Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Αδερφε αμα θες να σε δωσουμε κανενα δεκαρικο αμα δε βγαινεις και θες με 65.000 το παλατακι.
Ουτε διαμερισμα μπουντρουμι σε υπογειο στον δενδροποταμο δε παιρνεις με 65.000...
Αντε κανε μας την χαρη. Αν ηρθες να κοροϊδεψεις και να κανεις το κομματι σου και αφου δε πηρες το φιλετο που λεγεται τουμπα να μας κανεις τα δικα σου αστο δε πειραζει. Ας μην γινουμε υπερτουμπανα στο μπασκετ αλλα να μην τρωγομαστε με τα ρουχα μας καθε τρεις και λιγο. Φτανει.
Ουτε διαμερισμα μπουντρουμι σε υπογειο στον δενδροποταμο δε παιρνεις με 65.000...
Αντε κανε μας την χαρη. Αν ηρθες να κοροϊδεψεις και να κανεις το κομματι σου και αφου δε πηρες το φιλετο που λεγεται τουμπα να μας κανεις τα δικα σου αστο δε πειραζει. Ας μην γινουμε υπερτουμπανα στο μπασκετ αλλα να μην τρωγομαστε με τα ρουχα μας καθε τρεις και λιγο. Φτανει.
- These users thanked the author embuji for the post (total 5):
- gervasio artigas, Apil44, trelopaoki89, paoki19, st4this
- Kabamaru11
60.000ε,μη γραφουμε ανακριβειες!
Με 5.000ε παιρνω ψησταρια υγραεριου,μεγαλο γωνιακο καναπε,65αρα τηλεοραση,ψυγειο,σκουπα και κρεβατι με στρωμα.
Με 5.000ε παιρνω ψησταρια υγραεριου,μεγαλο γωνιακο καναπε,65αρα τηλεοραση,ψυγειο,σκουπα και κρεβατι με στρωμα.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- Maklaz, navigator11
Και ένα φίλτρο καμελοτ για καθαρό νερό 
- These users thanked the author Taseos for the post (total 4):
- Maklaz, Apil44, Kabamaru11, Мир
- KalamarGiannis
Οκ, άνοιξε με μικρή προσφορά και γελάμε.
Έτσι είναι οι business. Θα υπάρξει διαπραγμάτευση για το ποσό ενοικίου και κάπου θα καταλήξουν.
Εκτός αν δε θέλει ο ΑΣ το παρατημένο Γήπεδο να μπει ο νοικαρης (ΚΑΕ) και να του το φτιάξει τζάμπα.
Που θα έχει για άλλα 30 χρόνια γήπεδο δικό του χωρίς να βάζει για συντήρηση..
Έτσι είναι οι business. Θα υπάρξει διαπραγμάτευση για το ποσό ενοικίου και κάπου θα καταλήξουν.
Εκτός αν δε θέλει ο ΑΣ το παρατημένο Γήπεδο να μπει ο νοικαρης (ΚΑΕ) και να του το φτιάξει τζάμπα.
- navigator11
Το θέμα, φίλε, δεν είναι στενά κι αποκλειστικά ο ίδιος ο Μυστακίδης. Το ΜΕΓΑ πρόβλημα είναι ότι επιχειρήθηκε συντονισμένα και αδικαιολόγητα πρόωρα, τολμώ να πω πρόστυχα, να περαστεί η εικόνα ενός τύπου σαν έτοιμου από καιρό, σαν θαρραλέου, να οδηγήσει τον σύλλογο σε αφάτου σκέψης μονοπάτια δόξας. Με ταυτόχρονη και ... αναγκαία απαξίωση του Σαββίδη. Με βάση τα ως τώρα δείγματα γραφής λοιπόν, νομίζω ότι εύλογα υπάρχει πλήρης κατάρρευση της τόσο φιλότιμης ομολογουμένως απόπειρας να φάει το πόπολο την παραμύθα πως βρέθηκε επιτέλους ο εκλεκτός που θα απελευθέρωνε τον σύλλογο από τα δεσμά της στασιμότητας, στα οποία τον είχε καταδικάσει ο ... πατερούλης.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 6):
- aivas19, Kabamaru11, nkoss, leomatos88, nunies4, Taseos
- KalamarGiannis
Αν μιλάς για τη μπάλα ή τον ΑΣ, θα συμφωνήσω . Δεν έχει κάτσει καλά όλη αυτή η πολεμική.
Στα του μπάσκετ που έχω άποψη γιατί παρακολουθώ, είμασταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, με ενέσεις επιβίωσης του Ιβαν και τον ευχαριστούμε πολύ.
Εγώ είμαι μαζί του και όχι απέναντί του. Διατράνωσε τον ΠΑΟΚ μας και θα έχει πάντα την αγάπη μου.
ΟΜΩΣ δεν ήθελε να πάρει το μπάσκετ, και δεν είχε αντίρρηση να το πάρει κάποιος άλλος. Φτάσαμε λοιπόν να το πάρει κάποιος που τον αντιμάχεται σε πολλά επίπεδα. Κακό αυτό για τον οργανισμό, αλλά ουδέν κακό αμιγές καλού, εγώ πιστεύω ότι ξύπνησε τον Ιβαν ο ανταγωνισμός και τον έκανε καλύτερο στα του ποδοσφαίρου.
Τώρα, σε ότι αφορά το θέμα μας, τον κ.Αρίστο, έχει ξεκινήσει στραβά αλλά πλέον αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, πρέπει να βρεθεί στήριξη ΚΑΙ από τον κόσμο της ομάδας να γίνουν τα σχεδιαζόμενα βήματα μπροστά (ανακατασκευή γηπέδου, ακαδημίες, ΠΑΟΚ Α2, και φυσικά πρώτιστα το αγωνιστικό να συμμετέχει στην Ευρώπη με μεγάλο μπάτζετ και αξιώσεις...).
Και ο ΑΣ δε πρέπει να κινείται τυχοδιωκτικά, προσπαθώντας να εκθέσει την άλλη πλευρά, αλλά να κατέβει σε διαπραγματεύσεις για να τα βρούνε. Αλήθεια, πόσα έπαιρνε με τη Διοίκηση Μπάνε και πόσα με τη Διοίκηση Χατζόπουλου; ναι, αν ήταν χαμηλό το ενοίκιο λόγω της ένδοιας της ΚΑΕ, ας ζητήσει περισσότερα τώρα από τον Μυστα. Αλλά να υπάρχει και κάποιο μέτρο, εδώ περιμένεις ανακαίνιση 15 μυρρίων, δεν έχει τόση σημασία το μηνιάτικο. Έχει δηλαδή για να τρέχοντα έσοδα/έξοδα του ΑΣ, να έχει κι αυτός μια κάποια άνεση, αλλά όλα θέλουν ένα μέτρο, να μη φτάσουμε σε σύγκρουση ΚΑΙ ΕΔΩ. Διότι παλατάκι χωρίς την ΚΑΕ μέσα δεν υπάρχει.
Στα του μπάσκετ που έχω άποψη γιατί παρακολουθώ, είμασταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, με ενέσεις επιβίωσης του Ιβαν και τον ευχαριστούμε πολύ.
Εγώ είμαι μαζί του και όχι απέναντί του. Διατράνωσε τον ΠΑΟΚ μας και θα έχει πάντα την αγάπη μου.
ΟΜΩΣ δεν ήθελε να πάρει το μπάσκετ, και δεν είχε αντίρρηση να το πάρει κάποιος άλλος. Φτάσαμε λοιπόν να το πάρει κάποιος που τον αντιμάχεται σε πολλά επίπεδα. Κακό αυτό για τον οργανισμό, αλλά ουδέν κακό αμιγές καλού, εγώ πιστεύω ότι ξύπνησε τον Ιβαν ο ανταγωνισμός και τον έκανε καλύτερο στα του ποδοσφαίρου.
Τώρα, σε ότι αφορά το θέμα μας, τον κ.Αρίστο, έχει ξεκινήσει στραβά αλλά πλέον αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, πρέπει να βρεθεί στήριξη ΚΑΙ από τον κόσμο της ομάδας να γίνουν τα σχεδιαζόμενα βήματα μπροστά (ανακατασκευή γηπέδου, ακαδημίες, ΠΑΟΚ Α2, και φυσικά πρώτιστα το αγωνιστικό να συμμετέχει στην Ευρώπη με μεγάλο μπάτζετ και αξιώσεις...).
Και ο ΑΣ δε πρέπει να κινείται τυχοδιωκτικά, προσπαθώντας να εκθέσει την άλλη πλευρά, αλλά να κατέβει σε διαπραγματεύσεις για να τα βρούνε. Αλήθεια, πόσα έπαιρνε με τη Διοίκηση Μπάνε και πόσα με τη Διοίκηση Χατζόπουλου; ναι, αν ήταν χαμηλό το ενοίκιο λόγω της ένδοιας της ΚΑΕ, ας ζητήσει περισσότερα τώρα από τον Μυστα. Αλλά να υπάρχει και κάποιο μέτρο, εδώ περιμένεις ανακαίνιση 15 μυρρίων, δεν έχει τόση σημασία το μηνιάτικο. Έχει δηλαδή για να τρέχοντα έσοδα/έξοδα του ΑΣ, να έχει κι αυτός μια κάποια άνεση, αλλά όλα θέλουν ένα μέτρο, να μη φτάσουμε σε σύγκρουση ΚΑΙ ΕΔΩ. Διότι παλατάκι χωρίς την ΚΑΕ μέσα δεν υπάρχει.
-
Dimitrisou
Εγω παντως αν ημουν ο ΑΣ θα ζητουσα ενα σχετικα χαμηλο ενοικιο(250χιλ πχ) με ταυτοχρονη εγγραφη δεσμευση για μια επενδυση καποιον εκατομυριων και ενα ποσοστο της ταξης του 10% απο τα κερδη εκμεταλευσης γηπεδου και σηματος.
Το θεωρω ενα δικαιο ντιλ..
Το θεωρω ενα δικαιο ντιλ..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
- aivas19, Kabamaru11
Να γίνει διεθνής διαγωνισμός. Μπορεί να υπάρχουν και άλλες προσφορές παραπάνω από τα 5 χιλιάρικα το μήνα . Και η ΚΑΕ να το χρησιμοποιεί. Εξάλλου τι σχέση έχει το γήπεδο με την ομάδα;KalamarGiannis έγραψε: Παρ 27 Φεβ 2026, 10:03 Οκ, άνοιξε με μικρή προσφορά και γελάμε.
- navigator11
Να συμφωνήσω εγώ, μια χαρά τα γράφεις. Πρέπει να αντιληφθεί όμως ο Αρίστος πόσο άσχημο ήταν να αφήνει, εν αγνοία, εν απαθεία ή εν πλήρη γνώσει από πλευράς του, άλλους να φιλοτεχνούν την εικόνα του σχετικά με τη διάθεσή του να χώσει στον ΠΑΟΚ. Διότι μπροστά στις ... παγκοσμίου βεληνεκούς παπαριές, που καθημερινά επί μήνες σερί διαβάζαμε από διάφορους για την πάρτη του, νομίζω ότι κατανοείς ότι το να προτείνει να νοικιάσει το Παλατάκι αντί μηνιαίου τιμήματος, που αντιστοιχεί στο κόστος που έχει η καθημερινή αγορά ψωμιού για το πορτοφόλι ενός κοινού θνητού σαν εμάς φαίνεται όχι ιδιαίτερα κολακευτικό.KalamarGiannis έγραψε: Παρ 27 Φεβ 2026, 12:43 Αν μιλάς για τη μπάλα ή τον ΑΣ, θα συμφωνήσω . Δεν έχει κάτσει καλά όλη αυτή η πολεμική.