Ελα ρε σοβαρα ???geobila έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 11:47 δεν ξερω αν διαβασατε, παντως οι γιαπωνεζοι κατηργησαν την ισοπαλια.
κατι σαν το ελευθερια η θανατος
Και στο κουπονι τι γινεται ??
Κι αν ληξει Χ τι κανουν ??
Ελα ρε σοβαρα ???geobila έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 11:47 δεν ξερω αν διαβασατε, παντως οι γιαπωνεζοι κατηργησαν την ισοπαλια.
Και παίζουν πέναλτι σε κάθε αγώνα ή όπως κάναμε στο σχολείο μόλις χτυπούσε το κουδούνι, όποιος το βάλει πρωτος;geobila έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 11:47 δεν ξερω αν διαβασατε, παντως οι γιαπωνεζοι κατηργησαν την ισοπαλια.
Άστα γιατρέ. Άστα. Δύσκολα βράδια εκείνα τα 2. Ευτυχώς ήρθαν χαρές μετά, πέρασαν και τα χρόνια και έχουμε ηρεμήσει. Τίποτα όμως δεν ξεχνιέται.Γερασίμου έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 10:44
Μέχρι και ο Κολίνα στα σεμινάρια που έκανε στους διαιτητές για το Μουντιάλ του '18 στην Ρωσία, έκραξε τον Κομίνη και τον Ποντίκη λέγοντας "δεν θα πάρω φυσικά θέση για το αν ήταν ή όχι έγκυρο το γκολ, αλλά είναι πρωτοφανές διαιτητής και βοηθός να το κατακυρώνουν και μετά από πέντε λεπτά ύστερα από έντονες διαμαρτυρίες, να αλλάζουν απόφαση. Αυτό δεν θέλω να το ξαναδώ πουθενά."
Ας μην θυμάμαι καλύτερα εκείνο το βράδυ γιατί κόντεψα να φύγω με εγκεφαλικό από την Τούμπα. Στα 60 μου χρόνια να κλωτσάω τα καθίσματα!Βάλτε στα χαρτοκούτια να δουν το γκολ του τελικού κυπέλλου αεχ-γαύρος στον Βόλο το '20 και δείτε τον Αραμπί πού είναι και τί κάνει στο σουτ του Ραγκέλοβιτς που πάει στα δίχτυα. Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκαν τότε όπως στην Τούμπα; Αλλά στον Βόλο υπήρχε VAR και διαιτητής ήταν ο Κάιπερς και αν έκαναν τα ίδια, θα τους έστελνε όλους στα αποδυτήρια.
Την θυμάμαι την φάση, πήρε κίτρινη κάρτα και πολύ σωστά. Την ίδια μλκ ο Μάτος είχε κάνει και στον αγώνα Σπαρτάκ Μόσχας-ΠΑΟΚ 0-0, στον οποίο ενώ είχε πάρει κατοχή μπάλας, έριξε αγκωνιά σε αντίπαλο, πήρε και εκεί κίτρινη κάρτα και καταλογίστηκε εις βάρος μας φάουλ έξω από την περιοχή το οποίο μάλιστα κατέληξε στο δοκάρι. Δηλαδή λίγο έλειψε να αποκλειστούμε από μια μλκ του Μάτος, ο οποίος ομολογουμένως χρησιμοποιούσε πολύ τους αγκώνες του και έτρωγε κίτρινες κάρτες, αλλά μέχρι εκεί.Γιατρέ καλησπέρα. Σε αυτό το παιχνίδι όταν τους λες για το πέναλτι που προηγήθηκε σου λένε για την κόκκινη που έπρεπε να φάει ο Ματος στο 7ο λεπτό για την αγκωνιά που έριξε στον Πατιτο.
Την εποχή του ΑΙ και της απεριόριστης βλακείας, εγώ εξακολουθώ να μην πιστεύω ότι έγινε τέτοια δήλωση από άνθρωπο γεννημένο από άνθρωπο. Ούτε στην ύπαρξη του Μάριου πιστεύω, να ξέρεις.nunies4 έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 11:11Για το τι συνέβη στην αποβολή του, αλλά και για τις διαμαρτυρίες στον Τσιμεντερίδη: «Ήταν σαφή τα πράγματα μπορείτε να γράφετε ως την άλλη βδομάδα. Υπάρχει φάουλ, όπως το είδα, στον Βίντα.
Στο πέναλτι στον Πήλιο χτύπησε η μπάλα ψηλά και δεν ήταν κανείς εκεί.Δεν θέλω να σχολιάσω, δεν υπήρχε κανείς εκεί κοντά Είναι ανόητο να μιλάμε για αυτά, η κατάσταση παραμένει έτσι από το καλοκαίρι.
Εμάς μας χαρακτηρίζει η συσπείρωση. Είμαστε ενωμένοι. Ο Ναλιτζής μπήκε στον διαιτητή μόνος του από τον πάγκο, ενώ υπήρχαν πολλοί από τον Βόλο και αποβλήθηκε.
Εγώ ζήτησα απλά μια εξήγηση και μου βγήκε κόκκινη. Μετά ο διαιτητής μου εξήγησε ότι άκουσε μια άσχημη λέξη από μένα στα σέρβικα. Μπράβο στους διαιτητές στην Ελλάδα που γνωρίζουν σέρβικα.
Γιατί τις ευνοεί;
Δεν είπε ότι βρήκε την μπάλα ξεκάθαρα με τον ώμο; Ξέφυγε από την επίσημη γραμμή;;nunies4 έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 09:32 Ρε παιδια πραγματικα τι ασχολειστε; Μιλαμε για οργανισμο που αγγιζει τα ορια του γελοιου.
Εδω ο προπονητης τους που ειναι ποδοσφαιρανθρωπος εχει μολυνθει τοσο πολυ απο την νοοτροπια τους μεσα σε λιγους μηνες που την Κυριακη εκανε την εξης απιστευτη δηλωση οτι το χερι του Πηλιου δεν ειναι πεναλτι γιατι δεν υπηρχε κανεις κοντα του. Επος.
Ο Ηλιόπουλος είναι ΑΙ. Πώς ρωτάς στο Gemini κάτι και σου απαντάει ο,τι βρει στο ίντερνετ χωρίς να είναι και σίγουρο, έτσι ακριβώς σχολιάζει το ποδόσφαιρο και ο γίγαντας αυτός.nkoss έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 13:02Την εποχή του ΑΙ και της απεριόριστης βλακείας, εγώ εξακολουθώ να μην πιστεύω ότι έγινε τέτοια δήλωση από άνθρωπο γεννημένο από άνθρωπο. Ούτε στην ύπαρξη του Μάριου πιστεύω, να ξέρεις.nunies4 έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 11:11Για το τι συνέβη στην αποβολή του, αλλά και για τις διαμαρτυρίες στον Τσιμεντερίδη: «Ήταν σαφή τα πράγματα μπορείτε να γράφετε ως την άλλη βδομάδα. Υπάρχει φάουλ, όπως το είδα, στον Βίντα.
Στο πέναλτι στον Πήλιο χτύπησε η μπάλα ψηλά και δεν ήταν κανείς εκεί.Δεν θέλω να σχολιάσω, δεν υπήρχε κανείς εκεί κοντά Είναι ανόητο να μιλάμε για αυτά, η κατάσταση παραμένει έτσι από το καλοκαίρι.
Εμάς μας χαρακτηρίζει η συσπείρωση. Είμαστε ενωμένοι. Ο Ναλιτζής μπήκε στον διαιτητή μόνος του από τον πάγκο, ενώ υπήρχαν πολλοί από τον Βόλο και αποβλήθηκε.
Εγώ ζήτησα απλά μια εξήγηση και μου βγήκε κόκκινη. Μετά ο διαιτητής μου εξήγησε ότι άκουσε μια άσχημη λέξη από μένα στα σέρβικα. Μπράβο στους διαιτητές στην Ελλάδα που γνωρίζουν σέρβικα.
Σοβαρά;
Ξανανεβασα πιεση. Δεν το ειχα δει τοτε. Κοπροσκυλα χαρτινα...marsantos έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 12:32Άστα γιατρέ. Άστα. Δύσκολα βράδια εκείνα τα 2. Ευτυχώς ήρθαν χαρές μετά, πέρασαν και τα χρόνια και έχουμε ηρεμήσει. Τίποτα όμως δεν ξεχνιέται.Γερασίμου έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 10:44
Μέχρι και ο Κολίνα στα σεμινάρια που έκανε στους διαιτητές για το Μουντιάλ του '18 στην Ρωσία, έκραξε τον Κομίνη και τον Ποντίκη λέγοντας "δεν θα πάρω φυσικά θέση για το αν ήταν ή όχι έγκυρο το γκολ, αλλά είναι πρωτοφανές διαιτητής και βοηθός να το κατακυρώνουν και μετά από πέντε λεπτά ύστερα από έντονες διαμαρτυρίες, να αλλάζουν απόφαση. Αυτό δεν θέλω να το ξαναδώ πουθενά."
Ας μην θυμάμαι καλύτερα εκείνο το βράδυ γιατί κόντεψα να φύγω με εγκεφαλικό από την Τούμπα. Στα 60 μου χρόνια να κλωτσάω τα καθίσματα!Βάλτε στα χαρτοκούτια να δουν το γκολ του τελικού κυπέλλου αεχ-γαύρος στον Βόλο το '20 και δείτε τον Αραμπί πού είναι και τί κάνει στο σουτ του Ραγκέλοβιτς που πάει στα δίχτυα. Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκαν τότε όπως στην Τούμπα; Αλλά στον Βόλο υπήρχε VAR και διαιτητής ήταν ο Κάιπερς και αν έκαναν τα ίδια, θα τους έστελνε όλους στα αποδυτήρια.
Δεν παίρνεις έξτρα 2 πόντους. Συνολικά παίρνει 2 ο νικητής των πέναλτι και ο ηττημένος παίρνει απλά τον έναν της κανονικής διάρκεια.marsantos έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 13:29Σοβαρά;
Δλδ ένας πόντος για την προσπάθεια του 90λεπτου και 2 πόντους για το κορώνα γράμματα.
Φοβερές ιδέες.
Τώρα το έπιασα. Το είδα λίγο βιαστικά.margas έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 14:29 ...
Δεν παίρνεις έξτρα 2 πόντους. Συνολικά παίρνει 2 ο νικητής των πέναλτι και ο ηττημένος παίρνει απλά τον έναν της κανονικής διάρκεια.