21. Baba Rahman
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 21. Baba Rahman
Θα το ματαξαναπω.
Ο Ξεκούραστος Μπάμπα πνευματικά κ αγωνιστικά(κι όχι κάθε 3-4 μέρες βασικός) αμυντικά είναι καλά κ ειδικά σε ματς που δεν χρειαζόμαστε τόσο πολύ ,τα ανεβάσματα του ή που αναγκαζόμαστε,να παίζουμε πιο πίσω.
Έτσι αποφεύγει τα μπρος πίσω που τον κουράζουν.
Δεν είναι Κένι,να εχει τόσες αντοχές.
Αν και σήμερα,στο τέλος σε μια φάση είχε δυνάμεις ανέβηκε,αλλά ξεχάστηκε εκεί μπροστά,νομίζω τελευταία 2 λεπτά ήταν.
Ο Ξεκούραστος Μπάμπα πνευματικά κ αγωνιστικά(κι όχι κάθε 3-4 μέρες βασικός) αμυντικά είναι καλά κ ειδικά σε ματς που δεν χρειαζόμαστε τόσο πολύ ,τα ανεβάσματα του ή που αναγκαζόμαστε,να παίζουμε πιο πίσω.
Έτσι αποφεύγει τα μπρος πίσω που τον κουράζουν.
Δεν είναι Κένι,να εχει τόσες αντοχές.
Αν και σήμερα,στο τέλος σε μια φάση είχε δυνάμεις ανέβηκε,αλλά ξεχάστηκε εκεί μπροστά,νομίζω τελευταία 2 λεπτά ήταν.
δηλαδη ο τειλορ δεν μπορει ουτε με λαρισα?ποτε προλαβε να καταπονηθει?εγω δεν θα σε εβαζα στα επομενα 2 παιχνιδια.εικονα παλαιμαχου
- Amsterdamer_87
Δεν φταιει αυτος που εφαγε στιψιμο και εμεινε απο δυναμεις..
Τον παιχτη τον ξερουμε δεν ειναι χθεσινος..
ακριβως.γι αυτο λεω αστον εξω για κανα 2-3 αγωνεςAmsterdamer_87 έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 22:35 Δεν φταιει αυτος που εφαγε στιψιμο και εμεινε απο δυναμεις..
- These users thanked the author curtis for the post:
- Amsterdamer_87
Δεν ισχύει αυτό. Και φέτος κ πέρυσι είναι έτσι όλη τη σεζόν. Δεν υπάρχει για μένα τέτοια δικαιολογία.Amsterdamer_87 έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 22:35 Δεν φταιει αυτος που εφαγε στιψιμο και εμεινε απο δυναμεις..
- These users thanked the author Hermann for the post (total 2):
- kataramenos5, Kaizen
Το καλοκαίρι είναι να κρεμάς τα παπούτσια σού, δεν είναι εικόνα αθλητή αυτή που παρουσιάζεις τα τελευταία 2 χρόνια......
- kataramenos5
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Εμένα αυτό που με προβλημάτισε πιο πολύ είναι πως ο αντίπαλος του όλες τις φορές τον περνούσε σαν σταματημένο....kataramenos5 έγραψε: Παρ 27 Φεβ 2026, 17:18 Τι σκτα επαθε ?Μπερδεψε τα μπουτια του 100 φορες χθες κι η μπαλα μονο πισω
Ο μπαμπα ως δεύτερο αριστερό μπακ είναι ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.
Ερχονται Πολυκρατης/Ντουνγκα που έχουν πολύ θετικά πρώτα δείγματα, οπότε δε με πειραζει να έχω δύο 30+ παίκτες στην ίδια θέση.
Οταν φύγει ο ένας θα μπει ένας απ τους μικρούς και η ομάδα θα συνεχίσει να είναι δυνατή στα μπακ της.
Φανταστείτε τετράδα φουλ μπακ με κεννυ/Σάντσεζ και γιαννουλη/μπαμπα. Αστο…
Η καλή ομάδα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο απ τα μπακ και τα χαφ φαίνεται. (Θα) Τα έχουμε και τα δύο.
Ερχονται Πολυκρατης/Ντουνγκα που έχουν πολύ θετικά πρώτα δείγματα, οπότε δε με πειραζει να έχω δύο 30+ παίκτες στην ίδια θέση.
Οταν φύγει ο ένας θα μπει ένας απ τους μικρούς και η ομάδα θα συνεχίσει να είναι δυνατή στα μπακ της.
Φανταστείτε τετράδα φουλ μπακ με κεννυ/Σάντσεζ και γιαννουλη/μπαμπα. Αστο…
Η καλή ομάδα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο απ τα μπακ και τα χαφ φαίνεται. (Θα) Τα έχουμε και τα δύο.