Jure Zdovc

Dimitrisou

Re: Jure Zdovc

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Maurice_Escargot έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 16:00
Dimitrisou έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 15:50 Αν δεν ερθει απο τωρα ο Τρινκιερι μιλαμε για αστεια αποφαση..
Αν ισχυει αυτο που ειπε ο Κλειτος οτι ο Τρινκιερι απο καλοκαιρι και τωρα καποιος αμεσος συνεργατης του μιλαμε για γελοια αποφαση..
Συνελθετε λιγο δεν παιζετε μανατζερ ουτε εχετε στα χερια σας καμια ομαδα της πλακας..
Γιουρι ευχαριστουμε για ολα!
Απολυσεις προπονητη για να γινει ηλεκτροσοκ στην ομαδα υπαρχουν και αποδεδειγμενα εχουν δουλεψει. Πιο προσφατο παραδειγμα για τον ΠΑΟΚ αυτη του Λυκοτζον για να ερθει ο Τακιανος. Η ομαδα τερματησε 4η.

Στην προκειμενη περιπτωση ομως η κατασταση ειναι λιγο πιο περιπλοκη και περισσοτερο μου μοιαζει ως ριξιμο λευκης πετσετας για φετος, ωστε να βγαλουν και τις ευθυνες απο πανω τους για την φετινη σεζον, παρα ως στοχευμενη κινηση με σκοπο την - για παραδειγμα - κατακτηση του Ευρωπαικου.

Εαν ειμαστε ακομα σε πρωιμες διαπραγματευσεις με τον Τρινκιερι και τον βοηθο του (Μενετι) τοτε κλαφτα Χαραλαμπε.
Ακριβως ο λογος για τον οποιο εκανα το σχολιο που εκανα..και εγω νομιζω οτι ισχυουν αυτα που λες..και αν ισχυουν τοτε ναι δεν υπηρχε λογος απολυσης γιατι ηλεκτροσοκ κανεις με σχεδιο οχι απλα για να κανεις..
Αν οντως εχουν σχεδιο τοτε οκ..
Βεβαια οι αντιδρασεις θα μπορουσαν να μην υπαρχουν αν εβγαιναν και δηλωναν πως κυριοι φετος δεν μας νοιαζουν οι στοχοι αλλα να μαθουμε την ομαδα να βαλουμε σε σειρα καποια πραματα και να αρχισουμε να εφαρμοζουμε το πλανο μας..τοτε πιστευω μια χαρα υπομονη θα υπηρχε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Δευ 02 Μαρ 2026, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Έχει δει κανείς κάποιο σχέδιο από τη μέρα που άλλαξε το διοικητικό status?
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

ναι, να διώξουν ότι θυμίζει Χατζόπουλο
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Καλή τύχη στην νέα σου ομάδα όπου πάς ευχαριστούμε για την σοβαρότητα και τον σεβασμό που έδειξες στον συλλογό μας.
These users thanked the author Eagle1980 for the post:
freemind
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Έχει τίποτα δεδουλευμένα να παίρνει ο Γιούρι ή θα έχουμε κανένα νέο εξώδικο στον Χατζόπουλο ότι πρέπει αυτός να επιληφθεί σχετικά;
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Τα γεγονότα, πάντως, είναι συγκεκριμένα.
Μέχρι να εμφανιστούν οι ουρανοκατέβατοι ο Ζντοβτς την πήγαινε την ομάδα τρένο. Απροσδόκητα ίσως, οριακότατα σίγουρα, αλλά τρένο.
Ήδη πριν αναλάβουν επίσημα είχε βουίξει ο τόπος περί Σφαιρόπουλου, τουλάχιστον ασεβές προς ένα πρόσωπο με ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Ανέλαβαν και του πείραξαν / χάλασαν / διέλυσαν την ομάδα, σε πρόσωπα, σε χημεία, σε συνοχή, σε χαρακτηριστικά και στα πάντα.
Βγήκε ο Μπουντούρης μέσω... fb και τον έδειξε με το δάχτυλο ως τον υπεύθυνο για τις δικές τους μεταγραφικές αστοχίες (ασυναρτησίες πιο σωστά).
Σταδιακά ο Ζντοβτς έχασε τον έλεγχο, το όποιο όραμα είχε και τελικά έχασε και την μπάλα τελείως.
Και τον απέλυσαν.
Εμένα μου άρεσε πολύ η φυσιογνωμία, η μετριοπάθεια και ο σεβασμός που εξέπεμπε.
Δεν ξέρω αν είναι καλός προπονητής, αν και τα μέχρι τον Δεκέμβριο αποτελέσματα της ομάδας είναι ενδεικτικά.
Καλή τύχη τόσο στον ίδιο, όσο και στον ΠΑΟΚ, μιας και η λαίλαπα συνεχίζει να μαίνεται.
These users thanked the author leomatos88 for the post:
freemind
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kataramenos5 έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 16:28
Μπαρκαρούτσος έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 05:01
kataramenos5 έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 22:23 Τωρα γμηθηκαν ολα.
Τίποτα δεν γαμήθηκε. Στους στόχους μας είμαστε σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Το αν θα συνεχίσουμε, θα κριθεί στο άμεσο μέλλον...
Στοχος ηταν και ο τελικος κυπελλου
Οταν ο κοουτς λεει ντρεπομαι για τους παικτες μου και η ομαδα εμφανιζει τετοια εικονα το κλιμα γμηθηκε εντελως.Μακαρι να μαι λαθος αλλα δε δινω και πολλες πιθανοτητες ειδικα απ τη στιγμη που ξερουν οι περισσότεροι οτι του χρονου θα ναι αλλου.Μεχρι κι ο Μπεν ξενερωσε.
;)

Καλη συνεχεια Γιουρι.Κριμα.....
Ευχαριστουμε για τις χαρες που μας εδωσες πριν γμηθει η ομαδα.
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 3):
freemind, Ιάσονας, BlackMagicPAOK
Thax

Δημοσίευση από Thax »

Του διέλυσαν την ομάδα με Beverly και Allen και τώρα τον διώχνουν. Η διοίκηση απαράδεκτη μέχρι τώρα. Βεζυρτζή, μην ξεχνάς πως το legacy καταστρέφεται 100 φορές πιο εύκολα από ότι χτίζεται.
These users thanked the author Thax for the post:
freemind
Thax

Δημοσίευση από Thax »

Hayate έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 15:50 Το ότι έφυγε πριν το τέλος της χρονιάς δείχνει ότι δεν παρατάμε τίποτα,ούτε φέτος... Κυρίως την Ευρώπη δηλαδη.Γιατι ότι θα έφευγε ,θα έφευγε, κακά τα ψέματα . Έχουμε αλλάξει επίπεδο...

Καλή συνέχεια...
Ναι τρελό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Τι γράφετε; Η ομάδα πήγαινε τρένο και τώρα "που άλλαξε επίπεδο" παίζει μπάσκετ Ποσειδωνίου. Οι αλλαγές τέτοιου μεγέθους γίνονται καλοκαίρι. Τώρα απλά γάμησαν την ομάδα για να δείξει κάτι ο Τέλης. Αν έπαιρναν μόνο τον Ταϊρί και έναν καλό ψηλό κάτι θα κάναμε.
These users thanked the author Thax for the post:
freemind
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

όλοι προπονητές είμαστε από το πληκτρολόγιο.
Κι αφού λέτε ότι σας κατέβει, να πω κι εγώ τη λαλακία μου:
ο ίδιος πλέον δεν είχε ζέση να μείνει. Χάλασε η χημεία, χάλασε το κλίμα, δε βγήκαν οι επιλογές, το ότι το καλοκαίρι έρχεται και η χρονιά είναι αβέβαιη για παίκτες και προπονητές, όλα μαζί ή και μεμονομένα, μπορεί να αποφάσισε ότι δε σώζεται η παρτίδα πια, και θέλησε να σταματήσει να ταλαιπωρείται.
ίσως για τους ίδιους ή παρόμοιους λόγους να αποφάσισε η Διοίκηση να τον τελειώσει, ίσως ήταν κοινή συναινέσει.

Οι επιλογές δε γίναν ερήμην του Γιούρι αυτό είναι σίγουρο. Υπήρχε ρητή εντολή του αφεντικού να συμφωνεί ο προπονητής στις αλλαγές.

Αγωνιστικά, η ομάδα δεν έπαιζε τίποτα. Ναι, πήρε αποτελέσματα, αλλά δεν είχε κάποια ταυτότητα πέραν την πολυφωνικά καλής επίθεσης λόγω ατομικών ταλέντων.

ΙΣΩΣ η ομάδα ελπίζει με το ηλεκτροσοκ να τσιτώσουν οι παίκτες και να παίξουν καλά στα κρίσιμα που έρχονται...
για νέο κόουτς δε θα μιλήσουμε ακόμα.
Μακάρι να μείνει ο Μπούτσκος να υπάρχει κάποιο σημείο αναφοράς και μια συνέχεια σε ότι κι αν είναι αυτό που παίζουμε φέτος...
Το υλικό είναι καλό, μένει να δούμε αν υπάρχει χρόνος και ικανός άνθρωπος να το κάνει εκ νέου ομάδα.

Κε Ξανθέ σκύλε, εκτιμούμε τον άψογο επαγγελματικό τρόπο που έδειξες, σεβάστηκες και προσπάθησες. Είσαι στην καρδιά μας. Καλή συνέχεια στην καριέρα σου
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
BlackMagicPAOK
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δεν μπορώ να πω ότι στεναχωρέθηκα που φεύγει.

Προπονητής με συγκεκριμένο ταβάνι όπου προφανώς τον τελευταίο καιρό ήταν "αλλού".

Οι δε μεταγραφικές του επιλογές μέχρι στιγμής είναι αρνητικές.

Στο καλό να πάει.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Οπως έγραψα το καλοκαίρι εγώ δεν τον θεωρούσα καν προπονητή. Ακόμα και με βαζελο εντός που έκανε τον καραγκιοζιλίκι μπροστά στον τέλη για να φανεί ότι καίγεται για την ομάδα, κοντέψαμε να κερδίσουμε όταν έφυγε από τον πάγκο και ανέλαβε ο παντελής. Άργησε να πάρει πόδι αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Καλή επιτυχία
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ενώ ήμουν αρνητικός στην πρόσληψη με ψιλοκέρδισε στην πορεία. Δεν θεωρώ πως έχει ευθύνη για την εικόνα της ομάδας ούτε πως η εικόνα θα αλλάξει.
Καλή συνέχεια Γιουρι.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Παρουσιασες μια ομαδα με ολη τη σημασια της λεξης.Την βλεπαμε και την χαιρομασταν.

Στην πορεια,ολα εγιναν λαθος και θεωρω πως δεν ειχες την ευθυνη γι'αυτο.

Σου ευχομαι καλη συνεχεια!
These users thanked the author mpafos4 for the post:
BlackMagicPAOK
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Για εμένα μπουχτισε ο άνθρωπος..
Δεν μπορούσε να βγάλει άκρη με το νέο ροστερ.
Για εμένα, ουσιαστικά παραιτήθηκε.
Έκανε μια φανταστική πορεία στον πρώτο γύρο με ροστερ... από τα Λιντλ...
Καλή συνέχεια κόουτς!
These users thanked the author BlackMagicPAOK for the post:
Dimitrisou
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”