14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Πολύ σωστή κάρτα, ο άνθρωπος πρέπει να ξεκουραστεί και κάπου, ας γίνει τουλάχιστον μέσα από κάποια τιμωρία. Πολύ σημαντικό να έχει δυνάμεις με Αστέρα Κηφισιά και Γαύρο.
Αντρίγια παιχταρά μου, καθρεφτίζεται πάνω σου όλη η ομάδα.
Υπερβάλεις εαυτό. Εύχομαι να καταφέρεις να αντέξεις και μαζί σου όλη η ομάδα.
Βάζω εδώ την απάντηση του Γιατρού για να θυμόμαστε την κατάσταση της ομάδας.
Υπερβάλεις εαυτό. Εύχομαι να καταφέρεις να αντέξεις και μαζί σου όλη η ομάδα.
Βάζω εδώ την απάντηση του Γιατρού για να θυμόμαστε την κατάσταση της ομάδας.
@marsantos
Καλημέρα
Δεν είναι στην ειδικότητά μου η Ορθοπεδική. Από γενικές και γνώσεις φοιτητικών ετών, από απλή κάκωση μέχρι και-απευκταίο-ρήξη. Χάνει σίγουρα τον αγώνα με ΑΕΛ. Κάθε αγώνας κι ένας τραυματισμός. Να πώς χάνεται μια χρονιά, δεν ξέρω πλέον τί να πω.
Η εικόνα του Αντρίγια στο 32΄μου λέει πολλά. Ταχύπνοια λέγεται. Οι καρδιακοί παλμοί του εκείνη την στιγμή πρέπει να ήταν κοντά στο 150/1΄που οι αθλητές σε μια καλή κατάσταση δεν φτάνουν. Ο άνθρωπος παίζει στα όριά του και ελπίζω να μην τα έχει ξεπεράσει. Αν την στιγμή εκείνη σε ένα παράλληλο σύμπαν μπορούσαμε να μετρήσουμε την αερόβια ικανότητά του, θα τον ξαναβάζαμε να παίξει στον αγώνα με τον Αστέρα αφου έτσι κι αλλοιώς χάνει την ρεβάνς.
Σε ένα φάουλ που κερδίσαμε στο πλάι δεξιά. Πήγε να το εκτελέσει και έκανε focus η κάμερα πάνω του.
Είσαι ψυχάρα.
Πανέξυπνη κάρτα, αλλιώς θα σε βλέπαμε στα πλει οφ.
Εάν ήταν κατα λάθος, είσαι τυχερός και ελπίζω να ξεκουραστείς με ΑΕΛ ή να μπεις το πολύ κανα 20'
Πανέξυπνη κάρτα, αλλιώς θα σε βλέπαμε στα πλει οφ.
Εάν ήταν κατα λάθος, είσαι τυχερός και ελπίζω να ξεκουραστείς με ΑΕΛ ή να μπεις το πολύ κανα 20'
-
john4serres
Είσαι σαδιστής!
Το πολύ αλλαγή και μόνο αν χρειάζεται, που ελπίζω να μην χρειάζεται.
Tρομερός παίκτης.
Αρχηγός. Mπαίνει μέσα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και τα δίνει όλα. Κάνει τα πάντα και δίνει το παράδειγμα στους υπόλοιπους.
Αρχηγός.

Αρχηγός. Mπαίνει μέσα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και τα δίνει όλα. Κάνει τα πάντα και δίνει το παράδειγμα στους υπόλοιπους.
Αρχηγός.
H Λογική λεει πως με τις ελλειψεις που εχουμε αυτος θα παιξει μεθαυριο και ανασες θα παρει ο ται ενοψει ευρώπης