Ο,τι παιζεται με τα χερια ειναι μαλακιαthomas Murg έγραψε: Παρ 27 Φεβ 2026, 09:46 Τους βάζελους σήμερα τους ρωτάς τι κάνανε στο μπάσκετ και εάν είναι το φαβορί για να πάρουν την ευρωλίγκα. Θα βραχυκυκλώσουν με τη μία.
Θελτα-ΠΑΟΚ 1-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Θελτα-ΠΑΟΚ 1-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μπράβο στην ομάδα για την πορεία, αποκλείστηκαμε από μια καλή ομάδα που ήταν όμως και τυχερή που μας πέτυχε με τόσες απουσίες.
Ανασύνταξη και πάμε για το ντάμπλ
Ανασύνταξη και πάμε για το ντάμπλ
- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- navigator11, PAOK DreXleR
Θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε το παραπάνω αν ο λόγος που ήμασταν χαμηλά στην βαθμολογία ήταν εξαιτίας των παιχνιδιών με τους Γάλλους και τους Ισπανούς.makispaspartou έγραψε: Παρ 27 Φεβ 2026, 08:55 Φέτος ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ ανώτερες εμφανίσεις σε σχέση με πέρυσι στο Europa League και πήρε σαφώς λιγότερα από όσα δικαιούται.
Επίσης είχε ασύγκριτα πιο δύσκολη κλήρωση σε σχέση με βάζελο π.χ. που αν είχαμε το πρόγραμμά του θα είχαμε περάσει απευθείας στους 16.
Στο τέλος αυτό που μένει είναι ότι η ομάδα είναι τόσο καλό σύνολο που ακόμη και με όλα αυτά τα προβλήματα καταφέρνει να κατέβει με πλάνο και πίστη στην τακτική του προπονητή και να παρουσιαστεί συμπαγής. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα είχε καταρρεύσει.
Μόνο μπράβο σε αυτόν τον ΠΑΟΚ και πίστη για την κατάκτηση του νταμπλ.
Και μια ευχή.. ας μας δώσει και η τύχη αυτά που δικαιούμαστε επιτέλους...
Δυστυχώς όμως εμείς τα σκατωσαμε στα πολύ εύκολα παιχνίδια
Ότι περνάμε στα Ευρωπαικά μας παιχνίδια τα περνούσαμε κάποτε και στην Ελλάδα δηλαδή φτάναμε στη πηγή και νερό δεν πίναμε.
Στην Ελλάδα αυτό το έχουμε ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό στην Ευρώπη όμως όχι.
Σε παιχνίδια που πήγαμε ως αουτσάιντερ σταθήκαμε όχι απλά καλά ....τους κάναμε και γιογιο ...στα παιχνίδια που ήταν στα μέτρα μας και θα έκαναν την διαφορά πάθαμε <black out>.
Ο χρόνος και οι εμπειρίες θα μας βοηθήσουν να πάμε στο επόμενο σκαλοπάτι.
Να μην κάνουμε το λάθος να κρυφτούμε πίσω απο αιτίες-δικαιολογίες.
Κάθε φορά θα υπάρχει και ένα διαφορετικό εμπόδιο ...απουσίες..τιμωρίες..κακή βραδιά...κακές διαιτησίες....κτλ όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να τα προσπερνάμε.
Φέτος κάναμε μια όμορφη πορεία παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο γεμάτα παιχνίδια .
Στην Ελλάδα αυτό το έχουμε ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό στην Ευρώπη όμως όχι.
Σε παιχνίδια που πήγαμε ως αουτσάιντερ σταθήκαμε όχι απλά καλά ....τους κάναμε και γιογιο ...στα παιχνίδια που ήταν στα μέτρα μας και θα έκαναν την διαφορά πάθαμε <black out>.
Ο χρόνος και οι εμπειρίες θα μας βοηθήσουν να πάμε στο επόμενο σκαλοπάτι.
Να μην κάνουμε το λάθος να κρυφτούμε πίσω απο αιτίες-δικαιολογίες.
Κάθε φορά θα υπάρχει και ένα διαφορετικό εμπόδιο ...απουσίες..τιμωρίες..κακή βραδιά...κακές διαιτησίες....κτλ όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να τα προσπερνάμε.
Φέτος κάναμε μια όμορφη πορεία παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο γεμάτα παιχνίδια .
- loukas karadimos
Δεν έχω καμία προσδοκία πλέον αδερφέ μετά απ όσα έχουν συμβεί φέτος . Είναι ακραία αγχωτικό να είσαι μέσα έξω και γύρω απ τον ΠΑΟΚFranky έγραψε: Παρ 27 Φεβ 2026, 10:301926 Μπράβο φίλε.loukas karadimos έγραψε: Παρ 27 Φεβ 2026, 10:02 Δευτερον, αυτη η σειρα αγωνων για εμενα χαρακτηριζεται απο τα απονερα μια ανειπωτης τραγωδιας που ακομα δεν εχει ξεπεραστει απο τον συλλογο και συνεχιζουμε να μετραμε τις πληγες της. καποια πραγματα δεν γινονται απ τη μια μερα στην αλλη, την ημερα που τα αδερφια μας μπηκανε σε ενα βανακι με προορισμο τον αλλο κοσμο αλλαξαν πολλα. οσοι ημασταν στο Λυων εκεινο το διημερο ειδαμε εναν συλλογο που εδινε ενα κρισιμο ευρωπαικο παιχνιδι να ειναι ουσιαστικα απων.......
ελατε στα καλα σας και βοηθηστε τον συλλογο, εχει ηδη υποφερει αρκετα.
1926 +
Ήθελα να γράψω κάτι σχετικό με το θέμα εδώ και μέρες αλλά εσύ βρήκες τα καλύτερα λόγια.
Εχθές τελείωσε μια Ευρωπαϊκή εμπειρία κατα τη διάρκεια της οποίας είχαμε μια ανείπωτη τραγωδία. Αυτός ο Λαός, αυτοί οι Παίκτες, αυτός ο Προπονητής, αυτή η Διοίκηση, αυτός ο Σύλλογος πέρασε μια τραγωδία. Δεν ξέρω αν έχουν συνειδητοποιήσει πολλοί τι έχει συμβεί. Ίσως είναι ακόμη νωρίς.
Στηρίξτε το Σύλλογο που όλοι Αγαπάμε και πάμε να τελειώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται.
Μόνο να μπουνε μέσα και να παλέψουνε, μέχρι τέλους
Αφού το κάνουν ο δικός μου ΠΑΟΚ προσωπικά είναι ήδη νικητής στην καρδιά μου
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- zaffodb
-
panpangr77
Απο την χθεσινη μέρα μπορουμε να κρατησουμε την ηγετικη εμφανιση του Ζαφείρη και την καλή και φιλοτιμη απόδοση .
Για την φετινη πορεία Ευρωπη καναμε μια πορεία που θα μπορουσε να ειναι καλυτερη ,καναμε μεγαλες εμφανισεις με τους δυσκολους αντιπαλους και χασαμε 6 πόντους απο ομαδες και αγωνες που ειχαμε το πανω χέρι ,που αν κερδιζαμε θα ειμασταν απευθείας στους 8 Η ομάδα χρειαζοτανε την ποιοτητα τους ενος παραπάνω παίκτη στα εξτρεμ ,ενος παίκτη παραπανω με ποιοτητα στα στοπερ και φυσικα του Ζαφείρη στα χαφ απο την αρχη της χρονιάς. Αν διορθωθούν αυτα τα πράγματα και η προσθήκη ενος αριστερου μπακ (Γιαννούλης) θα εχουμε καλυτερη πορεία απο την φετινή.
Με καλυτερες προοπτικες για το επιπεδο του Europa . Αν ειμαστε στο CHL εκει θελουμε πραγματικα σοβαρη ομάδα . Το παρδειγμα της Μποτο Γκλιμι δεν μπορέι να θεωρηθεί παραδειγμα προς εμάς.
Η ομαδα κυνηγαει το πρωταθλήμα νικη οπωσδηπτε με Τριπολη και Κηφισια ,να γυρισουν οι τραυματίες ώστε να δουμε που θα βρισκόμαστε πριν την έναρξη των πλει οφ.
Αξίζει η ομάδα την στήριξη μας.
Για την φετινη πορεία Ευρωπη καναμε μια πορεία που θα μπορουσε να ειναι καλυτερη ,καναμε μεγαλες εμφανισεις με τους δυσκολους αντιπαλους και χασαμε 6 πόντους απο ομαδες και αγωνες που ειχαμε το πανω χέρι ,που αν κερδιζαμε θα ειμασταν απευθείας στους 8 Η ομάδα χρειαζοτανε την ποιοτητα τους ενος παραπάνω παίκτη στα εξτρεμ ,ενος παίκτη παραπανω με ποιοτητα στα στοπερ και φυσικα του Ζαφείρη στα χαφ απο την αρχη της χρονιάς. Αν διορθωθούν αυτα τα πράγματα και η προσθήκη ενος αριστερου μπακ (Γιαννούλης) θα εχουμε καλυτερη πορεία απο την φετινή.
Με καλυτερες προοπτικες για το επιπεδο του Europa . Αν ειμαστε στο CHL εκει θελουμε πραγματικα σοβαρη ομάδα . Το παρδειγμα της Μποτο Γκλιμι δεν μπορέι να θεωρηθεί παραδειγμα προς εμάς.
Η ομαδα κυνηγαει το πρωταθλήμα νικη οπωσδηπτε με Τριπολη και Κηφισια ,να γυρισουν οι τραυματίες ώστε να δουμε που θα βρισκόμαστε πριν την έναρξη των πλει οφ.
Αξίζει η ομάδα την στήριξη μας.
Να ρωτησω τους βαζελους τι κανανε στο μπασκετ; Μια μολις εβδομαδα πριν η αμυνα μου ηταν πως δεν ασχολουμαι απο τοτε που λερωσαν τη φανελα μας ο Αγγελιδης και ο Σιγαλας οταν αρπαξα την τριανταρα (και μετα που εχασαν απο το ρουλη και τους ουραγους).
-
Refused1337
Ο καμαρά δεν έθελξε εχθες αλλά κουνήθηκε λίγο, είναι ιδέα μου;
Ολοι χρειαζονται. Του λειπουν και παιχνιδια...Refused1337 έγραψε: Παρ 27 Φεβ 2026, 13:24 Ο καμαρά δεν έθελξε εχθες αλλά κουνήθηκε λίγο, είναι ιδέα μου;
-
Refused1337
Ναι ρε άσχετα τι συζητιέται εγώ τον έχω σε εκτίμηση.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Παρ 27 Φεβ 2026, 13:25Ολοι χρειαζονται. Του λειπουν και παιχνιδια...Refused1337 έγραψε: Παρ 27 Φεβ 2026, 13:24 Ο καμαρά δεν έθελξε εχθες αλλά κουνήθηκε λίγο, είναι ιδέα μου;
Ναι ηταν καλός @marsantosRefused1337 έγραψε: Παρ 27 Φεβ 2026, 13:24 Ο καμαρά δεν έθελξε εχθες αλλά κουνήθηκε λίγο, είναι ιδέα μου;
Τέλος η Ευρώπη για φέτος. Κάναμε σπουδαίες νίκες αλλά πυροβολήσαμε τα πόδια μας στα «εύκολα» παιχνίδια. Μένει μια πίκρα γιατί μπορούσαμε καλύτερα.
Κάτι πρέπει να γίνει και να αλλάξει αυτό που κάθε χρόνο τέτοια περίοδο έχουμε μείνει με 13-14 παίκτες, χωρίς βάθος και με τους περισσότερους σκασμένους.
Μπράβο στην ομάδα για την προσπάθεια και την πορεία μέχρι εδώ αλλά και στους οπαδούς που ταξίδεψαν στην Ισπανία. Στόχος το νταμπλ
Κάτι πρέπει να γίνει και να αλλάξει αυτό που κάθε χρόνο τέτοια περίοδο έχουμε μείνει με 13-14 παίκτες, χωρίς βάθος και με τους περισσότερους σκασμένους.
Μπράβο στην ομάδα για την προσπάθεια και την πορεία μέχρι εδώ αλλά και στους οπαδούς που ταξίδεψαν στην Ισπανία. Στόχος το νταμπλ
Εν τω μεταξύ ο ρεπόρτερ πάγκου λέει το φοβερό στην αλλαγή του Καμαρά..aivas19 έγραψε: Παρ 27 Φεβ 2026, 13:27Ναι ηταν καλός @marsantosRefused1337 έγραψε: Παρ 27 Φεβ 2026, 13:24 Ο καμαρά δεν έθελξε εχθες αλλά κουνήθηκε λίγο, είναι ιδέα μου;
Είδε ο Ρασβάν ότι με τον Μπιάνκο να μην παίζει στη θέση του, ο ΠΑΟΚ αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα και να μοιράσει μπαλιές.
Οπότε θέλησε να προχώρησει στη συγκεκριμένη αλλαγή αλλά δεν πρόλαβε να την κάνει πριν δεχτεί το γκολ.
Παναγία μου και Χριστέ μου..
- These users thanked the author marsantos for the post:
- paokkerkir
- WeWillRockYou
Ποιο αρρωστάκι συνοπαδός στην Σουηδία έχει κολλητό τον Σβέντμπερκ;Ήταν ο X-factor της πρόκρισης των Ισπανών, ένας παίκτης που δεν περίμεναν πολλοί, αλλά με τα δύο γκολ του, έστειλε τη Θέλτα στους «16» της Ευρώπης.
Ο 22χρονος Βίλιοτ Σβέντμπεργκ «πλήγωσε» τον ΠΑΟΚ αλλά και τους οπαδούς του. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, έχει Έλληνα κολλητό στη Σουηδία, ο οποίος είναι φίλος του Δικεφάλου και μάλλον μετά την πρόκριση θα του... θυμώσει.
«Ένας από τους καλύτερούς μου φίλους στη Σουηδία είναι οπαδός του ΠΑΟΚ, οπότε είναι θυμωμένος μαζί μου αυτή τη στιγμή, αλλά έπρεπε να συνεχίσουμε. Κάθε βράδυ εδώ, κάθε αγώνας στο Μπαλαΐδος, είναι φανταστικός. Είναι μια υπέροχη εμπειρία και ελπίζω να συνεχιστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σουηδός εξτρέμ.
Με το χθεσινό (26/2) του γκολ, έφτασε τα τέσσερα στο φετινό Europa League (τα δύο κόντρα στον ΠΑΟΚ), συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία της Θέλτα, στην ευρωπαϊκή της επιστροφή μετά από εννιά χρόνια.
Εντωμεταξύ η Θέλτα πέρα από την πίκρα του αποκλεισμού, φαίνεται αρκετά συμπαθητικός σύλλογος, με ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο και με σεβασμό στις δηλώσεις τους απέναντι στην ομάδα μας.
Είπε και κάτι ακόμα για τον Καμαρά ..ότι θα τον περάσει μέσα για να μοιράζει το παιχνίδι ...και να δώσει επιθετικότητα στο παιχνίδι μας