Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από eorptol1 »

Α είσαι του βαριά βαριά από Αύγουστο ε ? :):)
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

st4this έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:56
Taseos έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:51 :?:
st4this έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:26 Στα 100 χρονια μιλησες για θαυμα, μας εβαλες να διαλεγουμε διοργανωσεις και να καιμε παιχνιδια. Ευχαριστουμε προεδρε. Ποτε θα ειναι αραγε ετοιμος ο ΠΑΟΚ να παιξει 3 διοργανωσεις;
Και ανησύχησα είναι η αλήθεια. Ολα καλά τι κάνεις;
Το account το εφτιαξα πριν τα play off του πρωταθληματος, 2 χρονια τωρα τρολλια δεν εγραψα ποτέ εδω μεσα, αν εχεις καποια παραθεσε την. Το να γκρινιαζω για το ροστερ οτι μπορουσαμε να φερουμε κανενα παικτη ακομα και να μου γραφεις 2η φορα (μετα το live) οτι ειμαι τρολλ ειναι αστειο τουλαχιστον. Δεν ηξερα οτι απαγορευεται να αναφερομαι στο θεμα του προεδρου του ποδοσφαιρικου ΠΑΟΚ.
είδες πουθενά να σου απαγορεύω κάτι; Σε καλησπέρισα και σε ρώτησα τι κάνεις γιατί ανησύχησα που άργησες να γράψεις. Αν έκανες και 2 χρόνια υπομονή φίλε να σε βραβεύσουμε.εγω μπέσα στο λέω δεν θα άντεχα.
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Οι γνωστοί ειρωνες του φόρουμ ;;
Αν έχει κάποιος αντίθετη άποψη από εσάς ή κράξει τον Ιβαν για κάτι πρέπει να τον ειρωνευτείτε κτλ κτλ
These users thanked the author PAOKKOMOTINI4 for the post:
st4this
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Την καλησπέρα μου και σε σένα. Ολα καλά ; Είχε κόσμο χθες το ηχοδρομιο ;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Άποψη είναι η θεωρίες συνομωσίας? οι ψεύτικες ειδήσεις? ο αφραγκος Σαββίδης? Και ένα σωρό αθλιότητες άλλες που λέχθηκαν πάντα σε στραβά αποτελέσματα?
These users thanked the author eorptol1 for the post:
Eagle1980
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Taseos έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 21:08 Την καλησπέρα μου και σε σένα. Ολα καλά ; Είχε κόσμο χθες το ηχοδρομιο ;
Στην ηλικία που είμαι ηχοδρομιο δεν πάω Tasseos κατά τ άλλα όλα καλά εδώ και φουλ κόσμος
Εσύ όλα καλά;;δεν βγαίνεις καμιά βόλτα ;;
Eortpol φιλικά θα στο πω αλλά σε έχω δει να επιτίθεσαι και σε άλλους για τον Ιβαν εντάξει καλός χρυσός αλλά γίνονται και λάθη τα οποία στοιχίζουν ο φίλος πιο επάνω είπε πως δεν ενισχύθηκε η ομάδα
Έχεις αντίθετη άποψη;;
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Σε αερολογιες και ειρωνικα σχολια δεν απανταω, σεβομαι τα χρονια σας και το αφηνω εδω. Αν θεωρειτε οτι τρολλαρω γιατι σχολιασα αρνητικα στο thread του Ιβαν, πατατε ενα ignore και συνεχιζετε τα ειρωνικα σχολια στους επομενους που θα κανουν το λαθος να σχολιασουν σε δημοσιο forum. Καλο βραδυ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Καλά δεν είναι ναι ντροπή να πούμε ότι μπορούσαμε να έχουμε 1-2 παίκτες καλύτερους και πιο εγκαιρα.

Αυτό δε σημαίνει ότι με το υπάρχον ροστερ και τους μικρούς, αν είχε γίνει σωστή διαχείριση, δε θα γινόταν καλά η δουλειά.

Για μένα 20% ευθύνη διοίκησης που δε πήρε φορ της προκοπής και ακραία μπακ και 80% διαχείριση λουτσου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”