Δάσκαλε!!! Πολύ τρέξιμο αυτές τις ημέρες. Θα επανέλθω όμως!marsantos έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 11:00Λα μινόρε τη βλέπω τη δουλειάMaklaz έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 10:52 Δεν ξέρω για ποιον λόγο, αλλά βγαίνει μια νότα αισιοδοξίας σήμερα.
ΠΑΟΚ![]()
![]()
Υγ. Που είσαι παιχταρά μου. Σε έχασα λίγες μέρες.
Να ξέρεις ακόμα έχω στο νου μου αυτό που μου έγραφες πριν κανένα μήνα. Πως υπήρξε παίκτης που πήγε στο Λουτσέσκου και αγχωμένος ρώτησε αν κινδυνεύει η θέση του τώρα με την έλευση των καινούριων.
Αν έχουν πάει καλά τα πράγματα θα σε ρωτήσω το καλοκαίρι αν είναι αυτός που πάει το μυαλό μου.
Όχι όχι, βγάζει άλλο νόημα έτσι όπως το έγραψες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.
Τον Δεκέμβριο ο συγκεκριμένος εξέφρασε αβεβαιότητα για το αν θα κρατήσει την θέση του.
Από όταν έγινε αυτό μέχρι και σήμερα δεν ήρθε κανείς στην θέση του.
Το αν έγινε συζήτηση με τον Λουτσέσκου και τον ίδιο δεν το ξέρω, γνωρίζοντας όμως τον άνθρωπο Λουτσέσκου και την σχέση που θέλει να έχει με τους παίκτες του, πιστεύω ότι όλο και κάτι θα ειπώθηκε μεταξύ τους.
Παικτάρα είναι πάντως, αλλά από τις φήμες και μόνο δες πως διαταράσσονται όλα χωρίς λόγο. Άνθρωποι είναι και αυτοί, ανοίγουν site, διαβάζουν, βλέπουν, μπορεί να είναι και εδώ μέσα.