Τι πιστεύεις επαθε; Δε μου φανηκε για διάστρεμμα.
Τον είδα δε μπορούσε να πατήσει το πέλμα. Μπροσ το πάταγε.
Τι πιστεύεις επαθε; Δε μου φανηκε για διάστρεμμα.
The toon κι εγώ σύντροφε. Υπήρξα κάποτες φοιτητής εκεί πανωAmsterdamer_87 έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 21:47Ελλαδα μονο ΠΑΟΚ..Ουτε καν την Εθνικη Αθηνων..tolis14 έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 21:39Πόσες ομάδες υποστηρίζεις;Amsterdamer_87 έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 21:33
Ουτε καν..
Δεν παιζω ποτε στο στοιχημα τις ομαδες που υποστηριζω..![]()
![]()
Ευρωπη Σανκτ Παουλι-Γιουβε-Νιουκαστλ..
Δεν μπορώ να απαντήσω αν δεν βγει η παρακλινική εξέταση, δηλαδή ακτινογραφία και επί αμφιβολιών, μαγνητική απεικόνιση. Να μάθουμε αν έχει οίδημα ή και αιμάτωμα στην περιοχή. Υποθέτω ότι θα εκτιμηθεί κλινικά αύριο και απεικονιστικά την Τρίτη. Σίγουρα θα είναι απών με την Κηφισιά και μάλλον δύσκολα στο Καραϊσκάκη, αλλά ας περιμένουμε.Amsterdamer_87 έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 21:54Υπουλη προσγειωση..Γερασίμου έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 21:38 Να μην ησυχάσουμε με τους τραυματισμούς. Είχαμε τις θλάσεις, τις κλωτσιές των αντιπάλων και μας προέκυψε και ένας στην προσγείωση.
Γιατρε υπαρχει περιπτωση να ραγισε κοκκαλο στον ταρσο ???
Ειχα παθει το ιδιο στα νιατα μου,αλλα με πιο ασχημο πατημα,65 μερες εξω εμεινα..
Πολυ το φοβαμαι..
scarsick έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 22:15 Λογικά την παραμονή του τελικού θα τραυματιστεί ο Λουτσέσκου