Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από astral »

Ρε τον φουκαρα τον Τσιμεντεριδη που τα σφυριξε ολα φουλ κουλα και τελικα τον βριζουν πρωτοι απο ολους οι χαρτινοι.
These users thanked the author astral for the post (total 5):
paoki19, PAOK DreXleR, obanebane, leomatos88, navigator11
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 10:35 Στο 2-2 της ΑΕΧ ο Βάργκας κάνει επιθετικό φάουλ καθώς πέφτει πάνω στον αμυντικό του Βόλου και τον σωριάζει κάτω, με αποτέλεσμα ο αμυντικός να μην είναι διαθέσιμος να αμυνθεί στο σουτ που ακολούθησε και μπήκε γκολ.
Στις υπόλοιπες αμφισβητούμενες φάσεις ο διαιτητής ήταν κακός αρχικά, αλλά ακολούθησε τις σωστές υποδείξει του ΒΑΡ.
Πολύ αυστηρό να δοθεί εκεί επιθετικό φάουλ.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Πάντως στο ματς του βαζελου με τον Άρη τον πέρασαν πριονοκορδέλα τον συντοπίτη , και το είχαν κάνει κι σε εμάς στον πρώτο γύρο . Δεν ξέρω αν η δύναμη παρέμβασης στα πράγματα του Αλαφούζου είναι για να πιάσει την τετράδα ή αν μπορεί να επαναλάβει τόσο ευνοϊκές διαιτησίες για αυτόν κι στα πλάι οφ . Δεν είμαι σίγουρος για το ποιον θέλω στην τετράδα , έχουν αρχίσει να μαζεύονται αρκετοί αστάθμητοι παράγοντες . Πρέπει να πιέσουμε οσο μπορούμε να μας παίξουν καλοί διαιτητές στα ντέρμπι. Με την ποιότητα που έχουμε μόλις γυρίσουν όλα τα παιδιά θα είμαστε σαν οδοστρωτήρας ! Μόνο με ένα συνδυασμό αγωνιστικών εμποδίων κι παρασκηνίου μπορούν να μας αντιμετωπίσουν.
These users thanked the author Andrew R for the post (total 2):
PAOK DreXleR, horkokos4
PAOK DreXleR

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

PAOK LARISSA έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 08:52 Τα χανούμια έχουν φτάσει την προπαγάνδα σε άλλα επίπεδα. Μετά από κάθε ματς είτε κερδίσουν είτε χάσουν αμολάνε 100δες τρολ στο διαδίκτυο και στημένες σελίδες που γαυγίζουν για το πόσο αδικήθηκαν και κάνουν στοπ καρέ σε φάσεις για να δείξουν πόσο ευνοούνται οι αλλοι διεκδικητες. Και βέβαια δεν λένε τίποτα για το σπρώξιμο που έχουν σχεδόν σε κάθε ματς όπως το χτεσινό που καθαρό επιθετικό φάουλ στο 2ο γκολ το έπνιξε ο διαιτητής. Μάρθα Βούρτση του ελληνικού ποδοσφαίρου με κλοουν πρόεδρο...
Είχαμε την μαντάμ Σουσού, μας προέκυψε κ η Μάρθα Βούρτση.
Το σίχαμα απ' την άλλη, σταθερά στο ρόλο του σερίφη νταβατζή, ατενίζει πόσο μεγάλωσε το μπουρδέλο τους.
Κορίτσια.... κυκλοφορεί νέος γαμιάς στην επικράτεια, με τη σειρά όλες θα πάρετε :opaokara:
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Είδα τα HL.
Βλέπω φάουλ του Τέτε πάνω στον Αθανασιάδη και πέναλτι του Λαφόν πάνω στον Γκαρέ.

Ανάποδα οι αποφάσεις του ρέφ ωστόσο.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

xrisitsapa έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 12:59
geobila έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 10:38
cartman έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 10:05 Αυτοί και πέρσι μιλούσαν για άγρια παράγκα μέχρι που φάγανε 6 από το γαύρο και το βούλωσαν
εφοσον αδυνατουμε αγωνιστικα να τους ριξουμε 4-5 ας τους ξαναριξει ο γαυρος αλλα τοσα μπας και ισιωσουν
Ας ειμαστε πληρεις, και καποιος θα φαει πολλα, δε γινεται.
Καποια 4αρα θα πεσει.
Ο βαζελος τη γλιτωσε στην Τουμπα, το χαρτι τη γλιτωσε στη Δεκελειας, καπου θα σπασει.
για καποιο περιεργο λογο νομιζω οτι ο Ραζβαν ειναι της παλιας σχολης "honour-respect" οποτε και βαζει καποιο φρενο σε σκορ που εξευτελιζουν τον αντιπαλο. Αν δε με απατα η μνημη μου μονο στον γαυρο εκτος ριξαμε 4 και αυτα οχι 0-4.

Γνωμη μου, ισως να κανω και λαθος.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Τον μπουλο ο Ρασταβατς απο την Τριπολη κσι επισημα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

geobila έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 13:40
xrisitsapa έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 12:59
geobila έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 10:38

εφοσον αδυνατουμε αγωνιστικα να τους ριξουμε 4-5 ας τους ξαναριξει ο γαυρος αλλα τοσα μπας και ισιωσουν
Ας ειμαστε πληρεις, και καποιος θα φαει πολλα, δε γινεται.
Καποια 4αρα θα πεσει.
Ο βαζελος τη γλιτωσε στην Τουμπα, το χαρτι τη γλιτωσε στη Δεκελειας, καπου θα σπασει.
για καποιο περιεργο λογο νομιζω οτι ο Ραζβαν ειναι της παλιας σχολης "honour-respect" οποτε και βαζει καποιο φρενο σε σκορ που εξευτελιζουν τον αντιπαλο. Αν δε με απατα η μνημη μου μονο στον γαυρο εκτος ριξαμε 4 και αυτα οχι 0-4.

Γνωμη μου, ισως να κανω και λαθος.
Πολυ πιθανον. Θυμαμαι αρκετους αγωνες που βαλαμε φρενο.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

john4serres έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 13:31 Είδα τα HL.
Βλέπω φάουλ του Τέτε πάνω στον Αθανασιάδη και πέναλτι του Λαφόν πάνω στον Γκαρέ.

Ανάποδα οι αποφάσεις του ρέφ ωστόσο.
Κι εγω ετσι τα ειδα.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

καθομαι βλεπω τα highlights της μοναχοκορης. Γιατι πραγμα διαμαρτυρονται τοσο εντονα οταν οι φασεις τους ειναι φασεις που γινονται σε καθε ματς.

Το γκολ του βαργκα στο 1-1 για μενα δεν ειναι επιθετικο φαουλ
Το χερι του Μπουζουκη ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι δε δοθηκε πεναλτυ η κορνερ στα καπακια και αντ αυτου δοθηκε αουτ?
Το πεναλτυ του Πηλιου μονο αυτος ξερει τι κανει, στην ιδια φαση, προηγειται στον αερα η διεδικηση βιντα-ουρταδο, κανενα φαουλ, στη συνεχεια το φαουλ του Καργα που σταματαει τη φαση θα μπορουσε και κοκκινη σε αλλες συνθηκες.
Το οφσαιντ βαργκας ειναι.
Το οφσαιντ Ροτα = ο ορισμος του οφσαιντ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geobila την Δευ 02 Μαρ 2026, 15:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

geobila έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 14:59
Το χερι του Μπουζουκι ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι δε δοθηκε πεναλτυ η κορνερ στα καπακια και αντ αυτου δοθηκε αουτ?
Αν δεν κάνω λάθος ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, το οποίο και πήρε πίσω μετά από εξέταση από το VAR.
Technically δεν υπήρξε κόρνερ οπότε μετά το VAR έδωσε ελεύθερο.
These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post (total 3):
geobila, marsantos, The_Analyst_4
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Στο 2-2 της κουλας ο Τσιμεντεριδης βάζει την σφυρίχτρα στο στόμα του για να σφυρίξει επιθετικό φάουλ κα μόλις μπαίνει το γκολ το κάνει γαργάρα..
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
Azrael, paokkerkir
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το γκολ του Τετεη είναι επιθετικό φαουλ any given sunday. Δεν ξέρω τι ακριβώς υποτίθεται οτι έδωσε ο διαιτητής

Δεν νομίζω οτι υπάρχει πέναλτι του Λαφον. Ο επιθετικός ξεκινάει να πέφτει πριν την επαφή - αν υπάρχει καν επαφή

Το πέναλτι που ζητάει η κουλα είναι αστείο! Τις προάλλες στη Λάρισα παρόμοια φάση υπέρ μας, ο παίκτης τους σκύβει ΧΩΡΙΣ λόγο, χτυπάει τη μπάλα ΔΥΟ φορές με το χέρι κι όμως η πλειοψηφία είπε "ε οκ χέρι στήριξης" και ξεχάστηκε. Χτες ο παίκτης του Βόλου είναι ήδη κάτω, η μπάλα (πιθανότατα από κοντρα που δεν φαίνεται στο ριπλευ λόγω πλάτης) πάει στο χέρι στήριξης και το μαζεύει ΑΜΕΣΩΣ.

Το δευτερο γκολ της Κουλας είναι τόσο φάουλ, όσο η άμεση κίνηση του διαιτητή να βάλει σφυρίχτρα το στόμα για να το δώσει. Απλά πρόλαβε να μπει γκολ και φοβήθηκε οτι θα τον δείρουν
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
geobila, paokkerkir
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 10:35 Στο 2-2 της ΑΕΧ ο Βάργκας κάνει επιθετικό φάουλ καθώς πέφτει πάνω στον αμυντικό του Βόλου και τον σωριάζει κάτω, με αποτέλεσμα ο αμυντικός να μην είναι διαθέσιμος να αμυνθεί στο σουτ που ακολούθησε και μπήκε γκολ.
Στις υπόλοιπες αμφισβητούμενες φάσεις ο διαιτητής ήταν κακός αρχικά, αλλά ακολούθησε τις σωστές υποδείξει του ΒΑΡ.
Ούτε κι εγώ όπως και άλλοι φίλοι, είδα επιθετικό φάουλ. Ο Βίντα πηδαέι κανονικά χωρίς να απλώσει τα χέρια και χωρίς να σπρώξει τον αντίπαλο. Αλλοίμονο αν δίνονται επιθετικά φάουλ τέτοιες διεκδικήσεις. Με την έννοια αυτή, από επιθετικό φάουλ προέρχεται και το γκολ που πετύχαμε στο 1-0 επί του ταλαίπωρου συμπολίτη την περίοδο 2022-23, στην κεφαλιά-πάσα που κάνει προς τον Ίνγκανσον, δεν θυμάμαι ποιος.
Αυτό που πρόσεξα στα στιγμιότυπα του χθεσινού αγώνα στο Πανθεσσαλικό, είναι το ότι υπάρχει παίκτης του Βόλου έξω από την περιοχή ο οποίος πάει πολύ καθυστερημένα προς την μπάλα μετά την κεφαλιά-πάσα. Αν διάβαζε την φάση θα είχε αποσοβηθεί η ισοφάριση.
Αυτά που λένε οι χαρτοσακούλες περί προηγηθέντος φάουλ στον Βίντα, όταν ο παίκτης του Βόλου δεν τον έχει καν αγγίξει, δεν μπορεί να τα πιστέψει ούτε σανοφάγος.
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
geobila
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Το κοράκι το οποίο βρίζουν οι χάρτινοι κλέφτες επειδή τάχα μου δήθεν τους αδίκησε, έδωσε πέναλτι υπέρ τους που δεν ήταν, δεν έδωσε πέναλτι στο Βόλο που ήταν (ευτυχώς όλα διορθώθηκαν από τον VAR) και δεν έδωσε σφυριγμα στο Βόλο από το 60 και μετά. Και παρόλα αυτά τους έσφαξε. Οι άνθρωποι έχουν πάει το ψέμα και τη κλάψα σε άλλο επίπεδο και πραγματικά πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας γιατί αυτά θα τα έχουμε σε κάθε αγωνιστική από εδώ και πέρα
These users thanked the author tolis14 for the post:
navigator11
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”