Γερασίμου έγραψε: Σάβ 28 Φεβ 2026, 18:26Προηγείται ο τελικός του κυπέλλου, ο οποίος είναι μετά από δύο αγώνες των play off. Οκτώ κύπελλα έχουμε, όχι 20 ή 25 για να απεμπολήσουμε αυτό τον στόχο. Μέχρι τότε και με την λήξη της κανονικής περιόδου συν δύο παιχνίδια από τα έξι, μπορεί να έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα, μπορεί και τίποτα σε ότι αφορά το πρωτάθλημα. Αλλά το κύπελλο πρέπει να έρθει εδώ.navigator11 έγραψε: Σάβ 28 Φεβ 2026, 16:37Γερασίμου έγραψε: Σάβ 28 Φεβ 2026, 14:46 @navigator11
Τη διάθεση, αγαπητέ φίλε, δε θα τη χαλούσε ούτε σε εμένα. Βέβαια, δεν μου την επηρέασε ούτε όταν κατακτούσε το ... βαρύτιμο ο γαύρος στο νεόδμητο κοτέτσι των χάρτινων. Γενικότερα, από το 2017 κι εντεύθεν δύσκολα λυγίζεται το θυμικό μου από ξένα επιτεύγματα, είτε μέσα σε είτε έξω από εισαγωγικά. Μπορώ να κατακτήσω ένα ακόμα ντάμπλ φέτος; Αυτό ήθελα εξαρχής για την τρέχουσα σεζόν. Βασικά, το πρωτάθλημα, για να είμαι απολύτως ειλικρινής.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Τελικό 1-0 η Κηφισιά τον Κωμπότη . Φαβορί η Ζέλα για τετράδα.
Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται...
- These users thanked the author Miles for the post (total 7):
- aivas19, marsantos, Montrealiotis, st4this, Sardan, Ally Samagoal, giaxxo
-
Grigorios_PAOK
3 ΠΑΕ του ίδιου ομίλου διεκδικούν ένα πρότζεκτ, πάντα κερδίζει η μητρική
Leto καλοκαίρι μετακομίζει γειτονιά απ' ότι φαίνεται
Μην ξεχνάτε όμως ότι η Ξάνθη ήταν παράρτημα ε, αυτοί απλα συνέταιροι/σύμβουλοι.
-
τσιριγωτης
Κακό νέο η άνοδος της γριάς
- These users thanked the author τσιριγωτης for the post:
- tzo_1926
Δεν περίμενα την καθίζηση της Λειβαδιάς....Πίστευα οτι θα χάσει στο ματς με το βάζελο, όχι χτες...
Την επόμενη αγωνιστική το πρόγραμμα είναι φωτιά....
Εκτός απο το Χαρτι -Τυρί, ΟΛΑ τα άλλα είναι ντέρμπι.
Είτε για την παραμονή είτε για την 8άδα είτε για την 4άδα είτε για τον τίτλο
Την επόμενη αγωνιστική το πρόγραμμα είναι φωτιά....
Εκτός απο το Χαρτι -Τυρί, ΟΛΑ τα άλλα είναι ντέρμπι.
Είτε για την παραμονή είτε για την 8άδα είτε για την 4άδα είτε για τον τίτλο
Γιατί ξεχνάμε το Καυταντζόγλειο;kokoblokos έγραψε: Σάβ 28 Φεβ 2026, 17:30Τον αρη το είχανε γιουσουφακι εναλλάξ ο ολυμπιακός και η αεκ. Τι νομίζετε ότι θα συμβεί με τον Χέρκουλες; Ποιός θα τον αβανταρει στο επόμενο πρωτάθλημα;Maurice_Escargot έγραψε: Σάβ 28 Φεβ 2026, 16:55 Κι επισημα στην Superleague 1 ο Ηρακλης μετα απο 9 χρονια.
Εγώ λέω, ο γαύρος..
Υ.Γ1 Δεν υπήρχε αγώνας φέτος που η αντίπαλη ομάδα του Ηρακλή να μην έχει παράπονα από τα κοράκια. Παοκτση πρόεδρε της ΕΠΟ Γκαγκατση φαντάζομαι το ξέρεις.
Υ.Γ2 ξεχναμε το Καυτανζόγλειο για προσωρινή έδρα. Λάθος που δεν αναζητησαμε προσωρινή έδρα τα τελευταία 2 χρόνια στις Σέρρες, στο Βόλο, στην Καλαμαριά.
- Kabamaru11
H γρια ετσι οπως ανεβηκε,ετσι θα κατεβει.Ο φουρναρης ειναι θεομουρλος,ανθρωποι που τον γνωρισαν απο κοντα μου εχουν πει πως ειναι ακομα χειροτερος,χουλιγκανος χωρις ποδοσφαιρικη λογικη,αλλαζει προπονητες σαν τα πουκαμισα.Ε ποσο καλα μπορει να παει αυτο;
Κ τον ρουλη παντως δεν τον βλεπω καλα για του χρονου (ακομα κ υποβιβασμο),δεν ξερω πως ο μπουτιας μπορει να αλλαξει το μομεντουμ υπερ του,ξυπνιο παιδακι ειναι παντως,ισως βρει την ακρη.
Κ τον ρουλη παντως δεν τον βλεπω καλα για του χρονου (ακομα κ υποβιβασμο),δεν ξερω πως ο μπουτιας μπορει να αλλαξει το μομεντουμ υπερ του,ξυπνιο παιδακι ειναι παντως,ισως βρει την ακρη.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- navigator11
Για την πορεια του στον Απολλων αναφερεσαι φανταζομαι, οντως εκει ηταν για ταναθεμα. Δεν νομιζω να ειναι ο ιδιος με τη γρια, αλλα μεγεθη.
Δεν πιστευω πως θα πεσει, θα σωθει προς το τελος οπως εκανε παντα. Ο δε Αρης... μυστηριο
Δεν πιστευω πως θα πεσει, θα σωθει προς το τελος οπως εκανε παντα. Ο δε Αρης... μυστηριο
Έχει δώσει δείγματα και στην γριά τι μας νοιάζει αν ανέβηκε αν πέσει κλπ.
Για μένα ποίο άθλια τοξική ομάδα από οπαδούς μέχρι τον γάβρο πρόεδρο τής είναι η χάρτινη μεζούρα αεχ του 2014 ,εγώ που πάντα θεωρούσα τον γάβρο...
Και αυτοί έχουν τεράστιο πρόβλημα με μας γιατί αισθάνονται ότι τούς προσπεράσαμε
Για μένα ποίο άθλια τοξική ομάδα από οπαδούς μέχρι τον γάβρο πρόεδρο τής είναι η χάρτινη μεζούρα αεχ του 2014 ,εγώ που πάντα θεωρούσα τον γάβρο...
Και αυτοί έχουν τεράστιο πρόβλημα με μας γιατί αισθάνονται ότι τούς προσπεράσαμε
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
- Kabamaru11, Azrael
- Amsterdamer_87
Του χρονου Ρουλης και Γρια θα δινουν μαχη ισως και μπαραζ για την παραμονη..
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
- Kabamaru11
- Kabamaru11
Οχι,για την πορεια του εδω μιλαω,δεν εχω κονε στην Νεα Σμυρνη,απο ανθρωπους που τον γνωρισαν εδω λεω.Απο κοντα ειναι ακομα χειροτερος απο αυτο που φαινεται εξω εξω.st4this έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 12:16 Για την πορεια του στον Απολλων αναφερεσαι φανταζομαι, οντως εκει ηταν για ταναθεμα. Δεν νομιζω να ειναι ο ιδιος με τη γρια, αλλα μεγεθη.