απ'τους τζιγεροσαρμάδες μας το γύρισες στο ρύζι στον ατμό;;;;;;
Προδότη Φ@σουλα πειραιώτη;;;;;;;
Είσαι απ'αυτούς τους ..βιγκανέους;;;;;;
Απλά ρώτησα τον Ασιάτη Kabamaru γιατί πιστεύω ότι το κατέχει το άθλημα ως προερχόμενος από την Άπω ΑνατολήΧωρικός έγραψε: Τετ 25 Φεβ 2026, 18:31 @GEOL
απ'τους τζιγεροσαρμάδες μας το γύρισες στο ρύζι στον ατμό;;;;;;
Προδότη Φ@σουλα πειραιώτη;;;;;;;
Είσαι απ'αυτούς τους ..βιγκανέους;;;;;;![]()
Λεμόνι ίσως όταν είναι βραστά! Αλλά εγώ προτιμώ άλλον τρόπο μαγειρέματος!
Μπασκετικος προ Τελη(δλδ απο διαστροφη ,οχι για τη γκλαμουρια),πηγαινεις βολεϊ και γουσταρεις και πατσα.Σ αγαπησα ρε μπαγασαMaurice_Escargot έγραψε: Τετ 25 Φεβ 2026, 07:49 Ευχαριστω παιδια για τις προτασεις! Εφυγα εξωτερικο καπως μικρος και ο πατερας μου με πηγαινε μονο στο 92 ως παιδι, στον Μπαλλη, επειδη ηταν πιο κοντα μας ανατολικα. Εξωτερικο ετρωγα οπου πηγαινα (tripe soup) με κορυφαιο την chiorba soup στην Τρανσυλβανια, οταν γυρισα εδω πηγα ξανα μερικες φορες στο 92 (που ειναι πολυ καλος οντως, για 2026)
Σημειωσα τα μαγαζια και συνεχιζω. Τ'Αστρα στην Μποτσαρη θα γινει η πρωτη εξορμηση.
Αναβιωση του τοπικ, επανερχομαστε με διαφορα αλλα συντομα![]()
Αξιζει οντως μακαρονα? Πηγα πολυ παλια και δε θυαμαι .Δοκιμασα και μια φορα στο ξεκαρφωτο φετος και δε βρηκα τραπεζι.Kabamaru11 έγραψε: Τετ 25 Φεβ 2026, 11:23 .Θα σου προτεινα κατι εκτος κεντρου,Χορτιατη συγκεκριμενα κ στα Κιοσκια.Ισως κ το πιο vfm μαγαζι του Νομου.
Ω ναι,αξιζει κ με το παραπανω,θα σου προτεινα μπουρεκακια (κασεροκροκετες),μανιταρι πορτομπελο με μουσταρδα μελι,μπουγιουρντι με εξτρα γκουντα,το καλυτερο ψαρονεφρι που εχω δοκιμασει (παροτι κομματι απαχο που δεν το εχω σε εκτιμηση) με μανιταρια κ βουτυρο αρκετα ελαφρυ κ γουρουνοπουλο σουβλας.Βεβαια οτι αλλο εχω δοκιμασει αρνακι,μπιφτεκι γεμιστο,κοκορετσι ειναι πολυ καλα.kataramenos5 έγραψε: Τετ 25 Φεβ 2026, 22:02Αξιζει οντως μακαρονα? Πηγα πολυ παλια και δε θυαμαι .Δοκιμασα και μια φορα στο ξεκαρφωτο φετος και δε βρηκα τραπεζι.Kabamaru11 έγραψε: Τετ 25 Φεβ 2026, 11:23 .Θα σου προτεινα κατι εκτος κεντρου,Χορτιατη συγκεκριμενα κ στα Κιοσκια.Ισως κ το πιο vfm μαγαζι του Νομου.