Τα αξίζει 100%
Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
- WestBlock4
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- astral
- WestBlock4
Αν ισχύει οτι βγήκαν τόσες λίγες νομιζω δεν θα βγουν καν online δισθεσιμες
Παιδιά ενώ από τις εικόνες στο ίντερνετ δεν μου γέμισε το μάτι η φανέλα, από κοντά είναι το κάτι άλλο. Φέρνει στην παλιά την πούμα επί Φερνάντο, χορηγό μόλτο, με τα χρυσά γράμματα και νούμερα κλπ. Άλλο πράγμα...
Την είδα στο γήπεδο πολύ όμορφηvasgias έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 22:27 Παιδιά ενώ από τις εικόνες στο ίντερνετ δεν μου γέμισε το μάτι η φανέλα, από κοντά είναι το κάτι άλλο. Φέρνει στην παλιά την πούμα επί Φερνάντο, χορηγό μόλτο, με τα χρυσά γράμματα και νούμερα κλπ. Άλλο πράγμα...
τιποτα ακομα. Μολις μπηκα και την εψαχνα. Πουλανε τρελα στον λαο του ΠΑΟΚ.

- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- embuji, paokkerkir
- WestBlock4
Εχουν κατεβάσει κ το τηλ. Κέντρο , ευγε.
Να δεις που θα πουν εξαντλήθηκαν οι πρώτες παρτιδες
και οι δευτερες και οι τριτες... Μονο εγω προσωπικα ξερω 15 ατομα που ειναι με το refresh πατημενο περιμενουν στην γωνια.
Τι πρώτες παρτίδες; 2026 ήταν. Αν πουλήθηκαν. Τέλος. Θα μείνουμε με την ελπίδα της καλοκαιρινήςWestBlock4 έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 10:41 Εχουν κατεβάσει κ το τηλ. Κέντρο , ευγε.
- WeWillRockYou
2026 κομμάτια αριθμημένα έγραφε η ανακοίνωση για τις μακρυμάνικες και άλλα τόσα οι κοντομάνικες που θα έβγαιναν αργότερα, χωρίς να μετράμε την δεύτερη και την τρίτη.
Με την ούρα που είχε χθες δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι σολντ άουτ οι μακρυμάνικες, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση.
Με την ούρα που είχε χθες δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι σολντ άουτ οι μακρυμάνικες, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση.
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
- astral
- WestBlock4
Κριμα παντως , καποιες φορές με ενοχλεί πολυ να βλεπω κατι influencer της τσουρας να διαφημίζουν τη φανέλα πχ και καποιοι που απλα μένουν μακρια να βρίσκουν τοιχο.Taseos έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 10:46Τι πρώτες παρτίδες; 2026 ήταν. Αν πουλήθηκαν. Τέλος. Θα μείνουμε με την ελπίδα της καλοκαιρινήςWestBlock4 έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 10:41 Εχουν κατεβάσει κ το τηλ. Κέντρο , ευγε.
Τεσπα καλή καρδια
- These users thanked the author WestBlock4 for the post (total 3):
- astral, nunies4, paokkerkir