Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

MagdiTolba έγραψε: Τρί 03 Μαρ 2026, 00:11 πριν λιγες μερες ειδα τον Σφαιροπουλο στην Αρετσού και νομισα οτι τον πήραμε. Φόρτιζε και το τζιπ του
Εκει μενει ο ανθρωπος το τελευταιο χρονο, του εγινε ερωτηση αλλα προφανως θελει να διαλεξει κατι αλλο ή θελει να περιμενει να παρει αποφαση το καλοκαιρι. Εμεις δεν θελουμε να περιμενουμε και καλυτερα ετσι γιατι δειχνεις θεληση οτι θελεις κατι μεγαλυτερο. Δεν γινεται με Τρινκιερι να μην ανοιξουν οι πορτες τις Euroleague..
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

για τον ίδιο λόγο που δεν ήθελα Ιτούδη δεν θέλω και Κολτεμπέλα
μακάρι να μην γίνει
Άβαταρ μέλους
namisenoiazei

Δημοσίευση από namisenoiazei »

boogeyman77 έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 20:29
paokspren έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 18:14 Ο Τρινκιέρι είναι σοβαρότατη επιλογή και μια πολύ καλή βάση για την επόμενη σεζόν.
Εγώ δεν ξέρω γιατί είμαι προκατειλημμένος αρνητικά με τον Ιταλό.
Ίσως λόγω του αποτυχημένου περάσματος του από τον γαύρο. Να πω την αλήθεια θα προτιμούσα κάτι σε Ιτούδη,Σφαιρόπουλο, Ομπράντοβιτς η Γιασικεβίτσιους.
Τεσπά.... ελπίζω σε σοβαρή στελέχωση το καλοκαίρι και όχι το τωρινό μπαχαλο
Δεν ήταν στον γαύρο
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Τί πείραζε να παρέμενε ο Ζντοβτς ως το τελος της περιόδου?
Ο Τελης δειχνει οτι ξηλώνει μέχρι και τα πλακάκια.

Νομίζω τωρα φαίνεται ότι η κίνηση με τον Πόρτερ δεν ηταν τυχαία, δεν κόστισε μόνο 10 χιλ (αν θυμαμαι καλά).
Πιστεύω από τοτε ειχε μαθευτεί το ενδιαφερον για μπασιμο του Τέλη και ο Πόρτερ ήρθε με λεφτά του Ιβάν, για να στηριχθεί και ο Χατζόπουλος.

Πάντως η ομάδα διαλύθηκε κανονικά σήμερα που μιλάμε και ευελπιστούμε για το καλοκαίρι.

Τον Ιταλό δεν τον χώνευα λόγω φάτσας και μόνο. Μακάρι να πιάσει.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

freemind έγραψε: Τρί 03 Μαρ 2026, 10:52 για τον ίδιο λόγο που δεν ήθελα Ιτούδη δεν θέλω και Κολτεμπέλα
μακάρι να μην γίνει
ασχέτως "συμπάθειας" , δεν είναι επιτυχημένος; η Μακαμπι τον πήρε...

ΥΓ @Τολμπα: καμία ομάδα δε διαλύθηκε. Οι βοηθοί πολλές φορές έχουν ΜΕΓΑΛΗ συμμετοχή στην ομάδα και ο Μπούτσκος είναι τέτοιος. Άνθρωπος με γνώσεις, και επιρροή. Δεν είναι λύση ανάγκης, υπήρχε χρήμα να έρθει άλλος. Είναι ο άνθρωπος που δε θα το πιάσει από την αρχή...περίμενε και θα μας εκπλήξει ευχάριστα...
MagdiTolba

Έγιναν πάρα μα πάρα πολλές αλλαγες από τοτε που ανέλαβαν.
Στην βαθμολογία ολοένα και πέφτουμε.
Διώξανε και τον Ζντοβτς και τωρα περιμενουμε να λήξει η σεζόν.
Δηλαδή λευκη πετσέτα από τον Μάρτιο. Ο βοηθός που έμεινε θα είναι η ασπίδα της διοίκησης σε περιπτωση που βυθιστούμε κι άλλο. Αν πιστευανε στην ομάδα που αυτοί φτιάξανε θα αναλάμβανε από τωρα ο Ιταλός.
Ουτε αυτός την πιστευει την ομάδα και έμεινε έξω για να μην φθαρεί.
These users thanked the author MagdiTolba for the post:
BlackMagicPAOK
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

εν μέρει όλα αυτά .
Κυριότερο όμως: δεν έρχεται προπονητής από το τοπ-15 επίπεδο, στη διοργάνωση που είμαστε τώρα και με τους παίκτες που έχουμε.
Είναι τόσο απλό.

Στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς δε διεκδικείς τίποτα.
Για την Ευρώπη διαφωνώ για τη λευκή πετσέτα, θα δεις που θα σκυλιάσουμε να περάσουμε το Περιστέρι και να πάμε F4...kι έχει ο Θεός.
MagdiTolba

ΟΚ, αφού η Ευρώπη παραμένει στόχος και μάλιστα εφικτός αφού παίζουμε με το περιστέρι, η διοίκηση θεώρησε ότι χωρίς τον Ζντοβτς εχουμε καλύτερη προοπτική?
Να υποθέσω ότι καποιοι παικτες επεβαλαν τη φυγη του? Δηλαδη θα πιασουν καλυτερη απόδοση? Δεν ειναι σωστο να λειτουργουμε ετσι. Αυριο μπορει να συμβει και με τον Ιταλό.
Τελος παντων δεν διαβασα τις προηγουμενες σελιδες. Μπορει να εχουν ειπωθει αυτά. Ευχαριστώ για το επίπεδο της κουβέντας. Στα του ποδοσφαιρου θα με ειχαν αρπάξει να εγραφα κατι αρνητικό για τον Λούτσε πχ.
These users thanked the author MagdiTolba for the post:
elvetos giatros
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Taseos έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 14:51 Κοιτα η νέα χάραξη της πόντου έτσι πως έχει εγκριθεί και δρομολογηθεί. Εχει δυο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, και νομίζω πάει απολύτως ευθεία. Με πεζοδρόμια εκατερωθεν του δρόμου. Μην το σκέφτεσαι όπως είναι σήμερα. Σήμερα καταλήγει σε τάφρο και κανείς τον γύρο με αποτέλεσμα η απόσταση να είναι 2,5 χλμ.τον Σεπτέμβριο θα μιλάμε για άλλη εντελώς κατάσταση γι αυτό και ο τελης θα χτίσει εμπορικό αν οι πληροφορίες είναι σωστές. Δηλαδή μιλάμε αν γίνει για μείωση 1 χλμ. Υπολογίζεται ότι θα κάνεις όσο κάνεις σήμερα από τον σταθμό παπαφη ως το γήπεδο. Αστεία απόσταση. Αν ειδικά δρομολογηθούν καφέ ταβέρνες εμπορικά θα μιλάμε για τεράστια αλλαγή. Επιπλέον νομίζω το μεγκα αουτλετ βγαίνει σε πληστηριασμο, σύμφωνα με τα σαιτς
Πολύ θετικό νέο αυτό που λες για τη νέα χάραξη. Εμάς από δυτικά που παίρνουμε το μετρό από Σταθμό ή Βαρδάρη έχει μειώσει κατά πολύ το χρόνο που κάναμε με λεωφορείο για Τούμπα. Χρειάζονταν 2 ώρες από Εύοσμο περίπου με δυο διαφορετικά λεωφορεία και κάποιες φορές δεν βρίσκαμε καν με το 14 που φουλαρε. Από Παπάφειο με πόδια δεν είναι τίποτα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

KalamarGiannis έγραψε: Τρί 03 Μαρ 2026, 21:32 ΥΓ @Τολμπα: καμία ομάδα δε διαλύθηκε. Οι βοηθοί πολλές φορές έχουν ΜΕΓΑΛΗ συμμετοχή στην ομάδα και ο Μπούτσκος είναι τέτοιος. Άνθρωπος με γνώσεις, και επιρροή. Δεν είναι λύση ανάγκης, υπήρχε χρήμα να έρθει άλλος. Είναι ο άνθρωπος που δε θα το πιάσει από την αρχή...περίμενε και θα μας εκπλήξει ευχάριστα...
Τον εχω σε μεγαλη εκτίμηση τον Μπουτσκο ξερει πολυ μπασκετ αλλα νομιζω οτι ειναι περισσότερο σε θεωρητικο επιπεδο.Να αναλυει ομαδες η τις δικες μας αδυναμιες.Το να κουμανταρεις ομως τις προσωπικοτητες των παικτων σε συνθηκες πιεσης (αγωνα) ,να τους πεις αυτο που χρειαζονται τη δεδομενη χρονικη στιγμη ωστε να κανουν αυτο που πρεπει, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”