Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
- Kabamaru11
Re: Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
Νοστιμη ηταν,ε με αυγο προφανως,παρμιτζιανο κ στηθος κοτοπουλο με κοκκινη πιπερια για το χρωμα.Διαιτης ειπαμε,δεν εκανα την παραδοσιακη.Τωρα σοδιτσα με λεμονακι κ τσουλου,τι ωραια που ειναι η ζωη;
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- Χωρικός
Εγώ τίμησα ένα τονκoτσου απόψε 
- These users thanked the author Patron for the post (total 2):
- Χωρικός, Kabamaru11
- kataramenos5
Μλκες πλακα με κανετε? Ειναι ακομα ανοικτος ο "ηρακλακιας" ?
Νομιζα ειχε κλεισει απο χρονια.Μετα απο Τουμπαρα κατεβαιναμε εκει για να στρωσει ο λαιμος.
Πωωω ξενοι στη πολη μας καταντησαμε.
Αν κραταει την ποιοτητα πανε εκει @Maurice_Escargot
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- Χωρικός
Έλα ανεβάσαμε επίπεδο το φόρουμ! Γκουρμεδιάρηδες ..άκου τονκοτσου!!
ΠΑΟΚ με mochi ichingo γμησε το βίγκο!!
Σε αυτόν δεν πηγαίνω λόγω της συνωνυμίας με την pole dancergk.box16 έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 22:46Ο Μπαλής είναι τίμιος όλες τις ημέρες της εβδομάδας, ο Τσαρουχάς πάλι κάτι άλλαξε εδώ και κάποια χρόνια και δεν μαρεσει.Kabamaru11 έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 22:16E προτιμω να χρησιμοποιω τα κοφτερα μου δοντια,ειμαι σαρκοφαγο ζωακι,δεν μπορω να ρουφαω το φαγητο μου λες κ πινω ελληνικο καφε!Πεινασα τωρα παω να φτιαξω καμια καρμποναρα διαιτης.Miles έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 21:58
Δεν σου αρέσουν οι σούπες, δεν σου αρέσει το μπάσεμπολ... άλλαξε άβαταρ το(υς) ντροπιάζεις!
συζητανε για πιτογυρα κ αναφερονται κατι γιωτηδες κατι τετοιες κρεατομαζες.δε σε κανει κεφι να μιλησεις. ο @Mitsospaoki4 αναφερθηκε ευστοχα στο εξπρες στη μαλακοπης που αν εξαιρεσεις το ποσο αχωνευτοι ειναι οι ιδιοκτητες, ποσο μικρα και ποσο ακριβα ειναι,παραμενει ο μοναδικος τοπ γυρος της θεσσαλονικης.καποτε τιμιος ηταν ο τσολιας πριν παει στη Λαμπρακη, η κατσαμακα κ end of story για θεσσαλονικη που εφτιαξε φημη λογω ποσοτητας με τις γυρομπαλες που εδινε.prist64 έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 21:36 α ρε barlow4
για πιτογυρα και πατσαδες συζητανε οι ασεβεις
μια τηγανια αυγα απο το κοτετσι και λουκανικα χωριατικα
και μια μαρουλοσαλατα με φρεσκο κεμμυδακι,απο τον μπαξε both
και θα πουν τον Δεσποτη Παναγιωτη
Εσυ Πατερ παιζεις σε μυσταγωγικες κατηγοριες.
κοτα τρωνε και οι χορτοφαγοι.μας μειωνεις τον πατσα -στον οποιο επισης πασχει η θεσσαλονικη- ως κρεατοφαγος και μας μιλας για κοτα? σαν να μας πηγαινεις σε χασαποταβερνα και να παραγγελνεις κοτομπέϊκο.