Διαβάζω τις τελευταίες ημέρες κριτικές κυρίως προς τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ και πραγματικά είναι απίστευτα εκνευριστικό πόσο άδικη και βέβαια ακατανόητη κριτική γίνεται προς παιδιά που αν βάλουμε στην εξίσωση τα παρακάτω ...
προσφορά
απόδοση
βελτίωση
χρήματα που ήδη παίρνουν
χρόνο που παίζουν
αξία χρηματιστηριακή που βελτιώνεται παίζοντας
προοπτικές να αποδώσουν άμεσα στο μέλλον για το καλό της ομάδας
και τα συγκρίνουμε με αρκετούς από τους υπόλοιπους παίχτες της ομάδας ... θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι ...
Ο Χατσίδης προφανώς έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ... εννοείται ότι δεν υστερεί σε ταχύτητα από τον Χρηστάκο ... όσοι διαφωνείται απλά δεν έχετε δει τα παιδιά αυτά από κοντά αρκετά χρόνια ... ο Χρήστος έχει δουλέψει απίστευτα ... και το ίδιο κάνει ο Χατσίδης
υποσ.
ευτυχώς ο Σαββίδης διαφωνεί με όλους εσάς ... ευτυχώς ο Γκαγκάτσης έβαλε αυτόν τον κανόνα στο κύπελλο ... ευτυχώς ο Λούτσε υποχρεώθηκε να βάζει πιτσιρίκια ... και ευτυχώς κάποιοι τραυματίστηκαν και συνέχισε να τους βάζει στο πρωτάθλημα ... έτσι ο ΠΑΟΚ φτιάχνει παιχταράδες για το μέλλον και υπάρχουν επιχειρήματα στον Σαββίδη να βάλει τον Λουτσέσκου να βάζει και αυτούς που έρχονται από πίσω ... μόνο έτσι ο ΠΑΟΚ θα γίνει πολύ μεγάλος ...
52. Δημήτρης Χατσίδης
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
- These users thanked the author tad for the post (total 2):
- marsantos, thomas Murg
Όσο είναι επιδραστικός με γκολ και ασσίστ θα παίρνει χρόνο συμμετοχής και θα βελτιώνεται. Το ξέραμε ότι ο Χατσίδης δεν είναι Τζόλης ή Ντέλιας από θέμα ταλέντου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να εξελιχθεί σε παικταρά.
Επίσης δε νομίζω να περάσει πολλά χρόνια της καριέρας του σαν εξτρέμ, φορ θα καταλήξει.
Επίσης δε νομίζω να περάσει πολλά χρόνια της καριέρας του σαν εξτρέμ, φορ θα καταλήξει.
Υπάρχει σκέψη ο κανόνας από του χρόνου να επεκταθεί σε 2 under 21 υποχρεωτικά στην ενδεκάδα.
Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είμαστε ακλόνητο φαβορί για κατάκτηση τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια πέρα από το φετινό.
Στην αρχή της χρονιάς είχε γραφτεί πως σκέφτονταν να το επεκτείνουν και στο πρωτάθλημα. Αυτό δεν θα το ήθελα. Θα αλλοιωθεί λίγο η εικόνα.
Μας συμφέρει αλλά οκ. Θα έχεις διαφορετικής ταχύτητας ομάδες Ευρώπη και Ελλάδα και θα γίνει λίγο μπέρδεμα η δουλειά.
αν εφαρμοστει τοτε σιγουρα θα αναγκαστει η καθε ομαδα να ανοιξει το rotation με οτι υπερ/κατα και να εχει αυτη η κινηση.marsantos έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 13:16Υπάρχει σκέψη ο κανόνας από του χρόνου να επεκταθεί σε 2 under 21 υποχρεωτικά στην ενδεκάδα.
Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είμαστε ακλόνητο φαβορί για κατάκτηση τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια πέρα από το φετινό.
Στην αρχή της χρονιάς είχε γραφτεί πως σκέφτονταν να το επεκτείνουν και στο πρωτάθλημα. Αυτό δεν θα το ήθελα. Θα αλλοιωθεί λίγο η εικόνα.
Μας συμφέρει αλλά οκ. Θα έχεις διαφορετικής ταχύτητας ομάδες Ευρώπη και Ελλάδα και θα γίνει λίγο μπέρδεμα η δουλειά.
Περαν των ακαδημιων μας θα πρεπει να συνεχιστει και το παγκοσμιο παιδομαζωμα ωστε να επελθει σταδιακα αγωνιστικη ισορροπια χωρις αναταραχες μεταξυ των παιχτων Α' - Β' - Κ19 (αν μπορω να τους χαρακτηρισω ετσι). Θετικο το μετρο παντως αν γινει στη σουπερλιγκ κατ εμε
Καλησπέρα geo.
Δεν ξέρω ρε συ.
Οκ να υπάρχει περιορισμός στο πόσους ξένους έχεις στην αποστολή. Οκ να υπάρχει υποχρεωτικότητα στο να έχεις πιτσιρικάδες στην αποστολή
Αλλά περιορισμός στην ενδεκάδα για όλο το 90λεπτο χαλάει λίγο και την ομάδα. Δλδ δες τι έγινε στο κύπελλο με τον πάο. Γίνεται ένας τραυματισμός και αναγκάζεσαι να κάνεις σετ αλλαγών για να είσαι λειτουργικός. Οκ για το κύπελλο. Αλλά να το έχεις αυτό για 40 αγώνες λίγο χαλάει την ελευθερία της ομάδας και τις πραγματικές δυνατότητες. Τώρα που η κατάκτηση του κυπέλλου έχει αναβαθμισμένη αξία και οι αγώνες του έχουν αυξηθεί νομίζω πως είναι αρκετό να παραμείνει αυτός ο θεσμός με περιορισμούς και να μην επεκταθεί.
γεια σου δασκαλε,marsantos έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 14:05Καλησπέρα geo.
Δεν ξέρω ρε συ.
Οκ να υπάρχει περιορισμός στο πόσους ξένους έχεις στην αποστολή. Οκ να υπάρχει υποχρεωτικότητα στο να έχεις πιτσιρικάδες στην αποστολή
Αλλά περιορισμός στην ενδεκάδα για όλο το 90λεπτο χαλάει λίγο και την ομάδα. Δλδ δες τι έγινε στο κύπελλο με τον πάο. Γίνεται ένας τραυματισμός και αναγκάζεσαι να κάνεις σετ αλλαγών για να είσαι λειτουργικός. Οκ για το κύπελλο. Αλλά να το έχεις αυτό για 40 αγώνες λίγο χαλάει την ελευθερία της ομάδας και τις πραγματικές δυνατότητες. Τώρα που η κατάκτηση του κυπέλλου έχει αναβαθμισμένη αξία και οι αγώνες του έχουν αυξηθεί νομίζω πως είναι αρκετό να παραμείνει αυτός ο θεσμός με περιορισμούς και να μην επεκταθεί.
ο καθενας το βλεπει απο μια οπτικη που δεν μελετησε διεξοδικα, εχεις τα δικια σου κι εσυ.
υπαρχει μεν ο περιορισμος που λες, ο ευλογος φοβος να εχεις τραυματισμους και να ζορισει εκ νεου, αλλα θεωρω οτι ολα αυτα μπορουν να ελεγθουν με σωστο πλανογραμμα και απλα θα δειξει ποιος οργανισμος θα υιοθετησει/εφαρμοσει την στρατηγικη εκεινη που μακροπροθεσμα θα φερει τιτλους.
Μου θυμιζει κατι σαν αμερικανικο φουτμπολ με διαφορετικες 11αδες για αμυνα-επιθεση οπου στη δικη μας περιπτωση ειναι κυπελλο-πρωταθλημα-ευρωπη.
Προφανως ο λογος ειναι να αναδειχθει ο ελληνας ποδοσφαιριστης και να παψουν κυριως οι μικροτερες να φερνουν καραβιες ξενων.
-
Psagmenos4
Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος Τζολης, Ντελιας η Τζημας. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κερδίσει από τα πιτσιρίκια του και παίκτες για το rotation. Ένα απλό παράδειγμα ο ΠΑΟΚ για τον Κυριλο ντεσποτοφ έδωσε 4 μύρια και δίνει συμβόλαιο 1.3, και λέμε συνεχώς ότι γράφει νούμερα , ε νούμερα γράφει και ο Χατσιδης με 200κ συμβόλαιο και προοπτική να φέρει 4μυρια στον ΠΑΟΚ μελλοντικά. Το ίδιο και πιο τρανό παράδειγμα ο Μύθου που έδωσε περισσότερα απ ότι δώσανε μαζί μεταγραφες των 3μυριων(Τσαλοφ) 2(τισουνταλι) με συμβόλαια 1.3 και 1.3.paokspren έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 13:09 Όσο είναι επιδραστικός με γκολ και ασσίστ θα παίρνει χρόνο συμμετοχής και θα βελτιώνεται. Το ξέραμε ότι ο Χατσίδης δεν είναι Τζόλης ή Ντέλιας από θέμα ταλέντου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να εξελιχθεί σε παικταρά.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 3):
- geobila, margas, ΚΩΣΤΑΣ2019