Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
Την Παρασκευη ολοι θελετε να μαθαινουμε αντιπαλο αλλα να ειστε ετοιμοι την Κυριακη να τρωμε τα νυχια μας απο το αγχος με την Τριπολιτσα γιατι η επιβαρυνση θα χτυπησει κοκκινο.
Κατι κερδιζεις κατι χανεις...
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
- keep_paokizein, marsantos, navigator11
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1γω
Προσωπική μου θέση και όχι τού φόρουμ, μακάρι να τελειώνουμε με την Ευρώπη μια ώρα αρχύτερα για να επικεντρωθούμε στους εγχώριους τίτλους.
Καλημέρα φίλε Marsados, όπως τα λες είναι, ο παππούκας- κι όχι μονο- έχει λιώσει, αλλά πρέπει να βρεθεί μία φόρμουλα για να παίξουμε στους 16 με τη Λυόν, είναι...κάρμα, μου έχει κολλήσει στο μυαλό από την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Λοιποί για εξτρέμ από τη λίστα οι Τσοπούρογλου (κατ' ανάγκη) και Μπέρδος.
- These users thanked the author Agopian for the post (total 3):
- marsantos, Χωρικός, leomatos88
Ο Ιταλός Μάρκο Γκουίντα ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Θέλτα και τον ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό των Play Off του Europa League (26/2, 22:00).
O 44χρονος διαιτητής ανήκει στην κατηγορία Elite και θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες τους Τζουζέπε Περότι και Τζιόρτζιο Περέτι, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ματέο Μαρσενάρο.
Ιταλική ομάδα θα υπάρχει και στο VAR, στο οποίο θα βρίσκεται ο Μίχαελ Φάμπρι, με βοηθό τον Αλεάντρο Ντι Πάολο.
Το παρελθόν του Γκουίντα με τον ΠΑΟΚ
Ο Γκουίντα δεν έχει διευθύνει αναμέτρηση του Δικεφάλου ως πρώτος διαιτητής, ωστόσο έχει βρεθεί σε αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» ως VAR, σε εκείνη κόντρα στην Κράσνονταρ στην Τούμπα για τα προκριματικά του Champions League τον Σεπτέμβριο του 2020.
O 44χρονος διαιτητής ανήκει στην κατηγορία Elite και θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες τους Τζουζέπε Περότι και Τζιόρτζιο Περέτι, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ματέο Μαρσενάρο.
Ιταλική ομάδα θα υπάρχει και στο VAR, στο οποίο θα βρίσκεται ο Μίχαελ Φάμπρι, με βοηθό τον Αλεάντρο Ντι Πάολο.
Το παρελθόν του Γκουίντα με τον ΠΑΟΚ
Ο Γκουίντα δεν έχει διευθύνει αναμέτρηση του Δικεφάλου ως πρώτος διαιτητής, ωστόσο έχει βρεθεί σε αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» ως VAR, σε εκείνη κόντρα στην Κράσνονταρ στην Τούμπα για τα προκριματικά του Champions League τον Σεπτέμβριο του 2020.
- Vet_eranos
Υπο αλλες συνθηκες θα συμφωνουσα να γινει ροτατιον και να επικεντρωθει η ομαδα στο εγχωριο νταμπλ
ΑΛΛΑ
αυτη τη κωλοΘελτα πλεον θελω να την κερδισω, δε γινεται να μας κανει 3/3 η Λιβαδια της Ισπανιας..
Και αντε να το δεχτω στο 1ο ματς τον Οκτωβριο εκει μεσα μας παιξαν μπαλα,
αυτο που ειδα τις προαλλες μου δημιουργησε την υποχρεωση να μην τολμησω να σκεφτω αποκλεισμο απο αυτους..
Στρατηγε Ραζβαν, κανε ενα μαγικο ακομα, δε ξερω τι και πως, σου χω πληρη εμπιστοσυνη, καν'το..
ΑΛΛΑ
αυτη τη κωλοΘελτα πλεον θελω να την κερδισω, δε γινεται να μας κανει 3/3 η Λιβαδια της Ισπανιας..
Και αντε να το δεχτω στο 1ο ματς τον Οκτωβριο εκει μεσα μας παιξαν μπαλα,
αυτο που ειδα τις προαλλες μου δημιουργησε την υποχρεωση να μην τολμησω να σκεφτω αποκλεισμο απο αυτους..
Στρατηγε Ραζβαν, κανε ενα μαγικο ακομα, δε ξερω τι και πως, σου χω πληρη εμπιστοσυνη, καν'το..
- These users thanked the author Vet_eranos for the post:
- Χωρικός
Ρε την Θέλτα θα την περάσουμε.
Αυτό . Κανένας στην ομάδα δεν καταθέτει τα όπλα.
Με Μπέρδο και Γκιτέρσο. Ας παίξουν και ο Αντωνας με τον Σερέτη. Δεν με νοιάζει αλλά αυτήν θα την περάσουμε
Αυτό . Κανένας στην ομάδα δεν καταθέτει τα όπλα.
Με Μπέρδο και Γκιτέρσο. Ας παίξουν και ο Αντωνας με τον Σερέτη. Δεν με νοιάζει αλλά αυτήν θα την περάσουμε
Φίλε rexari καλημέρα.Rexaris έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 11:24 Προσωπική μου θέση και όχι τού φόρουμ, μακάρι να τελειώνουμε με την Ευρώπη μια ώρα αρχύτερα για να επικεντρωθούμε στους εγχώριους τίτλους.
Σε αυτό το φόρουμ δε λέμε ποτέ τέτοια πράγματα
Τη δαμόκλειο σπάθη την γνωρίζεις;
Εδώ μέσα υπάρχει η doomlordειος σπάθη.
Ακόμα κι αν σκέφτεσαι τέτοια πράγματα δεν τα λες ποτέ..
Εμείς κάναμε αρκετά χρόνια εξάσκηση κοντά σε μοναχούς του Θιβέτ ώστε ούτε καν να περνάνε από το μυαλό τέτοιες μιαρές σκέψεις
Μελετήσαμε τις διδασκαλίες του μέγα φιλοσόφου Doomφούκιου.
Εξαγνίσαμε το σώμα μας και καθαρίσαμε την ψυχή μας πίνοντας ζωμό ευρωπαϊκών βελανιδιών (κατά το όταν εμείς φιλοσοφούσαμε εσείς οι Ευρωπαίοι τρώγατε βελανίδια)..
Κρατήσαμε το πνεύμα μας αμόλυντο από τις εγχώριες σειρήνες.
Είναι μακρύς και δύσκολος ο δρόμος..
Όμως κι εσύ μπορείς να αλλάξεις όπως άλλαξε και ο μέγας προπονητής μας.

Υγ. Νίκη την Πέμπτη με μηδέν παθητικό.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- navigator11, Afanas
-
panpangr77
Δεν ξέρω πρωτη φορα θα δω αγώνα ΠΑΟΚ απο την Θεσσαλονική,ετυχε, θα ανέβω για δουλεια εκεινη την μέρα. Στον πρωτο αγωνα που πήγα εκδρομη ήταν με την Λιλ κερδισαμε.
Ενα πνεύμα μου λεει οτι μπορεί να περάσουμε με γκολ του Μεξικανου που θα παίξει στα εξτρεμ.
Ενα πνεύμα μου λεει οτι μπορεί να περάσουμε με γκολ του Μεξικανου που θα παίξει στα εξτρεμ.
Εγώ εάν δεν έχουμε κι άλλο τραυματισμό θα είμαι ευχαριστημένος.
Εάν δε, δεν παίξουν και καθόλου Τάισον και Οζντόεφ, ικανοποιημένος.
Εάν επιπλέον, βγάλουν το 90λεπτο οι Μύθου και Ψηλός, ιδανικά.
Δυστυχώς ο Μιχαηλίδης δεν γίνεται να μείνει έξω λόγω Λόβρεν, οπότε θα σφίγγουμε τα δόντια εκεί.
Να πάρει χρόνο και ο Μεξικανός, να ενσωματωθεί κι άλλο.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την ιεράρχηση προτεραιοτήτων, αλλά, οκ, ο καθένας έχει δικαίωμα να θεωρεί μία πρόκριση στους 16 σημαντικότερη, είτε επειδή θεωρεί οτι μπορεί να έχει και συνέχεια το πράγμα (με Λυόν ή Βίλλα;), είτε επειδή θεωρεί οτι συμμαζεύεται το πράγμα στα π.ο. και να μείνουμε (κι άλλο) πίσω στη βαθμολογία.
Εγώ δεν το πιστεύω, οπότε τα βλέπω πολύ κυνικά τα πράγματα (με ηττοπάθεια θα πουν κάποιοι, οκ, καλή καρδιά), και θα πω οτι εάν χτυπήσουμε φουλ το ματς την Πέμπτη, και αποτέλεσμα δεν θα πάρουμε (η ίδια ομάδα με ΑΕΛ θα παίξει, περισσότερο κουρασμένη και χωρίς το Ζίλε = με 2 μεσοεπιθετικούς για όλο το ματς), και θα έρθει γκέλα είτε με Αστέρα είτε με Κηφισιά, είτε και με τους δύο. Και μετά, ναι, δεν μαζεύεται, οταν ακόμα δεν ξέρεις καν εάν θα παίξουν οι Ντέλιας και Μειτέ μέσα στο γαύρο.
Οπότε, καλά τα "πρέπει να μάθουμε να χτυπάμε όλα τα ματς" αλλά όταν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, πρέπει να καταλαβαίνουμε ποιες μάχες έχει νόημα να δώσουμε. Αλλιώς τις χάνεις όλες.
ΥΓ. Άλλο ένα κρίμα για φέτος, γιατί όντως, χωρίς τραυματίες και με λίγο καλύτερο πρόγραμμα, θα τους πετούσαμε έξω αυτούς. Ας κάνουν ό,τι μπορούν όσοι μπορούν και επιτρέπεται να παίξουν και βλέπουμε. Αλλά δεν γίνεται να έχουμε κι άλλους τραυματισμούς.
Εάν δε, δεν παίξουν και καθόλου Τάισον και Οζντόεφ, ικανοποιημένος.
Εάν επιπλέον, βγάλουν το 90λεπτο οι Μύθου και Ψηλός, ιδανικά.
Δυστυχώς ο Μιχαηλίδης δεν γίνεται να μείνει έξω λόγω Λόβρεν, οπότε θα σφίγγουμε τα δόντια εκεί.
Να πάρει χρόνο και ο Μεξικανός, να ενσωματωθεί κι άλλο.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την ιεράρχηση προτεραιοτήτων, αλλά, οκ, ο καθένας έχει δικαίωμα να θεωρεί μία πρόκριση στους 16 σημαντικότερη, είτε επειδή θεωρεί οτι μπορεί να έχει και συνέχεια το πράγμα (με Λυόν ή Βίλλα;), είτε επειδή θεωρεί οτι συμμαζεύεται το πράγμα στα π.ο. και να μείνουμε (κι άλλο) πίσω στη βαθμολογία.
Εγώ δεν το πιστεύω, οπότε τα βλέπω πολύ κυνικά τα πράγματα (με ηττοπάθεια θα πουν κάποιοι, οκ, καλή καρδιά), και θα πω οτι εάν χτυπήσουμε φουλ το ματς την Πέμπτη, και αποτέλεσμα δεν θα πάρουμε (η ίδια ομάδα με ΑΕΛ θα παίξει, περισσότερο κουρασμένη και χωρίς το Ζίλε = με 2 μεσοεπιθετικούς για όλο το ματς), και θα έρθει γκέλα είτε με Αστέρα είτε με Κηφισιά, είτε και με τους δύο. Και μετά, ναι, δεν μαζεύεται, οταν ακόμα δεν ξέρεις καν εάν θα παίξουν οι Ντέλιας και Μειτέ μέσα στο γαύρο.
Οπότε, καλά τα "πρέπει να μάθουμε να χτυπάμε όλα τα ματς" αλλά όταν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, πρέπει να καταλαβαίνουμε ποιες μάχες έχει νόημα να δώσουμε. Αλλιώς τις χάνεις όλες.
ΥΓ. Άλλο ένα κρίμα για φέτος, γιατί όντως, χωρίς τραυματίες και με λίγο καλύτερο πρόγραμμα, θα τους πετούσαμε έξω αυτούς. Ας κάνουν ό,τι μπορούν όσοι μπορούν και επιτρέπεται να παίξουν και βλέπουμε. Αλλά δεν γίνεται να έχουμε κι άλλους τραυματισμούς.
Ο αγώνας πρέπει να πάει όπως το πρώτο ημ.της Τούμπας ,να φάμε 2 γκολακια να τα μαζέψουμε ήσυχα ήσυχα κ να φύγουμε .ελπίζω μόνο να μην κατέβουμε με 2 φορ κ φάμε κάνα 5μπαλο.να σφίξουν τα δόντια τα παιδιά κ να παλέψουν για το πρωτάθλημα όσο το αντέχουν μαζί τους είμαστε έχουν κάνει υπερπροσπάθεια φέτος .
Το πραγμα ειναι απλο. Βαζεις μεσα ξεκουραστους παιχτες και παιχτες που θες να παρεις
πραγματα απο αυτους, καθοσον το προγραμμα θα ειναι βαρυ μεχρι τελους.
Μπιανκο, Καμαρα, Ζαφειρης, Βολιακο, Σαντσεζ, Τειλορ, Χατσιδης, Μυθου, Γερεμεγιεφ.
Ουτως ή άλλως οι επιλογες ειναι λιγες.
Τα δινουν ολα γιατι πρεπει, γιατι τους χρειαζεται η ομαδα και γιατι πρεπει και αυτοι να δειξουν.
Νομιζω οτι εχουμε το επιπεδο να αντιμετωπισουμε αυτον τον αντιπαλο.
Κανεις δε μειωνει φυσικα μια ομαδα που μας εχει παιξει χαλαρα σε δυο ματς και μας εχει κερδισει
ενω εμεις κανουμε ελαχιστες φασεις. Πολυ καλος ο προπονητης τους και ο ορισμος της ομαδας.
Κατι σαν τον ΠΑΟΚ αλλα με διπλασια χρηματα και παραστασεις απο το Ισπανικο πρωταθλημα.
Ενδεκαδα
Τσιφτσης
Κενυ Κετζιορα Βολιακο Τειλορ
Μπιανκο Ζαφειρης
Χατσιδης Καμαρα Σαντσεζ
Γερεμεγιεφ
Αλλαγες
Ταισον, Μπαμπα, Γιακουμακης, Οζντοεφ, Μιχαηλιδης
και μετα το εξηντα αν το επιτρεπει το σκορ κτυπας το παιχνιδι.
Τρεξιμο και δυο βασικοι μεσα.
Συνεπως ναι θα προσπαθησουμε!
Συνεπως ναι μπορουμε!
Πρεπει να μας παει και λιγο το παιχνιδι.....
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
πραγματα απο αυτους, καθοσον το προγραμμα θα ειναι βαρυ μεχρι τελους.
Μπιανκο, Καμαρα, Ζαφειρης, Βολιακο, Σαντσεζ, Τειλορ, Χατσιδης, Μυθου, Γερεμεγιεφ.
Ουτως ή άλλως οι επιλογες ειναι λιγες.
Τα δινουν ολα γιατι πρεπει, γιατι τους χρειαζεται η ομαδα και γιατι πρεπει και αυτοι να δειξουν.
Νομιζω οτι εχουμε το επιπεδο να αντιμετωπισουμε αυτον τον αντιπαλο.
Κανεις δε μειωνει φυσικα μια ομαδα που μας εχει παιξει χαλαρα σε δυο ματς και μας εχει κερδισει
ενω εμεις κανουμε ελαχιστες φασεις. Πολυ καλος ο προπονητης τους και ο ορισμος της ομαδας.
Κατι σαν τον ΠΑΟΚ αλλα με διπλασια χρηματα και παραστασεις απο το Ισπανικο πρωταθλημα.
Ενδεκαδα
Τσιφτσης
Κενυ Κετζιορα Βολιακο Τειλορ
Μπιανκο Ζαφειρης
Χατσιδης Καμαρα Σαντσεζ
Γερεμεγιεφ
Αλλαγες
Ταισον, Μπαμπα, Γιακουμακης, Οζντοεφ, Μιχαηλιδης
και μετα το εξηντα αν το επιτρεπει το σκορ κτυπας το παιχνιδι.
Τρεξιμο και δυο βασικοι μεσα.
Συνεπως ναι θα προσπαθησουμε!
Συνεπως ναι μπορουμε!
Πρεπει να μας παει και λιγο το παιχνιδι.....
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
- navigator11
nunies4 έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 11:19 Την Παρασκευη ολοι θελετε να μαθαινουμε αντιπαλο αλλα να ειστε ετοιμοι την Κυριακη να τρωμε τα νυχια μας απο το αγχος με την Τριπολιτσα γιατι η επιβαρυνση θα χτυπησει κοκκινο.
Αν προκριθούμε μεθαύριο, διότι μόνο με αίμα θα συμβεί κάτι τέτοιο, το να νικήσουμε την Κυριακή θα αποτελέσει ΑΘΛΟ, εφόσον δεν έχει μεσολαβήσει η επιστροφή του Κωνσταντέλια και του Μεϊτέ.
Το κακό navi είναι πως και να μην προκριθούμε, πάλι με αίμα θα συμβεί κάτι τέτοιο και πάλι το να νικήσουμε την Κυριακή θα αποτελέσει άθλο.navigator11 έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 13:09 ...
Αν προκριθούμε μεθαύριο, διότι μόνο με αίμα θα συμβεί κάτι τέτοιο, το να νικήσουμε την Κυριακή θα αποτελέσει ΑΘΛΟ, εφόσον δεν έχει μεσολαβήσει η επιστροφή του Κωνσταντέλια και του Μεϊτέ.
Γιατί είτε σε περίπτωση πρόκρισης είτε σε περίπτωση αποκλεισμού, ίδια προσπάθεια θα καταβληθεί.
Υγ. Λέτε να έχουμε το 8 στα 8;
Σε συγχαίρω για την ειλικρίνεια και για την παρρησία της διατύπωσης μίας τέτοιας άποψης, έστω κι αν διαφωνώ και θα σου εξηγήσω το γιατί.Rexaris έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 11:24 Προσωπική μου θέση και όχι τού φόρουμ, μακάρι να τελειώνουμε με την Ευρώπη μια ώρα αρχύτερα για να επικεντρωθούμε στους εγχώριους τίτλους.
Πέρα από το προφανές ότι ΠΑΟΚ είσαι και δεν τα παρατάμε ποτέ, που μπορεί να ακούγεται μη ρεαλιστικό σε μια βάση προτεραιοποίησης ψυχρής λογικής, υπάρχουν και κάποια άλλα στοιχεία που θα ήθελα να προσθέσω στο συλλογισμό μου.
Βασικό για μένα ως ορόσημο μνήμης είναι ο εορτασμός των 100 χρόνων και το τραγικό γεγονός της πρόσφατης απώλειας των συνοπαδών μας, δύο στοιχεία για τα οποία θέλω πάρα πολύ το νταμπλ φέτος.
Λέγοντας όμως αυτό, αν μιλούσαμε για οποιαδήποτε άλλη χρονιά, εάν έπρεπε να βάλω σε μια ζυγαριά το "θαύμα" της κατάκτησης του νταμπλ, με το ΘΑΥΜΑ της κατάκτησης ενός EUROPA LEAGUE για πρώτη φορά από ελληνική ομάδα, εικάζω ότι ενδόμυχα η ζυγαριά θα έκλινε προς την ευρωπαϊκή πλευρά της πλάστιγγας.
Όχι ότι μας περισσεύουν εγχώριοι τίτλοι που έχω την πολυτέλεια έστω και σε επίπεδο σκέψης να σνομπάρω, αλλά περισσότερο γιατί το να ξαναζήσω για έβδομη φορά τα τελευταία 14 χρόνια την ελπίδα της διαδικασίας της προσπάθειας να μπούμε σε ομίλους Champions League μου λέει πάρα πολλά πράγματα μεν, αλλά όχι τόσα όσα θα μου προκαλούσε η έκρηξη αδρεναλίνης και μόνο στη σκέψη της κατάκτησης ενός Ευρωπαϊκού τροπαίου, για πρώτη φορά στην ιστορία μας και για πρώτη φορά σε θεσμό που δεν έχει ξανακάνει άλλη ομάδα από τη χώρα μας.
Το να σήκωνα φέτος το Europa, ναι αυτό θα το θεωρούσα ένα πραγματικό θαύμα και μια πραγματική ευλογία για το σύλλογο, ανεπανάληπτου μέχρι σήμερα μεγέθους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Τρί 24 Φεβ 2026, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.