52. Δημήτρης Χατσίδης
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Η ψυχολογική προετοιμασία αφορά τον ίδιο!!!
Όταν λες έναν παίκτη,έμπειρο....αυτό ακριβώς εννοείς!!!Είναι πάντα έτοιμος ψυχολογικά.
Όταν λες έναν παίκτη,έμπειρο....αυτό ακριβώς εννοείς!!!Είναι πάντα έτοιμος ψυχολογικά.
Δεν μπορεί ρε παλικάρι μου να τρέχει ο Τάισον περισσότερο από εσένα!
Δεν γίνεται!!!!
Δεν γίνεται!!!!
Το οτι ειναι νεος δε σημαινει οτι θα τρεχει σαν μηχανη ασταματητος. Φαινεται οτι πολλες φορες ειναι σαν ψαρι εξω απο το νερο. Απλα εχει καλες εμπνευσεις
- Amsterdamer_87
Το παιδί έχει πολύ μέλλον αλλά θέλει δουλειά στο ψυχολογικο-νοοτροπια.
Αυτά για κάποιους που τρώει ο Λούτσι τα παιδιά.
Μη μασάς παιχταρα μου, του χρόνου θα κεντας.
Αυτά για κάποιους που τρώει ο Λούτσι τα παιδιά.
Μη μασάς παιχταρα μου, του χρόνου θα κεντας.
Πρέπει να τον κάνουν οι ίδιοι οι συμπαίκτες του να αισθανθεί καλύτερα και να είναι πιο αποφασιστικος
Τέτοια παιδιά που δεν είναι ποδοσφαιρικα κωλοπαιδα θέλουν πολύ βοήθεια από τους μεγαλύτερους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού
Τέτοια παιδιά που δεν είναι ποδοσφαιρικα κωλοπαιδα θέλουν πολύ βοήθεια από τους μεγαλύτερους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού
Μπερδεμένος σήμερα, λογικό γιατί άλλαζε 3 θέσεις κατα τη ροή του αγώνα. Παρόλλα αυτά χώθηκε πήρε το τυχαιρο γκολ το οποίο δυστηχως δε μπορέσαμε να χαρούμε ως νικητήριο.
Μ αρέσει πολύ και έχει άστρο αλλά χάνεται μέσα στο παιχνίδι. Όταν βρει τα βήματα to get in the zone θα βοηθήσει πολύ γιατί είναι γομάρι
- WeWillRockYou
Στήριξη στον μικρό, ο οποίος όπως είναι φυσιολογικό για την ηλικία του έχει σκαμπανεβάσματα.
Χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα για να φτάσει εκεί που μπορεί, αλλά ο δρόμος είναι ανοιχτός και το ταλέντο υπάρχει.
Του έλαχε να πρέπει να παίζει σε μια περίοδο που έχει βγει οφ όλη η μεσοεπιθετική μας γραμμή κι η ομάδα έχει παιχνίδια με την μπάλα να κάιει κάθε 3 μέρες.
Χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα για να φτάσει εκεί που μπορεί, αλλά ο δρόμος είναι ανοιχτός και το ταλέντο υπάρχει.
Του έλαχε να πρέπει να παίζει σε μια περίοδο που έχει βγει οφ όλη η μεσοεπιθετική μας γραμμή κι η ομάδα έχει παιχνίδια με την μπάλα να κάιει κάθε 3 μέρες.
Δεν καταλαβαίνω πραγματικά πως σκέφτεστε μερικοί.
Οταν βάζει έναν μικρό ο ραζβαν φωνάζετε να στηρίξουμε όλοι και ας κάνει λάθη στην αρχή.
Κάνει αυτός ο μικρός μια-δυο καλές εμφανίσεις και μετά αρχίζετε οι ίδιοι να έχετε απαιτήσεις.
Ο παίκτης παραμένει ένας 18χρονος και χρειάζεται τη στήριξη που είχε όταν μπήκε πρώτη φορά.
Θυμάστε τα πρώτα πλέι οφ του ντελια; Που είχε σκάσει και ήταν οριακά ο χειρότερος παίκτης της ομάδας. Ειχε κάνει τρομερή κανονική διάρκεια και μετά περιμέναμε να πάρει 10 νεκρούς από το χέρι και να πάρει πρωτάθλημα. Ε δεν πάει έτσι.
Στήριξη λοιπόν στον Χατσιδαρο και στον κάθε Χατσιδαρο, γιατί έτσι φτιάχνεις παικταραδες!
Οταν βάζει έναν μικρό ο ραζβαν φωνάζετε να στηρίξουμε όλοι και ας κάνει λάθη στην αρχή.
Κάνει αυτός ο μικρός μια-δυο καλές εμφανίσεις και μετά αρχίζετε οι ίδιοι να έχετε απαιτήσεις.
Ο παίκτης παραμένει ένας 18χρονος και χρειάζεται τη στήριξη που είχε όταν μπήκε πρώτη φορά.
Θυμάστε τα πρώτα πλέι οφ του ντελια; Που είχε σκάσει και ήταν οριακά ο χειρότερος παίκτης της ομάδας. Ειχε κάνει τρομερή κανονική διάρκεια και μετά περιμέναμε να πάρει 10 νεκρούς από το χέρι και να πάρει πρωτάθλημα. Ε δεν πάει έτσι.
Στήριξη λοιπόν στον Χατσιδαρο και στον κάθε Χατσιδαρο, γιατί έτσι φτιάχνεις παικταραδες!
- These users thanked the author margas for the post (total 3):
- Metagrafakias, MrSam1926apc, aivas19
παιχταρα μου εγω σε βρισκω πολυ καλο για την ηλικια σου.χρονο και συμμετοχες χρειαζεσαι και θα το βρεις.εμενα μου φαινεται οτι αποδιδεις καλυτερα δεξια και στο 10.δουλεια δουλεια δουλεια.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Έχεις δίκιο στην ουσία όσων λες, αλλά δεν είναι 18χρονος. Σε λιγότερο από 4 μήνες γίνεται 20.margas έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 11:41 Δεν καταλαβαίνω πραγματικά πως σκέφτεστε μερικοί.
Εμένα δεν με πείθει ότι έχει υψηλό ταβάνι. Ωστόσο θέλω πολλούς τέτοιους στο ρόστερ για το ροτέισον. Υπομονή και στήριξη.