Το έκανε και στο Βέλγιο και στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη σε μία φάση.
Άντε να ξυπνήσει και αυτός!
Το έκανε και στο Βέλγιο και στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη σε μία φάση.
Ο γαύρος δείχνει σημάδια επανάκαμψης.PaokCuba4 έγραψε: Σάβ 21 Φεβ 2026, 19:32Δύσκολα να τερματίσουμε 2οι, αφού για να γίνει πρέπει να χάσει ο Μίλωνας δύο φορές κάτι που είναι σχεδόν απίθανο και μετά ο ΠΑΟΚ να πάρει 3 καθαρές νίκες που επίσης είναι σχεδόν απίθανο λόγω της κόπωσης, του Ερνάντεζ και του παιχνιδιού του Κυπέλλου.Franky έγραψε: Σάβ 21 Φεβ 2026, 19:25 To ιδανικότεροο σενάριο τώρα πια, εμείς 2οι και στέλνεις ΟΣΦΠ 4ο, να διασταυρωθεί με βάζελο. Για να διαλυθούνε αναμεταξύ τους.
Επίσης να αλληλοσκοτωθούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός το κόβω δύσκολο γιατί και ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή κατάσταση.
Ο Παναθηναϊκός σίγουρα δε θέλει εμάς για αντίπαλο.
Για εμάς πιστεύω η 3η θέση είναι ένα εφικτό σενάριο.

Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έχουν επανακάμψει.Ettien26 έγραψε: Σάβ 21 Φεβ 2026, 19:48
Ο γαύρος δείχνει σημάδια επανάκαμψης.
Είδα τώρα και την βαθμολογία. Το να βρεθούμε στην 3η θέση (με διασταύρωση με τον 2ο Μίλωνα) είναι ιδανικό σενάριο. Θέλουμε οπωσδήποτε νίκη Μίλωνα με γαύρο.
Ο ίδιος είχε πει ότι θα είναι έτοιμος αρχές ΓενάρηPaokCuba4 έγραψε: Σάβ 21 Φεβ 2026, 20:15 Ο Κοβάσεβιτς είναι μια μεγάλη αξία στο χώρο του βόλεϊ.
Ήταν αναμενόμενο να έχει θέματα με τη φυσική του κατάσταση. Όταν μένεις σχεδόν για χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης και δεν κάνεις δικές σου ατομικές προπονήσεις, είναι επόμενο να θέλεις χρόνο να βρεθείς σε καλή κατάσταση.
Έχω κάποιες επιφυλάξεις, αλλά θα τον κρατούσα για να δω πως θα είναι και μετά από προετοιμασία και κάτω από καλύτερες συνθήκες. Οι επιφυλάξεις μου είναι το εάν μετά από τόση αποχή θα ανταπεξέλθει σε φουλ ρυθμό προετοιμασίας εάν μείνει. Δεν περιμένω να δω τον Κοβάσεβιτς όταν έπαιζε στην Πολωνία. Τουλάχιστον να δω κάποια συγκεκριμένα πράγματα και να θέλει ο ίδιος να δουλέψει σοβαρά.
Από εκεί και έπειτα εάν δε ζητήσει τρέλα χρήματα (ήδη έχει πληρωθεί με 170.000 ευρώ), τότε θα ήμουν θετικός.
Bέβαια και θέλει πολύ.sourmenetes έγραψε: Σάβ 21 Φεβ 2026, 20:41
Ο ίδιος είχε πει ότι θα είναι έτοιμος αρχές Γενάρη
Μετά έγινε Φεβρουάριος και ακόμα προφανώς δεν έχουμε δει τον παίκτη με βάση αυτά που είπανε κάποιοι ότι θα δούμε
Θέλει τόσο πολύ για να επανέλθει σε ένα καλύτερο επίπεδο;;
Ο Πρωτοψάλτης είχε ένα μικροπρόβλημα, αλλά ο Ανδρεόπουλος ήθελε το βασικό δίδυμο να είναι οι Γιάντσουκ και ο Χάρης. Μετά άρχισε τις δοκιμές μιας και έβλεπε ότι η ομάδα δε λειτουργεί σε υποδοχή και μπλοκ. Για αυτό και έβαζε μετά Πρωτοψάλτη και τον γιο του και προσπαθούσε να βάλει και τον Σαβόφσκι για δεύτερο ξένο κεντρικό. Δε βγήκε τίποτα από αυτά και για αυτό αποφάσισε να πορευθεί με Γιάντσουκ και Πρωτοψάλτη, βελτιώνοντας την υποδοχή και παίρνοντας επιθετικές λύσεις από τους ακραίους, κάτι που ο Χάρης δεν έδινε τακτικά.Miles έγραψε: Σάβ 21 Φεβ 2026, 20:53 Λύσε μου μια απορία, Κουβανέ, μιας και είσαι μέσα στα πράγματα: ο Πρωτοψάλτης έχει πρόβλημα πια και δεν αντέχει να βγάλει όλη τη χρονιά; Μου κάνει εντύπωση που το πρώτο μισό της χρονιάς πήρε ελάχιστο χρόνο με τον γιο βασικό και τώρα έχει πάει ο γιος στον πάγκο και παίζει μόνιμα αυτός. Πάντως, δεν έχει σχέση με τον παλιό Πρωτοψάλτη.
Μην ανησυχείς.....εάν πάμε τελικό θα εμφανιστούν όλοι οι πανηγυρτζηδες...kataramenos5 έγραψε: Σάβ 21 Φεβ 2026, 20:56 10 ατομα στο πεταλακι...Μοιραια η κερκιδα δεν.
Τραβιομαστε εμεις που μαστε στα δευτερα.. .ηντα να φωναξουμε ρε.Και λιγο ντροπη
5 ευρω εισοδο ειχε