Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Eagle1980
Δημοσιεύσεις: 5788
Εγγραφή: Δευ 25 Ιαν 2016, 05:50

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Να δώσουμε 100 για τα 100 χρονια μια φορά δεν το λές και πανακριβό .
pavlos06
Δημοσιεύσεις: 176
Εγγραφή: Τρί 15 Ιούλ 2025, 21:39

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Δημοσίευση από pavlos06 »

Αν σας φαίνονται πολλά για μια συλλεκτική φανέλα τα 100 ευρω( όταν η απλή κανει 75 ευρω) είμαι περίεργος να δω αντιδράσεις όταν με το καλο παμε στο νεο γηπεδο και δουμε τιμες διαρκείας..... Το ότι είμαστε λαικό σωματείο και πρεπει να τη δινουμε φθηνα... συγχωρεσε με αλλα είνα φθηνη δικαιολογια για να γκρινιαξουμε παλι. Σαν αυτή κάποιων ότι δεν έχουν χρήματα για εισητηριο στο γήπεδο, και πανε σε καφε και δινουν τα λεφτα του εισητηριου εκει.

Από άποψη marketing η παε έχει δημιουργήσει απίστευτο hype. Οταν τις πρωτοείδαμε σε καποιους άρεζε σε κάποιους όχι. Όλοι όμως σπεύδουν να την προπαραγγείλουν ( όσοι προλαβαίνουν ) λόγω του hype της προσφορας και ζητησης.

Εντομεταξει σε κανα 2μηνο θα υπαρχουν όχι αριθμημένες σε αφθονία λογικά.
Refused1337
Δημοσιεύσεις: 362
Εγγραφή: Παρ 27 Δεκ 2024, 10:27

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Δημοσίευση από Refused1337 »

Τέτοιες φανέλες 100 χρόνια retro limited edition εύκολα μπορούσαν να της βάλουν 240-360€ αρχική.

και μην μιλήσουμε ποσο μπορει να φτάσει δευτερο χέρι σε 10-15-35 χρόνια.

Επειδή ήταν τόσο φθηνές πήραν όλοι όσοι πήγαν απο 5...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 15929
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

Ενοχλητική άποψη μου:

Νομίζω πως για έναν κόσμο που στο σύνολό του δείχνει προφανή, διαχρονική και έντονη αδιαφορία για τα προϊόντα της ομάδας (όπως άλλωστε και για την παρουσία στο γήπεδο όταν δεν "καίει" το ματς), παρατηρείται πολύ έντονη συζήτηση για τη διαθεσιμότητα και την τιμή μιας επετειακής φανέλας.

Η διάθεση στήριξης της ομάδας ή η αγάπη για το σήμα ή η χαρά για τα γενέθλια δεν μετριέται από μια φανέλα. Αν τόσο πολύ καιγόμαστε να αγοράζουμε από τη μπουτίκ, δεν θα είχε πάει άκλαφτο το κατάστημα στο μαμημένο ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (που ήταν και όμορφο και σε χοτ σημείο εμπορικά), δεν θα ήταν σε τόσο χαμηλά επίπεδα οι πωλήσεις.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
tad, Sera4, mpafos4
Άβαταρ μέλους
Sera4
Δημοσιεύσεις: 14800
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Δημοσίευση από Sera4 »

Τρέμω στην ιδέα τι θα ακουστεί στο νέο γήπεδο, με τιμές και σχετικές παροχές.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”