Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Andrew R

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Δημοσίευση από Andrew R »

Είναι τρομακτικό να μην μπορεί να αντιληφθεί ο μέσος πσοκτσης τον κίνδυνο της παντελής απουσίας των ξένων διαιτητών από τα ματς πρωταθλήματος μας . Έτσι κι αλλιώς μια χαρά αγώνες παίρνουν . Το μίνιμουμ ειναι αυτό που απολαμβάνει η ομάδα έως τώρα αν το χάσει κι αυτό να μην ψάχνεται άλλου για φταίχτες . Επίσης ας αφήσουμε τον ιβαν εκτός του κάδρου συζήτησης. Επίσης η κατάσταση ειναι καλύτερη σε σχέση με το παρελθόν των γκιρτζικιδων και των σαρρηδων αλλά κι χειρότερη σε σχέση με την αρχή της χρισιμοποιησεις των ξένων διαιτητών .
These users thanked the author Andrew R for the post (total 4):
PAOK DreXleR, Apil44, obanebane, Iznogoud4
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Η αποψη μου για την παρουσια του Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ και μαλιστα στα υψηλα κλιμακια της ομαδας
δεν αλλαξε και δε θα αλλαξει ποτε. Την εγραφα και οταν ηρθε στον ΠΑΟΚ και οταν ηταν στον ΠΑΟΚ.
Την αποψη μου για τον Ιβαν την ξερετε. Τον υποστηριξα στα δυσκολα.
Τον κριτικαρα στο αγωνιστικο οσο κανενας αλλος.
Του εβγαλα το καπελο και θα τον κατοναμαζω παντα σε οσα προσεφερε στον ΠΑΟΚ
αλλα και το Ελληνικο ποδοσφαιρο, την ομαλοποιηση στην ΕΠΟ, τους ξενους διαιτητες,
τη διαλυση της παραγκας, το VAR, τις β' ομαδες, κλπ.
ΑΛΛΑ ποτε μου δε συγχωρεσα και δε θα συγχωρησω το να φερει στον ΠΑΟΚ
ως παραγοντα και να κανει και αντιπροεδρο-διευθυνων σύμβουλο του ΠΑΟΚ τον γιο του Γκαγκατση.

Θα πειτε ορισμενοι, και τι σχεση εχει αυτος με τον πατερα του.
Και θα απαντησω εγω; δηλαδη το 2015, οταν ο Γκαγκατσης ηταν
32 χρονων, δεν υπηρχε σε ολη την Ελλαδα καποιος αλλος ανθρωπος
να μπει στον ΠΑΟΚ στη θεση του;
Επισης, η γυναικα του Καισαρα πρεπει και να φαινεται τιμια, οπως λεει ενα ρητο....
Οταν ηρθε στον ΠΑΟΚ και τι δεν ακουστηκε απο αντιπαλους.

Και για τους νεοτερους, αραγε ξερετε τι ηταν ο πατερας του;
Οτι μισουσε, οτι μισει και οτι θα μισει μεχρι να πεθανει καθε πραγματικος ΠΑΟΚτσης.....
Οτι αλλαξε ο Ιβαν σε αυτο το σαπιο ποδοσφαιρο.

Για μενα επειδη πολλες φορες μιλαμε για "λαθη" του Μυστακιδη, ενω προκειται για εγκληματα,
ετσι και αυτο για εμενα αποτελει και θα αποτελεσει για παντα εγκλημα του Ιβαν.
Το να ξεσαλωσετε φυσικα ορισμενοι με αυτο που γραφω δε με απασχολει.
Δεν υπηρξα ποτε Ιβαν και φυσικα σιχαινομαι τον Μυστακιδη.
Σε καμια περιπτωση βεβαια το συνολικο παρελθον και εργο του Ιβαν καθως και
η συνολικη ηθικη του πορεια στον ΠΑΟΚ, δε μπορει να συγκριθει σε κατι με του Μυστακιδη.
Ο δευτερος εχει κανει δεκα εγκληματα πριν καν αναλαβει τον ΠΑΟΚ....

Τελειωνοντας για τον Γκαγκατση και επειδη πλεον δεν ειναι στον ΠΑΟΚ και μπορουμε να μιλαμε ελευθερα,
μετα τον τελικο που και παλι θα γινοταν ανεξαρτητως ομαδων στην Αθηνα,
ηρθε και το χτυπημα με τους ΑΙΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ...
Σε συνεχεια των υπολοιπων "καινοτομιων". Ελπιζω σιγα-σιγα
οι πραγματικοι ΠΑΟΚτσηδες να αρχιζουν να καταλαβαινουν τι ειχαμε στον κορφο μας.....

Δυστυχως για αλλη μια φορα θα σας δυσαρεστησω, αλλα εδω μεσα θα γραφω οσο πιο πολλες αληθειες μπορω....
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
Andrew R
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φιλε λεοματος , εγώ δεν έχω inside πληροφορίες και φυσικά δεν εμπιστεύομαι τη δυνατότητα των Ελληνων διαιτητών να αποφύγουν τις απόπειρες επηρεασμού.

Με το φτωχό μου το μυαλό και οι ξένοι που έρχονται δέχονται πιέσεις. Προφανώς αυτά γίνονται σε όλο το κόσμο όχι μόνο εδώ. Υποθέτω κι ελπίζω να είναι μικρότερες από τις αντίστοιχες σε Έλληνες διαιτητές.

Όμως αυτα που γράφει ο renegade είναι πολύ σωστά και προς τα εκεί πάει το πράγμα. Ο μόνος τρόπος να μη γυρίσουμε σε μαύρες μέρες δεν είναι να έχεις μόνιμα ξένους διαιτητές. Αυτό είναι ασπιρίνη για το σύμπτωμα. Η γιατρειά είναι να έχεις 4 δυνατούς διεκδικητές όπου πέρα από πρόσκαιρες ψιλοσυμμαχίες , σε βάθος χρόνου η ισορροπία των δυνάμεων δε θα επιτρέψει σε κανέναν μόνο του να γίνει γαύρος των περασμένων δεκαετιών.
Να παίρνει κάθε χρόνο το τίτλο άλλος. Να μην υπάρξουν ξανά αυτοκρατορίες και 200 σερί.

Εγώ πιστεύω ότι οι Έλληνες διαιτητές , σε καθαρά τεχνικό επίπεδο είναι μια χαρά σε σχέση με τους ξένους. Σαφώς και δέχονται πιέσεις και πολλές φορές κάνουν δημόσιες σχέσεις. Αυτό δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Αλλά ειλικρινά εγώ δε βλέπω πουθενά ανεπανόρθωτο κακό στο να έχεις Έλληνα ρεφ και ξένο ΒΑΡ.
Βέβαια θα προτιμούσα το αντίστροφο γιατί οι ξένοι τείνουν να μην έχουν μεγάλη ευαισθησία σε ψευτοπτώσεις και διακοπές ρυθμού.
Αλλά οκ , και στο ΒΑΡ είναι εγγύηση ότι δε θα σε "σκισει" με χοντράδες ένας ματιασμένος Έλληνας ρεφ.

Σε κάθε περίπτωση το ξαναγράφω ο Μάκης είναι η νούμερο 2 επιλογή του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα. Και μέχρι να δω από κάπου ότι δεν ισχύει αυτό , θεωρώ ότι υπάρχει σύμπνοια σε όλα τα θέματα που προκύπτουν.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ρε παιδιά τον Μάκη ο Ιβάν τον κλήρονομησε αν θυμάμαι καλά. Ο Ζαγοράκης δεν τον είχε φέρει ή κάνω λάθος;
These users thanked the author Patron for the post:
Andrew R
PAOK DreXleR

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

giapas έγραψε: Τετ 25 Φεβ 2026, 13:56 Φιλε λεοματος , εγώ δεν έχω inside πληροφορίες και φυσικά δεν εμπιστεύομαι τη δυνατότητα των Ελληνων διαιτητών να αποφύγουν τις απόπειρες επηρεασμού.

Με το φτωχό μου το μυαλό και οι ξένοι που έρχονται δέχονται πιέσεις. Προφανώς αυτά γίνονται σε όλο το κόσμο όχι μόνο εδώ. Υποθέτω κι ελπίζω να είναι μικρότερες από τις αντίστοιχες σε Έλληνες διαιτητές.

Όμως αυτα που γράφει ο renegade είναι πολύ σωστά και προς τα εκεί πάει το πράγμα. Ο μόνος τρόπος να μη γυρίσουμε σε μαύρες μέρες δεν είναι να έχεις μόνιμα ξένους διαιτητές. Αυτό είναι ασπιρίνη για το σύμπτωμα. Η γιατρειά είναι να έχεις 4 δυνατούς διεκδικητές όπου πέρα από πρόσκαιρες ψιλοσυμμαχίες , σε βάθος χρόνου η ισορροπία των δυνάμεων δε θα επιτρέψει σε κανέναν μόνο του να γίνει γαύρος των περασμένων δεκαετιών.
Να παίρνει κάθε χρόνο το τίτλο άλλος. Να μην υπάρξουν ξανά αυτοκρατορίες και 200 σερί.

Εγώ πιστεύω ότι οι Έλληνες διαιτητές , σε καθαρά τεχνικό επίπεδο είναι μια χαρά σε σχέση με τους ξένους. Σαφώς και δέχονται πιέσεις και πολλές φορές κάνουν δημόσιες σχέσεις. Αυτό δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Αλλά ειλικρινά εγώ δε βλέπω πουθενά ανεπανόρθωτο κακό στο να έχεις Έλληνα ρεφ και ξένο ΒΑΡ.
Βέβαια θα προτιμούσα το αντίστροφο γιατί οι ξένοι τείνουν να μην έχουν μεγάλη ευαισθησία σε ψευτοπτώσεις και διακοπές ρυθμού.
Αλλά οκ , και στο ΒΑΡ είναι εγγύηση ότι δε θα σε "σκισει" με χοντράδες ένας ματιασμένος Έλληνας ρεφ.

Σε κάθε περίπτωση το ξαναγράφω ο Μάκης είναι η νούμερο 2 επιλογή του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα. Και μέχρι να δω από κάπου ότι δεν ισχύει αυτό , θεωρώ ότι υπάρχει σύμπνοια σε όλα τα θέματα που προκύπτουν.
Αν κατάλαβα καλά φίλε giapas, εσύ κοιμάσαι ήσυχος με το Μάκη. Μάλλον θα αράξεις την Κυριακή, χωρίς αγωνία που θα μας σφυρίξει κάποιος (δεν είναι ο μόνος) που συστηματικά μας αδικεί κ προσπαθεί να εκμαιεύσει οτιδήποτε εναντίον μας ενώ στο var θα είναι αυτός που είχε πάρει εργολαβία τα φιλικά προετοιμασίας του σιχάματος πριν μερικά χρόνια.
Μπορεί για κάποιους συνοπαδούς μας, το πρωτάθλημα να έχει κάνει φτερά, η Ε.Ο. απ' την άλλη, βλέπει πως είναι πρώτης τάξης ευκαιρία να μας στείλει κι άλλο πιο πίσω στη βαθμολογία, ίσως γιατί τα κουκιά δε βγαίνουν ακόμη. Την Κυριακή η Τρίπολη θα μοιάζει, κάτι πολύ μεγαλύτερο από το μέγεθός της, that's for sure. Εμάς θα μας φταίνε οι τραυματισμοί & το rotation (αλήθειες κ το ένα & το άλλο).
Αν θέλεις μου υπενθυμίζεις τι απέγινε η Νο 1 επιλογή του Ιβάν;
These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
Andrew R
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εγω, που θεωρω οτι ο Μακης αφησε εργο στον ΠΑΟΚ και ηταν κομβικος στην γιγαντωση της ομαδος, γραφω οτι αυτη η κινηση ειναι μεγαλο φαουλ και λαθος του
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Έλληνες διαιτητές και καμμένα φούρνοι ή άσπρα πόλο δεν πάνε μαζί. Ας πιάσουν πρώτα τους ενόχους και μετά μιλάμε.

Ή αλλιώς πώς θα έχουμε ανεξάρτητη διαιτησία αν δεν έχουμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη;
These users thanked the author Iznogoud4 for the post (total 3):
PAOK DreXleR, navigator11, Andrew R
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Patron έγραψε: Τετ 25 Φεβ 2026, 14:45 Ρε παιδιά τον Μάκη ο Ιβάν τον κλήρονομησε αν θυμάμαι καλά. Ο Ζαγοράκης δεν τον είχε φέρει ή κάνω λάθος;
Δεν κανεις λαθος, ετσι ειναι..
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ο Γκαγκάτσης έχει κάνει σοβαρή δουλειά στον ΠΑΟΚ και συνεχίζει (τιρούμενων των αναλογιών, των αντικειμενικών συνθηκών και της σαπίλας του παρελθόντος) να κάνει αρκετά καλή δουλειά και στην ΕΠΟ.

Οι Έλληνες διαιτητές, όπως και το ελληνικό περιβάλλον, είναι για τα σκυλιά, και αυτό δεν θα φτιαχτεί ούτε σε ένα ούτε σε δύο χρόνια, ακομα κι αν γινουν ολα σωστα με τις καλυτερες προθεσεις.
Αν θελουν να εφαρμοσουν κατι τετοιο θα πρεπει να παρουν σοβαρο χρονο και πλανο και οχι να ελπιζουμε οτι οι Παπαπετρου αυτου του κοσμου θα δουν ξαφνικα το φωσ.

Αλλιως οι καταρες θα καταληγουν στον Γκαγκατση και τα λαμογια θα κανουν τη δουλεια τους στην πλατη του.
These users thanked the author astral for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Οι Έλληνες διαιτητές θα επιστρέψουν κάποια στιγμή. Αυτό είναι αναπόφευκτο.

Το θέμα είναι, τόσα χρόνια με ξένους διαιτητές, τι βήματα έγιναν ώστε να προετοιμαστούμε για την επιστροφή των Ελλήνων;
These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post (total 2):
navigator11, Montrealiotis
PAOK DreXleR

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

Σωστό παίκτη, αν όμως δεν ευδοκιμούν οι συνθήκες ή τηρουμένων των αναλογιών αν έπρεπε να κάνουμε 5 βήματα μπροστά & έχουμε κάνει 1,5, τι γίνεται;
Δε θα πρέπει να επιμένουμε να ολοκληρωθούν τα 5 βήματα & έπειτα να ακολουθήσει το "μπόλιασμα";
Όλοι οι υπόλοιποι δηλώνουν έτοιμοι όμως; Δεν μας κεντρίζει το ενδιαφέρον αυτό;
Γιατί η λογική, πάμε να δούμε/τεστάρουμε τον ασθενή, που δεν ολοκλήρωσε τη θεραπεία, που δεν έχει πιάσει τους στόχους, που ανάγκασαν τον απίθανο Λανουά να σταματήσει να υποδεικνύει τα σωστά & τα λάθη κ.α. πολλά, δεν πρόκειται να μακροημερεύσει.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

PAOK DreXleR έγραψε: Τετ 25 Φεβ 2026, 14:55
giapas έγραψε: Τετ 25 Φεβ 2026, 13:56 Φιλε λεοματος , εγώ δεν έχω inside πληροφορίες και φυσικά δεν εμπιστεύομαι τη δυνατότητα των Ελληνων διαιτητών να αποφύγουν τις απόπειρες επηρεασμού.

Αν κατάλαβα καλά φίλε giapas, εσύ κοιμάσαι ήσυχος με το Μάκη. Μάλλον θα αράξεις την Κυριακή, χωρίς αγωνία που θα μας σφυρίξει κάποιος (δεν είναι ο μόνος) που συστηματικά μας αδικεί κ προσπαθεί να εκμαιεύσει οτιδήποτε εναντίον μας ενώ στο var θα είναι αυτός που είχε πάρει εργολαβία τα φιλικά προετοιμασίας του σιχάματος πριν μερικά χρόνια.
Μπορεί για κάποιους συνοπαδούς μας, το πρωτάθλημα να έχει κάνει φτερά, η Ε.Ο. απ' την άλλη, βλέπει πως είναι πρώτης τάξης ευκαιρία να μας στείλει κι άλλο πιο πίσω στη βαθμολογία, ίσως γιατί τα κουκιά δε βγαίνουν ακόμη. Την Κυριακή η Τρίπολη θα μοιάζει, κάτι πολύ μεγαλύτερο από το μέγεθός της, that's for sure. Εμάς θα μας φταίνε οι τραυματισμοί & το rotation (αλήθειες κ το ένα & το άλλο).
Αν θέλεις μου υπενθυμίζεις τι απέγινε η Νο 1 επιλογή του Ιβάν;
Φιλε μου δε συμμερίζομαι την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ αδικείται συστηματικά και σφαγιάζεται. Θεωρώ όλες οι μεγάλες ομάδες τα τελευταία χρόνια έχουν σφυρίγματα υπερ και σφυρίγματα κατά. Σε καμία περίπτωση δε βλέπω ούτε συστηματική εύνοια όυτε συστηματική αδικία.

Σε αυτό το πλαίσιο , η επιλογή και η θητεία Γκαγκάτση είναι επιτυχημένη ως τώρα.

Η νούμερο ένα επιλογή του Ιβαν στον ΠΑΟΚ ήταν και είναι η Μαρία.
Η νούμερο δύο επιλογή του ήταν ο Μάκης.
Σε αυτούς του 2 εμπιστέυτηκε το τιμόνι της εταιρείας.

Κι ένα τελευταίο. Ήσυχος δε κοιμάμαι ποτέ.
Αλλά εμπιστεύομαι τον Ιβαν. Δεν είναι μ@λ@κ@ς , ξέρει τι κάνει.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Οριστε, καλοριζικος. Παπαπετρου με Τρίπολη
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

PAOK_Antarctica έγραψε: Τετ 25 Φεβ 2026, 16:06 Οι Έλληνες διαιτητές θα επιστρέψουν κάποια στιγμή. Αυτό είναι αναπόφευκτο.

Το θέμα είναι, τόσα χρόνια με ξένους διαιτητές, τι βήματα έγιναν ώστε να προετοιμαστούμε για την επιστροφή των Ελλήνων;
Έγιναν σημαντικότατα. Και προ Γκάγκα ιδιαίτερα σπουδαία. Πέναλτι εκτός περιοχής, καραμουφέ πέναλτι εντός περιοχής με τσαχπίνικο κλείσιμο στην κάμερα από τον εθνικό κυπελοκουβαλητή, επίσημη συγγνώμη πρωτοφανώς από ΚΕΔ στον ΠΑΟΚ για τα αίσχη στην Τρίπολη, ανεπανάληπτη παράσταση σιδηρόπουστου στην οπαπ κλαρίνα με την κίτρινη σε πρινιόλι στον Σουλεϊμάν τον σκουληκοπρεπή, την οποία τόλμησε μετά από επανεξέταση να διατηρήσει, πλάνα ... διαστημικά από γραικύλους στο VAR, ώστε το κοράκι να έχει πάτημα να μην κακοκαρδίσει κάποιο χαϊδεμένο ποκεμον σε ... επικίνδυνες φάσεις, θαυμάσαμε πανελληνίως τον μηρό του Μουκουντί, τον άνεμο που λύγισε τον χαλκέντερο Ποντέσνσε και του έκανε καταφανές πέναλτι, και δεδομένα δεν μπορώ να ανακαλέσω ακόμα 30-40 τουλάχιστον στιγμές αυθεντικής μαγείας και αδιαμφισβήτητης απόδειξης ότι οι αίλοιναις δυετυταίς έχουν πλέον πάρει το απαραίτητο μάθημά τους και είναι πανέτοιμοι να δείξουν αναγεννημένο πρόσωπο :lol:
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

βρε ημαρτον ! προχθες ο αλλος βουταει για πεναλτι καθαρη κιτρινη πηγε στο χιονι και ο ιδιος παικτης ριχνει καρατια κι βγαζει ξανα νοκ αουτ τον παβλενκα και αντι φαουλ χτυπανε τα τυρια και κορνερ1!! ουτε για τα βασικα !!
These users thanked the author Andrew R for the post (total 4):
aivas19, navigator11, Amsterdamer_87, Ally Samagoal
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”