερ Μας κ ο Μάκης ο Γκαγκατσης κλπ κλπ κλπ.
Θα ήθελα να εκφράσω την δική μου οπτική.
ΣΤ@ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΣ!!
Θα τολμήσουν να μιλήσουν αυτοι που έκλεψαν τις Κυριακές μας για δεκαετίες;
Θα τολμήσουν να μιλήσουν οι κλέφτες;
Οι τρομοκρατημένοι;
Οι Αλεξανδρηδες;
Οι Γιαννακοπουλοι;
Θυμάστε Τους Σπαθες;
Τους Παπαπετρου;
Τους Παππαδες;
Τους Καζναφερηδες;
Τους Λιτσες οι παλαιοτεροι;
Ε, επειδη εγώ τους θυμάμαι, γιαυτο τους απαντώ ΣΤ@ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΣ!!
ΥΓ
Ας μου θυμίσει καποιος ποσους τελικούς κυπέλου επαιξε ο ΠΑΟΚ και πόσοι από αυτούς έγιναν στην Αθήνα κ πόσοι στη Θεσ/νίκη.
Θα ήθελα να εκφράσω την δική μου οπτική.
ΣΤ@ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΣ!!
Θα τολμήσουν να μιλήσουν αυτοι που έκλεψαν τις Κυριακές μας για δεκαετίες;
Θα τολμήσουν να μιλήσουν οι κλέφτες;
Οι τρομοκρατημένοι;
Οι Αλεξανδρηδες;
Οι Γιαννακοπουλοι;
Θυμάστε Τους Σπαθες;
Τους Παπαπετρου;
Τους Παππαδες;
Τους Καζναφερηδες;
Τους Λιτσες οι παλαιοτεροι;
Ε, επειδη εγώ τους θυμάμαι, γιαυτο τους απαντώ ΣΤ@ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΣ!!
ΥΓ
Ας μου θυμίσει καποιος ποσους τελικούς κυπέλου επαιξε ο ΠΑΟΚ και πόσοι από αυτούς έγιναν στην Αθήνα κ πόσοι στη Θεσ/νίκη.
- These users thanked the author iremidynami 4+ for the post (total 6):
- PAOK_Antarctica, Patron, leomatos88, NIKOS1972, Γερασίμου, trouman
"Η επιστροφή των αντικειμενικών"George Best4 έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:05 Δεν ειχαμε πάρει σφύριγμα φέτος.
Ευνοηθηκαμε σήμερα.
Το 2ο πεναλντι αν το επαιρνε άλλος θα ήμασταν στα κάγκελα.
Leo Matos. Ένα όνομα μία ιστορία. Παιχταράς εννοείται. Αλλά πόσες ακριβώς τέτοιες κίτρινες σου έρχονται στη μνήμη; Πάλι καλά συνήθως τις έπαιρνε εκτός περιοχής.Мир έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:13Το αντίθετο, αν δεν δινόταν στο ΠΟΚ θα τα είχαν διαλύσει όλα στο πρωτάθλημα.George Best4 έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:05 Δεν ειχαμε πάρει σφύριγμα φέτος.
Ευνοηθηκαμε σήμερα.
Το 2ο πεναλντι αν το επαιρνε άλλος θα ήμασταν στα κάγκελα.
Εδώ τα χαρτιά και ο γαύρος κλαινε για μισό πλάγιο, εμάς δε πρεπει να μας θα δώσει την αγκωνιά στη μάπα γιατί δεν βγηκανε δόντια;
Αν το κάνει ο Μιχαϊλίδης το βρίζουμε μισή χρόνια ότι είναι τσαπασουλης, αν το κάνει αντίπαλος είναι για κάγκελα;
- navigator11
Όπως έγραψε κι ο @Equalizer , ο ΠΑΟΚ πρώτος και μόνος αμφισβήτησε και πέτυχε την ημιεκδίωξη των εγχώριων κορακιών από τους αγώνες υψηλής σημασίας. Όποιος επιθυμεί την απόλυτη εξαφάνισή τους από το αιλοινυκώ πωδώσφερο, ιδού πεδίον δόξης υπέρλαμπρο. Να βγούνε μπροστά και να κάνουν χαμούλη μέχρι την τελική νίκη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 04 Μαρ 2026, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε παίδες θυμηστε μου ποιος παίκτης μας σχετικά πρόσφατα είχε πάθει ακριβώς ίδιο τραυματισμό; Με γύρισμα πέλματος λόγω πρόσκρουσης με μπάλα;
Το να βαζουμε τον ΠΑΟΚ στο ιδιο καζανι με το χαρτι ειναι χειροτερο κι απο την εμφανιση μας. Τι μας νοιαζει πως κερδιζουν αυτοι; Δεν θελουμε να εχουμε καμια σχεση με τα καφριλικια τους. Δεν λεω οτι δεν ηταν πεναλτι. Η χαλαροτητα και η το μπλαζε υφος ειναι εκνευριστηκα.
-
black death
Τωρα ειδα το περιφημο πέναλτι. Το θεμα ειναι παιδες οτι το μπακ δεν κανει καν κινηση αγκωνιας. Ενα απλο ανοιγμα των χεριων σε φυσική θεση ειναι. Νταξει έχουμε δει και χειροτερα με βαρ αλλα κάπου κατανταει προβλημα για το αθλημα αυτο.
Τεσπα, δεν θα κλάψουμε κιόλας. Αθλιο ματς, 4 και παμε παρακατω.
Τεσπα, δεν θα κλάψουμε κιόλας. Αθλιο ματς, 4 και παμε παρακατω.
- loukas karadimos
δε το χωραει το κεφαλι μου οτι ο γιακουμ δε θα παιξει τη κυριακη με τον γκεη σε ματς που του ειναι λουκουμι
τι καναμε ρε πστ φετος και τα τραβαμε ολα αυτα, παχια στις πυραμιδες της γκιζας ριξαμε και ξυπνησαμε τον φαραω?
δεν γινεται αλλο ρε, ΦΤΑΝΕΙ
τι καναμε ρε πστ φετος και τα τραβαμε ολα αυτα, παχια στις πυραμιδες της γκιζας ριξαμε και ξυπνησαμε τον φαραω?
δεν γινεται αλλο ρε, ΦΤΑΝΕΙ
-
MrSam1926apc
Γερε και Σαντσεθ παιχταράδες.. Σε κάποια φάση ο Γέρε την κόλλησε στο στήθος του σε ένα κοντρόλ και έπαθα πλάκα.
Αντικειμενικά με τα τέρατα που λεγόντουσαν εδώ μέσα είχα πολύ χαμηλά τον πήχη.
Υγ αντικειμενικά το 2ο πέναλτυ άμα το έπαιρνε κανας άλλος θα ούρλιαζα αλλά το κλάμα που ρίχνουν στο τσίλι είναι ότι καλύτερο.
Αντικειμενικά με τα τέρατα που λεγόντουσαν εδώ μέσα είχα πολύ χαμηλά τον πήχη.
Υγ αντικειμενικά το 2ο πέναλτυ άμα το έπαιρνε κανας άλλος θα ούρλιαζα αλλά το κλάμα που ρίχνουν στο τσίλι είναι ότι καλύτερο.
Σόρρυ μάγκες δεν είδα το ματς, τι έπαθε ο Γιακουμάκης;
-
MrSam1926apc
Σε μια απομάκρυνση χτυπησε η μπάλα στο πόδι του και απ ότι διάβασα εδώ έπαθε διάστρεμα
- These users thanked the author MrSam1926apc for the post:
- Patron
- Metagrafakias
Απαραδεκτη εικονα σημερα και επειδη εμεις δεν ειμαστε γαβροι το ματς πηγαινε φουλ για Χ...Ο Φωτιας μας εδωσε τα σπορια εμεις δεν θα γινουμε χαρτινοι και γαβροι...Δεν αναιρει αυτο την γενικη εικονα της φετινης ομαδας που εχει παιξει μπαλαρα και ειναι η καλυτερη με διαφορα απο τους αλλους αλλα σημερα ολοι ηταν απαραδεκτοι κυριως για την νοοτροπια που μπηκαν και μετα για την εμφανιση.....
Για τους αθηνεζους λέγεται μέταλλο πρωταθλητή και βαριά φανέλα και λοιπές πίπες που ακούμε χροοοονια τώρα …
για μας λέγεται εύνοια, γκαγκατσοέπο, χαρισμένα πρωταθλήματα και άλλα τέτοια φεδρά.
Δεν περιμένω αντικειμενικότητα από κανένα τους
Τους έχω σιχαθεί
για μας λέγεται εύνοια, γκαγκατσοέπο, χαρισμένα πρωταθλήματα και άλλα τέτοια φεδρά.
Δεν περιμένω αντικειμενικότητα από κανένα τους
Τους έχω σιχαθεί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Τετ 04 Μαρ 2026, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author -keeper- for the post (total 6):
- Dimitrisou, Patron, Γερασίμου, ABOLEYTOI, Anwnimos, PAOKevolution