18.Luka Ivanušec
- Amsterdamer_87
Re: 18.Luka Ivanušec
Μεγαλο συμβολαιο με προσφορα ελαχιστη..
Αλλες προσδοκιες ειχαμε και αλλο μας βγηκε..
Θα επρεπε να διακοπει ο δανεισμος του και πακετο πισω στην Ολλανδια..
Τι παραπανω μας εδωσε απο οτι θα εδινε ας πουμε ο Σορετιρε ???
Αλλες προσδοκιες ειχαμε και αλλο μας βγηκε..
Θα επρεπε να διακοπει ο δανεισμος του και πακετο πισω στην Ολλανδια..
Τι παραπανω μας εδωσε απο οτι θα εδινε ας πουμε ο Σορετιρε ???
Χωρίς να κάνεις κάτι το εξαιρετικο αλλά με εξέπληξες.
Περίμενα πολύ πιο άσχημη εικόνα και αγωνιστική κατάσταση.
Ελπίζω έστω και τώρα στο τέλος να βοηθήσεις λίγο γιατί κανείς δεν περισσεύει
Περίμενα πολύ πιο άσχημη εικόνα και αγωνιστική κατάσταση.
Ελπίζω έστω και τώρα στο τέλος να βοηθήσεις λίγο γιατί κανείς δεν περισσεύει
- These users thanked the author renegade for the post (total 8):
- eorptol1, Σουριναμέζος, marsantos, Kabamaru11, george188, XamenoKormi, dim72, TylerDurden
@renegade την έκρηξη του πως τη βλέπεις;
Μου κάνει εντύπωση που όταν του φεύγει λίγο το κοντρόλ, ακόμα κι αν ο αντίπαλος είναι πιο μακριά από τη μπάλα, σχεδόν πάντα του την παίρνει.
Μου κάνει εντύπωση που όταν του φεύγει λίγο το κοντρόλ, ακόμα κι αν ο αντίπαλος είναι πιο μακριά από τη μπάλα, σχεδόν πάντα του την παίρνει.
Ανάλογη του RDX 
Δεν ξέρω τι παίχτηκε στην Ολλανδία αλλά το παιδί δεν ήταν έτσι.
Οκ δεν ήταν Τάισον αλλά ήταν στα επίπεδα ζιφκο σε ταχύτητα.
Δεν ξέρω τι παίχτηκε στην Ολλανδία αλλά το παιδί δεν ήταν έτσι.
Οκ δεν ήταν Τάισον αλλά ήταν στα επίπεδα ζιφκο σε ταχύτητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 02 Μαρ 2026, 01:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι επαφές του με τη μπάλα είναι πολύ υψηλού επιπέδου πάντως του άτιμου ακόμα και με δύο μήνες αποχή
Οκ σωματικά οριακά είναι αθλητής αλλά σε αυτά τα 11 παιχνίδια που μένουν μπορεί να βοηθήσει σε συγκεκριμένες καταστάσεις
Οκ σωματικά οριακά είναι αθλητής αλλά σε αυτά τα 11 παιχνίδια που μένουν μπορεί να βοηθήσει σε συγκεκριμένες καταστάσεις
- ΑποστόληςΑ
Παραδόξως καλός.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- namisenoiazei
-
makispaspartou
Εγώ κόντρα στο ρεύμα θα πω ότι τον πιστεύω τον παίκτη γιατί ξέρω ότι μπορεί να προσφέρει πολλά.
Αν οι Ολλανδοί έπεφταν στα 2 εκ θα τον αγόραζα χωρίς καν σκέψη. Θεωρώ ότι αν μείνει την επόμενη τριετία θα λέμε πολύ διαφορετικά πράγματα.
Η μπάλα που ξέρει είναι τοπ λέβελ.
Αν οι Ολλανδοί έπεφταν στα 2 εκ θα τον αγόραζα χωρίς καν σκέψη. Θεωρώ ότι αν μείνει την επόμενη τριετία θα λέμε πολύ διαφορετικά πράγματα.
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- Χωρικός
Τι καλός μωρέ, η μοναδική υποψία φάσης που έκανε ο αντίπαλος ήταν απο λάθος του στο κέντρο.
Να γυρίσει ο Πέλκας γρήγορα και το καλοκαίρι να πάει στην ευχή του Θεού το παλικάρι.
Ούτε 2 ευρώ δεν έδινα εγώ.makispaspartou έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 18:41 Εγώ κόντρα στο ρεύμα θα πω ότι τον πιστεύω τον παίκτη γιατί ξέρω ότι μπορεί να προσφέρει πολλά.
- GREATANASTASIOS
- GREATANASTASIOS
δεκα πελκας ενας Ιβανούσεφ για οσους ξερουν μπάλλα.obanebane έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 18:45
Τι καλός μωρέ, η μοναδική υποψία φάσης που έκανε ο αντίπαλος ήταν απο λάθος του στο κέντρο.
Να γυρίσει ο Πέλκας γρήγορα και το καλοκαίρι να πάει στην ευχή του Θεού το παλικάρι.
- These users thanked the author GREATANASTASIOS for the post:
- gk.box16
ίσως και λίγο παραπάνω. Ξέρουμε τι ρήτρα έχει;makispaspartou έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 18:41 Εγώ κόντρα στο ρεύμα θα πω ότι τον πιστεύω τον παίκτη γιατί ξέρω ότι μπορεί να προσφέρει πολλά.
- pisakaipoupoula
Αν ξημερώσουμε ξαφνικά στο 2022, ναι, όντως δέκα Πέλκες ένας Ιβανούσετς ...GREATANASTASIOS έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 19:43δεκα πελκας ενας Ιβανούσεφ για οσους ξερουν μπάλλα.obanebane έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 18:45
το 2025-26 όμως δεν υπάρχει παίκτης Ιβανούσετς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο