Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

marsantos έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 14:23
nunies4 έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 11:58 Ναι οκ αυτο να το δεχτω. Απλα θα το εξεφραζα σαν "στο χειροτερο σεναριο¨ θα μπουμε με -5 και -3. Οχι σαν το "πιο πιθανο" σεναριο.
Nunies καλησπερα και χρόνια πολλά
Δεν είναι αυτό το χειρότερο εφικτό σενάριο. Το -7 και -5 είναι πολύ εύκολο να υπάρχει την άλλη Κυριακή.
Για 15 μέρες ακόμα δε θα βλέπουμε ΠΑΟΚ αλλά αυτό το κάτι άλλο.. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο πιο καθαρά θα αξιολογούμε και το κάθε σενάριο.
το σίγουρο είναι οτι δεν θα δημιουργηθούν διαφορές μη διαχειρίσιμες..

απο εκεί και μετά η ουσία είναι ...εκείνη...την περίοδο η ομάδα να είναι οπως την είδαμε ..στην καλή της...περίοδο

γιατί αν ....και να είχαμε εμεις την υπερ διαφορα...η ομάδα εμφανιστεί όπως είναι τώρα θα παθαίναμε οτι και η αεχ...πέρσι..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τι ακριβώς σημαίνει μη διαειρίσιμες?
Να πρέπει να κάνω το 6 στα 6 στα play-off
Και οι άλλοι ανταγωνιστές 3 γκελες τουλάχιστον?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 23 Φεβ 2026, 16:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

ναι...αν χρειάζεται...

εστω οτι εμείς είμαστε στο +4

οι 6 αγώνες είναι 18 βαθμοί ...απο που είσαι σίγουρος οτι είναι εύκολο να μαζέψεις τους 14 ....αν δεν παίξεις
renegade

Δηλαδή με λίγα λόγια λες στα παπακια μου η χαμένη βαθμοί με ομάδες β εθνικής...αφού μπορώ " θεωρητικά " να κάνω το 6 στα 6 και να πάρω το πρωτάθλημα.
Οκ καλά
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 16:24 ...

απο εκεί και μετά η ουσία είναι ...εκείνη...την περίοδο η ομάδα να είναι οπως την είδαμε ..στην καλή της...περίοδο

γιατί αν ....και να είχαμε εμεις την υπερ διαφορα...η ομάδα εμφανιστεί όπως είναι τώρα θα παθαίναμε οτι και η αεχ...πέρσι..
Αγαπημένε καρπουζα χρόνια πολλά.
Ούτε αυτό που λες είναι σίγουρο.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ΠΑΟΚ αυτήν την εποχή.
Και δε θα είναι για τις επόμενες 15 μέρες.
Με τον Λεβαδειακό θα δούμε κανονικό ΠΑΟΚ.
Μέχρι τότε έχουμε 3 ματς. Βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι θα κάνουμε έστω και μία νίκη στα επόμενα 3 παιχνίδια; Εγώ δεν το βάζω. Οπότε δεν είναι σίγουρο πως θα υπάρχει διαχειρισιμη διαφορά.
Ας καθίσουμε να δούμε τι θα φέρουν αυτες οι 15 μέρες και 9 Μάρτη θα έχουμε συγκεκριμένα δεδομένα. Μέχρι τότε παρακάλια να μην έχουμε 7+1+1+1+1 γιατί αν συνεχιστεί το σερί, με τη Λιβαδειά θα παίξει η Κ17
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

ποια ...παπακια...και βατράχια...ρε αποστάτη

οι βαθμοί χάθηκαν...τέλος..

απο εδώ και πέρα τι έχουμε....αν υπάρχει ο προγραμματισμός...που πρέπει να υπάρχει... και εμφανισθεί η ομάδα που ξέρουμε γιατι να μην κάνει το 6 στα 6...

αν δεν το...πιστεύει...η ομάδα δέν 'εχουν νόημα κανενός είδους σχόλια και αναλύσεις....

εδώ οι περισσότεροι θεωρούν δεδομένο οτι η ομάδα μέσα τον γαυρο θα χάσει...

και εγω στο θέτω ...ανάποδα... αν τελειώναμε με εμάς στο +4-+5 σε τι ακριβώς είσαι σίγουρος...

για ...δώσε...τους 12- 14 πόντους...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

marsantos έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 16:45
abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 16:24 ...

Αγαπημένε καρπουζα χρόνια πολλά.
Ούτε αυτό που λες είναι σίγουρο.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ΠΑΟΚ αυτήν την εποχή.
Και δε θα είναι για τις επόμενες 15 μέρες.
Με τον Λεβαδειακό θα δούμε κανονικό ΠΑΟΚ.
Μέχρι τότε έχουμε 3 ματς. Βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι θα κάνουμε έστω και μία νίκη στα επόμενα 3 παιχνίδια; Εγώ δεν το βάζω. Οπότε δεν είναι σίγουρο πως θα υπάρχει διαχειρισιμη διαφορά.
Ας καθίσουμε να δούμε τι θα φέρουν αυτες οι 15 μέρες και 9 Μάρτη θα έχουμε συγκεκριμένα δεδομένα. Μέχρι τότε παρακάλια να μην έχουμε 7+1+1+1+1 γιατί αν συνεχιστεί το σερί, με τη Λιβαδειά θα παίξει η Κ17
τα 3 επόμενα είναι ....τρίπολη...κηφισια ....γαυρος....

αν κερδίζαμε την λάρισσα...εσυ βάζεις το χέρι σου στην φωτια οτι θα κάναμε ........έστω και μία νίκη στα επόμενα 3 παιχνίδια;............

θέλω να πώ οτι η κάθε αγωνιστική πού περνάει ...όσο όλοι είναι τόσο κοντά...δεν παίζουν και μεγάλο ρόλο...
όπως δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά οτι δεν θα υπάρξουν και απο τους άλλους ...γκέλες...

εσύ το βάζεις....να σου θυμίσω οτι η αεχ έχασε πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική με 1X υπέρ της...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Δευ 23 Φεβ 2026, 17:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

renegade έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 16:42 Δηλαδή με λίγα λόγια λες στα παπακια μου η χαμένη βαθμοί με ομάδες β εθνικής...αφού μπορώ " θεωρητικά " να κάνω το 6 στα 6 και να πάρω το πρωτάθλημα.
Οκ καλά
Ρε άτιμε, σε περίμενα να εμφανιστείς όταν πετούσε η ομάδα για να ακούσω την γνώμη σου για τον Ραζβαν και εμφανίστηκες τώρα που κλαταρε η ομάδα; Σαν να κλέβεις εκκλησία είναι :mrgreen:
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 16:51 ποια ...παπακια...και βατράχια...ρε αποστάτη

απο εδώ και πέρα τι έχουμε....αν υπάρχει ο προγραμματισμός...που πρέπει να υπάρχει... και εμφανισθεί η ομάδα που ξέρουμε γιατι να μην κάνει το 6 στα 6...

αν δεν το...πιστεύει...η ομάδα δέν 'εχουν νόημα κανενός είδους σχόλια και αναλύσεις....

και εγω στο θέτω ...ανάποδα... αν τελειώναμε με εμάς στο +4-+5 σε τι ακριβώς είσαι σίγουρος...

Αν εμπαινε ο ΠΑΟΚ με 4 η 5 βαθμους διαφορα απτον δευτερο στα πλειοφφ θα μας εδινα ρεαλιστικα και χωρις μεροληψία 80%+ για κατακτηση πρωταθληματος

Κανεις δεν αμφισβητει οτι μπορουμε να το παρουμε αλλα κάπου μπαινουν στο παιχνιδι και οι πιθανοτητες. Εγω θελω και πιστευω στο 6/6 και η ομαδα το ιδιο το θεμα ειναι ποσο πιθανο εινα αυτο να συμβει;

Ειναι δυσαρεστο να φτασουμε στη θεση να μη μας αρκεί οτιδήποτε αλλο πλην του απόλυτου
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 16:51 και εμφανισθεί η ομάδα που ξέρουμε γιατι να μην κάνει το 6 στα 6...
...
Καρπουζα η ένσταση μου σε αυτό που λες είναι πως παρουσιάζεις το 6 στα 6 σαν ένα ενδεχόμενο ισοδύναμο με το να κερδίσουμε την Αναγέννηση Άρτας και τον Αστέρα Εξαρχείων.
Ξέρεις καλύτερα από μένα πως δε δουλεύει έτσι το ποδόσφαιρο.
renegade

:nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 23 Φεβ 2026, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 16:51 ποια ...παπακια...και βατράχια...ρε αποστάτη

Συγνώμη αλλά στα αφτιά μου αυτά που λες αγγίζουν τα όρια του παραλογισμού
Αν θεωρείς ότι είναι το ίδιο μια ομάδα να μπει στα πλέι οφ ειτε με +5 είτε με -5 τότε πολύ κακώς συζητάμε.
Κανείς δεν σε διαβεβαιώνει ότι στην πρώτη περίπτωση θα πάρει το πρωτάθλημα ενώ στην δεύτερη όχι αλλά οι πιθανότητες να το πάρεις στην πρώτη είναι πολύ πολύ περισσότερες από ότι στην δεύτερη.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

marsantos έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 17:09
abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 16:51 και εμφανισθεί η ομάδα που ξέρουμε γιατι να μην κάνει το 6 στα 6...
...
Καρπουζα η ένσταση μου σε αυτό που λες είναι πως παρουσιάζεις το 6 στα 6 σαν ένα ενδεχόμενο ισοδύναμο με το να κερδίσουμε την Αναγέννηση Άρτας και τον Αστέρα Εξαρχείων.
Ξέρεις καλύτερα από μένα πως δε δουλεύει έτσι το ποδόσφαιρο.
δεν λειτουργεί έτσι και η αεχ περσι έκανε αρνητικό 6 στα 6

marsantos...πρέπει να καταλάβεις οτι στον αθλητισμο αν βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο αστο καλύτερα και πάνε για ψάρεμα...

η διαφορά μας ξέρεις ποιά είναι...εγώ αυτο που λέω δεν το βασίζω στην... πρόβλεψη

για μένα οσο πιθανο είναι να γίνει το 6 στα 6 αλλο τόσο είναι να γίνει και το ανάποδο....και όχι μονο για εμάς αλλα για όλους....
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

renegade έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 17:34
Συγνώμη αλλά στα αφτιά μου αυτά που λες αγγίζουν τα όρια του παραλογισμού
Αν θεωρείς ότι είναι το ίδιο μια ομάδα να μπει στα πλέι οφ ειτε με +5 είτε με -5 τότε πολύ κακώς συζητάμε.
............................

αν μπει με -10?? το πέρνει??

η αρσεναλ θα το πάρει ή θα το χάσει....

και το ποιό αστείο ξέρεις ποιό είναι.....'

ακόμη το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα είναι ο γαύρος...

....πως γκενεν αυτο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Δευ 23 Φεβ 2026, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
wpgoalkeeper
San4

Δημοσίευση από San4 »

Οταν ακουω τα ιδια επειχειρηματα, σχετικα με το πως θα παρει πρωταθλημα η φετινη ομαδαρα, με την περσινη προβληματικη (και ακουω για 7 στα 7 σε ντερμπι (!)), ειλικρινα ξενερωνω απιστευτα με τη βαθμολογικη θεση της. Γι αρχη διπλο στο καραισκακη και γενικα 5 στα 5 πριν τα πλει οφ ειναι επιβεβλημενα για να υπαρχουν ρεαλιστικες ελπιδες. Για μενα ο μονος τροπος να θεωρηθει φαβορι η αεκ στο πρωταθλημα ειναι να μην βγει νικητης στο καραισκακη (με δεδομενο οτι δεν θα υπαρχχουν αλλες απωλειες για τις ομαδες).
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”