Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Refused1337

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Δημοσίευση από Refused1337 »

Το λάθος δεν ειναι οτι βγαλανε μονο 2000, το λαθος ειναι οτι ειχε μονο 100€
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Τεχνητή έλλειψη αποθεμάτων λέγεται αυτό που έκαναν με την φανέλα και είναι τεχνική πωλησεων που υπάρχει δεκαετίες. Ο σκοπός επετεύχθη. Είναι δεδομένο ότι θα βγουν και άλλες φανέλες. Όλα καλα και η φανέλα με πολλούς δυνατούς συμβολισμούς. Εγώ θα πάρω την κοντομάνικο με αρίθμηση 41926 (όσες και οι θέσεις της Νέας Τούμπας) - Να είστε βέβαιοι οτι όσοι θέλουν φανέλα θα πάρουν.

Τωρα για την τιμή: Δεν βλεπω κανεναν να κράζει για το 80αρι που κανει καθε χρόνο η φανέλα μας. Οποτε δεν καταλαβαίνω γιατι κράζουν με το 100αρι της επετειακης. Εμενα σύμφωνα με τα δεδομένα λογικό νούμερο μου φαίνεται. Τονιζω, οτι το "λογικο" ειναι σύμφωνα με τα δεδομένα (Επετειακή, τιμή βάσης της "κανονικης" φανέλας κτλ...). Εγώ θα ήθελα οι φανέλες να βγαίνουν 20 ευρώ και να ντυμένη όλη η Τούμπας με την ριγέ. Αλλα it's capitalism...
These users thanked the author Guitarman for the post (total 2):
Kabamaru11, embuji
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Δεν ξέρω από μάρκετινγκ και δεν με ενδιαφέρει να μάθω. Χάιπ και Μάιπ. Σπυριά βγάζω.

Καλοφόρετη όσοι στήθηκαν στην ουρά με τις ώρες για να δώσουν το κατοστάρικο και δυστυχώς από τη στιγμή που κάτι είναι συλλεκτικό και με αρίθμηση έσκασαν μύτη και οι "μαυραγορίτες" να την πουλάνε στα ιντερνέτς 3 και 4 φορές πάνω.

Βγάλτε τη βρε σε unlimited, σε νορμάλ τιμή, να την αγοράσει όλος ο απλός λαϊκός κοσμάκης στα 50-60 ευρώ ξερωγώ.
These users thanked the author Special 4 for the post:
curtis
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Τα 100 ευρω για μια συλλεκτικη φανελα των 100 χρονων της ομαδας ειναι φυσιολογικη τιμη. οταν η εμφανιση ειναι στα 60-70.

Τωρα αυτο το limited edition σε μορφη κομματιων για να δημιουργηθει περαιτερω ζητηση ειναι επιτυχημενο μοντελο μαρκετινγκ αλλα εκνευριστικο για τον κοσμο ταυτοχρονα.

Με το καλο να βγουν οι φανελες να τσιμπησουμε.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Eιναι η ωραιοτερη φανελα εβερ.προσωπικη αποψη.θα προτιμουσα τα νουμερα κοκκινα οπως την δεκαετια του 70.με μαυρο σορτς και μαυρη καλτσα που στο τελειωμα ειναι ασπρη μιλαμε για την απολυτη εμφανιση.θα ηθελα πολυ να δω την ομαδα ετσι επιβλητικη,εμφανιση που σκορπα τρομο.
These users thanked the author curtis for the post (total 2):
paoki19, Special 4
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Οι επίσημες φανέλες κάθε χρόνο βγαίνουν σε προσφορά, μόλις πριν μια βδομάδα μπορούσες να πάρεις όποια θες από τις φετινές με 40ευρώ. Οπότε, αν κάποιος δεν καίγεται να την αγοράσει άμεσα και να τη φορέσει στους αγώνες μέσα στη χρονιά ξέρω γω, μια χαρά γλυτώνει την (επίσης) τραγική τιμή.

Προφανώς με την επετειακή δε θα ισχύσει κάτι τέτοιο, εκτός αν παραγγείλουν ξέρω γω άπειρα κομμάτια και τελικά τους μείνουν στο ράφι, πράγμα που δεν πρόκειται να γίνει.

Προσωπικά περιμένω και τις άλλες 2 και μετά θα αποφασίσω ποια θα πάρω. Η μακρυμάνικη που την είδα σε κάποιους στην κερκίδα δε μ΄άρεσε πολύ, η κοντομάνικη ήταν καλύτερη αλλά ίσως φταίει και που την έβλεπα πάνω σε σώματα αθλητών :mrgreen:
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

EINAI ΓΕΛΟΙΟ να διαμαρτυρεστε για την τιμη...
Μια χαρα ειναι η τιμη της. Επετειακη φανελα ειναι. Η κανονικη εχει 70+ οταν βγαινει ποσο θελατε να την βαζανε?

Αεκ και ολυμπιακος ποσο τις ειχαν?

Θελετε πρωταθλημα, Κυπελλο, Ευρωπη, μεταγραφες να μη φευγουν οι παιχτες του συλλογου αλλα...
θελετε και το διαρκειας στα 120ε και τις φανελες στο 50αρι.

ενω ο ανταγωνισμος εχει +8-10.000 διαρκειας σε διπλασια σχεδον τιμη.

Ε δεν γινεται...

Το καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολοι καιροι, ολοι ζοριζομαστε, αλλα μπορεις και να μην την παρεις.

Και εγω θελω μια Ferrari αλλα εχει τραγικη τιμη, να μεταφερθουν τα παραπονα μου στο maranello παρακαλω.
These users thanked the author George Best4 for the post:
zaffodb
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Μπείτε ΒΓΗΚΑΝ! Εχει η ΠΑΕ link στα σοσιαλ εγώ τσίμπησα μια :opaokara:

Προπαραγγελια*
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Ερρορ μ βγαζει
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Παιδια μην ψαχνεται μονο κατι 5xl εχει...δεν πειραζει την επομενη φορα..
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Μπηκα 2 λεπτά μετά την ανάρτηση και είχε, κρίμα αλλά θα βγουν κιαλλες 1926%
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Έχει κρασαρει το συμπαν.

Παιδιά η γκρίνια είναι για την ανύπαρκτη οργάνωση . Ούτε για το μάρκετινγκ (λολ) ούτε για την τιμή.
These users thanked the author astral for the post:
paokkerkir
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Η φαση ειναι βγαζουμε 3μισι η ωρα ανακοινωση για τις κοντομανικες που κανεις δεν εχει σχολασει και οποιος προλαβε τον κυριο ειδε
These users thanked the author alexgarcia6 for the post:
aivas19
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Μόνο small και medium έχει μείνει.

Ε ρε πστη μου μισή ώρα νωρίτερα να το άκουγα θα προλάβαινα.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Εγώ την τσίμπησα τώρα.Αν προλαβατε να την βάλατε καλάθι μάλλον την είχε δεσμεύσει.Οποτε προλαβαίνετε. Εγώ τώρα μπηκα και υπήρχε με το νούμερο μου στο καλάθι.Η φανέλα φαίνεται να έχει μοναδικό αριθμό στον κωδικό της έχει κωδικος - αριθμός (1-2026) επομένως λογικά την δεσμεύει.
Δοκιμάστε παντως
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”