Razvan Lucescu VI

marsantos

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από marsantos »

Πάμε να τα ξεδιαλύνουμε.
renegade έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 20:17 ...
Μιλάς για στατιστική και μαθηματικά και όχι πρόβλεψη...αλλά τα προβλεπτικά μοντέλα βασίζονται ακριβώς πάνω σε αυτό.
Ακριβώς αυτό κάνουν τα προβλεπτικα μοντέλα. Το όχι πρόβλεψη όμως το είπα για τον εξής λόγο. Εκτιμώ πως ο Καρπουζας ερμήνευε τη λέξη πρόβλεψη ως μαντεψια, ως κάτι του στυλ, ' τι λες να έρθει αύριο το ματσάκι;'. Γι' αυτό απέφυγα τη λέξη πρόβλεψη.

Βάζετε πιθανότητες ως προς τα σημεία λες και πρόκειται για ηθοποίηθανα γεγονότα όπου θα ρίξουμε ένα ζάρι θα έρθει κάποιο αποτέλεσμα.
Βέβαια στην επόμενη παράγραφο αναιρεις αυτό που έγραψες στην προηγούμενη...για αυτό σου λέω ότι δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μη ισοπιθανα γεγονότα και για γεγονότα τα οποία είναι εξαρτημένα μεταξύ τους
Γιατί μπερδεύτηκες εδώ;
Κάνω ξεκαθαρο στην τελευταία παράγραφο πως μιλάμε για μη ισοπιθανα γεγονότα.
Την πρώτη παράγραφο την αναφέρω γιατί ακόμα και με την λανθασμένη θεώρηση ισοπιθανων γεγονότων ( πχ. ζαρι, κέρμα κτλ.), πάλι δεν είναι ισοπιθανο το 6 στα 6 με τα υπόλοιπα ενδεχόμενα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

marsantos έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 19:32 ................................

Ε, εδώ και 7 αγώνες, κάποιος αφαιρεί σε κάθε αγώνα και ένα υλικό από το οικοδόμημα. Στα υπόλοιπα υλικά μοιραία πέφτει ολοένα και περισσότερο βάρος απο οτι τους αναλογουσε. Λογικό είναι κάποια στιγμή να ερχόταν η κατάρρευση.
Θα υπάρχει χρόνος μετά να ξαναμπούν τα υλικά στη θέση τους;
..............................
οι λεπτομέρειες....αδερφέ μου...οι λεπτομέρειες.....ειναι αυτές που θα κρίνουν το...παιχνίδι...

λεπτομέρειες που θα...επιδράσουν...σε όλες τις ομάδες και οχι μόνο στην δικιά μας...

το 6 στα 6 δεν ειναι αφύσικο αλλα το 6 στα 6 απο 3 ομαδες είναι...

πολύ σωστα ....μεχρι τωρα...είδες τις λεπτομέρειες....

κάνε τον κόπο ...αφού θέλεις να δεις μπροστα....κοίτα και τις λεπτομέρειες του ανταγωνισμού.

δέν αρκει μόνο να ξέρεις τις δυνατότητές σου αλλα πρέπει να ξέρεις και τις δυνατότητες των αντιπάλων....πρέπει πρώτα απο όλα να ξέρεις να χρησιμοποιήσεις σωστα την ...θεωρία του λαγου....

ξέρεις οι κενυάτες πόσους αθλητές ...θυσιάσανε...??

ας δούμε εναν μεσον όρο....+5 και +3
μια πιθανότητα

ΠΑΟΚ-ΑΕΧ
ΠΑΟ-ΟΣΦΠ

ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ
ΑΕΧ-ΠΑΟ

ΠΑΟΚ-ΠΑΟ
ΟΣΦΠ-ΑΕΧ.....

τι βλέπεις....εγω τίποτα.... τωρα ...μετα απο ενα μήνα?? σκέψου μετα απο κανεναν μήνα στον πρώτο αγώνα να μην μπορεί να παίξει ο....πινεδα...
marsantos

abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 21:44 ....
τι βλέπεις....εγω τίποτα.... τωρα ...μετα απο ενα μήνα?? σκέψου μετα απο κανεναν μήνα στον πρώτο αγώνα να μην μπορεί να παίξει ο....πινεδα...
Ξαναγειά σου βρε αγαπημένε Καρπουζα
Κι εγώ τίποτα δε βλέπω..
Γι' αυτό σου είπα απλά κάθομαι και περιμένω. Περιμένω τι θα γεννήσουν αυτές οι 15 μερες.
Το σκάσιμο μου είναι πως φέτος δε χρειαζόταν να κοιτάμε λεπτομέρειες.
Τώρα τα ενδεχόμενα είναι 2. Αν θα ξεκινήσουμε από φανερά μειονεκτική θέση ή αν θα ξεκινήσουμε από τραγικά μειονεκτική θέση.
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Συμφωνώ για το διάστημα των 15 ημερών, η ομάδα πάει στα κόκκινα Τετάρτη-Κυριακή, η εικόνα στα επόμενα ματς προφανώς θα είναι παρόμοια με την ΑΕΛ. Τι μπορεί να αλλάξει; Οι επιστροφές θα είναι από τον Ολυμπιακό και μετά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος katafraktos την Δευ 23 Φεβ 2026, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

ολη η χρονια φιλε μου...marsantos...μας έδειξε ..μεχρι τώρα...οτι οι λεπτομέρειες θα κάνουν παιχνίδι...

γιατι να τις βγάλουμε απο το καδρο...

τι εννοείς με το....αν θα ξεκινήσουμε από τραγικά μειονεκτική θέση.......
marsantos

abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 22:16 ...
Με γκελα σε ένα από τα 2 μικρά και ήττα στο Καραϊσκάκης φλερταρουμε να μπούμε με -7 και -5.
Εκτιμώ πως κι εσύ συμφωνείς ότι αυτές οι διαφορές είναι σοβαρές και δεν αρκούν απλα οι λεπτομέρειες για να καλυφθούν.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

marsantos έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 22:33
abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 22:16 ...
Με γκελα σε ένα από τα 2 μικρά και ήττα στο Καραϊσκάκης φλερταρουμε να μπούμε με -7 και -5.
Εκτιμώ πως κι εσύ συμφωνείς ότι αυτές οι διαφορές είναι σοβαρές και δεν αρκούν απλα οι λεπτομέρειες για να καλυφθούν.
ναι ...ετσι...οπως το λες συμφωνω...

βέβαια ξαναλέω οτι ευκολα...βλέπουμε..την δικιά μας την γκέλα

και δύσκολα βλέπουμε την ...γκέλα...των αντιπάλων...

αυτο ομως δεν είναι ...λογική...αλλα συναίσθημα με το οποίο στον αθλητισμό εγω ειμαι...μαλωμένος... :lol: :lol:

και εαν κάνουμε 4 στα 4 μεχρι τα πλέι οφ?? :lol: :lol:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Πέντε είναι οι αγώνες μέχρι τα play off. Μπορούμε να κάνουμε το 5 στα 5 έχοντας τον ένα αγώνα στο Καραϊσκάκη; Μακάρι. Στην περίπτωση αυτή ξεπερνάμε τον γαύρο και είμαστε μάλλον στο -2 από την αεκ, αφού νομίζω ότι δύσκολα θα χάσει βαθμούς. Που, στον Βόλο με τον Μπέο να έχει πετάξει λευκή πετσέτα και τον ενδιαφέρει πλέον η είσπραξη στα τσιπουράδικα από τους εκδρομείς του τελικού ή στο Περιστέρι;
Με -2 από τον πρώτο της κανονικής περιόδου, παίζεται το πρωτάθλημα. Με -4 ή -5, απαιτείται τρελή υπέρβαση, μέχρι και 6 στα 6 στα play off ή κατ' ελάχιστο 16 βαθμοί.
marsantos

abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 22:49
ναι ...ετσι...οπως το λες συμφωνω...

βέβαια ξαναλέω οτι ευκολα...βλέπουμε..την δικιά μας την γκέλα

και δύσκολα βλέπουμε την ...γκέλα...των αντιπάλων...

αυτο ομως δεν είναι ...λογική...αλλα συναίσθημα με το οποίο στον αθλητισμό εγω ειμαι...μαλωμένος... :lol: :lol:
Βρε συ Φερνάντο, με έχεις δει ποτέ να μιλάω με συναίσθημα;
Δεν είναι βασισμένο στη λογική ότι μια ομάδα σκασμενη, με τη χειρότερη μεσοεπιθετική γραμμή σε διαθεσιμότητα και κατάσταση αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα, είναι πιθανότερο να κάνει γκέλα έναντι των ξεκουραστων ανταγωνιστών της;
Ίσα ίσα που θεωρώ πως η ελπίδα σε γκέλα των αντιπάλων είναι βασισμένη στο συναίσθημα.
These users thanked the author marsantos for the post:
aivas19
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Γερασίμου έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 23:04 Πέντε είναι οι αγώνες μέχρι τα play off. Μπορούμε να κάνουμε το 5 στα 5 έχοντας τον ένα αγώνα στο Καραϊσκάκη; Μακάρι. Στην περίπτωση αυτή ξεπερνάμε τον γαύρο και είμαστε μάλλον στο -2 από την αεκ, αφού νομίζω ότι δύσκολα θα χάσει βαθμούς. Που, στον Βόλο με τον Μπέο να έχει πετάξει λευκή πετσέτα και τον ενδιαφέρει πλέον η είσπραξη στα τσιπουράδικα από τους εκδρομείς του τελικού ή στο Περιστέρι;
Με -2 από τον πρώτο της κανονικής περιόδου, παίζεται το πρωτάθλημα. Με -4 ή -5, απαιτείται τρελή υπέρβαση, μέχρι και 6 στα 6 στα play off ή κατ' ελάχιστο 16 βαθμοί.
Οχι δεν μπορούμε
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Κυριακή κοντή γιορτή! Μιας και είμαστε στο τόπικ του προπονητή, ας θυμηθούμε το game by game που λέει κατά καιρούς. Αυτό αφορά επίσης τους αγώνες των αντιπάλων μας. Δεν είναι μαθηματικά το ποδόσφαιρο μόνο, ούτε μόνο ελπίδα και πάθος. Ποιος μπορεί να προδικάσει το οτιδήποτε; Ρευστά είναι όλα, υπάρχει ένα σχετικό μειονέκτημα και μέχρι εκεί.

Να θυμίσω ότι και το 2024 παίζαμε την καλύτερη μπάλα, ήμασταν και στις 3 διοργανώσεις, αλλά...

11/02 ΠΑΟΚ - αεΧ 1-1
14/02 ΠΑΟΚ - βάζελος 0-1 (Κ)
18/02 ΠΑΟΚ - γαύρος 1-4
Ακολούθησε ανάκαμψη, αλλά...

07/03 Ντιναμό - ΠΑΟΚ 2-0
10/03 ΠΑΟΚ - ρούλης 0-1
Ακολούθησε ανάκαμψη, αλλά...

11/04 Μπριζ - ΠΑΟΚ 1-0
18/04 ΠΑΟΚ - Μπριζ 0-2
21/04 γαύρος - ΠΑΟΚ 2-1 (po)
24/04 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1 (po)
Ακολούθησε η απόλυτη τρέλα.

Και τότε, πλην του φυσιολογικού ντεφορμαρίσματος, υπήρξαν ιώσεις (για τραυματισμούς δε θυμάμαι), και τότε βεβαίως έχασες στόχους, αλλά...
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Δε λέω ότι θα επαναληφθεί το ίδιο σενάριο, θα επαναληφθεί όμως το τέλος.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 4):
Χωρικός, Andrew R, abc_o_ karpouzas, Apil44
marsantos

Sera4 έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 07:06 Για ποιο λόγο βρε marsantos μου για ποιο γαμημένο λόγο στο 60; Οι καμπάνες της Αγίας Βαρβάρας χτυπούσαν από το πρώτο ημίχρονο. Βλέπεις στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε όλες τις διατάξεις μεσοεπιθετικά για να κλείσει χώρους και ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

Έχεις την τύχη να πας στα αποδυτήρια με 0-1. Για ποιο γαμημένο λόγο δεν βάζεις το Μπιάνκο να δώσεις ανάσες μέσα, να κλειδώσεις το ματς απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε να παρατάξει τίποτα άλλο πλην τρεξιμάτων, απέναντι σε κατάκοπους παίχτες.
...
Sera καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Χάθηκα με τόσα ποστ και δε σου απάντησα.
Αντιλαμβάνομαι το επιχείρημα σου για τον Μπιάνκο όπως και του rene για το να γυρίσουμε λίγο πιο πίσω.
Ξέρεις κάτι όμως; Νομίζω πως είναι τέτοια η κατάσταση της ομάδας που δε νομίζω ότι ένας παίκτης ή λίγα μέτρα διαφορά θα έφτιαχναν ευνοϊκότερες συνθήκες για εξασφάλιση του αποτελέσματος. Οκ, έχει λογική το να έμπαινε νωρίτερα ένα χαφ.
Εγώ ξέρεις τι είδα όμως;
Οι 2 πιο φρέσκοι παίκτες, για τα δεδομένα του αγώνα, έβαλαν 2 αυτογκόλ σε 2 λεπτά. Ο Τσιφτσης είχε μπει στο δεύτερο ημίχρονο και ο Κένι είχε μπει στο 85. Στον Κένι είναι φανερό ότι κλειδωνει εγκεφαλικά το σώμα του στη φάση. Ο δε Τσιφτσης ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έκανε.
Δεν ξέρω δλδ πως θα κλείδωνε το παιχνίδι με τον Μπιάνκο βλέποντας το πώς αντέδρασε ο Μπάμπα στη φάση στο 93 και βλέποντας το δεύτερο ημίχρονο του Αντριγια και του Τάισον. Ότι και να δοκιμάσεις να παίξεις, αν παίζεις με 8 παίκτες και ο αντίπαλος με 11, θα έχεις θέμα.
Αυτό όμως που προφανώς αξίζει να στηλιτευθει είναι η γενικότερη μη χρησιμοποίηση του Μπιάνκο. Εξήγηση δεν υπάρχει. Κι επειδή δεν υπάρχει εξήγηση, θα υπάρχει κάτι άλλο που δεν μπορούμε να το μάθουμε κι ίσως δεν χρειάζεται να το μάθουμε. Είμαι περίεργος να δω αν θα χρησιμοποιηθεί την Πέμπτη τώρα που είναι ακόμα λιγότεροι οι μπροστινοί.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Amsterdamer_87 έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 22:53
George Best4 έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 21:23 Είναι τέλειο να κάνετε κριτική μάγκες.
Μπράβο σας.
2 χρόνια δεν έχετε καταλάβει πόσο σημαντικοί είναι Μεϊτε Ντελιας και όταν δεν παίζουν έχουμε τρομερό πρόβλημα ανάπτυξης.

Δεν έχετε καταλάβει τι τραγι είναι ο Καμαρά.Ρον ψηφίζατε mvp ακόμα μερικοί γράφετε πόσο καλός είναι φέτος σχετικά με πέρυσι. Αλλά νταλον. Λες και πέρυσι σαν χαφ ήταν καλός. Τραγικός ήταν και είναι.ατεχνος και επικίνδυνος.

Περιμένετε την στραβή για να κραξετε...
Εμεις το καταλαβαμε τι ειναι ο Καμαρα..
Ο προπονητης ποτε θα τον καταλαβει ειναι το θεμα..
Και οσον αφορα τους Ντελια-Μειτε,οταν δεν μπορουν να παιξουν τι θα γινει δλδ,
θα παμε φουντο ???
Αυτό γίνεται εδώ και 3 χρόνια, γιατί να αποτελεί εξαιρεση τώρα?

Αν λείπει ο Πινεδα και ο Γιοβιτς από την ΑΕΚ τι θα συμβεί? Αν λείπει ο Ελ Κααμπι από τον Ολυμπιακό.

Αλλά άστα αυτά εγώ πραγματικά απορώ με την απορία σου.
Γιατί δεν γκρινιάζες τόσο καιρό που κερδίζαμε και όλο το παιχνίδι περνουσε από Ντελια Μεϊτε? Από τη στιγμή που όλη η ομάδα έχει μάθει να παίζει με αυτούς λογικό δεν είναι να μη μπορεί να παίξει το ίδιο χωρίς αυτούς?

Ο γαύρος φέτος που δεν έχει Φορτούνη, δεν έχει Κωστούλα και του λείπει ο παίχτης που θα διασπαστεί την κλειστή άμυνα από άξονα, όταν μείνει πίσω στο σκορ και έχει κλειστή άμυνα να αντιμετωπίσει όλο σεντρες κάνει. Και δώστου σέντρα.

Εμείς χωρίς Ντελια Μεϊτε πως θα παίζαμε ?

Πέρα από όλα τα άλλα και ασχετα με το πόσο τραγι είναι ο Καμαρά, που είναι από τα μεγαλύτερα αμπαλια που έχω δει να κάνουν καριέρα. Είναι δύσκολο να βρεις παίχτη να έχει τους χρόνους μέσα στη σεζον του κάθε Καμαρά (ανεξάρτητου ποιότητας) και όταν τον χρειαστείς να είναι επιδραστικος.

Αλλά ξεχνάς και μια βασική συνθηκη. Η ομάδα έχει ψοφήσει. Ο Τάισον παίζει σερί 90λεπτα 3 φορές την εβδομάδα. Δεν υπάρχει άλλος.

Και όσο για τους 18χρονους δε φταίει κανένας Χατσιδης και κανένας Μύθου. Δε γίνεται παίχτες στην πρώτη τους χρόνια σε τέτοια ηλικία να είναι επιδραστικοι και σταθεροι σε κάθε ματς. Σε ένα ματς μπορεί να σου παίξουν για 9 και στο επόμενο για 3. Διακυμάνσεις τέτοιες είδαμε σε Ντελια και Κουλιερακη δε θα δούμε σε Χατσιδη και Μύθου?
Και φυσικά όταν θες να πάρεις το πρωτάθλημα δε γίνεται να βασίζεσαι στη πρώτη χρονιά των 18χρονων. Αν φτάσει να συμβεί αυτό και να τους ξεκινάς βασικούς καληνύχτα σας. Κάτι έχει πάει λάθος.
Και προφανώς η επιλογή να μη πάρουν εξτρέμ ενώ είχαν δει την ανάγκη, ή απαράδεκτη επιλογή να έρθει ο Ιβανουσετς και ο μόνιμα τραυματίας Πέλκας δείχνει τι πήγε λάθος.

Ο προπονητής παίρνει το 200% από το υπάρχον ρόστερ.
Δε κάνει ο Κετζιορα και ο Μιχαηλίδης δε λέγατε? Το πόσο κακός είναι ο Μπαμπά?

Αν έβαζε τον Μπιάνκο και δεν κερδίζαμε οι ίδιοι θα έβγαιναν και θα έλεγαν γιατί δεν έβαλε τον Καμαρά.

Βλέπω τον πάγκο χθες του ΠΑΟΚ και λέω τι έκανε λάθος? Που δεν έβαλε τον Μοναστηρλη τον Μπαλντε και τον Μπερδο? Ας σοβαρευτούμε...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

marsantos έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 23:04
..........................
Δεν είναι βασισμένο στη λογική ότι μια ομάδα σκασμενη, με τη χειρότερη μεσοεπιθετική γραμμή σε διαθεσιμότητα και κατάσταση αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα, είναι πιθανότερο να κάνει γκέλα έναντι των ξεκουραστων ανταγωνιστών της;
Ίσα ίσα που θεωρώ πως η ελπίδα σε γκέλα των αντιπάλων είναι βασισμένη στο συναίσθημα.
ποιοι είναι οι ξεκούραστοι. ο γαυρος? ο βάζελός?? ενα + έχει η αεχ γιατι δεν έχει ενδιάμεσους...

στον μεταξύ μας την είδες για πιο ξεκούραστη?

μην μπερδεύετε το...σκασμένη...με την απουσία κομβικών παικτών....αν η ΟΜΑΔΑ είναι ...σκασμένη...τέλος η χρονιά δεν υπάρχει χρόνος επαναφοράς..

σε ξαναλέω δες και τους αντιπάλους...και οχι μόνο τον ΠΑΟΚ

ο γαυρος δηλ είναι σε ...καλύτερη...κατάσταση απο εμάς ?? γιατι δεν βλέπεις και κάποια δικιά του γκέλα...

το ...κακο...για την αεχ είναι οτι ...τοτε..θα εχει ενδιάμεσους .....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 24 Φεβ 2026, 00:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marsantos

leomatos88 έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 23:34 ...
11/04 Μπριζ - ΠΑΟΚ 1-0
18/04 ΠΑΟΚ - Μπριζ 0-2
21/04 γαύρος - ΠΑΟΚ 2-1 (po)
24/04 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1 (po)
Ακολούθησε η απόλυτη τρέλα.

Και τότε, πλην του φυσιολογικού ντεφορμαρίσματος, υπήρξαν ιώσεις (για τραυματισμούς δε θυμάμαι), και τότε βεβαίως έχασες στόχους, αλλά...
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Δε λέω ότι θα επαναληφθεί το ίδιο σενάριο, θα επαναληφθεί όμως το τέλος.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ.
Γειά σου ρε μάγκα leo.
Επειδή θυμάμαι τον τελευταίο μας διάλογο, δείχνεις όντως αισιόδοξος ποδοσφαιρικά.. :mrgreen:
Πιστεύω αυτές τις 2 μέρες πήρες ένα δείγμα για αυτό που συζητούσαμε για το τι θα γίνει αν στραβώσει το ματσάκι με την Τρίπολη. Κάποια ψήγματα απο το τρίπτυχο 'βαριά, εμμονικος, εγκλήματα ' εμφανίστηκαν..

Τώρα για τους αγώνες που έβαλες και για την τρέλα που ακολούθησε.
Τρέλα μπορείς να πεις μόνο για την εξέλιξη του αγώνα με την αεκ που φυσικά έχει κι αυτη την εξήγηση της.
Μετά για να υπάρξει τρελα υπήρχε κι ένα δεκαήμερο ξεκούρασης. Τίποτα δε γίνεται αν δεν υπάρχουν οι υλικές προϋποθέσεις.
Και τώρα θα υπάρξουν αυτές. Μία θα ξεκινήσει σε 15 μέρες και άλλη μία τέλη Μάρτη. Μετά θα ειναι όλα αλλιώς. Οι τωρινές 15 πως θα βγουν..
These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
leomatos88, Apil44
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”