Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
- WeWillRockYou
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
Δεν ξέρω αν είναι κάποια ένδειξη για το ποιοι παίκτες από την Β ομάδα, θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις αν χρειαστεί αλλά στην λίστα Β της UEFA αυτή τη φορά έχουν δηλωθεί :
Νικολακούλης (τερματοφύλακας)
Ντουγκα (αριστερό μπακ, είναι και στην αποστολή)
Κοσίδης, Πολυκράτης, Μπαταούλας (αμυντικοί)
Κωττας, Μπερδος, Σνάουτσερ (μέσοι)
Γκίτερσος (επιθετικός)
Σαρρής και Μπαλντέ δεν μπορούν να δηλωθούν ακόμα, όπως και κάποιοι μεγαλύτεροι παίκτες σε ηλικία ή ξένοι.
Νικολακούλης (τερματοφύλακας)
Ντουγκα (αριστερό μπακ, είναι και στην αποστολή)
Κοσίδης, Πολυκράτης, Μπαταούλας (αμυντικοί)
Κωττας, Μπερδος, Σνάουτσερ (μέσοι)
Γκίτερσος (επιθετικός)
Σαρρής και Μπαλντέ δεν μπορούν να δηλωθούν ακόμα, όπως και κάποιοι μεγαλύτεροι παίκτες σε ηλικία ή ξένοι.
Πλάκα πλάκα, αυτή η αποστολή με Άγγελο προπονητή είναι άχαστη!!!WeWillRockYou έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 15:24 Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Τσιφτσής , Μοναστηρλής , Νικολακούλης, Κένι , Σάντσεζ , Κεντζιόρα , Βολιάκο , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Τέιλορ , Ντούνγκα, Θυμιάνης , Ζαφείρης , Οζντόεφ , Καμαρά , Μπιάνκο , Μπέρδος, Χατσίδης , Γιακουμάκης , Γερεμέγεφ , Μύθου.
- These users thanked the author Χωρικός for the post (total 4):
- aivas19, paokkerkir, magdy, Andrew R
-
Psagmenos4
Πλέον 2 συστήματα μπορούν να παιχτούν και σίγουρα όχι 4-2-3-1.
4 4 2
Τσιφτσης
Κενι
Μπαμπα
Βολιακο
Μιχαηλίδης
Μπιανκο στο 6
Ζαφείρης
Σανστσεζ
Καμαρα
Γερεμέγιεφ
Μυθου
Στόχευση σεντρες από παντού με καμαρα να πατάει περιοχή δηλαδή 3 ψηλοί και έχει ο θεός
Ή αλλιώς πάμε σε 3-5-2
Τσιφτσης
Θυμιανης
Βολιακο
Μιχαηλίδης
Σανστεζ
Τειλορ
Ζαφείρης
Μπιανκο
Καμαρα
Γιακουμακης
Γερεμέγιεφ
Και το πας στην τρέλα κι ότι γίνει με πολύ πιθανό να φας και 4 γκολ
4 4 2
Τσιφτσης
Κενι
Μπαμπα
Βολιακο
Μιχαηλίδης
Μπιανκο στο 6
Ζαφείρης
Σανστσεζ
Καμαρα
Γερεμέγιεφ
Μυθου
Στόχευση σεντρες από παντού με καμαρα να πατάει περιοχή δηλαδή 3 ψηλοί και έχει ο θεός
Ή αλλιώς πάμε σε 3-5-2
Τσιφτσης
Θυμιανης
Βολιακο
Μιχαηλίδης
Σανστεζ
Τειλορ
Ζαφείρης
Μπιανκο
Καμαρα
Γιακουμακης
Γερεμέγιεφ
Και το πας στην τρέλα κι ότι γίνει με πολύ πιθανό να φας και 4 γκολ
Αν και χασαμε στη Μαρσειγ, θεωρω την εμφανιση μια απο τις πιο ολοκληρωμενες του Ευρωπαικου ΠΑΟΚ. Αν ειχαμε βαρ και αν δεν τα εβγαζε ολα ο Μανταντα θα περνουσαμε. Αλλα ναι και με τη Γανδη ειχαμε παρομοια στρατηγικηleomatos88 έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 15:23Μήπως εννοείς like Γάνδη;aivas19 έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 15:12 Τασιον εκτος…
Μου φαινεται θα παιξει ο Σαντσεθ εξτρεμ, ωσαν αλλος ΛΟΥΚΑΣ ΤΕΙΛΟΡ
Και ας παιξει ο Τειλορ αριστερα, ωσαν αλλος ΣΙΝΤΚΛΕΙ
DO IT LIKE MARSEILLE
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- leomatos88
Τσιφτσής
Κένι Κετζιόρα Μιχαηλίδης Μπάμπα
Ζαφείρης Μπιάνκο
Σάντσεθ Καμαρά Χατσίδης
Γιακουμάκης
Κένι Κετζιόρα Μιχαηλίδης Μπάμπα
Ζαφείρης Μπιάνκο
Σάντσεθ Καμαρά Χατσίδης
Γιακουμάκης
-
leomatos88
Θυμήθηκα τη Γάνδη γιατί τελείωσες εκείνο το ματς με Λύρατζη - Τέιλορ και Σίντκλεϊ - Βιεϊρίνια στα άκρα.Συμφωνώ απόλυτα για Μαρσέιγ. Μου έχει μείνει ένα μεγάλο ''τι θα γινόταν αν'' δεν τραυματιζόταν ο σε τρομερή φόρμα τότε Καντουρί πριν ξεκινήσει το ματς, όπου τον αντικατέστησε ο Τσιγγάρας, αλλάζοντας έτσι όλο το σχέδιο. Που και πάλι, τους είχες πατήσει.aivas19 έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 15:39Αν και χασαμε στη Μαρσειγ, θεωρω την εμφανιση μια απο τις πιο ολοκληρωμενες του Ευρωπαικου ΠΑΟΚ. Αν ειχαμε βαρ και αν δεν τα εβγαζε ολα ο Μανταντα θα περνουσαμε. Αλλα ναι και με τη Γανδη ειχαμε παρομοια στρατηγικηleomatos88 έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 15:23Μήπως εννοείς like Γάνδη;aivas19 έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 15:12 Τασιον εκτος…
Μου φαινεται θα παιξει ο Σαντσεθ εξτρεμ, ωσαν αλλος ΛΟΥΚΑΣ ΤΕΙΛΟΡ
Και ας παιξει ο Τειλορ αριστερα, ωσαν αλλος ΣΙΝΤΚΛΕΙ
DO IT LIKE MARSEILLE
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- aivas19
Εκτός Ζιφκοβιτς, Τάισον, Ντέλιας, Ντεσπόντοφ, Ιβανούσετς και Πέλκας? Όλο και καλύτερο γίνεται. 6/7 πλάγιοι μεσοεπιθετικοί του ρόστερ εκτός. Λογικά δεν έχει ξανασυμβεί παγκοσμίως κάτι ανάλογο. Ούτε σε ερασιτεχνικό, ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο.
Προσμένω, εύχομαι, και στο μέτρο του αποδεκτού απαιτώ ΟΛΟΙ οι σημαντικοί να είναι πάγκο. Μη πω "να μείνουν Θεσσαλονίκη"
Η πραγματικότητα μιλάει από μόνη της - η ομάδα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα αλλά και βεβαίως όπως εστρωσε τη χρονιά ποιοτικά - ποσοτικά, ΔΕΝ μπορεί να συνεχίσει ετσι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν αντέχει ούτε σωματικά ούτε πνευματικά, πως το λένε.
Δεν με απασχολεί να προκριθούμε τώρα έστω και από σπόντα με παγκίτες, και να φορτωθούν οι βασικοί άλλο ένα ζευγάρι πολύ δύσκολων αγώνων χωρίς λόγο.
0-0 ανούσιο βαρετό και ΣΟΥΠΕΡ αργό με όλη την ομάδα πίσω απ τη σέντρα, γίνεται; Το δέχομαι. Κακό επικοινωνιακά, αναγκαίο πρακτικά.
Δεν θα αφήσουμε το γάμο να πάμε για πουρνάρια...
Η πραγματικότητα μιλάει από μόνη της - η ομάδα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα αλλά και βεβαίως όπως εστρωσε τη χρονιά ποιοτικά - ποσοτικά, ΔΕΝ μπορεί να συνεχίσει ετσι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν αντέχει ούτε σωματικά ούτε πνευματικά, πως το λένε.
Δεν με απασχολεί να προκριθούμε τώρα έστω και από σπόντα με παγκίτες, και να φορτωθούν οι βασικοί άλλο ένα ζευγάρι πολύ δύσκολων αγώνων χωρίς λόγο.
0-0 ανούσιο βαρετό και ΣΟΥΠΕΡ αργό με όλη την ομάδα πίσω απ τη σέντρα, γίνεται; Το δέχομαι. Κακό επικοινωνιακά, αναγκαίο πρακτικά.
Δεν θα αφήσουμε το γάμο να πάμε για πουρνάρια...
Χαχαχαχα. 8 στα 8 πριν ακόμα γίνει ο 8ος αγώνας.
Για να σε δω τώρα Ράσβαν.
Έχεις plan f;
Μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα χωρίς 6 μεσοεπιθετικους; Εδώ θα φανει αν αξίζει να είσαι επαγγελματίας προπονητής.
Θα σου κόψει να βάλεις ενδεκάδα μόνο απο ΠΑΟΚ β' που έχουν ομοιογένεια ή θα μου βάλεις και μερικούς από την πρώτη ομάδα για να δικαιολογηθεις πως δεν υπήρχε χημεία στην ενδεκάδα.
Αν δεν πάρεις πρόκριση από μένα τρως άκυρο.
Για να σε δω τώρα Ράσβαν.
Έχεις plan f;
Μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα χωρίς 6 μεσοεπιθετικους; Εδώ θα φανει αν αξίζει να είσαι επαγγελματίας προπονητής.
Θα σου κόψει να βάλεις ενδεκάδα μόνο απο ΠΑΟΚ β' που έχουν ομοιογένεια ή θα μου βάλεις και μερικούς από την πρώτη ομάδα για να δικαιολογηθεις πως δεν υπήρχε χημεία στην ενδεκάδα.
Αν δεν πάρεις πρόκριση από μένα τρως άκυρο.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 7):
- navigator11, aivas19, Napoli4, paokkerkir, st4this, tzo_1926, Andrew R
Μετα χριστον προφητες δεν θα γινουμε μολις προχθες που μου την πεσανε διαφοροι εγραψα και ο ταισον ποσο νομιζετε θα αντεξει?αναμενομενο.
Παμε με οτι εχουμε να κανουμε οτι καλυτερο.Δεν εχουν μεινει και πολλες επιλογες βαλε πιτσιρικια να τρεχουν και να πιεζουν συνεχως.
Αισιοδοξος πολυ δεν ειμαι αλλα βαθια μεσα μου λεω λες?
Παμε με οτι εχουμε να κανουμε οτι καλυτερο.Δεν εχουν μεινει και πολλες επιλογες βαλε πιτσιρικια να τρεχουν και να πιεζουν συνεχως.
Αισιοδοξος πολυ δεν ειμαι αλλα βαθια μεσα μου λεω λες?
- potamda
- Bet Guru 2023
Ο Βιερίνια ένα ημίχρονο δεν το έχει να βοηθήσει τώρα που όλοι είναι εκτός;
Άστα αυτά φίλε nkoss.nkoss έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 15:51 Εκτός Ζιφκοβιτς, Τάισον, Ντέλιας, Ντεσπόντοφ, Ιβανούσετς και Πέλκας? Όλο και καλύτερο γίνεται. 6/7 πλάγιοι μεσοεπιθετικοί του ρόστερ εκτός. Λογικά δεν έχει ξανασυμβεί παγκοσμίως κάτι ανάλογο. Ούτε σε ερασιτεχνικό, ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο.
Αν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να αποδείξεις οτι μπορείς against all odds.
Αν δε μπορείς, κάνε κόντρες μόνο με τον άρη και πάρε κανένα κυπελλάκι.
- paokkerkir
Την ιστορία την γράφουν οι παρόντες.
Με Ντούνγκα πρόκριση θα πάρουμε, μη μασάτε.
Αν είναι δυνατόν που θα φοβηθούμε μη κουραστεί ο Κένι και ο κάθε Κένι για την Κυριακή που παίζουμε με την Τρίπολη. Αν είναι να το σκέφτονται έτσι μέσα στην ομάδα, ας μη πάνε καν.
Με Ντούνγκα πρόκριση θα πάρουμε, μη μασάτε.
Αν είναι δυνατόν που θα φοβηθούμε μη κουραστεί ο Κένι και ο κάθε Κένι για την Κυριακή που παίζουμε με την Τρίπολη. Αν είναι να το σκέφτονται έτσι μέσα στην ομάδα, ας μη πάνε καν.
- These users thanked the author paokkerkir for the post:
- Χωρικός
- navigator11
Ο Τάισον προτιμότερο που έμεινε πίσω. Ας παίξει στη θέση του αριστερού εξτρέμ ο Σάντσες ή όποιος άλλος υπάρχει διαθέσιμος. Είναι τόσα τα συσσωρευμένα προβλήματα και οι απουσίες, που έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μπορεί και να πάμε το παιχνίδι στα πέναλτι και να αποκλειστούμε εκεί. Έτσι, για να καεί εντελώς το πελεκούδι