O γύρος του κόσμου σε 80 λεύγες.
Καλημέρα από το τρένο για Βίγκο,θα φέρουμε το διπλό
O γύρος του κόσμου σε 80 λεύγες.
Ε κοιτα ο Γεωργιάδης θα έπαιζε βασικός σημερα.Vet_eranos έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 00:29 Βρε πήγαμε πήραμε διπλό από Μοντριτς-Κέιν με Γεωργιάδη, Μαλεζα, Μπαλαφα πχια Θελτα τώρα...
Άιντε ρε μπείτε μέσα κ αγρίεψτε τους, να καταλάβουν με ποιον έχουν να κάνουν..
Λα μινόρε τη βλέπω τη δουλειάMaklaz έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 10:52 Δεν ξέρω για ποιον λόγο, αλλά βγαίνει μια νότα αισιοδοξίας σήμερα.
ΠΑΟΚ![]()
Καλημέρα Μαρσάντε αλλά...πάλι θα σε μαλώσω!marsantos έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 11:00Λα μινόρε τη βλέπω τη δουλειάMaklaz έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 10:52 Δεν ξέρω για ποιον λόγο, αλλά βγαίνει μια νότα αισιοδοξίας σήμερα.
ΠΑΟΚ![]()
![]()
Υγ. Που είσαι παιχταρά μου. Σε έχασα λίγες μέρες.
Να ξέρεις ακόμα έχω στο νου μου αυτό που μου έγραφες πριν κανένα μήνα. Πως υπήρξε παίκτης που πήγε στο Λουτσέσκου και αγχωμένος ρώτησε αν κινδυνεύει η θέση του τώρα με την έλευση των καινούριων.
Αν έχουν πάει καλά τα πράγματα θα σε ρωτήσω το καλοκαίρι αν είναι αυτός που πάει το μυαλό μου.
Δεν διαφωνεί κανείς οτι θα μείνει στη μνήμη. Μή μείνει όμως σαν την..εφτάρα του γαύρου Γιουβέντους!nunies4 έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 09:39 Μυριζει βραδυα απο αυτες που μενουν στην μνημη. Την καταληξη δεν την ξερω αλλα νιωθω οτι θα ζησουμε μια πολυ ΠΑΟΚ βραδυα