32. Greg Taylor
Re: 32. Greg Taylor
Δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Μπάμπα, για τον λόγο ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κάνει αυτά που κάνει ο Μπάμπα. Επίσης επειδή είναι και κοντός, δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει συγχρόνως με Μιχαηλίδη δεν θυμάμαι πότε έγινε αυτό τελευταία φορά. Κακός παίχτης πάντως δεν είναι, έχει ποιότητα και καλή πάσα, απλά πρέπει να έρθει τούμπα ο τρόπος που παίζει η ομάδα για να νιώσει πιό άνετα.
Φαίνεται ότι παίζει 1-2 εντάσεις μόνιμα κάτω από την ομάδα.
Σε πολλές στιγμές του παιχνιδιού Τάισον και ζιφκοβιτς του φώναζαν για το πότε να κάνει οβερλαπ
Σε πολλές στιγμές του παιχνιδιού Τάισον και ζιφκοβιτς του φώναζαν για το πότε να κάνει οβερλαπ
- WeWillRockYou
Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, πρέπει να δώσει ανάσες στον Μπαμπά μέχρι το τέλος, έστω στα ματς με μικρότερους αντιπάλους.
ΑΕΛ, Αστέρας, Κηφισιά, κάπου θα πρέπει να παίξει βασικός.
ΑΕΛ, Αστέρας, Κηφισιά, κάπου θα πρέπει να παίξει βασικός.
Αμυντικα χθες ηταν πολυ πιο συνεπής απο τον μπαμπα, ο μπαμπας εχει το συνδυαστικο μπροστα που δεν το εχει ο τειλορ. Δεν ειναι κακος παικτης και ουτε ειναι φύρα, δεν κανει τη διαφορα ομως στα ματς που παιζει. Η σεντρα του στον γερεμεγεφ ηταν πολυ καλη, δεν ξερω γιατι δεν επιχειρησε περισσοτερες
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, theo-drama
- Amsterdamer_87
Ναι εχεις δικιο..Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 23:45Του Λοβρεν νομιζω.Amsterdamer_87 έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 23:39 Πως δεν εκανε λαθος ???
Το 1ο γκολ των Ισπανων απο δικη του "ασσιστ" στον αντιπαλο ξεκιναει !!!
Λαθος μου..
- Amsterdamer_87
Και ο Κενι κοντος ειναι,αλλα καμμια σχεση ο ενας με τον αλλον..zissos έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 14:19 Δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Μπάμπα, για τον λόγο ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κάνει αυτά που κάνει ο Μπάμπα. Επίσης επειδή είναι και κοντός, δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει συγχρόνως με Μιχαηλίδη δεν θυμάμαι πότε έγινε αυτό τελευταία φορά. Κακός παίχτης πάντως δεν είναι, έχει ποιότητα και καλή πάσα, απλά πρέπει να έρθει τούμπα ο τρόπος που παίζει η ομάδα για να νιώσει πιό άνετα.
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
- Eagle1980
- ΑποστόληςΑ
Εμένα δεν μου φάνηκε κακός χθες, συγκριτικά με την απόδοση συνολικά της ομάδας. Απλά ο συγκεκριμένος δεν μου φαίνεται ότι μπορεί να πάρει φανέλα βασικού. Οπότε το ερώτημα είναι αν το συμβολαιο του δικαιολογεί να έιναι 2ο μπακ για ροτεισον , δεν έχω ιδέα πόσα παίρνει
ειναι μονιμα μετριος και προς τα κατω.. δεν ειναι καν επιπεδο ραφα σοαρες που ηταν ο πλεον τιμιος μπακ απ...
μακαρι του χρονου να ερθει ο γιαννουλης..
- GREATANASTASIOS
Νομίζω ότι είμαστε υπερβολικοί στην κριτική σε έναν άνθρωπο που βγήκε πρώτη φορά από τη χώρα του και είναι υποχρεωμένος να μπει στα παπούτσια του πιο ολοκληρωμένου αριστερού μπακ της σύγχρονης ιστορίας μας, ενός ανθρώπου που εδώ και 3 χρόνια έχει μάθει να παίζει με τον επίσης τεράστιο Taison και βρίσκονται με κλειστά μάτια. Έχοντας μπροστά του τον Baba δεν είναι εύκολο να αποκτήσει τον αναγκαίο ρυθμό για να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.
-
john4serres