Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Πώς θα πάει είναι θέμα. Αζερμπαϊτζάν, Τουρκία Τουρκμενιστάν, Αφγανιστάν, Πακιστάν; Και τι να κάνει κιόλας;
-
The_Analyst_4
Εγώ τον θέλω εδώ τον Ταρεμι πάντως. Θα δοκίμαζε άλλες 2-3 φορές να τον βάλει δίδυμο με Ελ Κααμπί και θα αποτύγχανε ξανά και ξανά. Με τον ίδιο τρόπο που δεν έπιασε ούτε σε ένα ματς το Ελ Κααμπί - Γιαρεμτσουκ πέρσι. Μου δίνει μια ιδιαίτερη ευχαρίστηση που τους έβλεπα να πέφτουν στον τοίχο και να ξαναπαίρνουν φορά να πέσουν ξανά απλά με πιο πολύ δύναμη. Ίσως να μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η απορία τους που δεν πιάνει αυτό το κορυφαίο ποδοσφαιρικό πλάνο. Ίσως γιατί δεν έχουμε 2005. Ποιος ξέρει ;
- Jean Valjean
Εμείς αντίθετα έχουμε την καταρράκωση ηθικού στο τσεπάκι, είτε με λόγο είτε ακόμη χειρότερα χωρίς λόγο.navigator11 έγραψε: Τρί 03 Μαρ 2026, 00:25Τους το δίνω όμως ότι έχουν οι άτιμοι οι βάζελοι την αναπτέρωση ηθικού χωρίς ουσιαστικό λόγο στο τσεπάκι.marsantos έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 23:12 Διάβαζα άρθρο. - ανάλυση στο πορτοκαλί σχετικό με το χθεσινό αγώνα του παο.
Αναφέρει: Ο Ράφα Μπενίτεθ ξεκάθαρα, στα τελευταία τρία ματς προσπαθεί να βρει πρώτος γκολ στα παιχνίδια και σχετικά νωρίς...
Να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει ομάδα που δε σχεδιάζει να βρει πρώτη γκολ.; Δλδ μπορεί να υπάρχει ομάδα που σχεδιάζει να βάλει δεύτερη γκολ;
Εντάξει προφανώς έχουν υπάρξει ομάδες που στοχεύουν να φάνε πρώτες γκολ και μετά να το ανατρέψουν. Ομάδες της Βοιωτίας ή της Μαγνησίας έχουν δείξει τέτοιες αρετές όμως οι αρετές αυτές ανήκαν στις διοικήσεις και όχι στους προπονητές.
Αντε πες μπορεί ο ποιητής να θέλει να πει πως μπαίνουν πολύ δυνατά οι ομάδες από την αρχή μήπως και βρουν σκορ.
Μετά ανοίγω ραδιόφωνο και πετυχαίνω το ρεπορτάζ του παο. Ρωτά αυτός από το στούντιο τον ρεπόρτερ ομάδας, ' Στα τελευταία παιχνίδια ο παναθηναικος σκοράρει στο πρώτο δεκάλεπτο και μετά κάνει διαχείριση. Αυτό δε μπορεί να είναι τυχαίο. Πρέπει να υπάρχει ένα πλάνο, συμφωνεις ...;
Λέω, δε μπορεί να ακούω καλά.
Δηλαδή υπάρχει πλάνο που σου εξασφαλίζει σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο. Μάλιστα.
Παρτο βρε Μεντιλίμπαρ αχρηστε που έχεις 15 ημίχρονα φέτος στο 0-0. Συμπατριώτης σου είναι ο άνθρωπος.
Πάρε το πλάνο βρε αμπαλε Ρασβάν που μου έψαχνες γκολ στο Βίγκο και μείναμε στο κουλούρι.
Υγ. Εν τω μεταξύ, τα τρία γκολ του παο σε αυτά τα τρία παιχνίδια ειναι το ένα από μια ψευτοαντεπιθεση, το χθεσινό είναι από ένα ψιλοτζουφιο στημένο και στην Τσεχία ειναι από γιόμα 60 μέτρων και διεκδίκηση μπάλας στον αέρα. Δεν είναι δλδ ότι είδες μια ομάδα από την αρχή ψηλά να πιέζει και να λυσσαει να βάλει τον αντίπαλο στα καρέ.
Αλλά όταν υπάρχει πλάνο..
Βέβαια το πλάνο είναι φρεσκο φρέσκο. Μιας εβδομάδας.
Γιατί στα προηγούμενα 3 παιχνίδια σκόραραν οι Τσέχοι πρώτοι στο δεκάλεπτο, σκόραρε η Λάρισα πρώτη και σκόραρε ο μεγάλος ΠΑΟΚ δις.
Ωχωχωχ..Jean Valjean έγραψε: Τρί 03 Μαρ 2026, 09:22 ...
Εμείς αντίθετα έχουμε την καταρράκωση ηθικού στο τσεπάκι, είτε με λόγο είτε ακόμη χειρότερα χωρίς λόγο.
Σηκώνω το χέρι κύριε. Είμαι ένας από αυτούς
Τουλάχιστον το κάνω με λόγο..
Εμείς το κάνουμε αυτό γιατί είμαστε ψηλά και φοβόμαστε μην πέσουμε.
Αυτολι το κάνουν γιατί είναι χαμηλά και φοβούνται μην ανέβουν. Σαν το κκε.
Αυτολι το κάνουν γιατί είναι χαμηλά και φοβούνται μην ανέβουν. Σαν το κκε.
Φιλαράκι δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα. Ψαξου. Είναι γνωστό σ αυτούς που ξέρουν, ότι οτανβεδειξαν σέντρα και οι δύο, προηγήθηκε μια στιγμιαία, ταυτοχρονη παρεμβολή στην ενδοεπικοινωνία τους. Μια παρεμβολή μιας και μόνο λεξης: μπλαγκαραζουμιο.navigator11 έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 16:30 Κάθεστε και αναρωτιέστε, κι εγώ μαζί, για τους αεκωλόχαρτους τι και πώς. Τη στιγμή που οι τύποι προσπαθούν στα σοβαρά να πείσουν το ... ποίμνιο ότι ο Πήλιος βρήκε καθαρά το τόπι με τον ώμο στη φάση του πέναλτι. Έχοντας καταντήσει κουραστικός, το ξέρω αλλά στα @@ μου, προσπαθούμε να εικάσουμε τι μπορεί να γίνεται στον εγκέφαλο τύπων, που πολύ πιθανώς πίστευαν όντως και με πάθος υποστήριζαν δημοσίως ότι οι κομινοποντικαράδες είχαν από την πρώτη στιγμή ακυρώσει ως οφσάιντ το γκολ του Βαρέλα και εν συνεχεία τραμπουκίστηκαν για να αλλάξουν απόφαση.
Κι αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Πορομ πομ πομ
Ενας διαδικτυακός φίλος έχει βάλει ένα βίντεο στο 2-2 που είναι ο διαιτητής ότι και καλά τι άλλο να κάνω; πόσο να αδικήσω την αεκαρα.
Όταν ο διαιτητής λέει απογοητευμένος και με τρόπο στα αφεντικά του ..
"ό,τι μπορούσα έκανα, τι άλλο να κάνω ;; Να το ακυρώσω κι αυτό ;;
Δεν πρόλαβα να σφυρίξω τη λήξη"

Του απαντώ
Τι άλλο να κάνει πόσο να το κρατήσει; Περίμενε να το βάλει η ΑΕΚ δε το έβαζε, τον εκθέσατε τον άνθρωπο. Πληροφοριακά στο 7:05 η μπάλα είναι στο κέντρο του γηπέδου και το αφήνει, πάλι την αδίκησαν την αεκαρα μας.
Επίσης αν ήθελε μπορούσε να ακυρώσει το 2-2 και να δώσει επιθετικό φάουλ, που θα ήταν αυστηρό αλλά δε θα ήταν από το πουθενά, οπότε κόψτε την κλάψα και παίξτε μπάλα.
Και κάτι τελευταίο ήθελε να την αδικήσει τόσο πολύ που κάθε φάση που τον καλούσαν ήταν για να διορθώσει λάθος που είχε κάνει υπέρ της ΑΕΚ.
Εντάξει είμαστε;
Όταν ο διαιτητής λέει απογοητευμένος και με τρόπο στα αφεντικά του ..
"ό,τι μπορούσα έκανα, τι άλλο να κάνω ;; Να το ακυρώσω κι αυτό ;;
Δεν πρόλαβα να σφυρίξω τη λήξη"
Του απαντώ
Τι άλλο να κάνει πόσο να το κρατήσει; Περίμενε να το βάλει η ΑΕΚ δε το έβαζε, τον εκθέσατε τον άνθρωπο. Πληροφοριακά στο 7:05 η μπάλα είναι στο κέντρο του γηπέδου και το αφήνει, πάλι την αδίκησαν την αεκαρα μας.
Επίσης αν ήθελε μπορούσε να ακυρώσει το 2-2 και να δώσει επιθετικό φάουλ, που θα ήταν αυστηρό αλλά δε θα ήταν από το πουθενά, οπότε κόψτε την κλάψα και παίξτε μπάλα.
Και κάτι τελευταίο ήθελε να την αδικήσει τόσο πολύ που κάθε φάση που τον καλούσαν ήταν για να διορθώσει λάθος που είχε κάνει υπέρ της ΑΕΚ.
Εντάξει είμαστε;
- These users thanked the author Piero for the post:
- PAOK DreXleR
Είναι απλά ηλίθιοι.Το νεύμα του διαιτητή είναι σε τόσους παίκτες του Βόλου που ενστικτωδώς ξεκίνησαν να διαμαρτύρονται για τις διαδοχικές διεκδικήσεις ( ή φάουλ οπως θες πες το) από τους αμυντικούς του Βολου.
Τέσπα , ας συνεχίσουν τα ζώα να το παίζουν αδικημένοι.
Εγώ το έγραψα.
Ηδονίζονται στο να υπάρχει μια γκρίζα φάση και να το παίξουν αδικημένοι.
Ασύλληπτο κόμπλεξ
Τέσπα , ας συνεχίσουν τα ζώα να το παίζουν αδικημένοι.
Εγώ το έγραψα.
Ηδονίζονται στο να υπάρχει μια γκρίζα φάση και να το παίξουν αδικημένοι.
Ασύλληπτο κόμπλεξ
Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε τόσο πολύ μαζί τους.
Στο χορτάρι θα φανούν όλααααααααααα.
Στο χορτάρι θα φανούν όλααααααααααα.
Σε ποιον δικο μας αγωνα ηταν ο Παπαπετρου που ειχε πει το ιδιο; Με τα σκουλικια ηταν ή με καποιον αλλον. Ηταν για φαση που δεν μπορεσε να μη μας την την κλεψει αν θυμαμαι καλα. Κλασικα εμεις δεν το ειχαμε κανει θεμα...
Με τα σκουλήκια ήταν που δεν έδειξε καν σέντρα στο γκολ γιακουμακη.
- These users thanked the author paoki19 for the post (total 2):
- navigator11, PAOK DreXleR