Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Έβγαλε τώρα και έξτρα λαρτζ. Βαρώ ριφρες μέχρι να βγει λαρτζ ελπίζοντας.
Ουτε μια ενημέρωση ρε παε…
Ουτε μια ενημέρωση ρε παε…
να αγορασω για να την βαλω σε κορνιζα ή να περιμενω για να βγουν αλλες παρτιδες και να την φοραω... τι κανω
Ναι φίλε είναι ΓΕΛΟΙΟ να λέμε ότι 100 ευρώ είναι τραγική τιμή για μια μπλούζα (άσχετα αν θα την πάρουμε ή όχι), αλλά το "κι εγώ θέλω μια φτηνή φερράρι" για επιχείρημα είναι νορμάλ.George Best4 έγραψε: Τρί 03 Μαρ 2026, 15:21 EINAI ΓΕΛΟΙΟ να διαμαρτυρεστε για την τιμη...
Μια χαρα ειναι η τιμη της. Επετειακη φανελα ειναι.
Και εγω θελω μια Ferrari αλλα εχει τραγικη τιμη, να μεταφερθουν τα παραπονα μου στο maranello παρακαλω.
Ανοιξε ενα medium, πηγα να το παρω. Κολλησε με πεταξε και πηρα τα αρχ*&^%$ μου. Ε ρε φιλε μας δουλευουν;
Εγω ήμουν να ξέρειςembuji έγραψε: Τρί 03 Μαρ 2026, 17:38 Ανοιξε ενα medium, πηγα να το παρω. Κολλησε με πεταξε και πηρα τα αρχ*&^%$ μου. Ε ρε φιλε μας δουλευουν;
ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΥΡΙΟΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ. Την ΠΑΕ μου μεσα. ΒΓΑΛΤΕ ΡΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ
καλα με την γραμμη που εχει η μακρον λες και ειμαστε να πουμε μοντελα απο το fashion week του παρισιου ειναι αλλη κουβεντα. ΕΝΑ ΛΑΡΤΖ ΘΕΛΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ
- katafraktos
Μπήκα 3:55, πρόλαβα να βάλω στο καλάθι, αλλά έπεσε το site της ΠΑΕ καμία 15αρια φορές και δεν μπορούσα να συνδεθώ με το account. Κατάφερα τελικά να στείλω την πληρωμή 4:26
Πάντως απαράδεκτο το ότι δεν ανακοινώνουν από πριν τι ώρα ακριβώς θα ανοίξουν οι αγορές στο online store.
Πάντως απαράδεκτο το ότι δεν ανακοινώνουν από πριν τι ώρα ακριβώς θα ανοίξουν οι αγορές στο online store.
- These users thanked the author katafraktos for the post (total 2):
- George Best4, astral
- paokkerkir
Μαντεψε τι εγινε σημεραwickerman έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 18:10 @paokkerkir σκέφτομαι σοβαρά να σε φέρω για ποδαρικό την Πρωτοχρονιά!![]()
![]()
![]()
![]()