Αυτή την στιγμή που μιλάμε έχουμε στην Β ομάδα στη θέση του στόπερ τρείς που φαίνεται ότι τουλάχιστον σωματικά είναι πολλά υποσχόμενοι(αν μου διαφεύγει κάποιος διορθώστε με)Maxpaok έγραψε: Σάβ 21 Φεβ 2026, 10:26 έχουν γίνει αναφορές προηγούμενες ημέρες στα νήματα των παικτών της κεντρικής γραμμής. Έχουν αναφερθεί φίλοι για το χαμηλό κόστος του ιταλού και σαν μια ευκαιρία να γεμίσεις το ρόστερ σου με τέτοιου είδους παίκτες.
η άποψη μου ήταν και είναι ότι η ομάδα, σε αυτό το επίπεδο χρειάζεται έναν παίκτη ολοκληρωμένο. Πολύ καλό στο ψηλό παιχνίδι, γρήγορο χαμηλά και να μπορεί να κυκλοφορήσει την μπάλα καλύτερα από τους λόβρεν, τέηλορ, κεντζιόρα.
από την άλλη έχω τονίσει ότι σε αυτή την θέση η χώρα αλλά και η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει μια σχολή. Το θέμα είναι στρατηγικό, σχεδιασμού, πλάνου, κατεύθυνσης. Παίκτης από τις ακαδημίες που έχει ικανά χαρακτηριστικά θα πρέπει να δουλεύει έξτρα και να επενδύετε πάνω του αγωνιστικός ρυθμός.
Ακόμη και η περίπτωση τσιφτσή προέκυψε.... παίρνοντας χρόνο και ρυθμό μέσα από αγώνες, έχουμε πλέον έναν ικανό τερματοφύλακα.
Έτσι και στην θέση των σέντερ μπακ θα έπρεπε μικρός να έχει διακριθεί. Όπως επίσης και για τις θέσεις των ακραίων αμυντικών όπου εκεί η ανάπτυξη, 'δημιιουργία', ζύμωμα είναι ακόμη πιο εύκολο....
και δεν μιλώ ντε και καλά για πρώτες επιλογές στο ροτέησον.
αλλά η κουβέντα πάει στην ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, <'ένα εκατομμύριο..." που θα βρεις τέτοιον, τον κλείνεις, τον παίρνεις κι έχεις τρίτο τέταρτη λύση.....
εμ... τότε δεν υπάρχει λόγος για τόσο ξόδεμα στις ακαδημίες και στην β' ομάδα. χαμήλωσε τα κόστη, διέλυσε την β' και φέρε παίκτες πιο ακριβούς και μοίρασε περισσότερα εκατομμύρια του ενός σε παίκτες μετά από δανεισμό. κάτι που σε κανέναν δεν θα άρεσε, ωστόσο.
Αναφέρομαι στους Κώττα ( 21 ετών) και Μπαταούλα- Apetenok ( 19 ετών αμφότεροι)
Πιστεύεις θα μπορούσε κάποιος από αυτούς,αν όχι να κάνει το ξεπέραγμα Μιχαηλίδη- Κουλιεράκη, να γίνει ενεργό μέλος του ρόστερ της πρώτης ομάδας έστω σε ρόλο που επωμίζονται Vogliacco και Lovren δηλαδή τριτοτέταρτου στόπερ; Ευχής έργον θα ήταν κάτι τέτοιο