2. Mohamed Mady Camara

deathmassious

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Δημοσίευση από deathmassious »

Την αισιοδοξία σου να είχα...
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Με τρια χαφ που τρέχουν ο Καμαρά γίνεται καλύτερος , χρειάζεται λιγότερο να παίζει σε πολύ μικρούς χώρους όπου το κοντρόλ του δεν είναι ότι καλύτερο.

Στον πόλεμο χρειάζονται όλοι και ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα είναι ο πιο σημαντικός -κομβικός παίκτης σε μια στιγμή που μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Κανένας δεν περισσεύει.

Χθες με Ζαφείρη και μπιάνκο ήταν πολύ καλύτερος απο παιχνίδια με οζντόεφ ή μειτέ μαζί.
These users thanked the author van rooy for the post (total 2):
marsantos, Azrael
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

van rooy έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 08:24 ...
Στον πόλεμο χρειάζονται όλοι και ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα είναι ο πιο σημαντικός -κομβικός παίκτης σε μια στιγμή που μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Κανένας δεν περισσεύει.

Χθες με Ζαφείρη και μπιάνκο ήταν πολύ καλύτερος απο παιχνίδια με οζντόεφ ή μειτέ μαζί.
Έχεις ένα δίκιο Ολλανδέ. Ίσως τον βόλεψε πως στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στο πρώτο μισάωρο, το παιχνίδι ήταν λίγο πάνω κάτω. Όταν αρχίζει λίγο το ματσάκι να φεύγει από τα κουτάκια και γίνεται πιο ατίθασο μπορεί να επιβιώνει.
marsantos

renegade έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 02:09 Παίκτες όπως ο Καμαρά θέλουν παιχνίδια υψηλής έντασης,πάνω κάτω για να φανούν τα πλεονεκτήματα τους έναντι των άλλων χαφ.
Στο positioning football που παίζουμε τα κύρια χαρακτηριστικά του εξαφανίζονται.
Δεν είναι μόνο ότι χάνονται τα πλεονεκτήματά του. Είναι ότι ζουμάρονται απίστευτα οι αδυναμίες του. Αν ήταν απλά να εξαφανίζονται τα χαρακτηριστικά του θα μιλάγαμε για έναν αδιάφορο στο μάτι παίκτη. Εδώ κάποιες φορές αποτελεί τροχοπέδη.
Οκ και εγώ αν άκουγα αύριο ανταλλαγή Καμαρά με ντοουγκλας θα πετούσα από την χαρά μου,.
Γι' αυτό σ' αγαπάω.
αλλά άλλο αυτό και άλλο να ψυρίζουμε κάθε του επαφή
Έχεις δίκιο βρε παιδί μου. Βλέπεις έχω σταματήσει φέτος να πολυγράφω στο τόπικ του. Κυρίως για χουλιαμά με τον Miles το κάνω που μου βγάζει άχρηστο τον Οζ. Ε, τον τσιγκλάω λίγο. :mrgreen:

Εντάξει είπαμε, έχει κάποιες σημαντικές αδυναμίες αλλά δεν γίνεται να τον αντιμετωπίζουμε λες και είναι ο Ορφανός και δεν γνωρίζει τα βασικά.
Εντάξει, για να σε προβοκάρω λίγο, ο Δημητράκης κοντρόλ με το γόνατο δεν έκανε ποτέ.
Πρόκειται για ένα παιδί που παίζει από 21 χρονών σε επίπεδο πρωταθλητισμού , με γεμάτες χρονιές ,με εμπειρία από Τσάμπιονς λιγκ και από μια ομάδα όπως η φιναλίστ του Γιουρόπα Ρομά του Μουρίνιο. Δεν γίνεται να έχεις πίσω σου τέτοια καριέρα και να είσαι τελείως κατσαπλιας.
Κατσαπλιάς δεν είναι ειδικά σε μορφή παιχνιδιού που τον βολεύει. Στο δικό μας στυλ κάποιες φορές όταν τον παίρνει από κάτω δυσκολεύεται να βρει ισορροπία και να σταθεί όρθιος. Όσον αφορά τη Ρόμα, δεν είναι εύστοχο το παράδειγμα. Μόλις τον κατάλαβε ο Μουρίνιο ουσιαστικά τον έθεσε εκτός ομάδας. Ο Μαντί από τον Νοέμβρη μέχρι τον Μάη δεν έπαιξε ούτε λεπτό σε ευρωπαϊκό (μιλάμε για ομάδα που πήγε τελικό) και στο πρωτάθλημα από το Νοέμβρη ξανάρχισε να παίζει τον Απρίλη λόγω ροτέιτιον των ευρωπαϊκών αγώνων.

Και ο ίδιος ξέρει ότι φέτος κυρίως λόγω τραυματισμων και έλλειψης συνεχόμενων παιχνιδιών ( όχι 10λεπτα και 29λεπτα) δεν έχει καταφέρει να προσφέρει αυτά που θα ήθελε και μπορούσε.
Δεν πειράζει θα βγάλει τα λεφτά του στην τελική ευθεία
Αυτό είναι γεγονός. Η πολύ κακή του εικόνα σίγουρα οφείλεται στο ότι ταλαιπωρήθηκε και δεν βρήκε ποτέ ρυθμό τη φετινή χρονιά γιατί σίγουρα όσο και αν του τα χώνω, δεν είναι τόσο κακός παίκτης ώστε να παραπατάει με τη μπάλα στα πόδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Δευ 02 Μαρ 2026, 11:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ευκαιρία στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν να συμβάλει κι αυτός με όλες τις δυνάμεις του για τον μεγάλο στόχο. Πραγματικά, δεν περισσεύει κανείς. Ειδικά με την παράνοια ελλείψεων, που έχουμε το τελευταίο 35ήμερο, που θέλω να πιστεύω ότι θα σταματήσει εδώ.
These users thanked the author navigator11 for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Στα πλει οφ θα προσφερει θα ειναι καλυτερος..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

marsantos έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 11:21
Κατσαπλιάς δεν είναι ειδικά σε μορφή παιχνιδιού που τον βολεύει. Στο δικό μας στυλ κάποιες φορές όταν τον παίρνει από κάτω δυσκολεύεται να βρει ισορροπία και να σταθεί όρθιος. Όσον αφορά τη Ρόμα, δεν είναι εύστοχο το παράδειγμα. Μόλις τον κατάλαβε ο Μουρίνιο ουσιαστικά τον έθεσε εκτός ομάδας. Ο Μαντί από τον Νοέμβρη μέχρι τον Μάη δεν έπαιξε ούτε λεπτό σε ευρωπαϊκό (μιλάμε για ομάδα που πήγε τελικό) και στο πρωτάθλημα από το Νοέμβρη ξανάρχισε να παίζει τον Απρίλη λόγω ροτέιτιον των ευρωπαϊκών αγώνων.
Αν ήταν εκτός ομάδας δεν θα έκλεινε την σεζόν βασικός όσο ροτεισον και να έκανε η ομάδα του. Άντε να έπαιζε κάποια 15λεπτα.
Εξάλλου το ρεπορτάζ λέει ότι η Ρόμα ήθελε να τον αγοράσει αλλά ο γάβρος τον έδινε με ένα πολύ υψηλό ποσό. Αυτό ήταν "τουλάχιστον" η αφορμή που χάλασαν οι σχέσεις του με τον γαβρο και μετά δεν ανανεωνε και στο τελευταίο 6μηνο τον έβαλαν στον πάγο.

Υγ υπάρχει μια πάσα του με το εξωτερικό με την μια που έβγαλε την ομάδα σε κατάσταση 3 με 3... δεν βλέπω να το έχεις σχολιάσει. Μόνο τα κοντρόλ με το γόνατο σχολιάζεις?
marsantos

renegade έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 13:37 ...
Υγ υπάρχει μια πάσα του με το εξωτερικό με την μια που έβγαλε την ομάδα σε κατάσταση 3 με 3... δεν βλέπω να το έχεις σχολιάσει. Μόνο τα κοντρόλ με το γόνατο σχολιάζεις?
Δεν έχω τέτοια κολλήματα καλέ.
Πότε έγινε για να βάλω να τη δω; Πρώτο ή δεύτερο γιατί έχασα ένα δεκάλεπτο σε κάθε ημίχρονο;

Υγ. Ο παίκτης ήταν 5 μήνες παροπλισμένος και έπαιξε βασικός στους αγώνες πρωταθλήματος πριν και μετά τα ημιτελικά για europa.
Ο παίκτης παίζει βασικός μέσα Νοέμβρη και ξαναπαίζει βασικός αρχές Μάη.
Παίκτη που θέλει να τον αγοράσει και δεν παίζει ένα λεπτό από το Νοέμβρη και μετά στην Ευρώπη;
Ποια ρεπορτάζ και ποια περίοδο έλεγαν πως θέλει να τον αγοράσει;
Ρεπορτάζ Μαρτίου.
«Η Ρόμα δεν θα κρατήσει τον Μαντί Καμαρά»
https://www.novasports.gr/sport/podosfa ... ti-kamara/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Δευ 02 Μαρ 2026, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
O Teleutaios Savourai

Δημοσίευση από O Teleutaios Savourai »

Είχα μεγάλα όνειρα όταν τον πήραμε, να κάνει το τέλειο δίδυμο με τον Μειτέ. Δυστυχώς δεν κολλάει ούτε με τον Μειτέ, ούτε με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ.
Και όχι μόνο είναι μέτριος, χαλάει και το παιχνίδι των άλλων.
Κρίμα. Ας πάει του χρόνου κάπου αλλού να βρει και αυτός τον ποδοσφαιρικό του παράδεισο.
These users thanked the author O Teleutaios Savourai for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Παίκτες όπως ο Καμαρά θέλουν παιχνίδια υψηλής έντασης,πάνω κάτω, χωρίς να ξερουν που θα πάνε και που πρεπει να φτάσουν,ήτοι χωρίς πυξίδα.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Χθες δεν μου φάνηκε κακός, και μάλιστα με Ζαφείρη Μπιανκο δώσανε πολύ ένταση στο κέντρο και ουσιαστικά δεν απειληθηκαμε
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Αναλογικά, το καλύτερο φετινό του παιχνίδι. Marsantos, το χθεσινοβραδινό σχόλιό σου ήταν ατυχέστατο, γιατί έδειχνε εμπάθεια και τίποτα άλλο για τον παίχτη.
Σχετικά με αυτό που αναφέρεις ότι με τσιγκλάς γιατί λέω για τον Οζντόεφ, έχει γίνει το αντίθετο: τα σχόλια για τον Οζντόεφ τα άρχισα και γιατί διάβαζα τα απίθανα για τον Καμαρά -χωρίς να είμαι φαν του-, ότι ήταν η κύρια αιτία, για παράδειγμα, που πέρυσι εμφανίζαμε αυτό το χάλι στα χαφ, λες και έπαιζε μόνος του. Στο πώς παγιώνονται εδώ μέσα κάποιες απόψεις, δεν θα ήθελα να αναφερθώ...
Όλοι έχουμε τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες σε παίχτες, αλλά καλό είναι να μένουμε στα αγωνιστικά και να μην επηρεάζεται η κρίση μας από το εγώ μας, γιατί κάπου κάποτε είπαμε κάτι για έναν παίχτη εν είδει θέσφατου.
marsantos

Miles έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 15:00 Αναλογικά, το καλύτερο φετινό του παιχνίδι. Marsantos, το χθεσινοβραδινό σχόλιό σου ήταν ατυχέστατο, γιατί έδειχνε εμπάθεια και τίποτα άλλο για τον παίχτη.
...
Δυστυχώς πολλές φορές ο γραπτός λόγος δεν αποτυπώνει το ύφος με το οποίο αναφέρεσαι σε κάτι. Νομίζω είμαστε μια μεγάλη παρέα που οι περισσότεροι γράφουμε και ψιλογνωριζομαστε στο πως γράφουμε. Εγώ με τον Καμαρά φέτος δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Ότι ήταν να πω το έγραφα πέρυσι και το γεγονός πως ο προπονητής τον πήγε από το 1 στο 4 δείχνει πως η κριτική μου δεν ήταν τόσο άστοχη. Φέτος οι μόνες φορές που γράφω είναι στα αλληλοπειραγματα μας. Η λέξη εμπάθεια είναι αρκετά βαριά και ξένη προς εμένα. Αν ήμουν εμπαθής, το τελευταίο διάστημα που παραπατουσε με τη μπάλα θα μου έδινε την ευκαιρία να ξιφουλκω εναντίον του αλλά βλέπεις πως δε μπαίνω να γράψω ποτέ ανεξάρτητο σχόλιο στο τοπικ του. Τις προάλλες ήταν που μιλούσαμε μαζί και σου έλεγα ' μήπως να ξαναπιάσω τον Καμαρά γιατι πολύ καιρό τον έχω αφήσει μπας και στρώσει η ομάδα; '
Σχετικά με αυτό που αναφέρεις ότι με τσιγκλάς γιατί λέω για τον Οζντόεφ, έχει γίνει το αντίθετο: τα σχόλια για τον Οζντόεφ τα άρχισα και γιατί διάβαζα τα απίθανα για τον Καμαρά -χωρίς να είμαι φαν του-, ότι ήταν η κύρια αιτία, για παράδειγμα, που πέρυσι εμφανίζαμε αυτό το χάλι στα χαφ, λες και έπαιζε μόνος του. Στο πώς παγιώνονται εδώ μέσα κάποιες απόψεις, δεν θα ήθελα να αναφερθώ...
Καταρχήν δεν ξέρω πως ερμηνευεις τη λέξη τσιγκλώ. Εννοώ ενα πείραγμα όπως μπορεί να κάνεις και εσύ σε μένα. Με αυτά τα πειράγματα ο ένας νομίζω πως κάνει χουλιαμα στον άλλο και πολλές φορές οι στιχομυθιες μεταξύ μας καταλήγουν σε ατάκες που φέρνουν γέλιο και στους 2 μας. Άλλες φορές μας κάνουν να επιχειρηματολογησουμε σοβαρά για τα συν και πλην των 2 παικτών. Σε κάθε περίπτωση το τσιγκλισμα και των 2 μας το ερμηνεύω ως μια πλακιτσα.
Τώρα αυτό με την παγιωση απόψεων δεν καταλαβαίνω σε τι και ποιον αναφέρεσαι, πιθανολογώ όχι σε μένα άρα δεν έχω κάτι να προσθέσω. .
Όλοι έχουμε τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες σε παίχτες, αλλά καλό είναι να μένουμε στα αγωνιστικά και να μην επηρεάζεται η κρίση μας από το εγώ μας, γιατί κάπου κάποτε είπαμε κάτι για έναν παίχτη εν είδει θέσφατου
Εδώ τι ακριβώς εννοείς; Στο δικό μου εγώ αναφέρεσαι; Η άποψη μου για τον παίκτη Καμαρά στηρίζεται στο εγώ μου και οχι σε αγωνιστικά κριτήρια; Νομίζω πως τόσα χρόνια που είμαι στο φόρουμ δεν έχω γράψει κάτι μη αγωνιστικό. Το αν είναι λάθος ή όχι δεν ξέρω γιατί δεν είμαι επαγγελματίας του χώρου. Προσπαθώ κάθε άποψη να τη στηρίξω αγωνιστικά όσο μου κόβει. Αν τα αγωνιστικά μου κριτήρια δε με αφήνουν να αλλάξω άποψη δε σημαίνει πως μιλάω με το εγώ.

Τέλος πάντων, προσωπικά απολάμβανα το να με πειράξεις και να σε πειράξω για τον Οζ και τον Μαντί γιατί αυτό είναι κάτι που είναι λογικό να συμβαίνει σε ένα οπαδικο φόρουμ που γράφουμε κάθε μέρα οι ίδιοι άνθρωποι. Αν εσύ δεν το εκλαμβάνεις έτσι και σου δίνει αίσθηση πως είναι μια διαφωνία με εγωιστικα κίνητρα τότε το αφήνουμε και ας μείνουμε στον Ντιέγκο που εκεί πιστευω πως συμφωνούμε :mrgreen:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Στο δεύτερο απόσπασμα, δεν εννοώ ότι τα σχόλια για τον Οζντόεφ τα άρχισα εξαιτίας σου, απλά εξηγώ πώς κάτι που μπορεί να άρχισες κι εσύ από ποδοσφαιρική σκοπιά, για τον Καμαρά, εξελίχθηκε από άλλους σε χιονοστιβάδα.

Η πλάκα είναι άλλο πράγμα και είναι αποδεκτή. Ωστόσο, για το χθεσινό, έκανε κακή εντύπωση γιατί θα μπορούσες σε μια τέτοια βραδιά του, να πεις απλά ότι έκανε μια καλή εμφάνιση και τέρμα.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Η επίθεση που λέει ο ρενε ήταν από την αρχή εξαιρετική

Η πάσα που βγάζει με το εξωτερικό ήταν καλή προφανώς επειδή ήταν με το ένστικτο και άμεση κ δεν σκέφτηκε το οτιδήποτε :P
These users thanked the author sn0ufel4 for the post:
Apil44
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”