2. Mohamed Mady Camara

renegade

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Δημοσίευση από renegade »

Ήταν πολύ καλός σήμερα μετά από καιρό.
Πρέπει να συνεχίσει να παίρνει χρόνο για να αισθανθει καλύτερα και αγωνιστικα και ψυχολογικά
These users thanked the author renegade for the post (total 5):
theo86, eorptol1, Ettien26, Dimpatra, aivas19
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ανεβασμενος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
eorptol1, Dimpatra
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Αναζητείται μυαλό.
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
aivas19
embuji

Δημοσίευση από embuji »

αν εξαιρεσεις οτι θελει 5 επαφες για να κανει κοντρολ, σημερα κακος δεν ηταν.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Στο στρατό όταν τρώγαμε εμπλοκή και κάναμε κανέναν μήνα να βγούμε έξω, στην πρώτη έξοδο όποια βλέπαμε μας φαινόταν εφάμιλλη της Σκάρλετ και της Κάμερον. Αν κάνουμε κανέναν μήνα ακόμα να δούμε Μεϊτέ, μπορεί να βλέπουμε σε βίντεο τον Ζωγραφακη και να νομίζουμε πως ο Ρεδονδο έπαιζε στην ομάδα μας.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Κακά τα ψέματα, σήμερα ήταν πολύ καλός .
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

marsantos έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 23:26 Στο στρατό όταν τρώγαμε εμπλοκή και κάναμε κανέναν μήνα να βγούμε έξω, στην πρώτη έξοδο όποια βλέπαμε μας φαινόταν εφάμιλλη της Σκάρλετ και της Κάμερον. Αν κάνουμε κανέναν μήνα ακόμα να δούμε Μεϊτέ, μπορεί να βλέπουμε σε βίντεο τον Ζωγραφακη και να νομίζουμε πως ο Ρεδονδο έπαιζε στην ομάδα μας.
Μπα σε καλό σου ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑ μου βγήκε το νερό από τη μύτη
renegade

marsantos έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 23:26 Στο στρατό όταν τρώγαμε εμπλοκή και κάναμε κανέναν μήνα να βγούμε έξω, στην πρώτη έξοδο όποια βλέπαμε μας φαινόταν εφάμιλλη της Σκάρλετ και της Κάμερον. Αν κάνουμε κανέναν μήνα ακόμα να δούμε Μεϊτέ, μπορεί να βλέπουμε σε βίντεο τον Ζωγραφακη και να νομίζουμε πως ο Ρεδονδο έπαιζε στην ομάδα μας.
Μην κάνεις αυτά που κάνουν άλλοι με τον Οζντοεφ.
Ο Καμαρά έχει στοιχεία που δεν έχει άλλο χαφ.
Οκ φυσικά και έχει ελλείψεις και αδυναμίες όπως όλοι.
Σήμερα ήταν πολύ παραπάνω από καλός, με αυτοπεποίθηση και συγκεντρωμένος
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

@marsantos εγώ νομίζω το αντίθετο συμβαίνει, είναι για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου ο Μεϊτέ η απόλυτη femme fatale και οι υπόλοιποι χαφ μας φαίνονται ότι δεν μπορούν ποτέ να ανταποκριθούν
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Στο πρώτο ήταν πολύ καλός.. Μετά έπεσε η απόδοση του και δίκαια αντικατάσταθηκε
marsantos

renegade έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 23:40 ...
Συγκεντρωμένος οκ. Αυτοπεποίθηση οκ. Το πολύ παραπάνω από καλός μου φαίνεται υπερβολή. Από κει που έκανε κοντρόλ με το γόνατο έκανε τα βασικά. Ήταν σταθερός. Μοιρασε τα προφανή. Απέφυγε λάθη. Ως εκεί.
Μιας και μίλησες για συγκέντρωση. Επειδή βλέπεις και ξέρεις παραπάνω πράγματα από το μέσο όρο μπορείς να μου απαντήσεις γιατί όταν ο αντίπαλος αλλάζει, με μεγάλη μπαλιά ή με παράλληλο παιχνίδι, πλευρά και φέρνει τη μπάλα στα πλαϊνά της μεριάς του Μαντί, αυτός ακολουθεί την πορεία της μπάλας, τρέχει προς το πλαι, ξεχνάει εντελως τον παίκτη που έχει πλέον στην πλατη του (αφου εστρεψε το σώμα του) και φτιάχνει ένα μεγάλο μεσοδιάστημα πίσω του. Βλέπεις τον Οζντόεφ όπου κι αν πηγαίνει κοιτάζει συνεχώς αριστερά δεξιά να δει τι αποστάσεις έχει με τους υπόλοιπους. Ο Μαντί βάζει το κεφάλι μπροστά και δε γυρίζει ποτέ το βλέμμα να δει τι γίνεται πίσω του ειδικά στο παράλληλο παιχνίδι των αντιπάλων. Αυτό γιατί γίνεται; Είναι έλλειψη συγκέντρωσης; Είναι έλλειψη τακτικής παιδειας;
marsantos

Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 23:59 @marsantos εγώ νομίζω το αντίθετο συμβαίνει, είναι για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου ο Μεϊτέ η απόλυτη femme fatale και οι υπόλοιποι χαφ μας φαίνονται ότι δεν μπορούν ποτέ να ανταποκριθούν
Σωστός, πολύ σωστός.. :opaokara:
Ο Μεϊτέ σίγουρα είναι ποδοσφαιρικος έρωτας του.
renegade

marsantos έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 01:05
renegade έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 23:40 ...
Συγκεντρωμένος οκ. Αυτοπεποίθηση οκ. Το πολύ παραπάνω από καλός μου φαίνεται υπερβολή. Από κει που έκανε κοντρόλ με το γόνατο έκανε τα βασικά. Ήταν σταθερός. Μοιρασε τα προφανή. Απέφυγε λάθη. Ως εκεί.
Μιας και μίλησες για συγκέντρωση. Επειδή βλέπεις και ξέρεις παραπάνω πράγματα από το μέσο όρο μπορείς να μου απαντήσεις γιατί όταν ο αντίπαλος αλλάζει, με μεγάλη μπαλιά ή με παράλληλο παιχνίδι, πλευρά και φέρνει τη μπάλα στα πλαϊνά της μεριάς του Μαντί, αυτός ακολουθεί την πορεία της μπάλας, τρέχει προς το πλαι, ξεχνάει εντελως τον παίκτη που έχει πλέον στην πλατη του (αφου εστρεψε το σώμα του) και φτιάχνει ένα μεγάλο μεσοδιάστημα πίσω του. Βλέπεις τον Οζντόεφ όπου κι αν πηγαίνει κοιτάζει συνεχώς αριστερά δεξιά να δει τι αποστάσεις έχει με τους υπόλοιπους. Ο Μαντί βάζει το κεφάλι μπροστά και δε γυρίζει ποτέ το βλέμμα να δει τι γίνεται πίσω του ειδικά στο παράλληλο παιχνίδι των αντιπάλων. Αυτό γιατί γίνεται; Είναι έλλειψη συγκέντρωσης; Είναι έλλειψη τακτικής παιδειας;

Η αρνητική προκατάληψη (negativity bias) είναι η τάση του εγκεφάλου να δίνει μεγαλύτερη βαρύτητανα εστιάζει και να θυμάται αρνητικά ερεθίσματα ή γεγονότα σε σχέση με τα θετικά. Αποτελεί έναν αρχαίοεξελικτικό μηχανισμό επιβίωσης για τον εντοπισμό απειλώνπου σήμερα οδηγεί στην υπερεστίαση σε άγχηκριτική ή αποτυχίες.

Βασικά Στοιχεία της Αρνητικής Προκατάληψης:

Γνωστική Επεξεργασία: Αρνητικά γεγονότα υποβάλλονται σε βαθύτερη και εκτενέστερη επεξεργασία κατά την κωδικοποίηση στη μνήμη.

Η αναγνώριση αυτού του μηχανισμού είναι το πρώτο βήμα για την καλλιέργεια μιας πιο προσαρμοστικής και θετικής νοοτροπίας.
These users thanked the author renegade for the post:
marsantos
marsantos

renegade έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 01:32
Η αρνητική προκατάληψη (negativity bias) είναι η τάση του εγκεφάλου να δίνει μεγαλύτερη βαρύτητανα εστιάζει και να θυμάται αρνητικά ερεθίσματα ή γεγονότα σε σχέση με τα θετικά. Αποτελεί έναν αρχαίοεξελικτικό μηχανισμό επιβίωσης για τον εντοπισμό απειλώνπου σήμερα οδηγεί στην υπερεστίαση σε άγχηκριτική ή αποτυχίες.

Βασικά Στοιχεία της Αρνητικής Προκατάληψης:

Γνωστική Επεξεργασία: Αρνητικά γεγονότα υποβάλλονται σε βαθύτερη και εκτενέστερη επεξεργασία κατά την κωδικοποίηση στη μνήμη.

Η αναγνώριση αυτού του μηχανισμού είναι το πρώτο βήμα για την καλλιέργεια μιας πιο προσαρμοστικής και θετικής νοοτροπίας.
:lol: :lol: :lol:
Είσαι θεός.
Να ξέρεις θα στο κάνω copy paste στο πρώτο που θα γράψεις στο τόπικ του Ράσβαν. :mrgreen:
Τι να κάνω κι εγώ. Αυτό το μυτο με τη Μάλμε με έκανε biased απέναντι του. Αναγνώρισε όμως πως για το αγωνιστικό του προφίλ μόνο εσύ κι εγώ γράφαμε πριν υπογράψει.
Σε κάθε περίπτωση ήταν καλός για Καμαρά. Όχι γενικά σε σημείο να πούμε πως ηταν πολύ παραπάνω απο καλός. Το μοναδικό παιχνίδι που μπορώ να πω πως ήταν πραγματικά καλός ήταν το περυσινό κόντρα στην αεκ στον επαναληπτικό του κυπέλλου.
renegade

Παίκτες όπως ο Καμαρά θέλουν παιχνίδια υψηλής έντασης,πάνω κάτω για να φανούν τα πλεονεκτήματα τους έναντι των άλλων χαφ.
Στο positioning football που παίζουμε τα κύρια χαρακτηριστικά του εξαφανίζονται.
Οκ και εγώ αν άκουγα αύριο ανταλλαγή Καμαρά με ντοουγκλας θα πετούσα από την χαρά μου,αλλά άλλο αυτό και άλλο να ψυρίζουμε κάθε του επαφή . Εντάξει είπαμε, έχει κάποιες σημαντικές αδυναμίες αλλά δεν γίνεται να τον αντιμετωπίζουμε λες και είναι ο Ορφανός και δεν γνωρίζει τα βασικά.
Πρόκειται για ένα παιδί που παίζει από 21 χρονών σε επίπεδο πρωταθλητισμού , με γεμάτες χρονιές ,με εμπειρία από Τσάμπιονς λιγκ και από μια ομάδα όπως η φιναλίστ του Γιουρόπα Ρομά του Μουρίνιο. Δεν γίνεται να έχεις πίσω σου τέτοια καριέρα και να είσαι τελείως κατσαπλιας.
Και ο ίδιος ξέρει ότι φέτος κυρίως λόγω τραυματισμων και έλλειψης συνεχόμενων παιχνιδιών ( όχι 10λεπτα και 29λεπτα) δεν έχει καταφέρει να προσφέρει αυτά που θα ήθελε και μπορούσε.
Δεν πειράζει θα βγάλει τα λεφτά του στην τελική ευθεία
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”