Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Ειδικά φέτος το μειτε είναι ο ορισμός του σύγχρονου 6
Ο φετινός Μειτε είναι για black mirror. Το μυαλό έχει καταληφθεί από τον λουτσέσκου...και το σώμα του Γάλλου ακολουθεί χωρίς την παραμικρή δυνατότητα παρέμβασης
Ο φετινός Μειτε είναι για black mirror. Το μυαλό έχει καταληφθεί από τον λουτσέσκου...και το σώμα του Γάλλου ακολουθεί χωρίς την παραμικρή δυνατότητα παρέμβασης
Δεν αντιλέγω σ' αυτό που λες, απλά πάντα στη συζήτηση που κάναμε εδώ για το τι είδους χαφ θέλει ο Λουτσέσκου, όλοι λέγαμε ότι δεν θέλει χαφ που μόνο να κόβουν, με αυτή την έννοια το λέω.Τρόμος έγραψε: Τετ 25 Φεβ 2026, 21:40 Εξάρι είναι ο Μεϊτέ φίλε μου. Πλέον οι παίκτες δεν έχουν ρόλους, απλά καλύπτουν χώρους. Άρα εξάρι δεν είναι ο κόφτης που μόνο μαρκάρει είναι ο παίκτης που παίζει μπροστά από τα στόπερ. Και κάνει τα πάντα αμυντικά και επιθετικά. Δεν κόβει απλά φτιάχνει και παιχνίδι, συνδυάζεται, ανεβαίνει κλπ κλπ. Στο 4-2-3-1 υπάρχει ένα εξάρι που παίζει μπροστά από τα στόπερ ένα δεκάρι που παίζει πίσω από το φορ και ένα 8 που ανεβοκατεβαίνει (box to box).
Δε θυμαμε ποτε και πως ακριβως ειχε υποθει αλλα το δε παιζει με εξαρι ειχε οντως ειπωθει.
ΑΛΛΑ.
Ειναι κατι το οποιο ειναι πολυ παρεξηγημενο και δυστυχως το επανλαμβαναν πολλοι χωρις να καταλαβαινουν τι εννοούσε ο Ραζβαν. Αυτο που εννοουσε ειναι οτι δε θελει το παλιο αμπαλο εξαρι αμυντικο χαφ κοφτη που δε δινει πασα προς τα μπροστα ουτε με διαταγμα. Και εχωντας ζησει δυδημο Τζιολη-Κατσε που καποια καλα ειχαν αλλα πασα μπροστα δεν εδειναν ΠΟΤΕ, ουτε εγω θελω να το δω ποτε ξανα.
ΑΛΛΑ.
Ειναι κατι το οποιο ειναι πολυ παρεξηγημενο και δυστυχως το επανλαμβαναν πολλοι χωρις να καταλαβαινουν τι εννοούσε ο Ραζβαν. Αυτο που εννοουσε ειναι οτι δε θελει το παλιο αμπαλο εξαρι αμυντικο χαφ κοφτη που δε δινει πασα προς τα μπροστα ουτε με διαταγμα. Και εχωντας ζησει δυδημο Τζιολη-Κατσε που καποια καλα ειχαν αλλα πασα μπροστα δεν εδειναν ΠΟΤΕ, ουτε εγω θελω να το δω ποτε ξανα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Πέμ 26 Φεβ 2026, 10:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακριβώς αυτό @CCCP
Το είχε πει στην πρώτη του θητεία, νομίζω στην προετοιμασία αμέσως μετά το κλεμμένο, όταν όλοι τότε ζητούσαμε ένα εξάρι, του έγινε η ερώτηση σε συνέντευξη και αυτός είχε πει πως εγώ θέλω 2 8άρια.
Προφανώς ο Μεϊτέ είναι σύγχρονο εξάρι απλά τότε ο Ρασβάν αναφερόταν με νούμερα θέσεων στηριζόμενος στα παλιά στερεότυπα των αριθμημένων θέσεων και στα χαρακτηριστικά που κουβαλούσαν αυτά τα αριθμητικά στερεότυπα.
Και φυσικά οι χώροι που κινείται ο Μεϊτέ, ο ρόλος, οι αποφάσεις όλα είναι δημιούργημα του Ρασβάν.
Το λέγαμε από την αρχή της χρονιάς. Κάθε τέτοιος παίκτης, που έχει κατάλληλα χαρακτηριστικά και αντίληψη, μετά τη δεύτερη προετοιμασία με τον Ρασβάν γίνεται φορμάτ στον σκληρό και εγκατάσταση νέου λειτουργικού.
Ότι έγινε με Μαουρίτσιο και Αουγκούστο. Μπορεί στην πρώτη όψη να φαίνονται διαφορετικοί παίκτες αυτοί οι 3 μεταξύ τους, από τη δεύτερη χρονιά όμως και οι 3 τρέχουν το ίδιο λογισμικό.
Το είχε πει στην πρώτη του θητεία, νομίζω στην προετοιμασία αμέσως μετά το κλεμμένο, όταν όλοι τότε ζητούσαμε ένα εξάρι, του έγινε η ερώτηση σε συνέντευξη και αυτός είχε πει πως εγώ θέλω 2 8άρια.
Προφανώς ο Μεϊτέ είναι σύγχρονο εξάρι απλά τότε ο Ρασβάν αναφερόταν με νούμερα θέσεων στηριζόμενος στα παλιά στερεότυπα των αριθμημένων θέσεων και στα χαρακτηριστικά που κουβαλούσαν αυτά τα αριθμητικά στερεότυπα.
Και φυσικά οι χώροι που κινείται ο Μεϊτέ, ο ρόλος, οι αποφάσεις όλα είναι δημιούργημα του Ρασβάν.
Το λέγαμε από την αρχή της χρονιάς. Κάθε τέτοιος παίκτης, που έχει κατάλληλα χαρακτηριστικά και αντίληψη, μετά τη δεύτερη προετοιμασία με τον Ρασβάν γίνεται φορμάτ στον σκληρό και εγκατάσταση νέου λειτουργικού.
Ότι έγινε με Μαουρίτσιο και Αουγκούστο. Μπορεί στην πρώτη όψη να φαίνονται διαφορετικοί παίκτες αυτοί οι 3 μεταξύ τους, από τη δεύτερη χρονιά όμως και οι 3 τρέχουν το ίδιο λογισμικό.
Ολλανδέ πήγαινε στου Μύθου να δεις τι γράφω για Μαντί.
Μην τα λες αυτά έτσι και πάθω κανένα εγκεφαλικό.
Ο Αουγκούστο αξίζει 850 κιλοΜάντι.
Υγ. Αν για κάποιο λόγο μπορούσαμε και θέλαμε να πάρουμε τον Αουγκούστο να φτιάξουμε 5άδα χαφ Μεϊτέ, Αουγκούστο, Ζαφείρη, Οζντόεφ, Μπιανκόν αυτά που θα βλέπαμε δε μπορούμε να τα διανοηθούμε.
Αυτή η πεντάδα στεκόταν με περίπατο σε 3 διοργανώσεις εκ των οποίων η 3η θα ήταν το τσουλου.
- ΑποστόληςΑ
Κάτω τα χέρια από τον Μαντί! Με γκολ δικό του απόψε θα ουρλιάζουμε...
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- marsantos