Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αντε πάει και αυτό το ματς με μια πολύ σημαντική νίκη. Πραγματικά άλλος ΠΑΟΚ με την κανονική τριπλετα πίσω από το φορ. Μακάρι με το γαυρο να είναι έτοιμοι όλοι οι παίκτες κλειδιά. Σήμερα πάρα το γκολ του Μπαμπα, δε μου άρεσε καθόλου, εμφάνιση κατώτερη από την εικόνα που έχει ο Τέιλορ τελευταία. Με προβλημάτισε πολύ η άμυνα που θύμισε τις εποχές προ clean sheets. Γενικά βγάλαμε μια κόπωση, που ισως οφείλεται στις προπονήσεις που ίσως στοχεύουν η ομάδα να είναι έτοιμη με το γαυρο.
- PAOK_Antarctica
Είναι ντροπή να δίνονται πέναλτι επειδή απλά τρέχει αίμα. Ειδικά αν ο αμυνόμενος δεν έχει δει τον επιτιθέμενο. Ντροπή.
Πέναλτι μόνο σε αποκεφαλισμό και όταν ο επιτιθέμενος έχει λάβει λεκτική (ή γραπτή σε περίπτωση αφωνιας) επιβεβαίωση από τον αμυνόμενο πως έχει βρεθεί στο οπτικό του πεδίο και αναγνωριστεί από αυτόν.
Πέναλτι μόνο σε αποκεφαλισμό και όταν ο επιτιθέμενος έχει λάβει λεκτική (ή γραπτή σε περίπτωση αφωνιας) επιβεβαίωση από τον αμυνόμενο πως έχει βρεθεί στο οπτικό του πεδίο και αναγνωριστεί από αυτόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_Antarctica την Τετ 04 Μαρ 2026, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post (total 15):
- aivas19, leomatos88, Γερασίμου, vs40, Kabamaru11, astral, Azrael, boogeyman77, thomas Murg, paok apo epilogi and 5 more users
Σημαντικο που νικησαμε αλλα δεν ηταν εμφανιση αυτη.Αντε να φευγει και το επομενο να παρει η ομαδα ανασες.
Αποτέλεσμα ταφόπλακα - α συγγνώμη, είμαι 1μιση εβδομάδα πίσω.
- These users thanked the author adamroxas for the post (total 4):
- aivas19, leomatos88, paok apo epilogi, george188
Τσαφ τσουφ τσαφ τσουφ !!!!του του του του !!!!
Το καλύτερο στοιχείο του παιχνιδιού είναι ότι σήμερα παίξαμε χάλια όποτε την Κυριακή θα έχουμε φρεσκάδα κίνητρο ενέργεια και έναν πόλεμο που πρέπει να κερδίσουμε.
Το καλύτερο στοιχείο του παιχνιδιού είναι ότι σήμερα παίξαμε χάλια όποτε την Κυριακή θα έχουμε φρεσκάδα κίνητρο ενέργεια και έναν πόλεμο που πρέπει να κερδίσουμε.
MVP Γερεμεγιεφ .
Πονοματος, τεσσάρα και πάμε παρακάτω.
Ελπίζω να μη χτύπησε ο Γιακουμάκης.
Την υγεία μας να έχουμε πάνω από όλα .
Πονοματος, τεσσάρα και πάμε παρακάτω.
Ελπίζω να μη χτύπησε ο Γιακουμάκης.
Την υγεία μας να έχουμε πάνω από όλα .
Κορυφή. Αυτό μετράει σήμερα.
Η εμφάνιση κακή αλλά και πάλι με πολύ ειδικές συνθήκες 11αδας και πάγκου.
Μακάρι ο Γιακουμ να μην έχει κάτι
Την Κυριακή θα δούμε μεγάλο ΠΑΟΚ είμαι σίγουρος
Η εμφάνιση κακή αλλά και πάλι με πολύ ειδικές συνθήκες 11αδας και πάγκου.
Μακάρι ο Γιακουμ να μην έχει κάτι
Την Κυριακή θα δούμε μεγάλο ΠΑΟΚ είμαι σίγουρος
Τελικά ήταν καλή η βραδιά. Ας ελπίσουμε να ήταν επιπόλαιος κι ο τραυματισμός του Γιακούμ. Θετικό ότι παστέλωσε ο Ντέλιας να πάρει λίγο τα πάνω του ενόψει Κυριακής. Καλά ο Σουηδός τι πέναλτι του δώσεις να χτυπήσει τι του χρεώσεις ήδη το γκολ πριν καν εκτελέσει, ένα και το αυτό.
Για γαύρο, ο διαιτητής είναι elite, είναι ξένος, αλλά συνήθως αυτοί οι Ισπανοί είναι καρτάκηδες δίχως να έχω δει τα στατιστικά του συγκεκριμένου, άρα θα χρειαστεί προσοχή στα μαρκαρίσματα.
Υ.Γ. Για κάποιους φίλους με ενοχικά σύνδρομα, έχω να μιλήσω από το κλεμμένο με οποιονδήποτε χάρτινο(ακόμη και συγγενείς) για οτιδήποτε σχετικό με ποδόσφαιρο. Με γαύρους δεν νομίζω να έχω πιάσει και ποτέ σοβαρή ποδοσφαιρική συζήτηση. Συνεχίστε ότι κάνατε.
Για γαύρο, ο διαιτητής είναι elite, είναι ξένος, αλλά συνήθως αυτοί οι Ισπανοί είναι καρτάκηδες δίχως να έχω δει τα στατιστικά του συγκεκριμένου, άρα θα χρειαστεί προσοχή στα μαρκαρίσματα.
Υ.Γ. Για κάποιους φίλους με ενοχικά σύνδρομα, έχω να μιλήσω από το κλεμμένο με οποιονδήποτε χάρτινο(ακόμη και συγγενείς) για οτιδήποτε σχετικό με ποδόσφαιρο. Με γαύρους δεν νομίζω να έχω πιάσει και ποτέ σοβαρή ποδοσφαιρική συζήτηση. Συνεχίστε ότι κάνατε.
- These users thanked the author wickerman for the post (total 3):
- thomas Murg, george188, NIKOS1972
Ότι είπε ο Εqualizer. Mvp o ψυχρός εκτελεστής γιατί τώρα τελευταία είχαμε θεματαρα με τις εκτελέσεις. ΠΑΟΚ πρώτος αυτό μετράει στο τέλος της ημέρας.
-
George Best4
Δεν ειχαμε πάρει σφύριγμα φέτος.
Ευνοηθηκαμε σήμερα.
Το 2ο πεναλντι αν το επαιρνε άλλος θα ήμασταν στα κάγκελα.
Ευνοηθηκαμε σήμερα.
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
Σήμερα μετρούσαν μόνο οι 3 βαθμοί
Ισοφαριστήκαμε χωρίς να κάνουν φάση
Χωρίς Μειτε είμαστε δύσκολα στο κέντρο
Αναμένουμε επιστροφές για τη συνεχεια
Μακάρι να μην έχει τπτ ο Γιακουμάκης
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ !!
Ισοφαριστήκαμε χωρίς να κάνουν φάση
Χωρίς Μειτε είμαστε δύσκολα στο κέντρο
Αναμένουμε επιστροφές για τη συνεχεια
Μακάρι να μην έχει τπτ ο Γιακουμάκης
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ !!
Φίλε επειδή το ξαναείπες, δεν ισχύει. Καμία εύνοιαGeorge Best4 έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:05 Δεν ειχαμε πάρει σφύριγμα φέτος.
Ευνοηθηκαμε σήμερα.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
- astral, Azrael, trouman, thomas Murg
- sourmenetes
- Moderator
Εμείς το βλέπουμε να έρχεταιSera4 έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:03 Είναι η πολλοστή φορά πάντως που η εξέλιξη του ματς προλαβαίνει την ομάδα.
Η μη πραγματοποίηση της αλλαγής στο ημίχρονο και έδωσε δικαίωμα στην Κηφισιά να πάρει αδικαιολογητος πολλά μέτρα και στέρησε από την ομάδα μια ακόμα παρέμβαση κατά τη διάρκεια του 1-2 που δέχτηκε πίεση.
Από εκεί και πέρα όπως τα γράφει ο Equalizer, κακή εμφάνιση σημαντική νίκη προχωράμε.
Αυτός δεν το βλέπει;;;
Οταν το έγραφα όντως δεν το πίστευα φίλε . Η απόδοση μου θύμισε το ματς με Λάρισα και Ατρόμητο .MrSam1926apc έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 22:02 Δεν γυρνάει…
Famous last words..
Υγ. πάντως βλέποντας το προφίλ του ατόμου που το έγραψε (ημερομηνία εγγραφής) φαντάζομαι ότι το έκανε για γούρι!
Ευτυχώς η ομάδα το πήρε το ματς.