20. Χρήστος Ζαφείρης

Απάντηση
DikefalosG4

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Για μένα το λάθος δεν ήταν τα 11 εκ.

Το λάθος ήταν που δώσαμε 11 εκ. για να τον πάρουμε από τον Γενάρη!

Για να έχουμε όλοι τη δικαιολογία ότι από του χρόνου θα είναι καλύτερος και ότι δεν μπορεί να μάθει το σύστημα του Λουτσέσκου σε λίγους μήνες, το οποίο σύστημα Λουτσέσκου το έχουμε αναγάγει σε πυρηνική φυσική.
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

αυτό το ''ήρθε για να παίζει με τον Ντέλια'' δεν το κατανοώ.
Ο παίχτης μου άρεσε όταν τον πρωτοείδα στην Εθνική.
Εκεί, δεν έπαιζε ούτε 10άρι, ούτε δημιουργός παιχνιδιού.
Ένα μοτεράκι αμυντικό χαφ ήταν, με δυνατότητα να δίνει καλές πάσες μπροστά.
Αλλά, σε έναν ΠΑΟΚ όπου πάσες μπροστά επιτρέπονται να κάνουν μόνο 2 παίχτες, και όλοι οι άλλοι δίνουν πάσες πίσω,
είναι δύσκολο να φανεί.
Θα δείξει την ποιότητά του, όταν τον μάθε καλά ο Λούτσε και τον προσαρμόσει στο παιχνίδι του.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Είχα δει ένα ματς ροντέο στα περσινά πλέι οφ του Τσάμπιονς λιγκ πριν από ενάμιση χρόνο, με τον Ζαφείρη να έχει πάρει πάνω του την πρώην ομάδα του. Ήταν κάτι αντίστοιχο του Κωνσταντέλια της Σλάβια. Από το κέντρο με προσωπικές ενέργειες έφτανε στην αντίπαλη περιοχή και έκανε τελικές. Σε εμάς μέχρι τώρα δεν έχει αυτή την επιθετικότητα και την πρωτοβουλία. Είναι θέμα χρόνου πιστεύω να βγάλει μάτια. Υπομονή και θα πάρουν όλα το δρόμο τους.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ettien26 έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 22:58
boogeyman77 έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 21:27
Amsterdamer_87 έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:44 Οι υπολοιποι κεντανε και μας φταιει ο Ζαφειρης !!!
Όταν αγοράζεις έναν παίκτη με 11 εκατομμύρια γεννιούνται και κάποιες προσδοκίες.
Ε όταν βλέπεις στο χορτάρι εδώ και πόσους αγώνες έναν Τσιγγάρα σε χρυσό περιτύλιγμα,σου έρχεται κάπως......
Ας ελπίσουμε του χρόνου να εμφανίσει καλύτερο πρόσωπο και μην αποδειχθεί πατάτα ολκής
Τα 11 μύρια ήταν υπερβολική κίνηση.
Γι' αυτό έλεγα από την αρχή ότι ποσό έπρεπε να σπάσει σε 3 τεσσάρια.
Θα είχες στόπερ, χαφ και εξτρέμ και θα έλυνες τα προβλήματά σου.
Εγω παλι ειμαι της αποψης οτι τα 3εκ στο συγχρονο ποδοσφαιρο ειναι ζαριες. Μπορει να σου βγουν 6αρες (οπως ο πρωτος χρονος του Ντεσποτοφ) μπορει να σου βγουν και ασοδυο (οπως Τσαλοφ, Τσολακ, ΤΤ κλπ κλπ). Δυστυχως ετσι ειναι πλεον.
Η μεταγραφη Ζαφειρη ειναι ο σωστος δρομος. Το θεμα ειναι μπορεις (σαν πολιτικη οχι σαν δυνατοτητα που προφανως υπαρχει) να αλλαξεις πιστα στα ποσα που δινεις και μινιμουμ να ειναι τα 6-7-8εκ ωστε να ανεβασεις ποιοτητα;
These users thanked the author nunies4 for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
lazar4

Δημοσίευση από lazar4 »

Mεγαλύτερο παράδειγμα από τον Χρήστο ότι οι μεταγραφές δεν λύνουν τα πάντα δεν υπάρχει. Είναι εδώ από τις 16/12, 2.5 μήνες αγώνων και προπονήσεων μετά και ακόμα (πολύ λογικά) ψάχνεται. θα το βρει γιατί είναι παικταράς, αλλά αποτελεί μάθημα για όλους η περίπτωση του.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

WestBlock4 έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 03:39
curtis έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 02:36 Τι να μου φταίς εσύ που σ έχει βάλει σε όλες τις θέσεις και ακόμα δεν ξέρει που εισαί καλύτερος.με μπιάνκο δίπλα σου ήταν διπλο

Ναι ναι αυτο φταίει.... οτι ναναι
Ότι να ναι είναι τα γραφόμενα σου.οχι οι ανάδρομοι πλανήτες φταίνε.κανε μας την χάρη που την ειρωνεία τήν έχεις στο τσεπακι
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

nunies4 έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 12:03
Εγω παλι ειμαι της αποψης οτι τα 3εκ στο συγχρονο ποδοσφαιρο ειναι ζαριες. Μπορει να σου βγουν 6αρες (οπως ο πρωτος χρονος του Ντεσποτοφ) μπορει να σου βγουν και ασοδυο (οπως Τσαλοφ, Τσολακ, ΤΤ κλπ κλπ). Δυστυχως ετσι ειναι πλεον.
Η μεταγραφη Ζαφειρη ειναι ο σωστος δρομος. Το θεμα ειναι μπορεις (σαν πολιτικη οχι σαν δυνατοτητα που προφανως υπαρχει) να αλλαξεις πιστα στα ποσα που δινεις και μινιμουμ να ειναι τα 6-7-8εκ ωστε να ανεβασεις ποιοτητα;
Κι άλλες φορές υπήρχαν επιτυχίες στα 4εκ. Υπενθυμίζω ότι και παίκτες όπως οι Αγκούστο και Ινγκανσον μας βγήκαν επιτυχημένες.

Όλες οι μεταγραφές είναι ζαριές. Αλλά μια μεταγραφή 11 μ. είναι τεράστια ζαριά για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς από τα 4 μ. να πας ξαφνικά στα 11 όταν υπάρχουν και άλλες μεταγραφικές ανάγκες. Για τον απλό λόγο ότι δημιουργούνται υπέρμετρες προσδοκίες και τον παίκτη θα τον κρίνεις βάσει του vfm. Μακάρι κάποτε να φτάσουμε ως οργανισμός στο επίπεδο ώστε μεταγραφές τέτοιου κόστους να φαίνονται λογικές. Προς το παρόν όμως δεν είναι. Δεν έχουμε αλλάξει πίστα που λες κι εσύ.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Δε μπορεί να γίνει κριτική χαφ που παίζει δίπλα στον Καμαρά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Εσείς που χρησιμοποιείται την μεταγραφή Ζαφείρη για να χτυπήσετε με τον νου σάς τον Σαββίδη, είστε χυδαίοι τόσο απέναντι στο παιδί όσο και απέναντι στον Σαββίδη και πραγματικά ντρέπομαι που τόσο τοξικοί άνθρωποι είναι η λένε ότι είναι συνοπαδοι μου,η κολοτουμπα με Ζαφείρη θα έρθει γρήγορα και όπως εμφανίστηκατε τώρα θα εξαφανιστειτε..... Χρόνια πολλά και καλά Χρήστο και πολλές επιτυχίες με την ΠΑΟΚΆΡΑ.....
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
Apil44, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Μ’αυτά και μ’αυτά, τον φάγατε, τον κραξατε, τον χρησιμοποιήσατε για να κράξετε τον Σαββιδη και ένα χρόνια πολλά δεν του είπατε.

Χρόνια πολλά μωρή παικταρα και αστούς να λένε, ξέρουμε τι παίκτης είσαι!

Κατσε να γυρίσουν οι ντελιας μειτε να δούμε επιτέλους όργια.

Το καλύτερο χαφ στην Ελλάδα, μετά τον μειτε.
These users thanked the author margas for the post (total 3):
Apil44, ΚΩΣΤΑΣ2019, aivas19
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

curtis έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 13:19
WestBlock4 έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 03:39
curtis έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 02:36 Τι να μου φταίς εσύ που σ έχει βάλει σε όλες τις θέσεις και ακόμα δεν ξέρει που εισαί καλύτερος.με μπιάνκο δίπλα σου ήταν διπλο

Ναι ναι αυτο φταίει.... οτι ναναι
Ότι να ναι είναι τα γραφόμενα σου.οχι οι ανάδρομοι πλανήτες φταίνε.κανε μας την χάρη που την ειρωνεία τήν έχεις στο τσεπακι

Το επόμενο στάδιο για σενα ειναι σιγουρα να φταινε οι πλανήτες.
Ο ζαφειρης Θελει χρονο να κουμπώσει στη δική μας νοοτροπία. Καποιοι μπαίνουν με το.1 παιχνίδι και βγαζουν,το 100% καποιοι θέλουν αρκετο χρονο.
Για σενα κ να βρεξει μπορει να φταίει ο λουτσεσκου . Όπου κ να τον βαλεις τη δεδομένη στιγμη βλεπεις απο μακρια οτι δεν εχει βρει τα πατήματα του κ για αυτο δε κουμπώνει.

Μεγαλη επένδυση ο Ζαφείρης κ θα χρειαστεί να δωσουμε χρονο σ αυτο το παιδι.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

ο ζαφειρης ειναι παιχταρας και ο λουτσε προπονηταρα μεγαλη.αν εσυ πιστευεις οτι ο λουτσε εχει κανει καλη διαχειρηση οχι οι πλανητες φταινε το κολημα σου φταιει που δεν βλεπεις λαθη του προπονητη.και διαλογο μαζι σου δεν εχω καμια διαθεση να κανω.αιντε μαθαμε ολοι μπαλα και παντου βλεπουμε φαντασματα που κηνηγανε τον προπονητη.πηγαινε διαβασε κατι πολυ ωραιο που εγραψε ο αποστολης και αν δεν συμφωνεις δεν υπαρχει λογος να μιλαμε.τελος απο μενα απαντησεις μονο με επιχειρηματα.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

curtis έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 19:41 ο ζαφειρης ειναι παιχταρας και ο λουτσε προπονηταρα μεγαλη.αν εσυ πιστευεις οτι ο λουτσε εχει κανει καλη διαχειρηση οχι οι πλανητες φταινε το κολημα σου φταιει που δεν βλεπεις λαθη του προπονητη.και διαλογο μαζι σου δεν εχω καμια διαθεση να κανω.αιντε μαθαμε ολοι μπαλα και παντου βλεπουμε φαντασματα που κηνηγανε τον προπονητη.πηγαινε διαβασε κατι πολυ ωραιο που εγραψε ο αποστολης και αν δεν συμφωνεις δεν υπαρχει λογος να μιλαμε.τελος απο μενα απαντησεις μονο με επιχειρηματα.

Για να κανεις κ διάλογο πρεπει να ξερεις τι γράφεις. Δεν θα προσπαθήσω να σ αλλάξω τη γνωμη ουτε να σου μάθω τα βασικά. Το να μιλαω μαζι σουψειναι χάσιμο χρονου οποτε εχεις δικιο. Καληνυχτα
curtis

Δημοσίευση από curtis »

WestBlock4 έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 20:49
curtis έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 19:41 ο ζαφειρης ειναι παιχταρας και ο λουτσε προπονηταρα μεγαλη.αν εσυ πιστευεις οτι ο λουτσε εχει κανει καλη διαχειρηση οχι οι πλανητες φταινε το κολημα σου φταιει που δεν βλεπεις λαθη του προπονητη.και διαλογο μαζι σου δεν εχω καμια διαθεση να κανω.αιντε μαθαμε ολοι μπαλα και παντου βλεπουμε φαντασματα που κηνηγανε τον προπονητη.πηγαινε διαβασε κατι πολυ ωραιο που εγραψε ο αποστολης και αν δεν συμφωνεις δεν υπαρχει λογος να μιλαμε.τελος απο μενα απαντησεις μονο με επιχειρηματα.

Για να κανεις κ διάλογο πρεπει να ξερεις τι γράφεις. Δεν θα προσπαθήσω να σ αλλάξω τη γνωμη ουτε να σου μάθω τα βασικά. Το να μιλαω μαζι σουψειναι χάσιμο χρονου οποτε εχεις δικιο. Καληνυχτα
Ποια βασικά ρε να μου μάθεις?όταν ξέρεις τα βασικά ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε δεν τους ειρωνευομαστε κατάλαβες?μάθε τρόπους και μιλά σε κανέναν άλλο εγώ μαζί σου δεν θέλω να ξανακάνω καμιά συνομιλία.χαιρετε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”