Απο περσι το κονφερενς εχει πεσει επιπεδο τραγικα..
Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να το μειωσουμε εννοειτε..
Απλα πλεον ρεαλιστικα μια καλη ελληνικη ομαδα μπορει να το εχει σαν στοχο να φτασει εστω στους 4,βασει επιπεδου ομαδων αν δεν σου πεσει μια απο τις 2 3 καλες που συμμετεχουν ειναι αποτυχια να μην φτασεις στους 4 στα δικα μου ματια..
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
-
Dimitrisou
-
john4serres
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
H Celje ειναι διαφορετική από το 3-1.
* Χωρίς Albert Riera που είναι πλέον στην Eintracht.
* Χωρίς τον βασικό επιθετικό των 25 γκολ που πήγε στην Ferencsvaros.
* Χωρίς τον βασικό εξτρέμ που πήρε μεταγραφή στην Olomouc.
* Χωρίς τον βασικό αρχηγό αμυντικό τους των 29 συμμετοχών, έχει τραυματισμό στον ώμο.
* Χωρίς Albert Riera που είναι πλέον στην Eintracht.
* Χωρίς τον βασικό επιθετικό των 25 γκολ που πήγε στην Ferencsvaros.
* Χωρίς τον βασικό εξτρέμ που πήρε μεταγραφή στην Olomouc.
* Χωρίς τον βασικό αρχηγό αμυντικό τους των 29 συμμετοχών, έχει τραυματισμό στον ώμο.
Οπως εκμεταλλευτηκαν αυτη την κοπωση μας ετσι θελω να εκμεταλλευτω και εγω την δικη τους. Οσο πιο μακρυα γινεται να φτασουν.
Αφηστε τα περι δυναμικοτητας αντιπαλων. Ναι ισχυουν σε μεγαλο βαθμο. Αλλα το κυριο προβλημα με το Τεταρτη-Κυριακη ειναι οτι σου χαλαει την 'σειρα" και το μυαλο. Πρακτικα δεν γινονται προπονησεις αλλα χαλαρωματα, τακτικες, στημενες φασεις και φτου και απο την αρχη.
Θυμηθειτε τι ελεγε ο Ραζβαν πριν λιγες μερες. Οτι η ομαδα παει απο αγωνα σε αγωνα χωρις ουσιαστικη προπονηση.
Ας τους δουμε λοιπον και αυτους σε αυτη την συνθηκη. Οσο πιο μακρυα γινεται να πανε.
Αφηστε τα περι δυναμικοτητας αντιπαλων. Ναι ισχυουν σε μεγαλο βαθμο. Αλλα το κυριο προβλημα με το Τεταρτη-Κυριακη ειναι οτι σου χαλαει την 'σειρα" και το μυαλο. Πρακτικα δεν γινονται προπονησεις αλλα χαλαρωματα, τακτικες, στημενες φασεις και φτου και απο την αρχη.
Θυμηθειτε τι ελεγε ο Ραζβαν πριν λιγες μερες. Οτι η ομαδα παει απο αγωνα σε αγωνα χωρις ουσιαστικη προπονηση.
Ας τους δουμε λοιπον και αυτους σε αυτη την συνθηκη. Οσο πιο μακρυα γινεται να πανε.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- Kabamaru11, Mica
-
black death
Προσωπικα δεν με χαλαει και τελικο να πανε. Ας το παρουν κιολας να μη νομίζουν οι γαυροι οτι εχουν το ιερο δισκοπότηρο.
- These users thanked the author black death for the post:
- Maxmad
Αυτό ακριβώς έχω σκεφτεί κι εγώ! Κι ας ράψουν κι αυτοί αστέρι στη φανέλα ύστερα.
Ο Σουριναμεζος εξήγησε πολύ ωραία γιατί η πρόκριση της Κούλας μπορεί να επιδράσει θετικά για αυτήν.