ΠΑΟΚ - Τρίπολη 2-0, Mvp -Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Τρίπολη 2-0, Mvp -Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δυστυχως το βλεπω στο πελμα και αν ειναι καταγμα παμε για του χρονου. Μπασκετικος τραυματισμος.Αυριο θα ξερουμε.
Εάν είναι κάκωση ποδοκνημικής όπως λένε....φθηνά τη γλιτώσαμε.
Για να δούμε, κάκωση στην ποδοκνημικη λέει το 24.ΑποστόληςΑ έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 22:37 ...
Έπαθα κάτι σχετικό, όταν ήμουν 18 ετών. Κάταγμα ήταν η διάγνωση (ράγισμα) και γύψος.
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι σε ένα τόσο καλό γήπεδο ένας τόσο καλός αθλητής να έπαθε κάταγμα στο πέλμα.cellophan έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 23:12 Δυστυχως το βλεπω στο πελμα και αν ειναι καταγμα παμε για του χρονου. Μπασκετικος τραυματισμος.Αυριο θα ξερουμε.
Θα πόνταρα σε κάποια κάκωση και επιστροφή μετά τον γαβρο.
Ας πάρει και αυτός τις ανάσες του
Μακάρι να είναι κάκωση, χάνει Κηφισιά και παλεύει για γαύρο. Σε κάθε περίπτωση, δεξιά έχω και τον narcos.
-
black death
Κάκωση στην ποδοκνημική ειναι το διάστρεμμα αν δεν κανω λαθος. Ενταξει με το σκαρί που εχει αυτός σε μια βδομάδα θα παίζει.
https://www.sofascore.com/football/matc ... d:14159170
Σύμφωνα με το sofa καλύτερος όλων ο Μίχα, ενώ κανένας δεν υστέρησε πλην Μπιάνκο που βρέθηκε σε κακή ημέρα. Μάλλον δεν του πάει η θέση 10 και ευτυχώς που γυρίζουν οι Ντέλιας και Ιβανούσεκ.
Επίσης όλες οι αλλαγές βοήθησαν.
Σύμφωνα με το sofa καλύτερος όλων ο Μίχα, ενώ κανένας δεν υστέρησε πλην Μπιάνκο που βρέθηκε σε κακή ημέρα. Μάλλον δεν του πάει η θέση 10 και ευτυχώς που γυρίζουν οι Ντέλιας και Ιβανούσεκ.
Επίσης όλες οι αλλαγές βοήθησαν.
- Shivaspace
ο ντέλιας ήταν έτοιμος ν αγωνιστεί σήμερα όμως δεν ήταν έτοιμος ν αγωνιστεί 4 μέρες νωρίτερα σε αγώνα για την πρόκριση? τόσο οριακή ήταν η περίπτωσή του?
-
Dimitrisou
Απαντηθηκε απο τον Ραζβαν αυτο..χθες εκανε μια προπονηση και σημερα παιζοταν αν θα το παιξει αυτο το 20λεπτο..Shivaspace έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 00:38 ο ντέλιας ήταν έτοιμος ν αγωνιστεί σήμερα όμως δεν ήταν έτοιμος ν αγωνιστεί 4 μέρες νωρίτερα σε αγώνα για την πρόκριση? τόσο οριακή ήταν η περίπτωσή του?
- Shivaspace
το πήρε όμως το 20λεπτο με το παιχνίδι στο εύθραυστο 1-0 και τον είδα δυνατό ακόμη και στο μαρκάρισμα.
γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί οι ομάδες βγάζουν τις απουσίες παιχτών πριν τους αγώνες..δεν λειτουργεί αυτό μειονεκτικά? όταν ο αντίπαλος γνωρίζει μέρες πρίν πως θα κατέβεις στο μάτς?
γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί οι ομάδες βγάζουν τις απουσίες παιχτών πριν τους αγώνες..δεν λειτουργεί αυτό μειονεκτικά? όταν ο αντίπαλος γνωρίζει μέρες πρίν πως θα κατέβεις στο μάτς?
- ΑποστόληςΑ
Όποιος καεί απ' τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι.Shivaspace έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 00:38 ο ντέλιας ήταν έτοιμος ν αγωνιστεί σήμερα όμως δεν ήταν έτοιμος ν αγωνιστεί 4 μέρες νωρίτερα σε αγώνα για την πρόκριση? τόσο οριακή ήταν η περίπτωσή του?
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- Casual, paoki19
Αποτέλεσμα ταφόπλακα - α συγγνώμη, είμαι μια εβδομάδα πίσω.
Μήδενα προ του τέλους μάγκες.
Μήδενα προ του τέλους μάγκες.
- These users thanked the author adamroxas for the post:
- MrSam1926apc
- thomas Murg
Πολύ ύπουλο ματσάκι κι όσο δεν έμπαινε το γαμημένο το δεύτερο με έζωναν τα φίδια. Κυρίως γιατί η Τριπολιτσά δεν είχε κάνει καμία φάση. Όταν βγήκε ο Τσιφτσής για να αποκρούσει και η μπάλα κόντραρε μου πήρε κάποια δεύτερα να συνέλθω γιατί φοβήθηκα ότι σε αυτήν την πρώτη υποψία φάσης θα το είχαμε αρπάξει και θα τρέχαμε.
Ο Χατσίδης γράφει γκολ και μακάρι να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη συχνότητα.
Νομίζω όμως ότι χθες ο Μύθου με δύο κινήσεις του, στην ασίστ στο δεύτερο γκολ και στον τρόπο που υποδέχεται τη μπάλα όταν και τον σπρώχνει ο αμυντικός, κέρδισε πολλούς πόντους στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο του Ράζβαν.
Οι φετινοί τραυματισμοί μας πήδηξαν κυριολεκτικά. Το μόνο θετικό που έμεινε από αυτούς είναι οι τρεις προαναφερθέντες παιχταράδες.
Ο Χατσίδης γράφει γκολ και μακάρι να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη συχνότητα.
Νομίζω όμως ότι χθες ο Μύθου με δύο κινήσεις του, στην ασίστ στο δεύτερο γκολ και στον τρόπο που υποδέχεται τη μπάλα όταν και τον σπρώχνει ο αμυντικός, κέρδισε πολλούς πόντους στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο του Ράζβαν.
Οι φετινοί τραυματισμοί μας πήδηξαν κυριολεκτικά. Το μόνο θετικό που έμεινε από αυτούς είναι οι τρεις προαναφερθέντες παιχταράδες.
επειδη δεν διαβασα ολα τα σχολια, η ομαδα σας φανηκε και εσας φρεσκια σχετικα?
ειδα εντασεις, γρηγορες αλλαγες, τρεξιματα, και σε καμια περιπτωση το "σκασιμο" που εδειξαν σε 2-3 παιχνιδια πριν.
Ισως πνευματικα να ξερουν οτι ειναι πιο ξεκουραστοι με μειον μια διοργανωση
ειδα εντασεις, γρηγορες αλλαγες, τρεξιματα, και σε καμια περιπτωση το "σκασιμο" που εδειξαν σε 2-3 παιχνιδια πριν.
Ισως πνευματικα να ξερουν οτι ειναι πιο ξεκουραστοι με μειον μια διοργανωση
- Amsterdamer_87
Ομοιως και εγω..ΑποστόληςΑ έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 22:37
Έπαθα κάτι σχετικό, όταν ήμουν 18 ετών. Κάταγμα ήταν η διάγνωση (ράγισμα) και γύψος.
Ραγισμα και γυψος..
Αυτο φοβηθηκα οταν ειδα το πως πατησε..